Americkou armádu na našem území nechceme!

NECHCI USA V CESKU

#3551 USA BABYLON ZLO NA ZEMI

2015-04-01 14:45

VSE ZAPADA!!!ZABIJENI VERICICH USA A ISIS

Matouš 24:6 Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě není konec.Matouš 24:7 Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.Matouš 24:8 Ale to vše bude teprve začátek bolestí.Matouš 24:9 Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.Matouš 24:10 A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;Matouš 24:11 povstanou lživí proroci a mnohé svedouMatouš 24:12 a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.Matouš 24:13 Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

CO JE V DESATERU DEN 6.DEN TEN SE UCTIVA JE TO DEN KDY ZNIKLA ZEM A VSE NA ZEMI!!!!

A FALESNA CIRKEV TO DALA NA 7.DEN TEN SE NEUCTIVA DILO BYLO DOKONCENO

Genesis 1:1 Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi.Genesis 1:26 I řekl Bůh: "Učiňme člověka, aby byl naším obrazem podle naší podoby. Ať lidé panují nad mořskými rybami a nad nebeským ptactvem, nad zvířaty a nad celou zemí i nad každým plazem plazícím se po zemi."Genesis 1:31 Bůh viděl, že všechno, co učinil, je velmi dobré. Byl večer a bylo jitro, den šestý.Genesis 2:1 Tak byla dokončena nebesa i země se všemi svými zástupy.Genesis 2:2 Sedmého dne dokončil Bůh své dílo, které konal; sedmého dne přestal konat veškeré své dílo.Genesis 2:3 A Bůh požehnal a posvětil sedmý den, neboť v něm přestal konat veškeré své stvořitelské dílo.

Bude se snažit změnit doby a zákon.. (Dan 7,25)

Má katolická církev právo měnit Boží zákon? Zákon, o kterém Ježíš jasně řekl, že je neměnný (Mt 5,17-19)? Kdo jí to právo dal?

Vím, že po mém odchodu přijdou mezi vás draví vlci, kteří nebudou šetřit stádo. (Sk 20,29)

Žádným způsobem se nedejte od nikoho oklamat, protože (den Páně) nenastane, dokud nedojde ke vzpouře proti Bohu a neobjeví se člověk nepravosti, Syn zatracení. Ten se postaví na odpor a `povýší se nade všecko, co má jméno Boží´ nebo čemu se vzdává božská pocta. Dokonce `usedne v chrámu Božím´ a bude se vydávat za Boha… …Ten zlý přijde v moci satanově, bude konat kdejaký mocný čin, klamná znamení a zázraky a všemožnou nepravostí bude svádět ty, kdo jdou k záhubě, neboť nepřijali a nemilovali pravdu, která by je zachránila. Proto je Bůh vydává do moci klamu, aby uvěřili lži. Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale nalezli zalíbení v nepravosti… …Nuže tedy, bratří, stůjte pevně a držte se toho učení, které jsme vám odevzdali, ať už slovem nebo dopisem.(2 Tes 2,3-4.9-12.15)

CO SE DEJE NA ZEMI co najdes v Bibli

1.usa a isis hubeni nabozestva (Irak,Syria,Lybia atd)

2.od USA (RFID cipy nebudes moc kupovat prodavat) do vsech zemi USA se stve do zdravotnicvi (to tu mame skoro) v SK uz to maji zvirata lidi plus chcou (do novorozencu zavadet) duvod aby nebyly spaseni (novorozenec je bez hrichu ten bude vytrzen az nastane prichod)

3.pad dolaru usa (to se stalo)

4.ekonomika krize (deje se )

5.lid se bouri (deje se)

6.4.dubna2015 a 28.zari2015 zatmeni posledni (ceka nas)

7.pohromy USA hurikany,tornada,cunamy,atd (deje se furt)

8.felesny mesiasove (v jinych zemi) pobliz USA (deje se)

9.ohnove valky USA (deje se)

Boží zákon-(Ex 20,2-17)-10.Zmena Desatera co (Buh rekl ze je neměněný) a cirkev ho zmanipulovala papez

NENAVAZEJTE SE J JA JEN TU DAVAM TO CO SE DEJE 

NEJSEM KOMOUS,RUSAK,BOLSEVIK,A DALSI SEBRANKA

NECHCI TU USA!!!!!!A JE JICH REZIMY CO MAJ V USA TAKY NE!!!!

