Americkou armádu na našem území nechceme!

Americkou armádu na našem území nechceme! / Oznámení / Demonstrace 28.3.2015 na Václavském náměstí / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-03-29 01:45

(5) Vláda dále rozhoduje
a) o průjezdu ozbrojených sil jiných států přes území České republiky nebo o jejich přeletu nad územím České republiky,
b) o účasti ozbrojených sil České republiky na vojenských cvičeních mimo území České republiky a o účasti ozbrojených sil jiných států na vojenských cvičeních na území České republiky.
(6) O rozhodnutích podle odstavců 4 a 5 informuje vláda neprodleně obě komory Parlamentu. Parlament může rozhodnutí vlády zrušit; ke zrušení rozhodnutí vlády postačuje nesouhlasné usnesení jedné z komor přijaté nadpoloviční většinou všech členů komory.

Proč KSČM (u ČSSD 09 to už nikoho nepřekvapuje) nevyvolala toto hlasování ve sněmovně, abysme viděli, kteří vlastizrádci pro to hlasovali?
USA NA NASIM UZEMI NECHCEM

#2 TERORISTY USA NE V ČR

2015-03-29 16:54

HLAVNE ZE TOHLE NEUKAZALA TV PEKNE NAM CENZURUJOU INFORMACE DULEZITE TAK JA UZ TV NESLEDUJU JEN OBCAS ALE TY H.... CO TAM SOU SE UZ NA TO NEDA DIVAT KOR NA ČT1, ČT2, ČT24, HROZNE H.... LITUJEM TY LIDI CO TYHLE STANICE SLEDUJOU A JINOU JE NA CASE SE PROBUDIT A DAT NAJEVO NESOUHLAS


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2015-03-29 17:59

#1: -  

 Tak to potom povazujete za vlastizradce vetsi polovinu naroda....

neco asi delate spatne,ne..? nazyvate vlastizradci lidi,co maji plne zuby vas I te vasi komunisticko-kapitalisticke politiky a jeste stvou lidi proti sobe. Chcete profitovat na problemech spolecnosti a navadite nas smerem k Rusku. Nemam zajem, totalitu nemusim,zazila jsem ji. Misto abychom se zamerili na korupci,ktera tu jen kvete,tak delate poskoky Putinovi a jeho propagande.

jdete se bodnout.....


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-03-29 20:45

hmmm...tak proto ta komedie proti US konvoji.......zlata postkomunisticka elita nas smeruje do opozice proti USA a EU....a proletariat ji to papa. Je to prece pod KSCM,zarukou spravedliveho socialniho statu...hmmm...doted  vsak jeji elita na te " ceske bide " docela profitovala.

chytra politika...


Nepřihlášený uživatel

#5

2015-04-01 10:27

Americká propaganda nezná konce ovládají televize rádia a noviny proto se o tom nic nedozvíme a píšou jen to co se jim hodí.Chtějí vyvolat válku Evropy jako Nato proti Rusku tím pádem 3.světovou válku.Aby se zase vzmohla ekonomika USA až od ní Evropa bude kupovat zbraně a vojenskou techniku !!! INTRIKY USA NÁS VŠECHNY DOSTANOU DO HROBU A NAŠE DĚTI TAKÉ !!! PROBUĎTE SE.BUĎTE ČEŠI A NÉ AMERIČTÍ ČI RUŠTÍ LIŽPRDELKY !!! Nebuďte líní použít mozek a udělat si vlastní názor a neposlouchat zmanipulované zprávy z medií.Nevidíte že USA vyvolává konflikty po celém světě ?Pouhý vznik ISIL je jejich práce...

Nepřihlášený uživatel

#6 Re:

2015-04-02 01:37

#5: -  

 NECHTE uz tech nesmyslu..)))))) staci mi officialni ruska media,plus skutecnost,jak vsechno zkresluji,neverim jim ani tuk. Rusku nikdo neveri,Cina se od nej odvraci,uz I ten BRICS jde do kopru...Sledujte i jine info,ne jen ruske cenzurovane weby a jejich podrztasky.


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-04-25 20:09

Kecy, prdy, řečičky :-) Raději tu budu mít amíka než rusáka :-)

Nepřihlášený uživatel

#8 Re:

2016-08-19 21:12

#7: -  jsi pravý a nerozumný blb. Není ti pomoci... 

 

CIC

#9 Re: Re:

2016-08-19 21:26

#6: - Re:  Nesmysly to nejsou. Ale ověřené a necensurované zprávy. Rusko je stále silné a proto se USA bojí dalších- násilných akcí vůči němu. A jako Češi a Slované bychom měli raději Rusko podpořit, zvláště , když jen na Prtažské operaci - kdy osvobozovali ČSR od němčourů jich zde padlo 160 000 (dovedeš si to vůbec představit? Tolik mrtvých a zmařených životů jen proto, abys žil?!) a proto nesmíme podporovat naše zrádce, z Mnichova- nyní t.zv. "spojence", kteří to vše de facto zavinili- Anglie, Francie, I fašistická Italia a zvláště ne germány. USA chtějí pouze těžit ze závilslých států a to činí. Proto se otevřeně- přes různé neadeqátní velvyslance vměšují do našich vnitřních věcí, vedou protistátní a protinárodní politickou agitaci a činnost- podplácejí tyto živly a tak podobně. Je to stát vůči ČR nepřátelský a tudíž správnýmo Čechy- dnes proto nepodporovatelný. Rusům vždy šlo o naši bezpečnost, jako nejzápadnějších Slovanů a pro to činili vše. Ale- čecháčkové- jak vidno- zradili a zrazují- tak . jako je vždy zrazovali a zradili i "bratia" Slováci, kterým vždy šlo jen o peníze a výhody. Takže- zařiďme se , dle toho. Raději mluvíém a konám česky, než anglicky, spíše anglo-americky, jak si počíná ten spolek cowboyů, banditů a potměšilých vrahů, hodlajícíéch ovládat celý svět!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#10

2016-08-21 21:01

Pryř s bruselskou zrádcovskou bandou . Oni za každého přžijmutého musulmana totiž dostávají od Saudské Arabie a USA pěkné peníze. Takže nás prodávají zcela nestydatě a hnusně. Jest to nejvýše odporné a je tedy třeba dáž výpověď EU. Ale vláda ČR to neudělá, neb jest na tomtaké zainteresovaná a dostává také- ale již z Bruselu- za každého přijatého musulmana jidášský groš. Proto jde o zrádcovskou a komerční, odpornou vládní politiku současné vládnoucí pakáže a verbeže méněcenné a odporné. Jest třeba je svrhnouti pro záchranu náíroda. Víte, klik si již nahrabali a za těch zde se roztahujících a drogy distribuujících, níásilnosti páchajících musulmanů? Prpto také štandopede Sobotka žádal Německo u vrácení zpět do ČR ony uprchlé "křesťany" ze Syrie, které sem dopraviíl na našenáklady érem a kreří mu v noci pak utekli do Německa, jak byl z toho nešťžastný- a to ještě před jejich naturalisací zde a tak přišel o prachy, hajzl jeden zrádcovský a prolhaný!!!