RODIČE A JEJICH DĚTI S HANDICAPEM
ostuda
Je to velká ostuda , matky které mají postižené děti jsou nejvíce finančně biti , ráda bych viděla pány poslalnce , jak by se jiím žilo kdyby pobírali 8000 tisíc měsíčně, s toho platili měsíční poplatky a ještě se museli za to živit kupovat léky a vše potřebné , je to nehorázné oni si odsouhlasí zvýšení svých statisícových platů , ptám se zaco ???????????????? za to že si v pracovní době čtou noviny , píšou smsky ,atd měli by si to zkusit co je řeholi starát se o postižené dítě věčné pendlování mezi lékaři nemocnicemi , mám zdravotně postiženou dceru která kromě jiného by nutně potřebovala lázně má průkaz ztp/p oni lázně sice schválili ale bez doprovodu mě jako doprovod jednoduše pan revizní lékař přeškrtl s tím že kod a číslo diagnosy se neslučují s léčebnou indikací , takže vlastně do lázní nemůže jet protože péči doprovodu potřebuje po celý den je tohle spravedl nost ????? ani náhodou !!!!!! hlavně že si poslalnci cpou vrchovatě svoje konta a peněženky a lidi který to potřebují nejvíc tak těm ubírají a ubírají jestli to takhle půjde dál bude náš stát plný bezdomovců žebráků je to hnus takže páni poslance zvedněte koneně svoje nacpaný břicha začněte konečně něco dělat a těm nejpotřebnější konečně začně začněte pomáhat a né srážet je nakolena !!!!!
Je absurdní,jak rychle po volbách si naši politici zvyšují platy a těm,kteří to potřebují snižují!Chtělo by to nějakého novodobého Jánošíka,který by bohatým vzal a lidem na pokraji bídy dal.Obdivuji lidi,kteří se starají o hendikepovaného člena rodiny a nebo i v jiných zařízeních.Smekám a doufàm,že se ti nahoře se probudí a začnou těmto lidem pomáhat!
Re: ostuda
Milá Petro,souhlasím s Vámi a držím palce v překonávání životních překážek!
This comment has been removed by the person who wrote it.
At se k nám nechová stát jako k hyenám, přeci pečujeme o své blízké postižené a ta peče je 24 denně. Nevíme co je to dovolená, jít do práce žit společenský život. Bereme ohled na své blízké, a vykonáváme to vše s láskou a nejlepší péči. Ale jsme jen lidi a chceme důstojně žít, jako poslanci a státnici a neotáčet každou korunu. Klidně dopřeji některému poslanci měsíc ve své domácnosti,mám dceru která je na plenkách aby viděl co je to peče 24 denně.
Perfektně napsaný.Musíme bojovat.Já bych jim půjčila obě moje postižený děti a hned by změnili názor.
A co pravidla českého pravopisu? Nic?
Naše společnost se k pečujícím chová jako k příživníkům.Pečuji o svého syna 11let s velkou láskou a přiznám se,že poslední dobou musím hodně přemýšlet za co peníze utratím a za co ne.Nějaký relax či odpočinek to je luxus,který si bohužel dovolit nemůžeme.Všechny peníze padají na pokrytí základních potřeb dítěte a za naší 24hodinovou a 365dní v roce poskytovanou práci pečovatelek je nám odměnou potupné obíhání úřadů a dokládání vlastní zoufalé situace.To že si páni poslanci sami odsouhlasili zvýšení platů a naopak nám zmrazili vše co se dalo pokládám za výsměch všem co se snaží chovat lidsky k nejslabšímu článku společnosti tj.postiženým,starým a nemocným a to poukazuje na úroveň celé společnosti.
Re:
přesně tak ten kdo to nezažije tak to nikdo nepochopí ...
PRIZNANA DAVKA NA PECI BY MELA BYT DAVKOU PRO PECUJICIHO SE O ZDRAVOTNE POSTIZENOU OSOBU KTERA NEMA JINY PRIJEM .... MELA BY BYT TAK VYSOKA ABY POKRYLA ZIVOTNI POTREBY A ZAROVEN BY BYLA ODMENU ZA TAK NAROCNOU ODVEDENOU PRACI ..... MELA BY SE ODVYJET OD PRUMERNE MZDY ..... MELA BY BYT BRANA JAKO ZAMESTNANI A S TIM SPOJENO JAK ZDR.TAK SOCIALNI ZABEZPECENI.
Re:
PRAVIDLA CESKEHO PRAVOPISU ?! NIC !!! prumerne inteligentni clovek chape i kdyz je vzdelany je inteligentni neresi pravopis !!! Vzdelany nekdy hodne vzdelany arogantni BLB bez inteligence nepochopi resi pravopis ne resi veci a podstatu clanku o kterou tu jde jen arogantne argumentuje : A co pravidla ceskeho pravopisu? Nic? no NIC!!
Re: Re:
Lidko, jestli tam vidíš chyby byla bych ráda , kdyby si je jsem napsala. Protože já a Alenka, jsme to sepisovali po tel. a věř že to je hodně náročné, když máš doma ležáčka a 2 děcka postižené a odbíháš. Budu ráda když nám to jsem napíšeš a já to opravím!! děkuji
Hplky vím , že tam jsou nějaké chyby!! prosím upozorněte mě o tom a já to ráda opravím! Dělali jsme to s Alenkou do půlnoci :(
Re: Re:
Průměrně inteligentní člověk se pod tohle podepsat nemůže i kdyby s tím souhlasil :-)
| This discussion has been closed. |