Vzkaz exekutorům a lichvářům

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Vzkaz exekutorům a lichvářům

Karel

#1 Schvalování tresného činu?

2014-12-30 12:39

S tím "zastřel svého exekutora" jste to dost přehnal ... Chcete jít do vězení?


Nepřihlášený uživatel

#2

2014-12-30 19:08

Se vším souhlasim,navíc si myslím,ze většina dlužníků není nesvepravnych,dluh by i bez exekutora zaplatila,cely tento biznis je o tom,ze se krátkodobé dostanete do problémů např.úmrtí v rodině,ztráta zaměstnání nemoc,lichvari na to čekají a hned navysuji pohledávku a se svými kamarády právníky a exekutory do konají dílo zkázy.Další kapitola je zapomenuta slozenka,kde z par korun se vyrobí astronomické dluhy.O stavením uctu a platu vas na ženou do dalších dluhu.Maji to dobře vymyslene

.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-01 10:24


Milan Šesták

#4 Re: Schvalování tresného činu?

2015-01-02 08:34

#1: Karel - Schvalování tresného činu? 

 Dobrý den Vážený pane Karle,nechápu proč bych měl jít do vězení !!! zřejmě jste nepochiopil to co píšu na stránkách Domobrany proti exeklutorům.Co se týče mé osoby ještě v této věci bude z mé strany velké halo.Já osobně si nedělám ze své huby sráč jako jiní,kteří umějí jen plácat hlouposti a stěžovat si na nepravých místech.Já si osobně za svým cílem půjdu.Tím nenabádám aby lidi stříleli do exekutorů.Nebo aby jej zastřelili.Pod tímto názvem se skrývá úplně jiná věc.Být Vámi znovu bych si to řádně púřečetl.Nechci aby někdo zde schvaloval trestný čin.V naší republice je už dosti takovbých sráču,který porušují zákony a vymikají se normálu a Ústavní umluvy Listiny oráv a svobod.Nastudujte si to!!!!! .Zřejmě o tom nevíte vůbec nic .Vzhledem k tomu že já jsem zde pro boj pro lidská práva a spravedlnost občanům ,si na svou hubu mohu napsat a říci co chci.Pokud se Vám to osobně nelíbí ,nemusíte nás podpořit,zvládneme to i bez Vás .

Milan Šesták

#5 Re:

2015-01-02 08:37

#2: -  

 To máte naprostou pravdu


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-01-02 10:40

Ano:Zastřel si svého exekutora!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#7

2015-01-02 13:20

Zrušit jim automatickou odměnu. V práci taky nedostanou lidi zaplaceno za něco,co neudělají.

Nepřihlášený uživatel

#8

2015-01-02 14:10

Už vědomí, že s kriminálním chováním exekutorů někdo, něco dělá je krásná. Nejsem žádný andílek, ale této sebrance státem podporované ,zločinecké organizace nesahám ani po kotníky.

Děkuji Vám za to, že bojujete za obyčejné lidi
Milan Šesták

#9 Re:

2015-01-02 14:35

#8: -  

 Vážený pane ,paní ,je to mou povinností ,aby někdo už konečně zde něco proto udělal a ne jen kecal píčoviny

 


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-01-02 16:12

Skoncujte prosim s likvidaci obycejnych lidi, kteri si diky exekutorum a nasemu statu, ktery tomu jen prihlizi berou zivot

freedom

#11

2015-01-02 16:28

Nešlo by to napsat SESTŘEL SI SVÉHO EXEKUTORA?


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-01-02 18:20

souhlasim..

Nepřihlášený uživatel

#13

2015-01-03 02:22

Sem pro zruseni .protoze se na tom videlava nehorazny penize ublizuje to lidem.chudym lidem.navisujou si uroky ,penale az o 100 procent.proste zrusit a hotovo.
Opaque

#14 proč to mám podepsat?

2015-01-04 02:57

To není petice, to je někam na blog. Petice nese požadavek. Navíc tento text není ani stylisticky správně, s tím se vám akorát vysmějou.

Proti obsahu (až na jeho zbytečný objem) v podstatě nic nemám, je to všechno mafie z dob vlády modré straky, ale tímhle moc nezměníte. Přímá akce by ale něco změnit mohla. Přímý organizovaný odpor taktéž.

Nebojte nic, nejste v tom sám, vysávají i mě, i půlku mých známých, a to jsme celkem čestní a slušní lidé. Přeji, ať se daří.

Milan Šesták

#15 Re: proč to mám podepsat?

2015-01-04 11:34

#14: Opaque - proč to mám podepsat? 

 Vážený pane petici mam zde ,to je pouze námět k petici ,zřejmě jste tomu neporozuměl .Přesto děkuji za Váš výčet .

