Petice.com

MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Miloš Zeman v Pardubicích

Nepřihlášený uživatel#1 Jan 07, 2015, 15:02
Nějak Vám nedošlo, že na Vaši petici zvysoka ....,
když jsem se podepsal jako BANDERA
Nepřihlášený uživatel#2 Jan 07, 2015, 18:12
tak sem nás chce Zeman vést. Dědeček mi říkával: "Varuj se podobných. Pojďme všichni sborem, za tím prvním volem" http://www.reflex.cz/clanek/komentare/55472/jefim-fistejn-drsna-pravda-o-putinovi.html
Nepřihlášený uživatel#3 Jan 07, 2015, 18:45
Už se zase cpe tam, kde na na něho nebudou asi házet shnilá vajíčka! Proč raději nejde do ohně?
Je to srab a ostuda národa.
Tomáš Brázda
Nepřihlášený uživatel#4 Jan 07, 2015, 19:36
Bohuželm se nemůžu zůčastnit ale v duchu jsem s vámi se všemi,co tam budete.Petr Petříček
Nepřihlášený uživatel#5 Jan 07, 2015, 23:23

STUDIUM

Tak co jste to vlastně vystudoval za OBOR na té nejslavnější University of Cambridge ?

Nepřihlášený uživatel#6 Jan 08, 2015, 16:50
Nechápu, proč se má člověk dostat k vašemu (jistě poctivému) jménu, až když proklikne několik linků. proč vystupujete jako anonymní "autor petice" a ne třeba se jménem v závorce? Dělalo to na mne do téhle doby podivný dojem. Už nedělá. Jana Červenková
Nepřihlášený uživatel#7 Jan 12, 2015, 07:17
Jdi do hajzlu ty jeden štváči
Nepřihlášený uživatel#8 Jan 12, 2015, 07:21
Pane Němec,jste naprostý ubožák. To si vážně myslíte,že pár set magorů jako jste vy v ulicích bude rozhodovat o tom kdo smí a nesmí být prezident?? To již vlastně žádné volby být nemusejí o budoucím prezidentovi snad b udete rozhodovat vy?? Trapáku!!
Nepřihlášený uživatel#9 Jan 12, 2015, 07:25
Vážený pane,i kdyby jste se třeba zbláznil,tak huhla prezident nikdy nebude. Nikdy! Chápete to ?
Vy ubožáku,že jste třeba nedělal petice,když Klaus udělal tu šílenou amnestii?? TOP 09 bych nikdy nevolil i kdybych přišel zcela o rozum!
Nepřihlášený uživatel#10 Jan 12, 2015, 07:46
Vážený pane,to co konáte je trapné,řekl bych nesportovní. Proběhly prezidentské volby. Ve finále byli dva kandidáti a jeden vyhrál. Poměrně značně. Tak se s tím sportovně smiřte. Dám vám příklad třeba z hokeje. Ve finále ligy se utkají dva pražské kluby Jeden vyhraje 2 ku 0. Příznivci poraženého klubu začnou po roce konat demonstrace,sepisovat petice,že protivník si titul nezaslouží,at ho vrátí. Zdá se vám to jako hloupost??Asi ano,zrovna tak jako vaše jednání Florián
Nepřihlášený uživatel#11 Jan 12, 2015, 12:56
jE Z PODIVEM JAK TAKOVÝ PŘÍCMRDA MÁ DRZOST ŽÁDAT ODSTOUPENÍ DEMOKRATICKY ZVOLENÉHO PREZIDENTA A PRONÁŠET SOUD O JEHO MORÁLNÍCH VLASTNOSTECH. KOMU SLOUŽÍ TITO KŘIKLOUNI A KDE BYLI - POKUD UŽ BYLI - KDYŽ ŠLO OPRAVDU O DEMOKRACII ...
Nepřihlášený uživatel#12 Jan 12, 2015, 13:17

Takoví křiváci,jako je Němec,ti by za války jistě rádi udávali na gestapu. Vy jedna ubohá nulo co vy si vůbec o sobě myslíte??

Kateřina Štrosová#13 Jan 12, 2015, 13:51

Pane Němče, nenechte se odradit od ubohých vzkazů výše!

Opravdu nestojí ani za povšimnutí ;-)

Držím palce.

Nepřihlášený uživatel#14 Jan 12, 2015, 14:00
táhni do piče ty vyjebanče
Zmrdobijec#15 Jan 21, 2015, 14:39

Sionisti zajebaní,táhněte do prdele,hňupové!

Nepřihlášený uživatel#16 Feb 11, 2015, 09:59

Vazeny pane. Dekuji Vam za petici, je velmi potrebna.  Kdyz ctu reakce Zemanovych priznivcu, plne vulgarismu a oplzlosti, je mi z toho na zvraceni.  Uz se nedivim, ze se OPILEC s nemocnym mozkem dostal na Hrad.  Pokud mu dala svoje hlasy vrstva takovych primitivu, je vec jasna. Desi me pouze vysoke procento blbu v nasi populaci !

Jan Chlumsky#17 Feb 11, 2015, 16:03

Re:

#16: -  

Právě jsem se přimlouval za odstranění příspěvku pana Zmrdobijce a naprosto s Vámi souhlasím.

Nepřihlášený uživatel#18 Feb 11, 2015, 19:11

Re: Re:

#17: Jan Chlumsky - Re:  

Dekuji Vam z celeho srdce.  Myslim si, ze kazdy clovek s mozkem v hlave souhlasi.

Nepřihlášený uživatel#19 Jan 03, 2016, 10:48
Jen jsem se chtěl podívat a hned jste mi děkovali za podpis, na takovou petici vám vyloženě seru a běda jestli se najdu v seznamu,,,,
francek#20 Jan 03, 2016, 10:51

Re:

#6: -  

asi to bude podvodník,,,,

francek#21 Jan 03, 2016, 10:57

Re: STUDIUM

#5: - STUDIUM 

Podle mně studoval v Plzni,,,

Nepřihlášený uživatel#22 Jul 21, 2016, 07:21

Zhebni němče.

ufo#23 Nov 13, 2016, 18:12

Re:

#8: -  

není třeba nikoho urážet za jeho naivní postoje, vize a neznalosti, neb příkoří se mu dostaví samo neúspěchem, což neumí pro něco ještě vnímat. Volba a změna hlavouna nic v mutující době neřeší ve stejném systému s režimem. Nutné je vyměnit zmutovaný systém za zdravý, poctivý a spravedlivý ke každému a toto nikdo do nejméně 50 let nesvede. Změna hlavouna jsou pouze oberličky jako danajská pomoc uprchlíkům z války předáváním almužny místo skutečné pomoci,aby nemuseli z domovů utíkat. Také podpis na petici je tzv. strkání hlavy pod gilotinu současným rudým fašistům.
Nepřihlášený uživatel#24 Feb 20, 2017, 17:17

PETICE PROTI ANDREJI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!

PODEPISUJTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ ESTÉBÁCKÉHO OLIGARCHY BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

Nepřihlášený uživatel#25 Sep 14, 2018, 21:28

Re:

#14: -  

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.