Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#3576 Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 17:28


Nepřihlášený uživatel

#3577 Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 17:28

#3572: - Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

A co s tím jako chceš dělat?


Nepřihlášený uživatel

#3578 Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 17:45

#3577: - Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 Rusaci v CR vetsinou nejsou problem,v Rusku byt nechteji. Komousi a jejich kamaradi by tam mohli emigrovat,treba by se tam mohli najit...)

Nesmysl, vim,kde by se ti nasi soudruzi meli tak dobre?


Nepřihlášený uživatel

#3579 Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 18:13

#3573: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 Starej se laskavě o svoje fakany, pokud si nějaký byl vůbec schopen vyrobit. Do mejch ti je celkem hovno, ty blbe...

el.revize

#3580 A je to tu!!!!Zvykejte si, čeští blbečci

2015-04-02 18:30

Posílám celý článek. Na rozdíl od jiných přitroublostí hlavní stránky Novinek se tam jen  ! omžil !, aby ho náhodou nepřečetlo moc lidí. No a je to tady. Ten nezájem o skvělé americké vojáky, co nás vedou do války, vážně tedy  také nechápu..............................................A na ty dny volna už se také těším.. nebude to dlouho trvat  a  nastane den volna napořád, jen chvíli zářící, jinak temný a studený.

Konvoj americké armády už projel naší republikou, některé otázky však zůstávají. Ministr Stropnický odhadl, že přehlídka mírových zbraní (mimo letmé podívané podél dálnic a silnic) přilákala v kasárnách ve Vyškově, Liberci, Pardubicích a v Praze dohromady něco přes 30 tisíc diváků. Vzhledem k tomu, že ukázka nejmodernější bojové techniky zde byla zadarmo, je to nezájem až nepochopitelný.  

 

 

Dnes 16:56

Vždyť obyčejné Dny NATO, které jsou již řadu let pravidelně pořádány v Mošnově u Ostravy a trvají jen poloviční dobu, přitahují pozornost mnohonásobně větší. Jen vloni se přehlídky spojenecké techniky zúčastnilo 225 000 návštěvníků.

Proč se dostavilo tak málo odpůrců, je nasnadě. Pokud se vám nelíbí třeba cirkus a připadá vám, že drezúra zvířat je nepřirozená a je spíše týráním než uměním, určitě nenastrojíte své děti, aby si vypelichaných tygrů užily co nejvíce. Těch, kteří přijdou zaníceně protestovat přímo před šapitó, bude vždycky jenom hrstka.

Záhadou však je, kam se poděly řádově stovky tisíc lidí, kteří si jinak podívanou na poslední výkřiky vojenské techniky nenechají ujít a stojí na ni dlouhé fronty v zimě i v dešti.

Možná byla chyba v režii. Lidé se dozvěděli o průjezdu, který byl plánován dlouho dopředu, stejně pozdě jako vláda, tedy až na poslední chvíli. Pro mnohé nebylo jistě jednoduché narychlo svůj program změnit.

Příští průjezdy by měly být konány zásadně mimo pracovní dobu, jinak více lidí do ulic nedostaneme. Ne každý má zaměstnání takového typu, aby mohl konvoj doprovázet libovolně dlouho. A využití nezaměstnaných k vítání by bylo organizačně příliš náročné.

Nejasná je také frekvence dragonád. Pokud se s nimi počítá častěji, pak by naše vláda, jakmile se to dozví, mohla uvažovat o zavedení dnů pracovního volna. Tím by se umožnilo přivykat lidi průjezdům bojové techniky systematičtěji a konečně už také masověji.

Autor je sociolog, europoslanec za ČSSD

Jan Keller


Nepřihlášený uživatel

#3581 Re: A je to tu!!!!Zvykejte si, čeští blbečci

2015-04-02 19:15

#3580: el.revize - A je to tu!!!!Zvykejte si, čeští blbečci 

 No a co? Napsal nejaky Keller....ponoreny do ruske zadele.

Radeji se zajimej proc tak Rusko tlaci na rozvoj jaderne energie v Iranu,ty mirutvorce. Stejni kamosi jako s Kimem.

