Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#4251 Re: Re:

2015-12-14 03:05

#2610: - Re:  

 Fašinktonská.


Nepřihlášený uživatel

#4252

2015-12-14 17:28

Loajalita k západu? Budiž, ale co svědomí a čest?

   Stále více tzv. „kompetentních“ nebo společensky angažovaných lidí se snaží tvrzením vyvrátit, že na Ukrajinských událostech nemají USA žádný podíl nebo účast. Otázka je, zda takové tvrzení je z vlastního přesvědčení nebo servilní loajality, neboť při vědomí jejich předpokládané inteligence, politického, společenského postavení je málo pravděpodobné, že by si nebyli vědomi jednoznačných, zcela prokazatelných a samotnými představiteli amerického establishmentu potvrzených skutečností, že USA o Ukrajinu zcela evidentně usilovaly a nadále usilují. Stačí si připomenout slova paní Nulandové a jiných politických kapacit USA, kteří po nezdařilém Kyjevském Majdanu lomili rukama nad ztracenou investicí pěti miliard dolarů do zubožené Ukrajiny, které měly být údajně použity na změnu režimu, poměrů a nezávislosti na Rusku, stejně jako decentralizaci, demokratizaci, deoligarchizaci a …. v neposlední řadě i svých zájmů.

     Není to dávno, co jsem zmínil v jiném článku, že i pan profesor Rychlík buďto propadl falešné demagogii, nebo drží basu loajality když také tvrdil, že Ukrajinské události nejsou z vědeckého hlediska dílem USA a že se v nich USA neangažovali. Se shodným názorem, tentokrát však z politického hlediska se prezentuje i pan Š. Füle [1], bývalýeurokomisař zodpovědný za rozšiřování Evropské unie a politiku sousedstvíkterý rovněž říká, že jeden z mýtů, který se neustále pěstuje a připomíná, je mýtus, že USA hrály zásadní roli v přípravě Majdanu a v jeho směřování, čímž chce nejen naznačit, ale přesvědčit veřejnost, že to není pravda. Zatímco mnozí lidé poukazují na to, že USA byly velmi aktivní na Ukrajině, pan Füle patří mezi ty, kteří o tom za těch pět let v Bruselu něco ví a (ti v Bruselu) naopak cítili naprostý deficit a nedostatek amerického politického angažmá a vlivu na Ukrajině.

VICE-Loajalita k západu? Budiž, ale co svědomí a čest?


Nepřihlášený uživatel

#4253

2015-12-14 17:29

VIDEO: Ukrajina kompletně zbankrotovala, hrozí ji default! MMF spaluje na Ukrajině peníze na nátlak Berlína a Washingtonu! [CZ Titulky]

Ukrajina fakticky zbankrotovala. Země nemá na provoz svého vlastního aparátu, výpadky ve výplatách důchodů se prohlubují, armáda přestala používat vozidla s výjimkou východu Ukrajiny, kde je frontová linie s povstaleckými územími, protože nejsou peníze na naftu. Kritická situace vyvrcholila v závěru minulého týdne, kdy jeden z poslanců Porošenkovy strany napadl v ukrajinském parlamentu premiére Arsenije Jaceňuka. Poté se strhla rvačka, zatímco před parlamentem se shromáždila demonstrace, která pálila figuríny premiéra a požadovala demisi vlády.

VICE-VIDEO: Ukrajina kompletně zbankrotovala, hrozí ji default! MMF spaluje na Ukrajině peníze na nátlak Berlína a Washingtonu! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#4254

2015-12-15 20:22

VIDEO: Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí USA zaútočil na reportérku RT kvůli jejímu dotazu ohledně turecké armády v Iráku! [CZ Titulky]


Gayane Chichakyan je proslulá reportérka stanice RT, která je v USA noční můrou tiskových mluvčích amerických ministerstev. Její dotazy rozpalují tiskové mluvčí do běla a čas od času některému z nich povolí nervy a přímo před televizními obrazovkami si postěžuje, jak těžké a nepříjemné otázky Gayane pokládá. Přesně k tomuto došlo minulý týden na tiskové konferenci amerického ministerstva zahraničí. Gayane se ptala Johna Kirbyho, tiskového mluvčího, jaký je postoj USA k intervenci tureckých jednotek do Iráku. Připomněla, že turecká vojska se do severního Iráku jaksi pozvala sama, bez souhlasu Bagdádu a ihned tam začala bombardovat kurdské jednotky místo ISIL.


