MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96726 Re: Re:

2016-10-30 09:14

#96724: - Re:  

 A napomáhá zločincům z Ruska a Číny.....

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html


Nepřihlášený uživatel

#96727 Re:

2016-10-30 09:15

#96709: National Debt of United States:-))) -  

 

To založila ruská propaganda, když to je z roku 2012, nikdo se k tomu nehlásí, formulář k tomu, tam napsat existuje, ale vůbec není zřejmé komu se píše? 

Vždyť je ubohost, toto číslo, pokud neí porovnání s tím, kolik mají občané na svých běžných účtech aktuální hotovost nedává vůbec žádný smysl, stejně jako nedává žádný smysl pokud není zřejmé, kolik z onoho dluhu jednotlivých vlád připadá na úvěr u svých vlastních občanů, kolik je dluh zahraniční a jak velké zdroje ze zahraničí, zase vlastní ona vláda, neboť např. v USA vlastní nominálně v dolarech naprosto stejný objem Čínského zahraniční dluhu, jako vlastní Čína nominálně stejný zahraniční dluh v dolarech USA a je to z toho důvodu, aby Čína neútočila na dolar např. nedevalvovala juan, tedy neničil se vzájemný obchod. Podobnně jsou na tom USA s Japonskem, tedy vláda USA se stará o to, aby občané měli jistotu, když např. v Číně vyrábí zboží nebo zboží nakupují.  Platí ovšem, že drtivou většinu dluhu vlády USA vlastní občané USA a jejich běžná hotovost převyšuje výši celého dluhu vlády USA. 

Státy s vlastní měnou také jsou tzv. tvůrci trhu s touto měnou, tedy musí trh vytvářet, tedy musí povinně emitovat dluhopisy na zahraničních trzích (USA tak musí činit v gigantickém objemu), aby trh určil cenu měny. Proto dnes při devalvaci koruny jsou úrokové sazby na státních dluhopisech záporné, neboť stále ještě existuje důvěra v to, že jsme demokratickou zemí a tedy jednou tato manipulace skončí, měna skokově posíli a ČNB bude muset zaplatit, neboť jako tvůrce trhu s měnou nemá jen práva (např. "tisknout měnu" tedy nakupovat např. eura za zvýšení objemu korun v ekonomice - povinně zveřejňovaný údaj a povinně spravovaná hodnota), ale také povinnosti, tedy musí vykoupit vše, co se na trhu objeví v daném čase za danou částku, pokud to prodejce prodává přímo ČNB, při výkupu již ČNB spekulovat nemůže, musí nakupovat tedy za stejný objem bude muset vyplatit možná o 10 možná o 20, ale možná i o 30 % více Eur, než kolik jich v intervencích nakoupili. Krátkodobě - na výkup korun ČNB může měna posílit tedy i o více než 30 % a to by byl rezervy ČNB učiněný masakr. Může to být krátkodobá záležitost, ale může mít fatální dopad. 

To je velmi nepříjemný stav, který bude ČNB (občany této země) sát obrovské peníze a pří této operaci se Rusnok bude schovávat v Zemanově řiti, to si buď jist.

Pro představu, kdyby koruna posílila na 20 Kč za euro, ČNB bude muset ke každé tisicovce nakoupených eur přidat dalšíc 350 €, při povinném výkupu korun.  A to by byl masakr. Řekl bych, že už teď má z toho Rusnok stažené půky a už si koupil plynovou masku, až se bude schovávat do Zemanovy řitě, která mu umožňuje beztrestnost. Pokud totiž devalvací nedojde k inflaci větší než v eurozóně, je jisto jisté, že koruna po skončení intervencí musí posílit právě o to, o kolik došlo během let intervencí k devalvaci eura inflací plus oněch cca 10 % procent "umělé" devalvace, neboť inflace v ČR je prakticky na nule, z toho 10 % je jistota. 

Alarmující je, že to nejsou občané ČR, kteří drží emitovanou korunu, neboť meziročně stoupá v ČR eurových účtů a úspor na nich. 

