Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#3601 Re: Re: Re:

2015-04-04 19:06

#3598: - Re: Re:  

USA ale "zasahuje" na druhým konci planety, když jsou ohroženy zájmy jeho bank a voj. průmyslévého kompexu. Nikdo ho tam obvykle reálně neohrožuje. Zabilo v posledních deseti letech řádově miliony lidí. Civilistů především - a ne kvůli své bezpečnosti ale kvůli svým prachům. Lodě z Krymu nedoletí do USA ani letadla odtud. Ani nikdo ze Sýrie..

Rusko za tu dobu zabilo nejvýše tisíce, max. desítky tisíc. A zasahuje na svém území (čečna třeba - a to navíc začal Jelcin, kterého jsme přeci podporovali, když privatizoval ruská aktiva západním investorům), nebo v blízkém pohraničí (Ukrajina, Gruzie), kde je jednak buď ruská většina a/nebo cpe se tam NATO se svými základnami. A reálně Rusko ohrožuje bezpečnostně, protože je to u jejich hranic. Navíc například Gruzie na počátku vpádu do Abcházie zlikvidovala nějaké ruské vojáky na hranicích. Co by v takovém případě udělaly USA? To by tam Sakaschvilli rychle býval skončil a zem by byla v troskách. Viz třeba Irák.

Myslet si, že obsazení Krymu je výhra z ekonomického hlediska by si mohl jen idiot. A celou Ukrajinu? Tu si Rusko obsazovat nebude - a až to budeme platit - a piště si, že USA to platit nebudou a Ukrajina je v kopru - tohle zacvaká EU nakonec. Pár VIP jednotlivců skoupí levně aktiva, a na nás zbudou dluhy po jejich řádění.

Měli jsme UKáčkům říct ať zůstanou mimo EU a neutrální a mohlo to být výhodné pro všechny sousedy. my, Polsko a tak dále, včetně Ruska jsou sousedi a všichni, všichni z toho maj jen problémy. A kdo platil Majdan? Co říkala Victoria (Fuck the EU) Nulland? 5 miliard dolarů z USA režimu. Stálo jim to za to, když tak lze připravit Rusko i EU o mnohem více.

Tak si připravte prasátka a kladivo, levné to nebude... Jo a levný rakve koupit předem, jinak Vás pohřbí jen tak do jámy po jaderné válce. I když to už asi je jedno, voni by nás pak stejně sežraly psi a krysy...

Pěkné Velikonoce všem ;-)))


Nepřihlášený uživatel

#3602 Re: Re: Re: Re:

2015-04-04 19:57

#3601: - Re: Re: Re:  

 Krym, ze strategickeho hlediska ma pro Putina vyznam....a Ukrajina...? Vychod  je prumyslovy,potrebuje cesticku na Krym a hlavne zastrasovat a mit sve lidi ve vlade,jak to bylo doposud.....

a nemit Ukrajinu samostatnou a mit vliv na jeji politiku,to uz mu za to stoji......proto dovolenkari,rusti separatiste, niceni Ukrajiny. Zastrasovani jinych statu,retorika o jadernych zbranich,to pracuje...on vi co muze cekat od Zapadu a tak pokracuje. Ta vize dostat Rusko mezi  globalni  velmoci tu je...a nekde on zacit musi. Zatim nepatri ani mezi ty evropske.

Hezke Velikonoce !

Robert

#3603

2015-04-04 21:19

Děkuji za tuhle petici. Je dobře, že se v téhle věci někdo víc angažuje, i když nemyslím, že to k něčemu bude, i kdyby se nasbíralo dobrých 100 000 podpisů, vláda si to stejně udělá navzdor všem po svým, názory občanů jsou to poslední, na co se bere zřetel.