VICE-VIDEO: Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí USA zaútočil na reportérku RT kvůli jejímu dotazu ohledně turecké armády v Iráku! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#4255

2015-12-15 20:23

Demonstrace "VLASTENCI, NA HRAD" - 12.12.2015
Co dodat, snad jen... že ČT opravdu lže a manipuluje svými diváky. Jakési dohodě o klimatu, kterou stejně nikdo dodržovat nebude, věnovala ČT v Událostech přes 6 minut, naší demonstraci věnovali jen zhruba 20 vteřin!

VICE ČT H...-Demonstrace 12.12.2015 - ČT lže!


Nepřihlášený uživatel

#4256

2015-12-17 09:19

VIDEO: Izolace Ruska je u konce, Kerry je v Moskvě na žádost Obamy, bez Putina to prostě v Sýrii nepůjde! [CZ Titulky]

Izolace Ruska fakticky končí. Po neúspěšném pokusu o zatažení Ruska do války o zbankrotovanou Ukrajinu a po neúspěšném pokusu o izolaci Ruska kvůli odchodu Krymu ze svazku s Ukrajinou, se nyní v Kremlu dveře netrhnou. Na pokyn Obamy musel americký ministr zahraničí John Kerry do Moskvy, kde jednal se svým protějškem Sergejem Lavrovem a později také přímo s prezidentem Vladimirem Putinem. Klíčovou otázkou byla koordinace sil a bojů v Sýrii proti Islámskému státu. Obě strany odložily stranou své rozpory ohledně budoucnosti Asadovy vlády a soustředily se hlavně na body, ve kterých je možné najít shodu.

VICE-VIDEO: Izolace Ruska je u konce, Kerry je v Moskvě na žádost Obamy, bez Putina to prostě v Sýrii nepůjde! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#4257

2015-12-17 11:47

FAKTA JAK TO JE POPRAVDĚ!!!

Vladimir Putin pořádá už pojedenácté velkou tiskovou konferenci. Nejzajímavější otázky novinářů, klíčová prohlášení ruského prezidenta, fotografie z místa událostí a přímý videopřenos – v online reportáži.

Více: VELKA TISKOVA KONFERENCE PUTINA BEZ CENZUR A MANIPULACE

 

 

LŽI MANIPULACE NOVINKY.CZ HNUS

Putinův tvrdý výpad: Turci asi chtějí lízat Američany na určitém místě

Ruský prezident Vladimir Putin se ve čtvrtek na výroční tiskové konferenci tvrdě pustil do Turecka, obvinil jeho vládu, že je islamistická. Potlesku se dočkal, když k popsání údajného tureckého nadbíhání USA použil vulgární příměr.

VICE LŽI NOVINKY.LŽI-MANIPULACE A LŽI Putinův tvrdý výpad: Turci asi chtějí lízat Američany na určitém místě


Nepřihlášený uživatel

#4258 Re:

2015-12-17 15:29

#7: -  Naprostá a vyčerpávající pravda .

 


Nepřihlášený uživatel

#4259

2015-12-18 12:24

Kolik štamgastů českých hospod čte iDNES? Analýza manipulace veřejného mínění pomocí prefabrikovaného spinu

Zhruba před rokem jsme uveřejnili na AE News rozhovor s jedním ze zaměstnanců renomované české agentury na průzkumy veřejného mínění. Než začnete číst tento článek, ve vlastním zájmu si ten starýrozhovor přečtěte, abyste zde rozuměli některým pojmům a výrazům, které v tomto článku zazní. Budete na konci možná sami překvapeni, jak snadno se v České republice manipuluje s veřejným míněním. Článek vychází jako aktuální reakce na email, který jsme obdrželi už dříve v redakci, kde nás jeden ze čtenářů požádal, abychom ukázali na současném mainstreamu příklad mediální a spinové manipulace.

