Petice.com

Americkou armádu na našem území nechceme!

Protest před úřadem vlády ČR proti přítomnosti amerických vojáků na území ČR 11.3.2015 od 8,00 hodin

Nepřihlášený uživatel#1 Mar 09, 2015, 19:43
nápad super, ale hodně lidí musí do práce proto nebude velká účast a to je škoda
Nepřihlášený uživatel#2 Mar 09, 2015, 19:45
Bohužel jsem na východním konci republiky.
Nepřihlášený uživatel#3 Mar 09, 2015, 20:02
Osm hodin ráno je pro účastníky z větších vzdáleností moc brzy. Díky tomu bude účast slabá.
Nepřihlášený uživatel#4 Mar 09, 2015, 20:05
Takovéto protesty proti těm Euroatlantickým řiťopichovským "hodnotám" vždycky uvítám.Velice se mi líbily vytrvalé protesty před US ambasádou.Měly pokračovat.Byla to taková super alternativa k majdanu na Staromáku.11.3 bych se rád zúčastnil, doufám že mi to vyjde.
Nepřihlášený uživatel#5 Mar 09, 2015, 20:09
Ve středu od 8h? To je akce pro důchodce?
Nepřihlášený uživatel#6 Mar 09, 2015, 20:17
zajímalo by mě zda jste si přečetl můj názor ,která jsem vám poslal vím že vše je cenzurováno tak aspoň uvidím zda to je tak
Nepřihlášený uživatel#7 Mar 09, 2015, 20:19
Jakmile jste rozšířil původní téma petice - nechceme žědná cizí vojska na našem území o nikdy účast ČR ve cvičeních Nato ( jsme členem Nato) tak jste se zpronevěřil signatářům a já osobně na žádnou takovouto akci nejdu !!
Nepřihlášený uživatel#8 Mar 09, 2015, 20:24
Nepracuji v neziskovce, abych v pracovní době demonstroval.
Nepřihlášený uživatel#9 Mar 09, 2015, 20:27
Nepřihlášený uživatel#10 Mar 09, 2015, 20:42

Změnte prosím hodinu a den konání akce, jinak se mine účinkem. Doporučuji 10 hod v sobotu, kdy lide nemusí do prace.

Nepřihlášený uživatel#11 Mar 09, 2015, 21:09
Vážení,
Doufám že jde o 2 nezávislé věci: 1) Ne základnám a vojákům USA - s tím na 159% souhlasím a nejradši bych byl pro vystoupení z NATA a vyhlášení neutrality, 2) Odvolání presidenta Zemana - s tím nesouhlasím, docela se mi jeho názory líbí a když je nemůže proti těm mafiánům prosadit, tak na ně aspoň takto upozorňuje a chce abysme začali myslet a pomohli mu bránit vlast.
Další věc je ta, že bych chtěl být informován o stavu věcí, vlastně účinnosti petice. Prošlo již mnoho takovýchto petic a vždy vyšuměly do vytracena, bez účinku a my signatáři jsme se nikdy nedozvěděli žádný výsledek.
S pozdravem
Jirka
Jiří Novotný#12 Mar 09, 2015, 21:28

Re:

#11: -  

Dobrý večer Jirko,

k Vašemu dotazu: Tyto dvě petice spolu nesouvisejí. Nejsme autory petice za odvolání prezidenta Zemana.

K druhému dotazu: Vždy závisí kolik občanů petici podepíše aby věc měla takovou váhu aby se jí politici zabývali.

Přeji pěkný večer

Jiří Novotný   

Jiří Novotný#13 Mar 09, 2015, 23:11

Re:

#10: -  

Necháme to proběhnout. Jsem přesvědčen, že to není poslední demonstrace.