Nepřihlášený uživatel

#3604 Re:

2015-04-04 22:04

#3603: Robert -  

 myslim ze je petice dobra vec a diskuze I konvoj priznivcu ukazuji,ze nejsou jen odpurci. Takhle to ma byt....a vlada nemuze reagovat na momentalni sympatie ci empatie k tomu,ci onomu....je vazana svym programem a  zavazky at uz v EU ci NATO.

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3605 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 11:04

LIDI PODPISUJTE PETICI A OTEVIREJTE OCI NESMIME DOSPUSTIT ABY BYL AJ ČECH PROTI ČECHU!!!JAK SI TO USA PLANOVALA!!!!O ČR JIM VUBEC NEJDE JEN NAS CHCOU ROZESTVAT HLAVNE STATY PAK SE ZMOCNIT ROPY A ZA TO SI NAVYSOVAT DOLAR 

Tak se to podvrdilo pri zasedani ze USA je agresor ze Nase ČR armada neni boje schopna tak proto jsou pridruzeni k NATO a ze uz USA zabilo dost lidi jak v Iranu tak Syrii a dalsich mestach po zemich podliz USA a ze USA svoji Protiruskou propagandu cpou do vsech zemi aby ovlivnovali lid!!!!a ze veci agrese jde ze strany USA bylo v zasedani slyseno!!!ale jde aj o PropaganduprotiUSA z Ruska ale zas ta tak nema velky vliv na lidi jak ze strany USA duvod USA tlaci masmedia aby vic lidem lhalo se aj na zasedani byl stary deg.... ktery furt placal jedno a to same dokola o USA jak si nechtel pripustit ze oni zacaly valku tlakem na Rusko 


Nepřihlášený uživatel

#3606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 14:15

#3584: - Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 USA dělá chyby - třeb likvidace několika suvérénních zemí za poslední dekádu, zabití cca 2 000 000 lidí, věšinou civilistů za stejné období. To jsou ale přeci jen chyby - o co, že bys to neřekl jejich pzůstalým do očí bez tanku za zády..

Rusko je zákeřné - zákeřně se brání jen na vlastním území a tím maskuje svoji prolhanost protože mu irčitě jde o ovládnutí světa. Ze stejného důvodu je ukázka jeho zákeřnosti to, že má jen dvě zahraniční základny. To je zvláště zákeřné, protože prodi mírumilovným USA (které jich mají cca stovky) tím úspěšně maskuje svoje mocenské choutky.

Schválně jestli USA, poté co uzavřo smlouvy s Iránem, začnou demontovat svou PRO v Evropě. Nebo jeslti pravdivě přiznají, že tu není proti Iránu ale má jim umožnit preventivní jaderný útok na Rusko.


Nepřihlášený uživatel

#3607 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-05 14:28

#3602: - Re: Re: Re: Re:  

 Na tom sice něco je, ale na druhou stranu, do doby, nežli jsme zorganizovali Majdan, tak s Ukrajinou cca 25 let nějak spolupracoval i ekonomicky, platil za tranzit plynu, dával slevy, platil za pronájem Sevastopolu a tak dále. Obchodoval ve zbrojním průmyslu, v těžkém průmyslu, tohle všechno fungovalo i za prezidentů, kteří mu nebyli zrovna moc nakloněni.

Jenomže obvykle nechtěli do NATO, nechtěli mu sebrat Sevastopol a umožnit USA mít základny hned na ruské hranici. Ani mu nikdo nechtěl přes Ukrajinu pumpovat zboží z EU. Nehledě na to, že nikdo z předchozích prezidentů nevytvořil jako první zákon zákaz ruské menšině (které je tam asi 20%) mluvit na úředech rusky i v místech kde je jich 100%. Nikdo z předchozích prezidentů neumožnil pobíhat po Ukrajině rozsáhlé, těžce vyzbrojené vojenské jednotky, které by nebyly pod kontrolou vlády.

Prostě byl oboustranný zájem Ukrajiny s Ruskem nějak koexistovat, když už jsou sousedi. To s Majdanem padlo.

