Petice.com

Petice odsuzující Zemana s požadavkem jeho odstoupení z funkce!

Podporujme všechny demonstrace a akce za odstoupení Miloše Zemana!

Nepřihlášený uživatel#1 Nov 29, 2014, 09:37
Koho si lůza zvolila, toho má!
Nepřihlášený uživatel#2 Nov 29, 2014, 10:00
Je třeba udělat vše, aby už nemohl dělat Česku ostudu a to se mi beze zbytku daří - viz např. korunovační klenoty, což byl asi jeho největší trapas. Nicméně každé jeho vystoupení je arogantní a jeho schopnost urážet lidi je opravdu ne velice vysoké úrovni. A jeho angličtina rve uši.
Nepřihlášený uživatel#3 Nov 29, 2014, 10:03

#2: -  

Je to bývalý agent KGB

Nepřihlášený uživatel#4 Nov 29, 2014, 12:52
Děkuji. Mám "kavárnu" dost daleko od Prahy, takže nestihnu přijet, ale děkuji a podporuji z venkova. H. Jenčíková
Nepřihlášený uživatel#5 Nov 29, 2014, 13:24
Nejhorsi pro mne je ze ze zacatku jsem Zemanovi veril.Podarilo se mu obelstit mne I jine.Znesvetil
pamatku nasich predku a proto neujde trestu.Neni mi ho lito.
Nepřihlášený uživatel#6 Nov 29, 2014, 19:24

Re: nejspíš mate pravdu

#3: -  

Nepřihlášený uživatel#7 Dec 01, 2014, 09:32

Re:

#5: -  

Stačí trochu sledovat politiky. Pak by nikdo nemohl říkat, že je kdokoli obelhal. Informujte se a pak teprve volte.

MZ dělá jen to, co umí.

MZ nejde o lidi, MZ jde o jeho pocit moci, moc. A dovolí každému vše, kdo mu k té pomoci pomohl a pomáhá.

Nepřihlášený uživatel#8 Dec 01, 2014, 15:26
Mrzí mě, že se nemůžu zúčastnit. Jsem 130 km od Prahy. Kolik ostudy nás, přestože jsme tohoto prznitele obrazu naší země nevolili, ještě čeká!!!
Nepřihlášený uživatel#9 Dec 01, 2014, 18:03
Souhlasím
J Dvořák
LFCFAN92#10 Apr 30, 2020, 14:33

Ovar Zeman stále straší na Hradě. Už dávno měl být odvolán !!!!!!!!!!!!!!

Ovar je totiž agent Moskvy a Pekingu a tím trvale zrazuje naší republiku a její prozápadní směřování zakotvené v našem členství v NATO a EU !!!! Ovar je proruský zkurvenec !!!!!!!

Proto ho musíme odvolat, aby už tam nebyl pičus jeden !!!!!!!!

Rusko je zasraná fašistická země vedená zkurveným Putlerem a okupuje Ukrajinu !!!!!!!

Ať žije Ukrajina !!!!!!!! Ať žije NATO !!!!! Ať žije USA náš přední spojenec !!!!!!!!!!!!!

PH#11 Jul 03, 2020, 18:28

Re: Ovar Zeman stále straší na Hradě. Už dávno měl být odvolán !!!!!!!!!!!!!!

#10: LFCFAN92 - Ovar Zeman stále straší na Hradě. Už dávno měl být odvolán !!!!!!!!!!!!!! 

Vsadím se, že je na výplatnici Kremlu a Pekingu. Za vlastizradu by měl viset a jeho zdechlinu by měli hodit liškám v Jelením příkopu za Hradem.

Problém je, že se drží díky těm zkurveným Mynářům, Nejedlým a Ovčáčkům a dalším vyližprdelům, kteří se na něho přisáli jako pijavice.

Krásný je jeho vyjadřování o svých voličích - UŽITEČNÍ IDIOTI !!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.