Petice podle § 1 zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním

Za narovnání práv pokřivených zákonem č. 120/2001 Sb. Exekuční řád

Adresáti: Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky; Senát Parlamentu České republiky; Úřad vlády České republiky; Prezident České republiky

 My, níže podepsaní, jsme znepokojeni vývojem v oblasti exekucí a plánovaných legislativních změnách ve vztahu k Exekučnímu řádu, které zhoršují životní a existenční podmínky již naprosté většiny obyvatel republiky a způsobují stagnaci v národním hospodářství. Exekuční řád v novelizacích zákona č. 120/2001 Sb. porušuje nejen ústavní práva dlužníků a rovnost účastníků řízení, ale co je nepřípustné, zasahuje do práv třetích osob. Přičemž před účinností zákona č. 120/2001 Sb. Exekuční řád, ale i v průběhu jeho účinnosti, existoval a existuje účinnější a efektivnější systém vymáhání pohledávek, výkon rozhodnutí soudními vykonavateli, který nenarušuje práva třetích osob a je více s duchem Ústavy ČR. Je nadále nepřípustné, aby soudní exekutoři a jednotliví soudci nedbali nálezů a rozhodnutí Ústavního soudu ČR, aby Parlament ČR nadále ignoroval tyto ústavní nálezy ve změnách zákonů.

Požadujeme:

1.       Audit současného systému exekucí dle zák.č. 120/2001 Sb. Exekuční řád., analýzu krizových bodů ve vazbách na jednotlivé oblasti lidského žití a návrat systému vymáhání pohledávek k výkonu rozhodnutí soudními vykonavateli, který bude uzpůsoben těmto závěrům.

2.       Zjištění konkrétní odpovědnosti za vznik zák.č. 120/2001 Sb. Exekuční řád a současný stav, a vyvození důsledků.

3.       Zpětné prošetření činnosti jednotlivých soudních exekutorů, exekutorských koncipientů, vykonavatelů a ostatních zaměstnanců Exekutorských úřadů podnikajících a zaměstnaných na základě zák.č. 120/2001 Sb. Exekuční řád orgány činnými v trestním řízení, a to od prvotní účinnosti tohoto zákona.

Svým podpisem pod peticí stvrzuji, že jsem si vzal kontaktní údaje na osobu sbírající petiční podpisy, abych si zpětně mohl ověřit, jak s peticí bylo naloženo a dohledal si tak odezvu adresátů petice.

 

jméno a příjmení bydliště podpis Bc.Milan Šesták 

Dále :

ŽALOBA A TRESTNÍ OZNÁMENÍ

proti Českému státu a Exekutorům k Evropskému soudu pro lidská práva ve Štrasburku

 

Věc: Trestní oznámení a žaloba na porušování Ústavy ČR a potírání práv občanů ČR.

         My občani České Republiky dáváme hromadnou žalobu na porušování listiny základních práv a svobod, porušování Ústavy ČR a potírání práv občanů. Česká Republika vytvořila exekutorskou mafii, která má dnes větší pravomoci nežli policie, soudy a samotní veřejní činitelé. Jedná se o obstavování účtů druhým a třetím osobám.  Úmyslné předlužování  osob za účelem rychlého obohacení.

Základní listina práv a svobod oddíl první čl.12 odst. 1,2,3 je porušován na základě rozhodnutí o exekuci. Exekuce však není trestný čin, ani se nejedná o ochranu života nebo zdraví osob, pro ochranu práv a svobod druhých anebo pro odvrácení závažného ohrožení veřejné bezpečnosti a pořádku… Státní moc dala pouze právo na porušování této listiny exekutorským zákonem, který však má podléhat základní listině práv a svobod. Zadlužování druhých osob za účelem vymožení pohledávky. Občan České Republiky, který je plnoletý uzavírá půjčky ze své vlastní vůle, a tudíž nepotřebuje souhlas druhé a třetí osoby.( Jako jsou rodiče). Exekuce za účelem vymožení napadá i osoby, které nezodpovídají za to, že si vezme člen rodiny půjčku. Exekutor nesmí odebrat občanům peníze tak, že jim obstaví účet a připraví je tak o finance, které jsou potřeba k zajišťování životních potřeb. Zákon hovoří o životním minimu, které musí zůstat i člověku, který je považován v našem státě za odpad společnosti z důvodu, že dluží!!

Exekutoři České Republiky vystavují svým jednáním osoby, které jsou ze zákona povinni vyživovací povinností trestnímu stíhání a to proto, že vyživovací povinnost je stanovena zákonem a soudním rozhodnutím. Trestný čin je potom podporován samotným zákonem bez práva odvolání. Porušuje se morální pověst člověka obtěžkaného exekucí, neboť exekutor ze svého titulu neoprávněně poskytuje informace o dlužníkovi osobám, které nebyli v přímé součinnosti se vznikem dluhu. Stát tím, že dal exekutorskou moc a postavil  ji nad zákony České Republiky potírá  práva občanů a to tak, že zabavuje majetky, které nepatří dlužníkovi.  Stát dal exekutorům moc na získávání finančních prostředků tak, že z malé dlužné částky exekutor navýší částku o 200%. Odebírání majetku je v rozporu s listinou základních práv a svobod neboť se v článku 11 odstavec 1 píše, že každý má právo vlastnit majetek. Opět stát proti listině a občanům vystupuje se vyjmi zákony, že občan nemůže vlastnit majetek. Exekutor ho o něj může připravit na základě rozhodnutí, aniž by často na místě prokázal, že majetek patří dlužníkovi.