A "zastrašování"? to funguje na obou stranách. Jen se tu mluví jen o té jedné. Mimochodem je IMHO lepší jadernými zbraněmi strašit, než je potom použít doopravdy. O dost lepší. A jediný stát, který je někdy použil, rusko nebylo. A tehdy japonce nestrašili, prostě je rovnou usmažili. Nezapomínal bych na to.


Nepřihlášený uživatel

#3608 Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 14:30

#3585: ZZ Top - Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

Tak se odstěhuj tam, kde ti bude moc fajn a moc oukej a nás tu nech být. My ti to přejeme.


Nepřihlášený uživatel

#3609 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-05 15:14

#3607: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 to s tim Japonskem - po dohode se Stalinem

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3610 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 16:12

MOHLO BY VAS ZAJIMAT!!!!!

Zásadní projev Vladimira Putina o Rusku a světě. Týká se i naší budoucnosti. Čtěte, ať pak nejste překvapeni-ODKAZ-BUDOUCNOST NAS ČECHU

Hrubá síla Spojených států amerických a globální kontrola nad světem. Cynická politika a ničení-ODKAZ-USA GLOBAL KONTROLA NAD SVETEM


Nepřihlášený uživatel

#3611 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 17:03

#3610: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Zatim tu hrubou silu v Evrope ukazuje jen a pouze Rusko.

Ruske weby a proruske weby to zakryt nemohou,vetsina lidi ma mozek a vidi to...I tu spinavou antiami politiku ve prospech Ruska.

Stydte se kolaboranti co nas chcete zase nacpat pod rusky vliv ! Nemam zajem,nechci totalitu a nesvobodu. Paka kremelska...

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3612 Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 17:42

#3611: - Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 hrubou silu ukazala USA konvojem Evrope zatim co Rusko nic u nas neukazalo tak v tom je rozdil!!!!Plus USA ukazuje hrubou silu furt zemim pobliz USA Lybie,Syrie,Irak,Afrika,ATD

Pak USA pomaha Isis aby si podmanili staty pobliz USA!!!Tak co tu placas za sr....

a JESTE A NAPOSLEDY PISEM NEJSEM ZADNEJ KOLABORANT A RUSAK j o tomhle v zasedani taky znelo ze lidi nadavaj občanum ČR do kolaborantu a Rusu  PROBLEM JE TEN ZE ASPON VIME KDE LEZI PRAVDA (((U TERORISTY USA PRAVDA NELEZI!!!!)))MY SE ASPON NEMUSIME STYDET NENI ZA CO TO SPIS VY ZE NAPADATE SVE VLASTNI LIDI a urazite je!!!!OSTUDA!!!!!!

 

PRO#3613

uz podruhykrat me nekdo nazval Trollem tomu rikam strasna Demence!!!!


Nepřihlášený uživatel

#3613 Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 18:06

#3612: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 Ano je rozdil zabrani Krymu a okupace Ukrajiny...zatimco konvoj poukazal na solidarnost zemi v EU a NATO. Tohle ale rusky trol vidi jinak,nastesti jste v mensine,chvalabohu.


Nepřihlášený uživatel

#3614 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 21:01

#3605: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Když vidím, jak se jim podařilo rozeštvát proti sobě Ukrajince, děsím se toho, až se do jejich hledáčku dostane ČR. Ale to se nestane, slabí Češi se na větší odpor nikdy nezmůžou, my budem pořád servilní jako pejsci čekající na kostičku od oběda. :-(


Nepřihlášený uživatel

#3615 Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 21:07

#3613: - Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 Ano, solidárnost s těmi, kteří před nimi klečí s prosíkem na kolenách, tedy potenciálními koloniemi. Ale solidární s těmi, kteří před nimi odmítají pokleknout (Rusko, Írán, Irák, Libye), nejsou. Tam to klidně Ušáci rozvrtají bombama jak ementál, však ty miliony utečenců stejně odsere Evropa, tak co by jim to dělalo vrásky. To jsou mi ale spojenci.

