Otevřený dopis panu Prezidentovi
já jsem asi magnet na exekuce,dělají to velice chytře a na vlastní nohy se postavit to už určitě sama nedokážu.Pvní by měl basu navštívit,který to zavinní a jelikož je ten kulatý stůl tak se můžu jen točit jak pískají oni to je všemi prostředky.tolik co Vám můžu napsát marie..
odpověď bude zveřejněna
Vážený pane prezidente, zde čekáme na odpověď: Na Vaše Věc: /blogy/ michaela-vildova-dopis......
Re: Asi jsem viděl jiný projev ...
#8: Karel - Asi jsem viděl jiný projev ...
Havel toho udělal dost - pro sebe !!! My jsme mu mohli být ukradení.
Podpora a co ještě lze udělat
Je možné mít výhrady k jakémukoli projevu, včetně těch prezidentových, ale problém jasně nespravedlivých dopadů exekucí zůstává. Proto je hlavní obsah petice v pořádku a měla by být směřována k těm, co s věcí mohou spíš něco udělat. Prezident u nás není ten hlavní, který může v této věci něco změnit. Nemá ani přímou legislativní iniciativu. Jeho zveřejněný postoj by ale mohl podtrhnout naléhavost. V Poslanecké sněmovně leží už nějakou dobu 2 tisky, č. 225 a 238, a není velká naděje, že půjdou do jednání teď v lednu. Po doplnění, úpravách během projednání (ovšem ne k horšímu) by mohla být situace výrazně kladně změněna. Doporučuji tedy petici nebo obsahově podbnou petici směřovat taky k vládě, Poslanecké sněmovně, jejím poslaneckým klubům i jednotlivým poslancům. Řešení by pomohlo uchránit existenci mnoha postižených a potenciálně postižených.
Re: Re: Asi jsem viděl jiný projev ...
#30: - Re: Asi jsem viděl jiný projev ...
Ne, Havel nás aspoň propagoval po světě, Zeman nás akorát ztrapňuje.
Re: dopis pravdy
Držím Vám palce,jsem ve stejně nevýchodné situaci. Bohužel,nikoho to nezajímá.
| This discussion has been closed. |