Prefabrikace vyžaduje homogenní pole respondentů

Server iDnes.cz vyjel dnes po půlnoci s extrémně nebezpečným a manipulativním článkem [1], který je jako vystřižený z rozhovoru, který jsme dělali s panem Petrem před rokem. Spojil jsem se proto s ním teď operativně, protože jsem ho viděl na Skypu a připravili jsme tak pro Vás aktuální reakci na nový prefabrikát iDnesu. Popíšeme si všechny souvislosti a fakta. Probereme si nejprve první odstavec manipulativního průzkumu. Jako první přichází pretext.

Pretext

Základním stavebním kamenem každého prefabrikovaného průzkumu je pretext. Je to vyznačená teze, která předurčuje závěr průzkumu. Je to předpoklad, jakým směrem se průzkum ubíral, a také jaký názor je sugerován čtenáři, který z pretextu vychází. Rozeberme si tedy tento pretext jako první věc.

Mezi podporovateli protikuřáckého zákona jsou také hospodští štamgasti a problém s ním mnohdy nemají ani sami majitelé restaurací. Vyplývá to z referenda iDNES.cz k zákazu kouření v restauracích a reakcí na jeho výsledky. Doba se změnila, lidé víc cestují a vidí, že to jde, říká dlouhodobý propagátor zákazu kouření Boris Šťastný.

 

VICE-Kolik štamgastů českých hospod čte iDNES? Analýza manipulace veřejného mínění pomocí prefabrikovaného spinu


Nepřihlášený uživatel

#4260

2015-12-18 12:42

Otevření palubního zapisovače probíhá dnes za přítomnosti novinářů. Každá etapa vytahování přístroje a čtení informace probíhá za videozáznamu a etapovitého fotografování.

19. prosince začne rozbor a zpracování údajů zapisovače. Podle informace Ministerstva obrany pozvalo Rusko k účasti v otevření a dešifrování údajů „černé skříňky" Tureckem sestřeleného Su-24 experty ze 14 zemí. Pozvání přijali jenom představitelé Číny, Velké Británie a USA. Dešifrovaná informace palubního zapisovače Su-24 bude zveřejněna 21. prosince.

Více: CERNA SKRINKA SE SU-24 OTEVRENI

Právě zadní část v Sýrii sestřeleného bombardéru Su-24, kde se nacházel palubní zapisovač, byla zasažena raketou vzduch-vzduch stíhačky F-16 vojenského letectva Turecka, prohlásil v pátek náčelník informačního a analytického oddělení služby bezpečnosti letů letectva OS RF plukovník Andrej Semjonov.

„Palubní zapisovač se nachází obyčejně v zadní části letadla, v oblasti kýlové plochy. Proto na zadní část Su-24M zapůsobilo kromě rázového zatížení při střetu se zemským povrchem také rázové zatížení při zásahu rakety", řekl Semjonov na briefingu na Ministerstvu obrany věnovaném dešifrování palubních zapisovačů sestřeleného Su-24.

Více: TURECKY UDER NA SU-24

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#4261

2015-12-18 12:45

Akce amerických vojáků jsou „do nebe volajícím porušením státní celistvosti Sýrie“, a nikoli bojem s teroristickými skupinami, prohlásil v interview pro RIA Novosti náměstek ministra zahraničí Sýrie Faisal Miqdad.

„Akce vojenského letectva USA, a teď ještě tzv. američtí experti — to je do nebe volající porušení územní celistvosti Sýrie. Nemyslíme si, že jsou upřímní v jakýchkoli akcích v boji s terorismem. Nekoordinují své akce s OS Sýrie. V souvislosti s tím dělá každé narušení mezinárodního zákona ty síly (OS USA) nezákonnými na území Sýrie. Nedá se říci, že bojují s terorismem", řekl spolubesedník agentury.

Více: USA V SYRII PORUSUJE CELISTVOST A NIČI CIVILISTY A (NE DAIS IS JEDNOTKY)


Nepřihlášený uživatel

#4262

2015-12-18 13:38

Český rozhlas opět vidí za Aeronetem zlé Rusy, pan Leschtina se minul povoláním. Role politruka by mu seděla mnohem lépe!