PATRIOT

#3582 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 19:24

#3553: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

"já trvám na tom, že Plzěň osvobodil Patton, s tanky a děly, na džípech bílé hvězdy měli" 

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3583 Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 20:16

#3579: - Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

SAK JA TO MYSLEL NA VSECKY  A V DOBREM!!! TY CO SI MAVAJ VLAJECKOU  NE NA JEDNEHO V TOM JE ROZDIL A DECKA UPRIMNE NEMAM VEDEL SEM CO PRIJDE TAK SI UZIVAM :D ALE ZATIM TU VALKU BUDEM MY LIDE S ČR DANOVAT ZE SVEHO BUDEM MAKAT ZA TERORISTY USA PROTOZE NASE VLADA SE NECHA VYDIRAT USA A JASNY NEKTERI ČECHOVE SOU ZA USA FAJN NEBERU VAM TO ALE TAKY BY JSTE MELY PREMYSLET ČT VAM ROZUM NEDA SPIS UBERE!!!JA TO VSE SEM NEDAVAL JEN DO VETRU VSECKY ME KOMENTY ALE PRO ZAMYSLENI A ZASTAVENI SE NAD KAZDYM KOMENTEM SOU ROZUMNA NEJSOU S NADAVKAMA JAK TU FURT DO MNE HUCEJ OVCE A URAZI ALE POJEM A VYZNAM URAZKY NEZNAJI!!!!BYL BYCH NERAD KDYBY SE ZACLO MAVAT KLUKUM A HOLKAM  MLADYM CO BY MUSELI DO VALKY ZKRS TO ZE USA DOSTAVA KLEPEC!!!TOD VSE!!!!!NIKDO BY NEDAL SVE DECKA DO VALKY!!!TAK SE CHOVEJTE JAK LIDI NE JAK OVCE!!!A ZAPNITE MOZKY!!!!OSTUDO!!!! 

OBRAZNE PRO VSECKY TU!!!!!!!!!

co media nereknou ODKAZ-USA vydira česke blbce v politice

co media nereknou ODKAZ-USA 200LET ZABIJENI

A KDYZ SE PRICTE OPERACE PAPERCLIP

Jde především o pár blbých politiků, kteří se za peníze nechají vodit jako blbé stupidní loutky a když jsou jakože zvoleni a vždy to zaručeně vyhrají jen ty strany, které nám v tzv. veřejnoprávní televizi ukážou masmédia, tak mohou mluvit za celý národ. A jde především o ty, kteří tyto loutky řídí. Nebudu tady rozepisovat kdo za tím opravdu stojí, protože na samotný vrchol pyramidy nevidím ani já ani většina lidí, ale sou to občané Spojených států,a politickych stran v zemich. Jen taková poznámka : V roce 2000 bylo na planetě posledních 7 zemí, ve kterých nebyla Centrální banka vlastněná Rotschildy a to byl Afghánistán, Irák, Súdán, Libye, Kuba, Severní Korea, Írán. V roce 2003 už to byl jen Súdán, Libye, Kuba, Severní Korea, Írán. Po roce 2011 už to je jen Kuba, Severní Korea, Írán. Můžete si to dohledat, neplácám to jen tak z rukávu. Je to tak a pravděpodobně tomu nezabráníme, ale i tak se o to musíme pokusit.

CO MEDIA NEREKNOU ODKAZ-USA MANIPULACE ZEMI


Nepřihlášený uživatel

#3584 Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-03 00:38

#3583: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 proc sem nedas ruske manipulace a lzi a davas sem tyhle blaboly? K cemu to je? To zname s mirnymi obmenami uz 50 let....

USA dela chyby,ale Kreml je jednak prolhany,jednak zakerny. Preber si to. Neni treba abys tady tapetoval,radeji premyslej sam a shanej duveryhodnejsi zdroje informaci.

