Výměna plzeňské karty
Ta, kterou mám už léta mi vyhovuje a nevím, proč bych ji měla měnit.
Rozhovor s generálním ředitelem PMDP Michalem Krausem
Spíš by se měli Pmdp zaměřit na to,aby v mhd necestovali zapachajici individua a jedinci, co si vozy pletou s diskotékou. Ani jedna skupina občanů jízdné neplatí a jen otravuje poctive platice.
Lumpárna
Je to pořád dokola. My si něco vymyslíme a ty nám to zákazníku zaplať. Když ne, tak tě donutíme. Budeš chodit pěšky, tak zítra třeba zaplatíš, že chodíš po chodníku.
Nezapomínejme,že poplatek170,-Kč se bude pravidelně opakovat!!!
Chce to demonstraci před sídlem PMDP, aby se pan generální s měsíčním platem 350 000 Kč probral.
Problém - neplatil jsem
Moc rád bych petici podepsal, výměna Plzeňské karty za úplatu je zlodějina vysokého kalibru pácháná naprosto bezostyšně za bílého dne. Leč text petice je poněkud nešťastný - řada lidí, včetně mne za první kartu neplatila, takže část textu petice je pro ně poněkud problematický.
Den bez MHD
Což takhle nějaká akcička, která by někoho zabolela - třeba něco jako den bez MHD. kdyby den či několik jezdili tramvaje, trolejbusy a autobusy prázdné, mohlo by to být zajímavé. A je otázkou, zda by bylo lepší chodit pěšky, nebo naopak cíleně autem - ať zkolabuje doprava v Plzni totálně. Lidi, nenechme se vydírat!
| This discussion has been closed. |