Jak nás upozornil náš korespondent Petr Cvalín, náš server se opět dostal do hlavního vysílání Českého rozhlasu, a když jsme si přehráli záznam (viz. přehrávač níže v článku) pořadu pana redaktora Leschtiny, nestačili jsme se divit. Naše redakce prý uspořádala v Praze demonstraci proti proti-ruské propagandě. A to prý v souvislosti s naší reakcí na projekt neziskovky Člověk v tísni, na který jsme upozorňovali v tomto článku. Člověk v tísni, podle pana Leschtiny, odvádí záslužnou činnost, když se snaží do českých škol prosazovat projekt, který má české školáky a mládež obecně naučit rozpoznávat ruskou propagandu. Přitom je zajímavé, že samotné ministerstvo školství se k nabídce neziskovky Šimona Pánka staví rezervovaně a moc se ministerstvu do tohoto programu nechce, protože jak samo uvádí, Pánkova neziskovka má své vlastní názory, zájmy a cíle.

No řekněte sami, není to pokrok? Že by už i na ministerstvu školství pochopili, co je Člověk v tísni zač? Že by už pochopili, že by uvedením propagandistických materiálů z dílny této neziskovky překročili bezpečnou čáru toho, co jsou rodiče dětí ještě schopni skousnout ve výuce svých dětí? Nemusíme si dělat velké iluze. Ministerstvu se zřejmě nelíbí prvoplánový a naivně průhledný protiruský akcent, který mladí lidé a školáci snadno prohlédnou. Děti a mládež to slyší od rodičů doma: „Televizi nevěř, tam lžou!“ a podobně je to i s rádiem a státními vysílačkami. A takové dítě potom chápe, že to naučné video, které jim nějaký pán pouští na televizi nebo projektoru, je manipulace a propaganda.

VICE-Český rozhlas opět vidí za Aeronetem zlé Rusy, pan Leschtina se minul povoláním. Role politruka by mu seděla mnohem lépe!


Nepřihlášený uživatel

#4263

2015-12-18 13:46

Americkou armádu tady potřebujeme. Aby nás zase neokupovali ti ruští opilí mužici v těch smradlavejch válenkách...


Nepřihlášený uživatel

#4264

2015-12-18 13:47

 

JAK STAT SE SNAŽI ZAMLČET NEZAVISLA MEDIA NA USA KTERE ŘIKAJ FAKTA

VICE O ČLENECH AERONET-Další zoufalý pokus o poškození Aeronetu nevyšel, bylo však prý zjištěno, že nejsme Rusové! Aneb gól do vlastní brány neziskovek?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4265 Re:

2015-12-18 13:52

#4263: -  

 NEPOTREBUJEM JE TADY USA HNED REKNU DUVOD NEBRANI NAS PROTI MUSLIMSKYM UPRCHLIKUM HAJI SI SVE ZAJMY A O ZEME KDE MAJ ZAKLADNY SE ZTRANI SOU TU K H...... NEODVRACEJ NATLAK UPRCHLIKU JEN OKUPUJOU ZEME!!!FASITI!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4266

2015-12-19 10:56

Americkou armádu tady potřebujeme. Aby nás zase neokupovali ti ruští opilí mužici v těch smradlavejch válenkách...


Nepřihlášený uživatel

#4267 Re:

2015-12-19 13:09

#4266: -  

 TAK SEM TO NECPY A JDI DO .............


Nepřihlášený uživatel

#4268

2015-12-19 13:14

PRAVDA AMERICKY TEROR A JEJICH DEMOKRACIE ZVANA ZABIJET CIVILISTY


Nepřihlášený uživatel

#4269

2015-12-19 13:17

PRAVDA TAK KDO JE DIKTATOR USA ANO ANALIZA S FAKTU


Nepřihlášený uživatel

#4270

2015-12-20 08:53

Bašár Asad reagoval s humorem na nedávná prohlášení některých představitelů Západu, mj. ministra zahraničí USA Johna Kerryho, o tom, že syrský předák může zatím zůstat u moci.