Další věcí bude, že se k tomu přidá masivní spekulace s měnou, neboť ČNB dnes už intervenovala ve stovkách miliard a to je již velmi lákavé na masivní spekulaci, neboť volné výdaje vlády - nemandatorní výdaje se pohybují někde mezi 200-300 mld. ročně, tedy spekuluje se vlastně s nemandatorním rozpočtem státu a to je objem, který už dokáže řádně zamávat s měnou. Za takové situace ještě tedy emitovat dluhopisy a tvářit jak je to super, že mají záporný úrok, je opravdu čiré šílenství. 

Tedy web na který odkazuješ, je záměrně manipulativní a tedy to vypadá, že je to web peopagandistický, nasvědčuje tomu např. to, že se k němu nikdo nezná a má příponu org, která má vyvolat dojem, že je to web důvěryhodné organizace, přestože popisuje, jak data shromažďuje. ..


Nepřihlášený uživatel

#96728 Nácek a odstěhoval se do Španělska? .....

2016-10-30 09:24

Zakladatel Pegidy prohlášen „nežádoucí osobou” na Tenerife, kde bydlí

Zakladatel hnutí Pegida Lutz Bachmann bydlí se ženou od května na španělském ostrově Tenerife. Místní parlament ho ale nyní prohlásil za nežádoucí osobu, povšimnul si německý deník Sächsische Zeitung.

....To chtějí Rusáci rozjet další Španělskou občanskou válku, když je ve Španělsku díky tvrdému postihu finanční krizí špatná sociální situce? 


Nepřihlášený uživatel

#96729 Re:

2016-10-30 09:27

#96710: -  

 Je to buzík. 


Nepřihlášený uživatel

#96730 Miloš Zeman je skutečně ubožák, to je smutná realita.

2016-10-30 09:34

Jiří Přibáň: Prezidentovo politické jednání dlouhodobě diktuje osobní pomstychtivost

Příklad jednání, které diktuje osobní pomstychtivost a nenávist. Těmito slovy hodnotí právník a sociolog Jiří Přibáň jednání prezidenta Miloše Zemana v kauze Jiřího Bradyho a letošních udílení státních vyznamenání. Pokud se nenajde osobnost, která bude schopná v prezidentských volbách kandidovat proti Zemanovi, je to tragické, řekl v rozhovoru pro sobotní vydání deníku Právo.

drain the swamp

#96731

2016-10-30 10:05

Prezidenta Miloše Zemana budeme znovu volit a bude nás většina!!!


Nepřihlášený uživatel

#96732 Re: Neexistoval a neexistuje věcný argument proč volit Miloše Zemana.....

2016-10-30 10:20

#96731: drain the swamp -  

....a už vůbec neexistuje argument v souladu s Ústavou proč volit Miloše Zemana. 

 Daleko důležitější je napsat proč bys ho volil či volila. Zatím to žádný jeho volič neudělal, budeš zaručeně první. 

Voliči Miloše Zemana totiž neměli žádný věcný argument natož v souladu s Ústavou, proč Miloše Zemana volit, což implikuje, že je Zeman obelhal, jak nakonec konstatuje i NSS soud v rozsudcích. Miloš Zeman tím porušoval volební zákon, což NSS také konstatuje.

Je tedy s podivem, když víš, že Miloš Zeman porušoval volební zákona, že jej chceš volit, když jinak s člověkem, který zákon porušuje, nechceš nic mít, nejen proto, že jsou to také zloději, násilníci, lháři, prostě obecně patologické osoby, tak jsem se dohodli zákony patologické jednání vymezit. 


Nepřihlášený uživatel

#96733

2016-10-30 10:25

 

Pithart: ČR se nesmí stát firmou, ani obchodovatelnou položkou. Záznam ze Staroměstského náměstí

 


Nepřihlášený uživatel

#96734 To je bez nejmenších pochybností, uvěřitelná věc, koreluje to s ruskou propagandou.....