Nepřihlášený uživatel#14 Mar 09, 2015, 23:22

Nevidím nejmenší důvod pro to, aby půdu mé vlasti, kde jsem se narodil a jež měla již v r. 1348 vlastní univerzitu, a před tím 400 letou bohatou historii špinila noha okupanta, ať patří třeba i k tomu "nejdemokratičtějšímu" výkvětu západní společnosti. Stačí si vzpomenout, na životech koho vyrostla tato zaoceánská prý "nejlidštější společnost" a slušnému člověku se udělaá nevolno. Kdo zdecimoval téměř zcela původní obyvatelstvo na severní části amerického kontinentu? Nebyli to snad především občané největších evropských koloniálních mocností? A jak se zdá, nepřešly je tyto choutky ani na vlastním mateřském kontinentu, na němž ruku v ruce pod vlajkou EU decimují hospodářství zemí východní Evropy včetně Československa a z nás by si nejraději, oháněje se lidskými právy nadělali novodobé otroky. Nestojím o to, aby tuto zemi špinily kroky jakéhokoliv cizince, byť by se oháněl T.G. Masarykem či jakýmsi Havlem, jenž mi bude vnucovat svou vojenskou pomoc. Naprosto nesouhlasím s postoji generála Pavla /jehož kariéra před r. 89 i poté je mi záhadou/ a stejně tak nesouhlasím s postoji nějakého Zaorálka, jehož znalost světa se dá vměstnat do jednoho krásného rčení že: "Na světě je jenom jedna vůně, tvrdí chrobák neochvějně, proživ celý život v lejně." Ať se ta americká verbeš sebere a jede dělat pořádek tam, kde to v posledních 20 letech rozvrtali. Věřím, že si dokážeme poradit i bez nich.

Nepřihlášený uživatel#15 Mar 09, 2015, 23:24

Re:

Jiří Novotný#16 Mar 09, 2015, 23:29

Re:

#14: -  

Souhlasím s Vámi. Podle ohlasu, kterou naše petice má je nás drtivá většina v tomto státě.

Děkuji. 

Nepřihlášený uživatel#17 Mar 10, 2015, 01:22
Kdo vymyslel to datum a čas? Lidi choděj do práce. Jaká myslíte, že tam bude účast? Škoda dobrého nápadu. Nebo to je schválně?
Jiří Novotný#18 Mar 10, 2015, 01:39

Re:

#17: -  

Necháme to proběhnout. Jsem přesvědčen, že to není poslední demonstrace.

Nepřihlášený uživatel#19 Mar 10, 2015, 06:27
Kolik si myslíte, že tam příjde lidí, když o tom dáte vědět pouze 1 den dopředu??
Fakt blbý nápad.
Tomáš Kott#20 Mar 10, 2015, 06:31

řekl bych že v 8:00 je příliš brzo

Nepřihlášený uživatel#21 Mar 10, 2015, 07:50
Snad nechceme jednu okupaci snad i mírnější vystřídat brutální okupaci kdy se nebudou s nikým mazlit. A spousta lidi jim stejně nebude rozumět. S těma předtím se domluvil každý občan,
U F O#22 Mar 10, 2015, 07:58

Nschceme okupaci

Pokuď chtějí pomoc Evropě ať udělají pořádek v ohnisku IS, pozatýkají špičky vždyď jsou na tom experti když dostali Iráckého aj Libyjského prezidenta a pak je zavraždili. Odzbrojení IS vrahů islámského státu, kde vraždí nejen vlastní lidi, ale taky se hrubě vměšují do záležitostí jiných států.Nedůstojným způsobem zachází ze zajatcema, vedou nerovný boj, a jsou zbabělci, nemají odvahu ukázat ani svoji tvář. A´T ZKUSÍ JEDNOHO Z NICH CHYTNOU A VYHROZIT MU PODŘEZÁNÍ. uŽ NEBUDE TAK VELKÝ V ČERNÉM PŘED MALÝM V ORANŽOVÝM HÁBITU.

Nepřihlášený uživatel#23 Mar 10, 2015, 08:04

Jak se dá odstranit petice proti prezidentu Miloši Zemanovi ? Proč je připojena k naší petici ?

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#25 Mar 10, 2015, 09:02
Jsem proti účasti ČR.v jakém koli provokativním cvičení i v rámci NATO.Tím dávame na jevo, že jsme poslušni USA. To já nejsem.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.