ZZ Top

#3585 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-03 03:07

#3559: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Vidíš ty proruský hňupe a pro mě jsou zrovna USA "moc fajn a moc oukej"

Patriot

#3586 Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-03 03:14

#3583: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 A zdroj? Aeronet nebo Haló noviny? Už nacisté tvrdili, že 100 krát opakovaná lež se stává pravdou. Ty jim na to skočíš jako "malý Jarda"


Nepřihlášený uživatel

#3587

2015-04-03 03:20

Celá ta proruská svoloč se třásla před amerikým vojenským konvojem jako sulc.Jiřímu Vyvadilovi z toho poklesla čelist a možná se i "osypal".

Doc Holliday

#3588 Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-03 05:06

#3583: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

Ty budeš zřejmě Rusák trpící bipolární poruchou a nacházející se momentálně v její manické fázi. Měl by jsi navštívit svého psychiatra, aby ti upravil léčbu. 

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3589 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-03 11:32

DIK ZA URAZKY MOC ITELEGTU JSTE NEPOBRALI JAK TAK VIDIM ALE NEVA!!!!

OPAKUJI NEJSEM RUSAK,KOUMOUS,BOLSEVIK TO JE JAKO KDYZ TO PISU MALYM USMRKANCUM FURT DO KOLECKA!!!! ALE TAK JA VAS NECHAM V ILUZICH OVECKY TY LIDE CO TU PODPISOU PETICI VEDI O CO JDE ALE NE LID CO CUMI DO ČT A MYSLI JAK JIM DAVAJ FAKTA :D XD RACI SE VRATTE K ČT A TU SLUSNE LIDI NEOPRUZUJTE!!!VASEMA NEITELIGENTNIMA URAZKAMA KTERE SE FURT DOKOLA SIPOU!!!!!NERIKA SE ZE ČECH MA KRATKE MYSLENI JEN TAK NADARMIKO TU JSTE TOHO JASNYM DUKAZEM!!!!NEDIVIM SE ZE VAS AJ USA OBRATILA PROTI ČECHUM DEMENCE,OTUPELOST,OSTUDA (((ČECH PROTI ČECHU)) OSTUDA!!!!!SEM ZVEDAVEJ JAK USA BUDETE LIZAT KULKY KDYZ SE STAVITE PROTI SVOJIM LIDEM AZ VAS VYHODI DO BOJE!!!!PROTI RUSKU ONI VAS CHRANIT NEBUDOU JSTE JEN STIT!!!A PAK VAM TO DOJDE AZ SCHYTATE PAR KULEK!!! 

PLUS PAN PATRIOT BY MEL VEDET VSE O CO JDE ALE TO JE JEN CLOVEK CO SE PISE ZA PATRIOTA VYZNAM POJEM NEVI!!!!!PROSTE ATRAPA SCHOVANA ZA PREZDIVKU PATRIOT BY SE NIKDY NESTAVEL PROTI LIDEM ALE PROTI TERORU HAJI SVOBODU A PRAVO LIDU V TOM JE ROZDIL A PATRIOT BY SE ANI NEPROJEVOVAL (TREBA ORGANIZECE ANONYMOUS SOU PATRIOTI) A TO SI TU URAZI LIDI TROLLOVE NO PROTOZE VIDI CITLIVA DATA CO BY LIDEM NEMELY BYT UKAZANE ALE TAK JA NA VAS NEREAGUJEM JA TO PISEM OBRAZNE V TOM JE ROZDIL MAM VAS V ............


Nepřihlášený uživatel

#3590 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-03 15:26

#3589: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Je jedno co jsi,jedno ale jsi urcite,naprosto hloupa obet medii a brakove propagandy.

Cus


Nepřihlášený uživatel

#3591 Re:

2015-04-03 19:00


Nepřihlášený uživatel

#3592 Fuck off USA

2015-04-03 20:37

Lepší mít tu Rusa, než agresivní USA!


Nepřihlášený uživatel

#3593 Re:

2015-04-03 22:16

#3592: 

 Ty ses asi zblaznil ne? Rusky beranek...povidej mi o nem. O Rusy nikdo nestoji a americane sem nelezou. Bud v klidu babovko. SeSikmi  si oci a vitej cinanky,pac si te koupi.