Článek 10
(1) Každý má právo, aby byla zachována jeho lidská d
ůstojnost, osobní čest, dobrá pověst a chráněno jeho jméno.
(2) Každý má právo na ochranu p
řed neoprávněným zasahováním do soukromého a rodinného života.
(3) Každý má právo na ochranu p
řed neoprávněným shromažďováním, zveřejňováním nebo jiným zneužíváním údajů o své osobě. 

Článek 10 je opět porušován našimi zákonodárci, když napadnou obydlí občana a to z toho důvodu, když kontaktují osoby, které nejsou v přímé souvislosti s prováděnou exekucí. Dožadují se vstupu do objektů třetích osob a podávají informace, které často osoby v exekuci postihne na dobrém jméně. Třeba že dlužník, který bydlí v pronájmu s celou rodinou je nucen na žádost svého nájemce opustit jeho obydlí, protože ten ze strachu o svůj majetek tyto osoby vyhodí na ulici. Náš stát vytvořil z demokracie opět komunismus, neboť žádný občan nemá a nikdy nebude míst svobodné práva. Rodiny se rozpadají, neboť zásah státu do soukromého života je tak neomezený, že dochází k rozvodům. Když už byl zrušen trest smrti, tak díky našemu státu se občani často odsoudí k tomuto trestu sami. Samotné tresty občanů mají potom větší dopad, než kdyby vraždili a kradli. Spousta rodin tím utrpí újmu ztráty svých blízkých.

Exekuce mají dopad na předlužování díky finanční tísni. Využívání nebankovních sektorů k tomu, aby se mohli díky exekutorům alespoň na chvilku zařadit zpět do společnosti. Psychické problémy dětí, které jsou často při probíhající exekuci přítomni.

Vážení Česká Republika a její základní listina práv a svobod, ústavní zákon, jsou ignorování a občani našeho státu jsou tak vydáni na nemilosti soukromích exekutorů a jejich pracovníkům. Policie ČR, která má hájit ústavu, svobodu občanů jsou často při exekucích a narušují tak soukromí občanů.

 

Žádáme, aby toto trestní oznámení bylo prošetřeno ve všech bodech. Stát, který má občanům dopomáhat k právu udělal pouze to, že tyto práva potírá a připravuje tak občany o základní potřeby k životu.


Nepřihlášený uživatel

#16

2015-01-04 14:50

............

Nepřihlášený uživatel

#17

2015-01-04 15:01

musím se přidat,tyhle exe jsou hnus a je potřeba s nimi jedou provždy skončit úplně.

Nepřihlášený uživatel

#18

2015-01-04 15:41

Exekuce pouze pro trestnou činnost. Věřitel nese stejnou zodpovědnost jako dlužník. Úrok, jakýkoli je lichva. V ČR se pojetím i rozsahem jedná již o exekuční genocidu z které profituje mafie počínaje hlavou státu, zadavatelů exekuce, soudců, notářů , právníků, inkasních agentur, exekutorů.Do exekucí a insolvencí se dostávají dlužníci v dluhových pastích, které vytvořila sama vláda republiky zlikvidováním ekonomiky !!! www.reformyzdola.cz


Nepřihlášený uživatel

#19

2015-01-06 13:30

To je bez komentare...to co si dovoluji
Karel

#20 Re: Re: Schvalování tresného činu?

2015-01-08 09:55

#4: Milan Šesták - Re: Schvalování tresného činu? 

Pane Šestáku, rád bych si vaše vyjádření přečetl, ale velké množství pravopisných chyb a absence interpuknce mě dost odrazuje. Víte, já nemám nic proti lidem, kteří jsou např. dislektici nebo prostě jen neměli možnost chodit do školy, ale takoví by podle mě neměli psát petice, podání na soudy atd., protože se jen ztrapňují.


Nepřihlášený uživatel

#21

2015-01-17 21:14

nedejme se a bojujme za svá práva,nenechme si je brát

Nepřihlášený uživatel

#22 Re: Re: proč to mám podepsat?

2015-01-17 21:16

#15: Milan Šesták - Re: proč to mám podepsat? 

 Podepsáno,prosím dotáhnout do úspěšného konce

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-18 10:46


Hezký den

#24 Re: Re: Re: Schvalování tresného činu?

2015-01-18 17:07

#20: Karel - Re: Re: Schvalování tresného činu? 

 Slovo  dyslektik se píše s tvrdým Y. 

A ve slově interpunkce máte přehozená písmenka. 

Karel

#25 Re: Re: Re: Re: Schvalování tresného činu?

2015-01-19 08:13

#24: Hezký den - Re: Re: Re: Schvalování tresného činu? 

 Děkuju za opravu, ještě prosím projděte příspěvky p. Šestáka ...