Demokrat

#3552

2015-04-01 15:20

*** SLÁVA PUTINOVI!!! ***

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3553 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 16:10

Tento obraz je dokonalym modelem dnesniho Vatikanu a Globalniho chudnuti. Lidem je vstepovano, aby zpivali „cizi pisen“. Viz. EU, ktera zpiva cizi (americkou) pisen proti Rusku, prestoze to tezce poskodi prave EU. Kdo zchudne zpivanim proti Rusku? Evropa. A kdo nas uchvati do sparu a odnese do sveho hnizda, abychom jim slouzili? USA! Nejdesivejsi jsou ale Papezova slova: „Stan se chudym, aby ses mohl stat bohatym! presne o tomhle je Globalni chudnuti, plan NWO na masivni zchudnuti sveta, aby se mohl nastartovat masivni rust globalniho HDP.

ODKAZ-USA S ISIS DO EVROPY VERBUJI DZIHADY DO CR

ODKAZ-USA SESTREL MH17 LETOUNU

ODKAZ-EVROPA OBETI ZAJMU USA A VB


Nepřihlášený uživatel

#3554 Re: USA BABYLON ZLO NA ZEMI. Konečně i u nás!!! Hurá!!

2015-04-01 16:11

#3551: NECHCI USA V CESKU - USA BABYLON ZLO NA ZEMI 

 Budeš si muset zvyknout, soudruhu. To víš, když mají Putinoprdi včele s práskačem Vojtou Filipem-Falmerem, Vyvadilem a Klausem a dalšími přátely Ruska TAKOVOU podporu mezi občany, jakou předvedli celému světu (i soudruhovi Putinovi - ten se teda nasral, to si piš!) mezi občany, tak si holt budeš zvykat....


Nepřihlášený uživatel

#3555 Re:

2015-04-01 16:17

#3552: Demokrat -  

 Tos mu tedy udělal radost, soudruhu, tomu Putinovi. To ses a tvoji Putinoprdi předvedl, co umíte, kolik vás je.... to aby soudruh Putin z toho vyl jak šakal. Co ho to jen v dnešní těžké hospodářské situaci Ruska stálo peněz, vyhecovat odpor. A oni se ty kurvy český s Američany bratří! Při tom soudruh Putin rozkázal jasně: "protestovat, ne se bratříčkovat!" To si teda někdo v KSČM odsere, to si piš!


Nepřihlášený uživatel

#3556 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 16:20

#3553: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Kdo zchudne? Ty už ne, něco tak na duchu chudého už zchudnout více nemůže. Tak klídek, duchem chudý. Ty jsi ty Američany převezl! Ovšem soudruha Putina taky: takhle si to nepředstavoval, aby ho tu "podporovali" jen dementi a sexuální devianti.

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3557 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 16:31

Žijeme jako národ ve lži, na úvěr. Vše, co máme, je dluh. A život na dluh jednoho dne skončí. Ale než to přijde, pošlou nás ještě do války s Ruskem, abychom se, pokud možno, nikdy nevrátili a naše majetky mohly konečně propadnout bankám. Není nic lepšího pro banku, než klient v defaultu anebo po smrti. Kolik z těch lidí, co mává konvoji, je bez dluhů? Bez hypoték? Kdo jim bude splácet hypotéky po vypuknutí války? Jen se zeptejte pamětníků, jak dopadly majitelé hypoték po skončení II. sv. války. Museli hypotéky po válce splácet cizím bankám v cizích měnách. To byl mimochodem důvod obrovské podpory KSČ ve volbách těsně po válce, protože ta byla proti hrazení anuit v cizích měnách. O této věci se dnes raději v médiích nemluví. Historie se zamlčuje a přepisují se dějiny. Oslavují se Američané, kteří osvobodili jednu sedminu území Československa, o Sovětském svazu se mlčí. Bylo ostudné, když minulý režim zamlčoval osvobození západních Čech Američany, ale jak nazvat dnešní situaci, kdy se zamlčuje osvobození sovětskou armádou?

Demokracie umírá v Česku a lidé jí kopou hrob. A s každým tankem, s každou novou reportáží ČT, s každým dalším grantem americké ambasády pro české kolaborující neziskovky se blíží konec svobody v naší zemi. Nenechte se v tom hrobě zasypat spolu s ní. Nemlčte a nebojte se. Oni se bojí slyšet pravdu. V televizi, v rádiu, v médiích. Tam všude jednoho dne bude váš hlas a nikdo vás nepřehlédne. Čas pracuje pro nás.