Nepřihlášený uživatel

#3594

2015-04-04 12:49

USA svou agresivitu vyvíjí už od počátku své historie a ve 20. století provádí jednu invazi za druhou do nezávislých států a kde nevkročí armáda tak aspoň destabilizují zem a pak se k moci dostávají radikálové jako jsou tzv. Islámský Stát apod., ale to se nesmí psát to by mohlo USA pošpinit a poškodit ! Moderní je házet špínu na Rusko jako jediného agresora a nepřítele celého světa! Buďme konečně sami sebou a nelezme nikomu do zádele ! Ani Rusku ani USA ani Němcům ! Buďme sami sebou už konečně jednou a ne jako v historii kdy Češi zradili Čechy !

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3595 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-04 14:17

 

Americké ministerstvo zahraničí si vyžádalo dalších 20 milionů dolarů na protiruskou propagandu

Všudypřítomná kremelská propaganda tráví mysl celého Ruska, zemí, nacházejících se v blízkosti Ruska, a vlastně celé Evropy!". Těmito slovy začala paní náměstkyně ministra zahraničí USA pro evropské a euroasijské záležitosti své vystoupení před senátním výborem pro zahraniční věci, když vysvětlovala nutnost výrazného zvýšení rozpočtu na boj proti tomuto "zlu". 

Jak uvádí Victoria Nuland, představenstvo pro mezinárodní vysílání (BBG) "přidělilo 22,6 milionu dolarů na programy v ruštině, to je o 104% více, než byly výdaje během Majdanu nebo o 49% více než ve fiskálním roce 2014". Ministerstvo zahraničí kromě toho vyčlenilo na "konfrontaci s ruskou propagandou" dodatečné finanční prostředky ve výši 23,2 dolarů. 

Veškeré finanční prostředky budou použity v různých cílových programech, jako je například nevinná výměna studentů. Kromě toho bude za tyto prostředky poskytnuta "podpora pro rozvoj" různým občanským "kontrolním" skupinám. Ale většina z těchto prostředků půjde na to, aby se úspěšněji "čelilo ruské propagandě prostřednictvím školení rusky mluvících novinářů" a poskytování přístupu k "na důkazech založeným" materiálům kontrolovaným médii. 

Kromě toho Nuland řekla, že se přípravuje i rozšíření programu rozhlasových stanic "Hlas Ameriky" ​​a "Svobodná Evropa", jejichž cílovými posluchači jsou ruští i ukrajinští rusky mluvící obyvatelé. Kongres USA vyčlenil dalších 10 milionů dolarů na podporu ruskojazyčných médií ve východní Evropě. Podle ní je teď auditoriem amerických médií v Rusku a na Ukrajině téměř 6,6 milionu osob. Všechny investice ve věci "opozice kremelské propagandě", jak s patosem prohlašují nejvyšší američtí činitelé, byly podpořeny a schváleny nechvalně známým "Zákonem na podporu svobody." 

Ovšem financováním se v této věci zdaleka ne všechno řeší. Zdá se, že americká administrativa se přece jenom střetne s kádrovými problémy. Šéf BBG Andrew Lac má například podle zpráv z médií v úmyslu odstoupit, i když odpracoval v této pozici pouze asi 1 měsíc. 

Není to poprvé, co americké úřady mluví o potřebě zvýšení investic do protiruské propagandy. Minulý měsíc americký ministr zahraničí John Kerry znovu žádal podvýbor pro dotace "o ještě více peněz na boj proti negativnímu vlivu", který mají na okolí ruská média. 

"Rusko dnes můžeme slyšet v anglickém jazyce všude. A co můžeme proti tomu udělat my, máme nějaký ekvivalent, který je možné slyšet v Rusku?", ptá se Kerry. A požádal výbor o dalších 639 milionů dolarů na "pomoc pro naše přátele na Ukrajině, v Gruzii a Moldávii, aby mohli obstát před tlakem ze strany Ruska a pevně se integrovat do Evropy." 

zdroj-http://www.novarepublika.cz/

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3596 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-04 14:42

Světová válka začne USA volnou ruku v právo zaútočit na jakoukoli zemi na vlastní pěst - a ona může začít kvůli Krymu, se smířit s Ruskem. A to zejména proto, říkají ruští a miroovye odborníci varují - hodiny jaderné apokalypsy má tři minut do půlnoci.