2016-10-30 10:32

Ruský skandál: Pod zástěrkou výzkumu donášeli na univerzitní studenty a pedagogy pro FSB

.....zpochybňující demokracii ve všech hlavních demokratických jazycích a čestině. Příkladem jsou samozřejmě parlametní listy, jejich vznik v současné podobě je datován stejně jako vznik Zemanovců a aktivizace lhaní Miloše Zemana za účelem zvolení, jak velmi pěkně dokládá web archiv i výroční zprávy BIS. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

 


Nepřihlášený uživatel

#96735 Re: vulgarita je zástupná

2016-10-30 10:50

#26: mh - vulgarita je zástupná 

 zastupne je vse co pisete. S Ruskem spolupracuji i jine zeme stejne jako s Cinou. Troufnu si typnout, ze 79% naroda ta Cina obleka apod. S Putinem se sektavaji vsichni svetovi politici a v USA ma temer vetsi popularitu nezli Obama. Zda se vam, ze ekonomicka diplomacie je pro nasi zem spatna? Zkuste si zjistit jak uspesny v diplomacii byl knize, kolik pro nas domluvil kontraktu a pritahl kapital. Ja jen vim hlavne to, ze se jemu a Vondrovi v USA vysmali a napsali ze tihle dva z vychodni Evropy se v prvni rade zajimaji o to, kde je vycep


Nepřihlášený uživatel

#96736 To je bohužel realita vyznamenaného soudruha Robejška....

2016-10-30 10:52

Pavlásek zjišťoval, kdo dorazí na Hrad na předávání vyznamenání a není to prý žádná sláva


Nepřihlášený uživatel

#96737 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-30 11:02

#96716: - Re: Re: Re: Re:  

 Takže jsi fakt idiot.


Nepřihlášený uživatel

#96738 Re: Re: vulgarita je zástupná

2016-10-30 11:12

#96735: - Re: vulgarita je zástupná 

 Ty znáš nějakou demokratickou zemi, která by s Čínou či Ruskem uzavřela "strategické partnerství" tedy "alianci"? 

Nesnaž se vytvářet dojem, že komunikace s diktátory znamená spolupráci na diktatuře či dokonce kooperaci na násilnostech diktatury. 

Nesnažte se také vytvářet dojem, že Čína je tržní ekomikou, ani to není, neboť má stále omezen přístup na trhy demokratických zemí právě proto, že náklady na výrobu nejsou tržní ale "nějaké" těžko definovatelné, např. proto, že v Číně je aktuálně rozdělena na 200 mil. privilegovaných a miliardu o které se mnoho neví, jak vlastně žijí, jaké mají sociální a zdravotní zabezpečení atd. 

Než se namluvit, že Zeman sem nějaký "kapitál přitáhl" zatím sem přitáhl jen ruské a čínské zpravodajce. Nevyřešil ani ukradenou elektrárnu za 5 mld., kterou rusové nikdy nezaplatili a to přesto, že je v super korelaci s ruskou propagandou. Onen dluh 5 mld. je ale jen jedním z mnoha, byť je nejspíš největší. 

S Čínou v době, kdy byl pan Schwarzenberg ministrem zahraničí obchodovalo 13 500 firem, bez jakékoliv intervence. Dnes o všech ostudách tu čínští zpravodajci prý "investujíc" 5 mld. korun (rozpočet ČR je 1 200 mld., HDP cca 5 000 mld. a Babiš měl jen cizí kapitál v karuselu Agrofert v roce 2014 57 mld. korun). 

Zeman bezpečně této zemi problémy jenom způsobuje, neboť je naprosto zřejmé, že jeho lidé chtějí tuto zemí ovládat a vykrádat, jak konstatuje zpráva BIS z roku 2015.

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

Mohu tě ale ubezpečit, že naštěstí ani ČR s ČLR neuzavřela žádné strategické partnerství, tedy alianci a to proto, že nic takového neprojednal a neschválil parlament, ale je zvláštní, že o tom nejednala ani vláda a ani se nepokusila tedy takovou věc předložit Sněmovně. Mimo jiné proto, že by Sobotku v ten momen musela Sněmovna poslat pro vlastizradu k Ústavnímu soudu. 