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3616 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 22:20

Test paniky , příprava na převrat či válku, kontrola sociálních sítí anebo jen běžný postup USA?

Paniku mezi americkými občany vyvolalo noční televizní „vysílání“ 30. března, když byl bez předchozího upozornění spuštěn test systému nouzového varování Emergency Alert (EAS). EAS je národní výstražný systém USA, zavedený 1. ledna 1997 a navržený tak, aby prezident USA mohl během 10-ti minut promluvit ze všech médií. EAS koordinuje Spolkovou agenturu pro řízení mimořádných událostí (FEMA), Federální komunikační komisi (FCC) a Národní meteorologickou službu (NOAA).  Místo běžného vysílání se 30. března od 23.00 na obrazovkách TV ve Washingtonu DC, Indianě, Kentucky, Marylandu, Massachusetts, Rhode Islandu, Connecticutu, New Jersey, Severní Karolíně, Jižní Karolíně  a Virginii objevil  nápis „Emergency alert“, pouze s upozorněním, že přerušené vysílání potrvá do půlnoci. Nikde nebyli diváci informováni, že je to pouze test, proto nápis v mnohých vyvolal paniku, jak je vidět z diskuse na twitteru pod článkem zde

PRICHOD CIZINCU PRIPRAVA NEBO LID FAKT POD KONTROLOU!!!!! 

ODKAZ-USA NECO PLANUJE

 

ZDROJ-POZOROVATEL

Obama stále více nachází společnou řeč s Merkelovou a Hollandem a chce diplomatická řešení. Jako velké pozitivum odvrácení se světa (a Evropy) od globální elity USA a od její touhy po válce vidím postoje Merkelové a Hollandeho, o to smutnější je, že Česko právě aplaudovalo tankům globální elity …
pro administrátor:
„Třetí říše“ (plán globální elity USA) je tady jako přes kopírák – jak ve své expanzivní snaze, tak ve svém zoufalství. A když se po čase znova dívám na ty FEMA tábory, tak najednou evropská centrála v Bruselu a oslava fašismu na Ukrajině a v Pobaltí dostává dostávají jasný a dávno daný smysl. Včetně globální diktatury, o které psal Orwell: sestěhovat lidstvo do uzavřených oblastí a mít ho cakum-pikum pod kontrolou …


Nepřihlášený uživatel

#3617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-05 22:37

#3609: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To už se jich asi nezeptáme. Každopádně ať už jim to dovolil ten či onen, vymysleli tu zbraň, vyrobili a použili jí (cíleně na civilní obyvatelstvo) USA. Ti zmáčkli spoušť a radši hned dvakrát.

Kdyby nás zatáhli do jaderné války a my pak nějakou koupili, bude nám celkem jedno, jestli jim to někdo schválil či doporučil...

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3618 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-05 23:30

Exkluzivně: ČT zmanipulovala průzkum! Vyhrožování českým občanům zabralo, většina odpůrců amerického konvoje se zalekla perzekucí a trestního stíhání. Na ulici tak vyšli jen ti nejstatečnější! AE News už i ve vysílání BBC

ODKAZ-JAK ČT POSTRASILA LID

 

 v Česku i na Slovensku, že národní uvědomělost Čechů a Slováků žije. Režim vám může vzít peníze, obstavit účty, pošpinit vás, ale nemůže porazit myšlenku. Myšlenku svobody, skutečné a pravé pluralitní demokracie, svobody slova a zejména národní suverenity bez ohnutých zad a bez lokajů.

Redakce AE News tímto děkuje všem, kteří našli odvahu a i přes mohutné vyhrožování z médií se odhodlali protestovat proti válce, proti demonstraci síly a proti průjezdu útočných amerických vojsk. Hrdinství má mnoho podob a tento protest byl jedním z nich.