Tak, a to zejména v jejích 66 letech US-kontrolované vojenské aliance NATO zažívá renesanci, jakousi "jara NATO" - opět vytvořili pro sebe nepřítel s názvem "Rusko" a je obklopen vlastními základen a vojáků ve "starých špatných" dny konfrontace s SSSR.

"Teď blížící se dva možné scénáře našich budoucích vztahů s NATO jako první. - Jak snížit riziko, že nebude bojovat Začněme jednání, mluvit o stavu Moldavska, Ukrajiny, Gruzie ... To je pozitivní agenda Druhou možností -... Velmi negativní scénář Tato pravděpodobnost kolize síly, "- řekl odborný asistent, Katedra světové politiky, Moskevská státní univerzita Alexej Fenenko.

Jeho kolega, vedoucí odboru mezinárodních organizací a globálních politických procesů světové politiky MSU Andrey Sidorov naznačuje, že "Ukrajina a NATO vojáci jít na Krymu, a svět bude oznámil, že začíná válku s ruskými okupačních sil, které utlačují Crimeans." Odborníci se obávají, že "to všechno bude reprezentován jako vzpoura proti krymské ruské agresory a útočníky. A NATO Poroshenko údajně spěchat na pomoc."

"O rok později, na hranicích Ruska a Donbass bude půl milionu armáda s celkovou propagandou a přísnou disciplínou, školení, připravený utopit v krvi a Donbass, a Podněstří, a na Krymu a Kuban," - řekl politolog Sergej Markov.

Ale v tomto případě se však Rusko nuceni bránit své území a jeho obyvatel, aby využily všech prostředků - od vojenské operace, přesné střely s jadernými zbraněmi!

Není divu, že Pentagon strach - oni říkají, "Rusko se pohybuje směrem k jeho cíli, kterým je uvést na těžké bombardéry, ponorky a lodě křižují rakety dlouhého doletu jsou vybaveny konvenčními hlavicemi, nebo dojdou řada raketových zbraní" - americký admirál William Courtney.

"To může zvýšit schopnost Kremlu v pružném odstrašování USA bez jaderných zbraní," - prožívá, - "A tak ruská armáda stále cítí jistotu, po celém světě, včetně v blízkosti hranic Spojených států."

"Po teroristických útocích na New York a Washington z 11. září 2001, americký prezident má pravomoc k němu, je v rozporu s normami mezinárodního práva napadnout jakékoli země na světě, pokud to ohrožuje nás zajímá," - říká americký profesor práva Deborah Perlstein v rozhovoru s Deutsche Wirtschafts Nachrichten . Koneckonců, ve skutečnosti, nový zákon dává prezidentem Spojených států amerických právo zaútočit na kteroukoli zemi, včetně jaderných zbraní, pokud zjistí, - je zapojen do útoků z 11. září, nebo "představuje hrozbu pro Ameriku!"

Stejně jako se směrnicí №3025.18, s názvem " Podpora obraně občanských orgánů "a které bylo přijato na konci roku 2010. Je odvolání, dává Obamovi právo používat americkou armádu se svými tanky, rakety, vrtulníky a speciální síly k potlačení Američany v případě masových nepokojů a protestů.

No, ruská armáda odhalit tajemství na některé "Krym" a jiná jaderná tajemství, ale ... Jak již bylo řečeno ruská vláda a armáda - Rusko je připraveno bránit se s jadernými zbraněmi. Takže v poslední době ruské strategické raketové síly provedla rozsáhlé cvičení a vyjádřila plnou připravenost okamžitě v souladu s účelem použití jaderných zbraní. "Pochybnosti a váhání nebude, úloha se spustí", - ujistil PCHhlavy centrální velitelské stanoviště Strategické raketové síly Andrew Burbin. Dodal, že "pokud to bude nutné, aby plnili úkoly odrazit blesk jaderný úder, bude provedena včas. - To je naprosto přesné" O "mrtvý ruce" (což je systém "Obvod"), oficiálně představen na bojové povinnosti v Rusku, Rocketeer nejsou hlášeny.