Dříve Západ trval na jeho odchodu. „Díky jim za to, vždyť jsem už málem balil kufry. Měl jsem odejít, a teď mohu zůstat", prohlásil prezident v interview pro nizozemskou televizní a rozhlasovou společnost NOS.

((Podotkl rovněž, že jenom syrští občané mohou rozhodovat o tom, jestli má zůstat u moci.))

„Jestliže vy jako občan Nizozemska jste ochoten přijmout, že někdo v Sýrii bude rozhodovat o tom, kdo bude vaším premiérem, pak my to přijmeme, ale vy ne. Sýrie je svrchovaný stát. Je její prezident dobrý nebo špatný, to mají řešit Syřané, ne Evropané", vysvětlil Asad.
 
 
NEVIDIM DŮVOD PROČ BY ASAD NEMOHL BEJT U MOCI FURT LID HO MA RAD 

OSLAVA V SYRII NA POČEST B.ASADA A PUTINA-Syria: University students in Homs celebrate army gains over IS

VOLBY 

Ve středu večer, den po ukončení hlasování v Sýrii, byly vyhlášeny celkové výsledky: Při účasti necelých 73,5 % z počtu bezmála 16 milionů oprávněných voličů získal dosavadní prezident 88,7 % hlasů, al-Núrí 4,3 % a Hadžar 3,2 %. Zbylé lístky byly neplatné. Oba neúspěšní kandidáti výsledky uznali a demokratičnost voleb i kampaně už potvrdili zahraniční pozorovatelé.Pro Ukrajinu zapomínáme na Sýrii: Válka pokračuje, Asad vítězí nejen na bojištích. Proč se Západ obává nadcházejících prezidentských voleb?

 VICE-[AE News] Bašár Asad exkluzivně v rozhovoru pro Českou televizi


Nepřihlášený uživatel

#4271

2015-12-20 08:58

 

VIDEO: Další freudovské přeřeknutí Kerryho. Revoluce místo rezoluce. USA budou hledat jiné způsoby svržení Asada [CZ Titulky]

 

Americká zahraniční politika se utápí ve svých vlastních intrikách tak moc, že i ministr zahraničí John Kerry se stal obětí freudovského syndromu, kdy během hlasování ohledně mírového plánu v Sýrii mu z úst vylétlo spojení „návrh revoluce“ namísto „návrh rezoluce“. Návrhů a plánů na revoluce mají na ministerstvu zahraničí USA tolik, že je potom těžké se udržet a nesplést se, když obě slovíčka se liší jen jedním písmenkem. Ale toto vtipné vystoupení není hlavním obsahem videa.

 

To hlavní je, že americká administrativa prohrála jednu šachovou partii, ale v žádném případě se Američané nevzdávají plánů na svržení Bašára Asada. Je to jejich hlavní cíl, pouze teď budou muset hledat jiné cesty a prostředky, protože násilnou cestou, vyzbrojováním povstaleckých a teroristických islámských skupin v Sýrii, to už nepůjde. Dají se ovšem očekávat tlaky zahraničních neziskovek, humanitárních organizací, USAID, Člověka v tísni a dalších proxy organizací, jejichž cílem bude majdanizace Sýrie.

 

VICE-VIDEO: Další freudovské přeřeknutí Kerryho. Revoluce místo rezoluce. USA budou hledat jiné způsoby svržení Asada [CZ Titulky]

FAKTA-19.3.014
JAK MEDIA LŽOU TU MATE FAKTA O PODPORE SYRSKEHO LIDU ASADA A JEHO ARMADY-
VICE-Rally pro lidi z okolí a přilehlých čtvrtích Ghouta v Homsu na podporu arabského syrské armády

Nepřihlášený uživatel

#4273

2015-12-20 12:28

Problém Evropy spočívá v tom, že neprosazuje samostatnou politiku a část své suverenity předala bloku, přičemž dokonce ani ne tak NATO, jako spíš USA, prohlásil ruský prezident Vladimír Putin.

