MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Lenin-Uljanov byl žid, kterého do Ruska poslali Němci, aby ukončil válku.
Putin je jeden z největších Rusů milovaný svým národem!
Diky takovým sviním,jako je nikdy nepracující zmrd Herman to v Německu a Francii vypadá jako na bojišti před vypuknutím války!Jen podporujte hlupáci svině které od pohledu budi v člověku odpor a nezapomente se zeptat toho Bradyho nebo jak se ten pán o kterém nikdo doposud neslyšel jmenuje na to co říka na Hermana ,že se bratříčkuji se sudetskými němci,opravdu komedie kterou mužou žrát jen tupá hovada sledujíci braky jako Ulice a podobný hnuj!
Re:
#96061: HAVEL DO PEKLA ZAJEL -
Tohle může napsat opravdu pouze obyčejný duševní mrzák
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Sám jsi duševní mrzák Havel byl šmejd.
Re:
JA JSEM AKORAT DODĚLAL ODPOLEDNI SMĚNU DOŠEL DOM A ŘEKNU JEŠTĚ PŘED SPANKEM TOHLE BĚŽTE DO PRDELE SLUNIČKOVI POMATENCI CO SI DRŽITE MEZI SEBOU PTAKY VYHULTE SI
Re: Re: Re:
To je úplně jedno čuráku, každopádně je hajzlovina, když se někdo vydává za Forejta a zneužije starého člověka k takovému mrzskému komplotu ty svině.
Ve vězení s Vaškem
Nejsem zrovna velkým příznivcem pana prezidenta Zemana, ale jedno se mu nedá upřít, proti pohrobkům Havla a podobným "disidentům" si vede skvěle... My, skuteční disidenti, kteří museli dlouhé roky bez žádných výhod a luxusu trpět v kriminále bychom mohli vyprávět. Už tehdy tam formovala taková ta smetánka okolo "reformních" komunistů a kulisáků z divadel - ti si tenkrát mohli dovolit všechno, dokonce mít legálně kartony cigaret, alkohol a sem tam i dokonce dámskou návštěvu! To všechno však mělo jeden háček a to, že tahle "smetánka" musela udávat jiné vězně bachařům, ale že jim to šlo, Vašek v tom naprosto dominoval! Udával tak moc, že posléze donášel dokonce na sebe a na své povedené kamarády! :D
No, pak v těch věznicích byli normální vězni, kteří ničím nebyli nápadní, pravda sem tam někoho ve sprchách zmlátili, jednou dokonce málem i Vaška, ale než stačili něco udělat, tak vtrhlo do sprch 5 bachařů (zřejmě náhoda... :D) a Vaška "ochránili" před spravedlivým trestem, neboť on je týden před tím udal, o co se přesně jednalo, to nevím, ale popravdě ani mě to nepřekvapilo...
No a nakonec tam ve vězení byla 3. skupina a to političtí vězni jako jsem byl já, nebo třeba i pan Petr Cibulka. My jsme museli uklízet celý věznice, včetně společenských prostor, kde byly po smetánce nedopalky od cigaret, lahve od alkoholu a zbytky nejrůznějších potravin na zemi! Jednou jsem do konce uklízel dokonce u samotnýho Vaška a v tom mi nabídl cigaretu, asi chtěl, abych se s ním zkamarádil a dostal se tak do smetánky, ale já jsem to rázně odmítl se slovy "Od udavače nic nechci!"...
A jako na potvoru pak uplynulo pár let a tenhle podprůměrný dramatik, udavač ve vězení a alkoholik se stal prezidentem! Smutná to byla doba!
Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
Zeman nikdy nepochopil, že funkce prezidenta je především služba vlasti, služba národu. (Nic nového, Klaus byl v tomto stejný.) On tu funkci chápe jako své privilegium, jako trůn pro své ego. Myslí si, že mu ta funkce, i se všemi výhodami, prostě patří. Jako kdyby byl král a neomezený vládce. A od toho se vše odvíjí. Jeho věrní jsou odměňováni, odpůrci trestáni. Politika vlády a zájmy země ho nezajímají, on má svou vlastní politiku a své vlastní zájmy. Dělá si co chce, říká co chce, a kašle na to, jestli je to v zájmu země, nebo jestli neporušuje ústavní zvyklosti. Svoji osobu staví nade vše, cítí se být všemu a všem nadřazený. Je to nemocný narcis, možná dokonce egomaniak. Člověk bez špetky sociální inteligence. Bez empatie. Bez úcty k ostatním. Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
Re: Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
#96085: - Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
Sám jsi nevhodný, debile!
Pryč se sudeťákem Hermanem,vůdcem katolické části sudetoněmeckého landsmanschaftu Ackermann-Gemainde, zaprodancem a zrádcem České republiky!!
Ať žije český prezident Zeman,zvolený demokraticky v přímé volbě!!
Prezidente Zemane vzdorujte německému nátlaku, vzdorujte těm náckovským zrádcům!
Jsme s Vámi!
Re: Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
#96085: - Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
Jasně, že mu ta funkce patří - a právem. Byl zvolen v přímé volbě. Takový demokratický mandát nemá nikdo z těch řvoucích poněmčených politických šašků.
Ať se stydí sudeťácká svině Herman!
Autore petice, ty cenzuruješ, až se z tebe kouří. to je ta vaše demokracie - řvaní a cenzura, jak za Hitlera!
Neumíte se smířit s tím, že je u nás demokracie. Chtěli byste, aby bylo po vašem, no, to je celé, pražská kavárno.
Stop rudým zrůdám!
#96084: Disident - Ve vězení s Vaškem
Jako aktivní STB, vydávající se za disidenta??
Re: Re: Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
Tyjsi#96086: - Re: Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
Ty jsi vhodný do Bohnic.
Zemandrtálci zpátky na stromy!
#96088: - Re: Pro funkci prezidenta je Zeman naprosto nevhodný.
Jednou budou za tohle vaši vnuci močit na vaše hroby
Pan Brady je svědomím pro všechny fašisticko-komunistické kreatury v naší zemi!!
Zeman je prostě jen objektivně hloupý člověk. To že někdo přečetl pár knížek, ještě z člověka nedělá inteligenta a Zeman je toho nejlepším důkazem. Lidská malost, pomstychtivost, zakomplexovanost .. to samozřejmě k nižšímu IQ patří. I proto má ke svým voličům, dost blízko. Je jeden z nich....
Včera jsem posral hrob Václava Havla! To má za trest, že tu všechno, na co šáhl rozesral!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Rusko není v Evropě, nebo se zkoumání a testování nepodřizuje?
#96074: - Re: Re: Re: Re: Rusko není v Evropě, nebo se zkoumání a testování nepodřizuje?
Documentary Ukraine The Masks of the revolution by Paul Moreira, English Subs
https://www.youtube.com/watch?v=w_QG4LK6OaU