Zrušení Taxisova příkopu-stroje na zabíjení koní.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Magor
#26: Ganymedes - Re: Re: Re: Re: Re: Magor
Jakými urážlivými komentáři? :) Verunka děťátko mi tady dokonce vyhrožuje a to ti nevadí viď? Klidně si mě nahlaš třeba na ministerstvo cukrovarnictví, mně je to šumák, víš? Šmudlo?
V tescu dnes neměli koňskou klobásu, která byla dle letáku v akci. Nevíte někdo alternativu, kde ji sehnat? Dostal jsem na ni velkou chuť. Třeba tu ze Zulejky, ta bude dík tréninku maximální kvality. Díky za tip
Re:
Když vám něco udělá děcko tak ho asi taky nakopnete. Super výchova. Proč by mělí koně umírat kvůli přiblblé zábavě lidí. Mohli by jsme zkusit zvířata nevyužívat,. Mají právo na svobodný život stejně jako vy.
Tolik koní zemřelo jen kvůli zábavě ostatních
ty zkruvenče!!
Kdyby jsi měl aspoň tolik morálky a psal skutečnosti. Od roku 2010 je to 3. kůň, který zaplatil životem.
Dofám, žě tě někde srazí auto, a budeš si do konce života slintat na nohy aby jsme se ti mohli každý den vysmívat.
Re: Re: Re: Re: Re: Magor
#25: Stanislav Vynášel - Re: Re: Re: Re: Magor
V populaci jsou cca 4 % psychopatů a sociopatů. Bingo!!! 🙂 Máte kliku - jste jeden z nich. 👏👏👏
Re:
Tak to abyste šla/šel skandovat před polská jatka, tam budete mít stejně velký úspěch jako se zrušením Taxisu :D
Re:
Vás by měli nakopnout a položit na ten Taxis. To bych se pak na pardubickou rád podíval.😁
Zvrhlá zábava šlechticů - hnaní koní na porážku ve formě záludného Taxisova příkopu - nemá oprávnění v moderní době! VIPáci se chtějí bavit!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Magor
#25: Stanislav Vynášel - Re: Re: Re: Re: Magor
Pokud nepřestanete s těmi urazejicimi komentáři,tak vás nahlasim a budete zde zablokován. Poslední varování!