Petice.com

Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...

Rok 2015, Alej roku - výsledky ankety, aleje na ČT v pořadu Nedej se

Nepřihlášený uživatel#1 Jan 14, 2015, 08:54
Děkuji za informace jsem rád že so o to veřejnost zajímá přeji pozitivní průběh a věřím v něj pro přírodu.
Nepřihlášený uživatel#2 Jan 14, 2015, 09:04
Vážený pane Hamáčku,

pořad Nedej se, vysílaný v ČT jsem shodou okolností shlédl v přímém televizním vysílání. Dovolte mi, touto cestou poděkovat Vám za vše, co pro stromy v HK děláte a říci Vám, že si nesmírně vážím Vaší obětavosti a statečnosti, s jakou na sebe berete boj proti jejich kácení. Bydlím nedaleko těchto alejí a mnohokrát jsme byli v jejich stínu na krásné procházce s našimi malými dětmi. Snad se podaří nátlak úředního šimla ustát a budeme se moci nadále kochat více než stoletým pohledem na krásné panorama kolem Orlice. Držím palce Vám i Vašim kolegům ze ZPH.

S přáním krásného a úspěšného dne

Ing. Aleš Kurka
Komenského 246
Jaroslav Hamáček#3 Jan 14, 2015, 15:51

Re:

#2: -  

Hezký den pane Kůrko,

děkujeme za Vaší podporu a pomoc. Snad vítězí zdravý rozum. Dokázat to můžeme pouze společně...

S pozdravem Jaroslav Hamáček

Nepřihlášený uživatel#4 Jan 20, 2015, 16:39
Pane Jaroslave Hamáčku, přeju Vám do tohoto roku pevné zdraví,štěstí,lásku a hodně odhodlání v "boji" s neznalou byrokracií. Vydržte zdráv na těle a na duchu!!! Jarmila Arlethová,Třeboň
Jaroslav Hamáček#5 Jan 22, 2015, 12:16

Re:

#4: -  

Hezký den paní Arlethová,

děkuji za Vaše přání, pomoc a podporu.

S pozdravem Jaroslav Hamáček

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.