Nepřihlášený uživatel

#3620 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-06 00:45

#3618: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Ja se stydim za tuhle proruskou zumpu do ktere nas nekdo chce zatlacit..!

Stydte se,moc rychle zapominate kdo nas otrocil a okupoval do r.89. Ruska propaganda vyhlasila ze zacili na CR...uz je to teda tady...


Nepřihlášený uživatel

#3621

2015-04-06 03:35

Nepreji si aby ruska ambasada,propaganda a jeji trollove zasahovali do nasich zivotu a nasi zeme tak nepripustne jak to ukazuji. Lzi a zkreslovani ktere nam tu cpou je  manipulujici. Nechte to na nas,nejsme uz pod Kremlem,mame demokracii, o vasi totalitu nestojime a vlastni korupce tu take mame dost.


Nepřihlášený uživatel

#3622 Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-06 08:54

#3620: - Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 My se snad za Rusoprdy stydět nebudeme! Ale můžeme takové grázly, rusácký šmejd izolovat. Někde bydlí, mají sousedy, snad i "známé", možná někde pracují.... ti všichni okolo nich jim musí dát v běžném životě najevo, že s rusáckým hovnem se nikdo nestýká, nikdo ho nezdraví, každý ho ignoruje, i kdyby leželo na chodníku! To je třeba, ne se za nestydatý putinovský šmejd stydět....


Nepřihlášený uživatel

#3623 Jak Amíci osvobodili Pardubice to nikdo neví

2015-04-06 09:02

Američtí vojáci byli v Pardubicích až v roce 2015. Je ale potřeba odstranit z podstavce ¨vojáka Rudoarmějce ze SSSR. Pro mladé školní blbce i staré zkušené kolaboranty je třeba předělat historii, abychom věděli, komu máme být vděční. No přece Yenkees. Těm musíme zase vlésti do prdele.

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3624 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-06 09:41

KDYZ UZ ME NAZYVATE TROLLEM TAK ME ROVNOU MUZETE NAZYVAT ELFEM NEBO OBREM ATD TO SOU POHATKOVE (FANTASY) BYTOSTI DIKY

JA SEM SKUTECNY :D XD


Nepřihlášený uživatel

#3625 Re:

2015-04-06 10:23

#3603: Robert -  

 Je to pravda. A zatím to určitě nebude lepší. Kam se člověk podívá, všude na vedoucích místech od hlavy až k patě, od prezidenta, přes ústavní soud, poslaneckou sněmovnu, senát, až po hejtmany jsou místa obsazena volenými (nebo vybranými) zástupci jedné názorové skupiny. No a petice? ty samozřejmě k ničemu nejsou - máme přece jednoznačnou zkušenost z poslední doby. Tito lidé přece nebudou rozhodovat proti sobě: tolik peticí vyjadřujícíh nesouhlas s ostudným jednáním současného prezidenta Zemana s desítky tisíců podpisů (i papírových), řádně předaných na příslušná místa, včetně nejmasovější petice v historii ČR (přes 100.000 podpisů) - a samozřejmě, nic se neděje a dít nebude. Takže můžete být zatím v klidu. Těhle pár tisícovek podpisů je kapička v názorovém moři. Možná, kdyby jste dali do kupy 200.000, 300.000 podpisů, nebo 400.000 podpisů jako trpící katolíci za Husáka!!!-(a tehdy se taky nic nestalo). Nevím, zkuste to... Ale hlavně ať to není pořád jenom křik a nikde nikdo, tak jako teď při průjezu kolony - normální lidi to už unavuje a argumenty křiklounů hodně znevěrohodňuje. Doporučuji: Lepší je jít dělat nějakou užitečnou práci: pro sebe, pro svoji rodinu, pro firmu, pro stát. To doporučuji všem křiklounům - jak už to říkal nesmrtelný Hrušínský v Postřižinách: "na řev a křik je nejlepším lékem práce".