To, že Kmoníček vytváří dojem, že něco takového existuje a že se jedná o mezinárodní smlouvy a tedy je to součástí našeho právního řádu znamená, že je to buď naprostý hlupák, který nezná Ústavu nebo je zločinec stejně jako Miloš Zeman, který podpisem pod prohlášení prezidentů a následné prohlášení nejvyšších ústavních činitelů spáchal nejspíše velezradu. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html

Čínská propaganda vydává setkání Camerona s Xi Jinpingem za vše možné, dokonce jistě i za strategické partnerství. 

Cameron ovšem o ničem takovém nikdy nemluvil. 

Je zvláštní, že Miloš Zeman je takto konformní s čínskou propagandou, když vyjádření šéfa země s více šest - krát větším počtem obyvatel a dlouholetou demokracií je velmi opatrný ve svých vyjádřeních. 


Nepřihlášený uživatel

#96739 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-30 11:14

#96737: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Myslíš, že si v Parlamentních listech nevymýšlejí :-)?  To, jestli manipulují či nemanipulují s profily lidí, kteří si je tam vytvořili, je otázka, považoval bych to za velmi pravděpodobné, neboť pokud je manipulace "drobná" prakticky se nedá odhlalit a význam příspěvků může být radikálně jiný. 

Dotyčný to může odhalit jen velmi obtížně, musel si by si profil archivovat vlastním sw prostředkem a to je věc, kterou nejspíše nikdo zatím nedělá. 

Parlamentní listy už prostým úsudkem jsou šiřitelem ruské propagandy, dle studie z Msarykovy univerzity je to dokonce velmi pečlivě analyzováno a jsou vyhodnoceny navíc jako nejvíce zákeřné, neboť vytváří dojem "stanrdního zdroje informací", přestože podle Petra Žantovského je i majitelé PL považují za politický bulvár, tedy lži a propagandu. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96740 Re:

2016-10-30 11:34

#3: -  

 Já se za něj nestydím .Je to můj prezident ale stydím se za Vás protože vidím že Vám to nemyslí!!!


Nepřihlášený uživatel

#96741 Re: Re:

2016-10-30 11:46

#96740: - Re:  

 Pokud máš důvod pro tvoje "heslo" tak jej ale napiš, jinak to vypadá, jako naprostý blábol obzvláště, když je Zeman v průzkumech odmítán právě lidmi se středním a vysokoškolským vzděláním. 

Pokud se nestydíš za lži, tak nad sebou zamysli. Zeman je lhář a minimálně za jeho odporné lhaní, je potřeba stydět. 

Neexistoval a neexistuje věcný argument proč volit Miloše Zemana.....

2016-10-30 11:20

 

#96731: drain the swamp -  

....a už vůbec neexistuje argument v souladu s Ústavou proč volit Miloše Zemana. 

 Daleko důležitější je napsat proč bys ho volil či volila. Zatím to žádný jeho volič neudělal, budeš zaručeně první. 

Voliči Miloše Zemana totiž neměli žádný věcný argument natož v souladu s Ústavou, proč Miloše Zemana volit, což implikuje, že je Zeman obelhal, jak nakonec konstatuje i NSS soud v rozsudcích. Miloš Zeman tím porušoval volební zákon, což NSS také konstatuje.

Je tedy s podivem, když víš, že Miloš Zeman porušoval volební zákona, že jej chceš volit, když jinak s člověkem, který zákon porušuje, nechceš nic mít, nejen proto, že jsou to také zloději, násilníci, lháři, prostě obecně patologické osoby, tak jsem se dohodli zákony patologické jednání vymezit. 


Nepřihlášený uživatel

#96743 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-30 11:54

#96739: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Napiš Hermanovi, idiote, že ho PL takto brutálně poškozují. On si jistě nenechá ujít příležitost, aby ten svobodný server zažaloval a zlikvidoval.  :-)


Nepřihlášený uživatel

#96744 Zaorálek ovšem to "něco" velmi pečlivě definovat a v současné situaci i velmi pečlivě.....