Stejně tak, jak dnes máváte americkým transportérům na uvítanou, stejně tak jednou může nastat situace, že budete mávat svým synům a dcerám na rozloučenou, až na těch samých nebo podobných transportérech budou odváženi do války kamsi na východ Evropy.

Nevím, jak vy, ale když znovu zavádí odvody branců a dokonce i holky, tak já si to vysvětluji tak, že oni vědí nahoře, že NATO nám asi moc s nějakou obranou nepomůže, když teď se rozhodly odvádět i dívky… asi to tuší i lampasáci na generálním štábu, že až dojde opravdu na obranu našeho státu, moc Strykerů od NATO nám na pomoc asi nepřijede…

-VK-

ODKAZ-CO MEDIA NEUKAZALA

ODKAZ-USA ROZVRAT V CR OVCE SE MEZI SEBOU HADAJI

ODKAZ-USA NAS VERBUJE DO VALKY OVCE JEN JASAJ 


Nepřihlášený uživatel

#3558 Ruský debil největší na světě!

2015-04-01 16:32

Ruský debil exceluje!

Ruské sdělovací prostředky, ano přesně ty, co týdny hecovaly Čechy proti americkému konvoji, co dnes lžou o tom, jak ten průjezd vypadal, jsou opravdu sdělovací prostředky pro (ruské) debily.

Dnes převzaly aprílovou zprávu, že Francie prodala lodě, které u ní objednalo Rusko, armádě Evropské unie, která je zakotvila v Lucembursku! Další podlý nepřátelský akt proti mírumilovnému Rusku a soudruhovi Putinovi osobně! Pryč s americkými válečnými štváči. Tak poslouchejte ruské zprávy dál čeští dementi! Ať jste v obraze! Ať máte nejnovější informace o rejdech amerických imperialismů a úspěších v boji proti nim!

 

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3559 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 17:13

Příprava na WW3, třetí světová válka za záchranu dolaru

Všechny války jsou založeny na podvodu. Válka výjimečně nastane jako překvapení pro ty u moci. Téměř bez výjimky se čas před fyzickým konfliktem vyznačuje prováděním ekonomické války a strategickému manévrování. Ve veřejném školství se neučí tato část historie právě proto, že školy jsou státní. A státy mají nejvyšší zájem na tom, aby jejich populace přijala oficielní vysvětlení bez kladení otázek.

Pokud si lidé neuvědomují, že dav je tu od toho, aby se nechal strhnout k jakékoliv pitomosti, tak jsou ztraceni. Náckové i komouši to věděli. Velká shromáždění se pak nechala strhnout k akcím, které by nikdo sám o samotě neschválil a byl by proti.

Tak začínají války.

A vládnoucím elitám se osvědčil způsob jak zatáhnout lidi do války – prostě je do ní vhodit. Takže psychologická příprava a pak ŠUP a jste ve válce.

ODKAZ A DEJ SI TITULKY-WW3 Countdown | China Moves Against The Dollar

ŽADNÁ ZACHRANA NEBUDE DOLARU  

DOLAR BUDE FURT DOLE AJ KDYZ BUDEM VALCIT JEN JIM JDE O MAJETKY VY DEB...... CO NAM TU FURT NADAVATE A URAZITE NAS ME NEJDE O TO ABY JSME SE FURT URAZELI JAK BLBY ALE JDE ME O TO ABYCHOM JAKO ČR BYLY ZA JEDNO MY TU PRACUJEM ONI ANI NEPLATI DANE NIKDO ČSSD-ODS-TOP09 NIKDO NEPLATI DANE A PLUS KDYZ NAM DECKA NAZENOU DO VALKY PAK UZ BUDE POZDE SPOJME SE JAKO NAROD JASNY USA PRO NEKTERE LIDI SOU FAJN ALE PRO NEKTERE NE ALE TAK PRECE SPOJME SE A NENECHME UMIRAT PAK NASE DETI VE VALKACH A ONI JAK TO BUDE SI ZALEZOU DO KRYTU PROTIATOMOVYCH A NAS LIDI NECHAJI V DOMECH JAK OVCE NA PORAZKU


Nepřihlášený uživatel

#3560 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TERORISTY USA NE V ČR

2015-04-01 17:43

#3547: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: TERORISTY USA NE V ČR 

 Stalin je stale z hlediska historie nedavno a hlavne ma stale sve pokracovatele v RF. Zatimco Indiani a otroci,to uz je historie...a stale vami predhazovana,kdykoliv je o USA zminka. Tak proto Stalin,Lenin...ostatne pro vas vecne zivy, ne?