 

Doufáme, že zdravý rozum bude stačit, a to není nutné.

zdroj.Pravda

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3597 Re:

2015-04-04 15:07

#3594: -  

 mas pravdu souhlasim s tebou dost statu stoji proti USA delaj dobre :)plus si USA nechce priznat viteze jako Rusko ktere zadny stat neohrozuje USA se snazi vyvolat valku Iran a Krym ale do te doby USA padne v plameneh hlavne nesmijou se lidi proti sobe obracet aji nas jine staty chrani proti USA (rika se o nas ze jsme otevreli oci) Rusky lid nas chvali a dalsi staty jdou proti USA vedej uz kdo je agresor  jinac USA se snazi rozvratit zeme okolo CR a Ruska uz se jim na to ale prislo plus s USA bylo poslano do Nemecka auto se Siriany tak tam urco aji mezi tema Sirianama byly aj Isis byly zadrzeni na hranicach co se ta pakas USA furt se.... do jinych statu 

NEODPISUJU TROLLUM CO SE CHYTAJ NA ME KOMENTY A PLACAJ KECE!!!!O TOM JAK JE USA ZLATA MADAFAKA!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#3598 Re: Re:

2015-04-04 15:33

#3597: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - Re:  

 Rusko nikdo nechvali......

A Rusko je nebezpecne,mineno Kreml s Putinem. Zahnane do kouta,jeste vice. Lavrov dnes dostal cocku na Slovensku. Podobne smysli cela Evropa,jen ekonomicke problemy,to upozaduji. To dava velmi napadne prilezitost Cine,pze USA a jeji sankce, ji otevrely prostor sem proniknout tim, ze zablokovala rusky vliv na evropsky trh. Putin tim prichazi nejen o velke penize. Krym a Ukrajina ho pripravila o trhy v Evrope,nahrazuje jej Cina,nejvetsi obchodni partner USA uz vice jak 50 let. Udelat z Evropy ekonomiku vychodne-balkanskeho typu jak ma doma, se Rusku prozatim nepodarilo.

Kdo chce moc,nemusi mit nic....

Bohuzel je Putin takovy jesita a jeho ego velmi rozmerne a tak tim zahanenim do kouta a sankcemi,trpi jen a pouze rusky lid,nikoliv Putin a to je jeho zamer. Sankcemi na dovoz potravin tresta, ale vlastni narod....a sam zere prvotridni potraviny z dovozu. Ma ale ucinnou zbran v ruce....a to vyvolavani nenavisti obcanu k Zapadu a USA..... Bull shit  rusti pratele, Vas nici Putin.

 

Mj...pises ze USA muze zasahnout kde jsou ohrozeny jejich zajmy a zivoty lidi....Rusko ma presne totez....rozdil je jen v tom ze Rusko tohle v oblasti Krymu I Ukrajiny zneuzilo a vyvolalo tim obavy o stabilitu v Evrope. Je znamo ze pocetne ruske mensiny se najdou I jinde....

pokud budes poslouchat jen oficialni ruskou propagandu ktera lze o udalostech,budes mit jen tu jejich Pravdu.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-04 16:54



Nepřihlášený uživatel

#3600 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-04 17:21

#3595: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 A co je spatne? Ruska propaganda je obrovska a ma sve zajmy vsude ve svete. Kreml na ni dava daleko vice nez kdokoliv jiny.

A sami tam maji cenzuru jak hrom....pokud chce Rusko omezit neci propagandu,nesmi mit tu vlastni a v takovem kalibru,kdekoliv na svete. Pokud je to v demokratickem svete,tak Je jeji sila limitovana,ale v Rusku a jeho satelitech se ji dari.