Americkou armádu na našem území nechceme!
Protest před úřadem vlády ČR proti přítomnosti amerických vojáků na území ČR 11.3.2015 od 8,00 hodin
Re:
A hlavně v sobotu na Uřadu vlády asi nikdo nebude, ale taky v pracovní den v 8 h nemůžu, takže co s tím..
Re:
Putin zabira uzemi a tady se delaji petice proti amikum a NATO..)))) Trosku paranoia a hysterie.
Re:
To je pro nezákladnám typické. Tato iniciativa, která má stejné sponzory jako ODS je pravděpodobně trojský kůň. Není to nic nového, CIA si obsadila i protesty proti válce ve Vietnamu, aby je dokázala lépe tlumit. Jako účastník většiny protestů proti radaru mohu potvrdit, že Nezákladnám dělala vše proto, aby nenápadným způsobem protesty oslabila, zdiskreditovala nebo rozptýlila.
Abrams 63 tun!!!!!
Kdo zaplatí zničení silnic a výrazné zkrácení životnosti mostů?
Re: Re: Jiří
Porušení zákona o veřejných komunikacích.
U pásových vozidel 18 tun tank
Abrams 63 tun.
Re: Re:
Stačí porovnat co činí a doposud učinili Spojené státy ve světě a co Rusko.
Zajímalo by mne , které prase,zde vyvěsilo tu petici za odvolání prezidenta?
Děkuji. Helena Ulčaková, Vimperk
Re:
Re: Nschceme okupaci
Oni ti IS vrahy podporují.#22: U F O - Nschceme okupaci
Vítězslav Bilko, |Havířov
Chystám vajíčka, abych přivítal průjezd zločinců USA.
Re:
No, když začínáš debilem, tak jsi asi pořádná guma numero 54.
Toto je přece úplně stejné pozvání tzv.spřáteleného vojska, jako to udělal Bilak v roce 1968.
Moje žádost
Žádám neutralitu švýcarského typu, včetně tamního způsobu jednání s cizinci a menšinami, aktivace armády a obrany a udělování občanství!!!
Nějaká zpráva o demonstraci v médiích?
Jelikož jsem z Ostravy, zůčastnit se demonstrace by bylo dost složité. Jestli budou akce pokračovat a vláda na to nebude reagovat, určitě se v nějakém termínu zůčastním.
Nenašel jsem žadnou zprávu, foto nebo video o této akci 11.3.2015, můžete tu někdo dát odkaz.