Nepřihlášený uživatel

#3561 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 17:46

#3559: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Nevidim ze by dolar byl dole.

Nadavas a urazis tak akorat ty a to pze cerpas informace jednostranne z ruskych webu ktere lzou a jeste se ti motaji uryvky z Bible,kterym uz vubec nerozumis.

Mel by ses dovzdelat,to myslim uprimne.


Nepřihlášený uživatel

#3562 Re: Ruský debil největší na světě!

2015-04-01 17:52

#3558: - Ruský debil největší na světě! 

 Rusove ani nepotrebuji April,ta jejich politika je jeden april,ale nebezpecny. V CR je porad dost prostacku ktere se na ne chytaji,hlavne na ty o ohrozenem Rusku ze strany EU a USA. Vetsi nesmysl tezko pohledat.

Muzeme sledovat vyroky Lavrova o jednani s Iranem o jaderne energii....pouze on optimismus a take proc ze.....jedine RF ma dohodu o obchode se zbranemi s nim a dalsi, tak tlaci na urychlene podepsani dohody a zruseni sankci OSN. Celkem vzato je mu jedno ze Iran vedou nabozensti fanatici kterym nepatri do rukou ani prak. Ostatne i pratelstvi s Kimem je jen dalsi co poukazuje na to,kdo tady prisel o rozum....(

Žižka

#3563

2015-04-01 18:06

Jste vážně k smíchu! Sešlo se vás na ty vaše protesty zhruba 50 lidí, na Vyvadilovu demonstraci nepřišel nikdo, a ještě se tu rozkřikujete! Na druhou stranu jsem rád, že si vás kromě ruských médií nevšiml! :D

Za uvážení určitě stojí udělat tuto petici?

"Komunisty na našem území nechceme!"

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3564 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 18:43

Myslite si ze vam to media ukazi ten kolaps USA dolaru musite hledat!!!!

Slava ze ja nejsem zavislej na TV h...... ze jim neverim ani slovo!!!! 

ODKAZ-USA PAD DOLARU

VALKA TO NEZACHRANI UVIDIME PO VALCE POKUT TU BUDEM VSICHNI 

A NEJSEM ZADNEJ SOUDRUH nepatrim pod zadnou sebranku!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#3565 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 20:30

#3564: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 ses ale manipulovatelny pres tzv nezavisla media,coz je bulvarni brak pracujici pro ty kdo je plati a ktery politicky smer je jim blizsi.


Nepřihlášený uživatel

#3566

2015-04-02 05:24

Ony se vám proamerickým šaškům časem otevřou oči, jenom ale aby potom nebylo pozdě.


Nepřihlášený uživatel

#3567 Re: Re: USA BABYLON ZLO NA ZEMI. Konečně i u nás!!! Hurá!!

2015-04-02 06:57

#3554: - Re: USA BABYLON ZLO NA ZEMI. Konečně i u nás!!! Hurá!! 

Zvykat si soudruhu? To musí tak leda Tvoji kámoši v USA či Korei. Tady u nás, si zatím ještě zvykat nemusíme.


Nepřihlášený uživatel

#3568 Re: Re: Re: USA BABYLON ZLO NA ZEMI. Konečně i u nás!!! Hurá!!

2015-04-02 07:20


Nepřihlášený uživatel

#3569 Re: Re: Re: Re: USA BABYLON ZLO NA ZEMI. Konečně i u nás!!! Hurá!!

2015-04-02 08:10

#3568: - Re: Re: Re: USA BABYLON ZLO NA ZEMI. Konečně i u nás!!! Hurá!! 

Snaž se. Přemýšlej. Sice jsi placený jen za blbý kecy, ale zkusit to můžeš. Třeba objevíš že to je občas docela fajn...


Nepřihlášený uživatel

#3570 Re:

2015-04-02 08:53

#3566: -  

 Za šašky jsou ovšem KOMUNISTI, PUTINOPRDI A RUSÁCKÁ PÁTÁ KOLONA. To jste to soudruzi dopracovali! To jste ukázali, jak za váma stojí masy! Jste jen pro smích. Svolejte zase nějaký ten masový protest, ať je legrace! Vojta Filip a Semelová na tribunu! A řečnit, mobilizovat masy! Vyvadil (i s Klausem) včele masové demonstrace o dvou demostrantech! Měli byste ovšem vaše komunistické demonstrace přesněji označovat: třeba to nazvat komunistická ministrace, demonstranty pak komunistickými ministranty. Ať je, po bolševicku jasno! Bolševici jsou dnes tedy menševici, dokonce mikrovici. Malí, ale zato blbí......