Problém Evropy je v tom, že neprosazuje samostatnou zahraniční politiku. Vůbec žádnou", řekl Putin v dokumentárním filmu Saidy Medveděvové Světový řád na televizním kanálu Rossija 1.

vice-Putin očekává od Evropy účast ve vypracování řešení a nikoli pokyny „zpoza oceánu“

„V podstatě je to docela normální, když část své suverenity předávají členové vojensko-politického bloku nadnárodním orgánům. Avšak v daném případě nebyla část evropské suverenity předána vlastně NATO, ale lídru aliance — Spojeným státům", řekl ruský prezident.

Více: Problém Evropy spočívá v tom, že neprosazuje samostatnou politiku a část své suverenity předala bloku, přičemž dokonce ani ne tak NATO, jako spíš USA

Prezident Ruska Vladimir Putin prohlásil, že se západní země nemají snažit mechanicky vnutit ostatním státům své představy o demokracii, že je třeba jednat pečlivěji.

Víte, že mám styky s mnoha lídry, evropskými, americkými, a to ne jeden rok. A když začaly různé operace…v Afghánistánu nebo v Iráku, Libyi, vždy jsem zastával stanovisko, jež spočívalo v tom, že je třeba jednat pečlivěji. Nelze automaticky přenášet vlastní schémata a představy o dobru a zlu, v daném případě o dobru, o demokracii, na jiné země a národy, na jinou kulturu, jiné náboženství, jiné tradice," — řekl Putin v dokumentárním filmu Saidy Medveděvové Světový řád v televizi Rossija 1.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin prohlásil, že se západní země nemají snažit mechanicky vnutit ostatním státům své představy o demokracii, že je třeba jednat pečlivěj

AT SI USA STRČÍ VRAŽEDNOU DEMOKRACII CO CPE EVROPE NEKAM JEJICH DEMOKRACIE JE ZABIJENI LIDI 

URKAJINA,SYRIE,LYBIA,IRAN,IRAK,EVROPA,ATD ONI VUBEC NEMAJ PONETI CO ZNAMENA SLOVO DEMOKRACIE DIKTATORI S USA!!!!!FUJ A NAŠE VLADA BY JIM MĚLA PŘESTAT LIZAT PULKY!!!!!MY JSME JIJICH LIDI OBČANÉ!!!


Nepřihlášený uživatel

#4274 Rusko nemůže „nechat Rusy a jiné ruskojazyčné obyvatele na jihovýchodě Ukrajiny na pospas nacionalis

2015-12-20 13:38

Rusko nemůže „nechat Rusy a jiné ruskojazyčné obyvatele na jihovýchodě Ukrajiny na pospas nacionalistům“, prohlásil prezident Vladimír Putin.

„O těch Minských dohodách jsme mnohokrát slyšeli, pořád se o nich mluví, mimo jiné i v souvislosti s prodloužením restrikce Západu vůči Rusku. Poslyšte ale, copak kvůli tomu musíme měnit ústavu? Samozřejmě, že ne. Víte, úplně všichni jsou si už toho moc dobře vědomi, myslí si ale, že je třeba jen trochu zatlačit na Rusko, aby ještě v něčem ustoupilo, my ale nechceme na nikoho tlačit nebo na něčem trvat", řekl Putin v dokumentárním filmu Saidy Medveděvové Světový řád v televizi Rossija 1.

Více: Rusko nemůže „nechat Rusy a jiné ruskojazyčné obyvatele na jihovýchodě Ukrajiny na pospas nacionalistům

Rusko nemůže „nechat Rusy a jiné ruskojazyčné obyvatele na jihovýchodě Ukrajiny na pospas nacionalistům

NEJSOU TU ZADNY RUSOVE RIKA CIVILISTA-Doněck: Přes 30 mrtvých civilistů po ostřelování Ukrajinskou armádou - 12.7.2014

 


Nepřihlášený uživatel

#4275

2015-12-20 14:23

Rusko nemůže „nechat Rusy a jiné ruskojazyčné obyvatele na jihovýchodě Ukrajiny na pospas nacionalistům

SKUTEČNOST CO JE UTAJENA NARODUM-Obyvatelé Děbalceva: Ukr. armáda ostřelovala město, aby měla Ukr. TV reportáž o útoku Ruska

FAKTA-French Donbass fighters: We came to inform people of the reality of this war