2016-10-30 11:56

....dokumentovat a vážit slova, neboť pokud bude tvrdit, že ČR uzavřela alianci s ČLR dostává se sakra na tenký led, neboť žádnou smlovu s ČLR vláda ani Zeman nepředložili parlamentu ke schválení a tedy nemají k dispozici žádný právní rámec posouvat náš vztah s ČLR na jinou úroveň. 

Pokud tak učinili a prezentují ony smlouvy, jako smlouvy mezinárodní, dostávají se na velmi tenký led vlastizrady této země. 

Pročínské prohlášení bylo nezbytné, řekl Zaorálek. Herman podle něj nedodržel dohodu


Nepřihlášený uživatel

#96745 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-30 11:58

#96743: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nemyslím si, že by měl pan Herman archiv svého profilu, ale je možné, že to archivují automaty po i-netu a tedy se možná bude dát dohledat, co tam bylo a co by případně PL změnily. 

Je to server ruské propagandy, na tom se v klidu schodneme my dva i majitelé, kteří PL sami nazývají politickým bulvárem -  tedy propagandou a v takovém případě je možné naprosto cokoliv. Na tom se jistě shodneme také. 

Snad kdybys věřil lžím v PL, tak to by pak bylo něco úplně jiného :-). 


Nepřihlášený uživatel

#96746 Od kdy jsou tu zase "neoficiální dohody představitelů vlády"?

2016-10-30 12:04

Proč jsou "neoficiální dohody" o tom, jak se budou či nebudo stýkat ministři s nositelem Nobelovy ceny. Kdo ještě je na takovém seznamu? Nějký Rus, Kubáne, Severní Korejec, Gruzínec? Co to tu Zaorálek zase hraje za divadlo? 

 Zaorálek se zbláznil? Toto snad je někde smluvně zakotveno?  Co za to Čína slíbila či dokonce dala? Zeman snad toto vyměnil za to, že sem Xi Jinping navezl ty jeho odporné milicionář, svazáky a zpravodajce? 

"Schůzka ministra kultury Hermana s nejvyšším tibetských duchovním dalajlamou podle Zaorálka porušila pravidla, na které Česko ve vztazích s Čínou před dvěma lety přistoupilo. Schůzka porušila i neoficiální dohodu představitelů vlády, že dalajlamu mohou vidět pouze jako soukromé osoby a nikoli na půdě ministerstev, vysvětloval situaci Zaorálek v nedělní Partii na Primě."

Pokud se k něčemu takového jakýkoliv ministr nebo prezident zavázali, tak nejen musí sdělit, co je reciprocitou a především musí sdělit, v jaké smlouvě to je, zdali o tom jednala vláda a zdali to schválil parlament. Pokud nikoliv, je naprosto evidentní, že se Zaorálek přiznal k těžkému zločinu proti této zemi. 


Nepřihlášený uživatel

#96747

2016-10-30 12:17

 Zeman se svou sloní a hlavně pomstychtivou a nestydatou pamětí nezapomíná. Historicky bude stejně hodnocen jako jeden z nejhorších prezidentů - a to včetně Gottwalda, Zápotockého nebo Novotného. To všechno byli jeho kámoši ve lži a sprostotě.


Nepřihlášený uživatel

#96748 Re:

2016-10-30 12:22

#96747: -  

 Celou věc navíc zhoršuje, že díky alkoholismus mu ta jeho "fotografická paměť" kreslí pěkné hlouposti, další mu vykreslují ti jeho ruští a čínstí zpravodajci a Zemanovi z toho pak hrabe. 


Nepřihlášený uživatel

#96749 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-30 12:24


Nepřihlášený uživatel

#96750

2016-10-30 12:28

Česko je nejprůmyslovější zemí EU, závislost neklesá. Projděte si nový žebříček

"Výhodou vysokého podílu průmyslu je to, že se poměrně rychle a snadno podařilo dosáhnout velmi nízké nezaměstnanosti, aniž by se musely provádět reformy školství či daní a sociálních dávek. Nevýhodou je ovšem to, že v českém průmyslu se v průměru vytváří nízká hodnota,“ říká David Marek, hlavní ekonom společnosti Deloitte.