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3571 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 11:53

PRO NEKOHO BLABOLE A PRO NEKOHO OPAKEM!!!

ZA PRVNI NEJSEM PLACEN ZA NIC DELAM TO PRO LID ZA DRUHY NIKDY BYCH SE NENECHAL PODPLATIT JAK VECINA OVCI ZA TRETI NA ME SLOVA DOJDE!!!!!TAK JAK O BABYLONE SEM PSAL!!!!!JE PSANO LIDE NEBUDOU CHCIT UVERIT PRAVDE!!!  

A PLUS SEM ZAPOMEL JESTE DALSI POLE V BABYLONE

11.OBAMA SE VYDAVA ZA ANTIKRISTA 20.8.013 

12.ISIS NICENI SOCH PREDKU V MUZEACH

A PREDEM DIKY VSEM CO SE MNE ZASTAVAJ CENIM VAS  SEM TO TU VCERA VSE NEPSAL NADARMO!!!! SEM TO TU VCERA VSE PSAL ABY JSTE PREMYSLELI O CO VLASTNE USA JDE AJI TO REKL JEDEN S USA SENATOR ZE NAS CHCE MEZI SEBOU ROZESTVAT ABYCHOM JSME SE NAVZAJEM ZABIJELI NAROD PROTI NARODU TAK JE PSANO!!!BUDME HRDI ČEŠI A NEDEJME SE ZMANIPULOVAT PROTI SOBE!!!!!

ODKAZ-USA ROZVRAT ČECHU A SPOJENCU

VSECKY ME KOMENTY MAJ NEJAKY VYZNAM!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#3572 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 13:22

#3571: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 KOMUNISTI, RUSÁCI, PUTINOPRDI

NE

V CESKÉ REPUBLICE

TENHLE ŠMEJD TU NECHCEME!

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#3573 Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-02 13:32

#3572: - Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

 Stejně tak, jak dnes máváte americkým transportérům na uvítanou, stejně tak jednou může nastat situace, že budete mávat svým synům a dcerám na rozloučenou, až na těch samých nebo podobných transportérech budou odváženi do války kamsi na východ Evropy.

Nevím, jak vy, ale když znovu zavádí odvody branců a dokonce i holky, tak já si to vysvětluji tak, že oni vědí nahoře, že NATO nám asi moc s nějakou obranou nepomůže, když teď se rozhodly odvádět i dívky… asi to tuší i lampasáci na generálním štábu, že až dojde opravdu na obranu našeho státu, moc Strykerů od NATO nám na pomoc asi nepřijede…

-VK-

ODKAZ-CO MEDIA NEUKAZALA

ODKAZ-USA ROZVRAT V CR OVCE SE MEZI SEBOU HADAJI

 

ODKAZ-USA NAS VERBUJE DO VALKY OVCE JEN JASAJ 


Nepřihlášený uživatel

#3574 Re: Re: Re: Re: Re: USA BABYLON ZLO NA ZEMI. Konečně i u nás!!! Hurá!!

2015-04-02 17:27


Nepřihlášený uživatel

#3575 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TERORISTY USA NE V ČR

2015-04-02 17:27

#3560: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TERORISTY USA NE V ČR 

Stalin je z hlediska historie stejný jako rasizmus v USA, teprve v roce 1956 byla - konečně - soudně zrušena politika rasové segregace v USA. Stalin zemřel 4 roky před tím. Hm?

Krom toho je pitomost hodnotit podle něčeho národy. Měl bys hodnotit režimy, ne národy. Pokud budeš hodnotit národy (jak tu někdo píše "bijte rusáky") tak seš buď trouba, nbo rasista.

My jsme pořád ti samí češi, teď zrovna "divocí kapitalisté", předtím socialisté/komunisté ale měl bys vědět, že mezi roky dejme tomu 50 a 80 byl sakra rozdíl. Ale národ, to jsme pořád to samé. Ti samí, kteří vítali či nadávali Rusum a dalším v roce 68, dnes nadávají nebo vítají emerické obrněné kolony. A příště budou v zásadě Ti samí zase vítat někoho třetího - třeba Číňany ;-))