MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#87326 Lenin, Stalin, Putin? 

2016-07-12 10:11

 

"Když v roce 1995 v Nakladatelství Lidové noviny vyšly Dějiny Ruska od Milana Švankmajera a spol., vzbudila tehdy polemiku autorská teze, že Sovětský svaz nebyl žádným dočasným ideovým experimentem bez hlubokých příčin a snad i následků, ale že ve skutečnosti šlo o zatímní vyvrcholení dlouhodobých tradic carské říše včetně imperiálních snah o světovládu."

Je to Stalinovi nebo Putinovi? Změnil si Putin ústavu právě proto, aby mohl zůstat u moci neomezeně dlouho? 

"Nebyl to ani démon zasvěcený zlu, ani byrokratický "génius průměrnosti". Mistrem zla se nenarodil, ale proměňoval se v něj postupně, jak mu systém nekontrolované moci, opřený o carskou tradici, otevíral čím dál širší možnosti k uplatnění jeho primárně agresivní povahy."

"Značný prostor Chlevňuk věnuje také popisům Stalinova úřadování ve snaze zprostředkovat, co Stalin skutečně o povaze své vlády věděl a o čem vědomě rozhodoval. Od většiny nacistických vůdců se lišil jednoznačnou rétorikou: k označování svých činů neužíval krycí metafory. Chlevňuk na mnoha místech cituje z papírů, kde Stalin nařizuje, že toho či onoho člověka je potřeba prostě zavraždit."


Nepřihlášený uživatel

#87327

2016-07-12 10:13

 

Přijde nový Hitler? Nástupem nacismu v Německu předcházelo období levicového teroru. I dnes jsme svědky vzmáhajícího se levicového teroru, například o víkendu v Německu levicoví fanatici zranili na 123 policistů!


Levice v letech 1918 až 1919 rozpoutala po pádu císařství v Německu a okolních zemích masový teror. Vznikaly tzv. Republiky rad a docházelo k násilí ze strany levicových aktivistů. Většina obyvatel se ovšem na stranu levice nepřidala a místo toho podpořila konzervativní síly, které velice rychle, a místy velmi brutálně, levicové teroristy a osoby podezřelé z podpory levicových extremistů zlikvidovali.

Právě i z této děsivé zkušenosti Němců s levicovým terorem pak čerpal Hitler, když varoval před bolševismem a levicovým terorem a prezentoval nacionální socialismus jako hráz proti levicovým barbarům.

Je možné očekávat, že stupňující se násilí a terorismus ze strany levice povede ve společnosti k novému voláni po tvrdé ruce a zásahu proti těmto násilníkům? Byť je evropská společnost, hlavně ta západoevropská, v posledních desetiletích vystavena ideologickému ovlivňováni ze strany neomarxistů, tak v kritických chvílích se i přesto mohou obyčejní lidé zachovat pudově a místo podpory neomarxistickým teroristům z dnešní nové levice mohou nakonec podpořit ty, kteří přijdou s plánem na zajištěni pořádku a bezpečí před levicovými extremisty. Možná přijde i nový Hitler.

Ovšem je zde ještě větší hrozba a tou je spojenectí levicových násilníku s muslimy, jak to již dnes vidíme v některých situacích, byť ještě ne přímo násilných, levicoví teroristé mohou dodat muslimům vedoucí kádry, které v kooperaci s muslimským pohrdáním smrtí mohou z masy muslimů žijících v Evropě vytvořit velice silnou bojovou sílu.

Paradoxně před spojenectvím levice a muslimů již několik let varuje propagandistické video skupiny White media, které upozorňuje i na dopad masového přistěhovalectví z Afriky a islámského světa. Samozřejmě, že skupina White media nabízí řešení plně v souladu se svou ideologií – nacionalismem.

Je ovšem jen na nás, běžných občanech, jestli se temné vize skupiny White media naplní, nebo jestli dokážeme levicovému násilí a multikulturnímu šílenství vzdorovat civilizovaně a bez násilí – ve volbách a nenásilném odporu k multikulturalismu, který je u nás propagován jak EU, tak i naší českou vládou ….

 


Nepřihlášený uživatel

#87328 Re:

2016-07-12 10:16

#87327: -  

 Komunisté se od nacistů liší jen tím, že vraždění a metody se nacisté učili právě u komunistů. Viz. dnešní praktická nemožnost u Zemana a Putina rozlišit, jestli jsou více nácky nebo komunisty. 


Nepřihlášený uživatel

#87329 Popis současného Kremlu a Putina?

2016-07-12 10:19

Podle nové biografie se Stalin považoval za schopnějšího cara než všichni Romanovci


Nepřihlášený uživatel

#87330

2016-07-12 10:27


Loupil si, kradl, znásilňoval? Nevadí, svérázné ukrajinské pojetí práva ti pomůže. Podle zákona o amnestii přijatého Nejvyšší radou je od nynějška účast v bojových akcí polehčující okolností.


Otřesný precedens, který uvedl deník Vesti, je například ten, kdy obviněný ze znásilnění nezletilé dostal podmíněný trest pouze za to, že bojoval na východě Ukrajiny.

Evropská unie a Spojené státy nesou plnou odpovědnost za současnou ukrajinskou vládnoucí nacionalistickou moc s nahnědlým podolkem. Zkarikování práva ve prospěch zločinců je jenom důsledkem zavírání očí demokratů EU, kteří neustále trousí fráze o jakýchsi "evropských hodnotách". Výsledkem je překroucené právní vědomí a zákony, které nemají v civilizovaném světě co pohledávat!

Nejvyšší radou přijat zákon o amnestii obsahuje samostatný článek, který předpisuje osvobození od trestu tzv. členy ATO (antiteroristické operace na východě Ukrajiny – pozn. red.). Nyní mohou být osvobozeni od odpovědnosti, i když kradli, zabavovali automobily a věci. A sami zločinci se pod rouškou boje v minulosti dožadují shovívavosti soudů i v případě závažných trestných činů.

Jak deník Vesti uvedl, takové zločiny vojáků se odpouštějí, byť s určitými výhradami. Amnestie se týká pouze těch, kteří mají status bojovníků a nevztahuje se na ty, kteří úmyslně zabili, neoprávněně zbavili lidi jejich svobody, brali rukojmí, vydírali …

Přes tyto výhrady se odborníci obávají, že zákon by mohl být časovanou bombou.

„Dříve vojáci nesli trestní odpovědnost se zvýšenou přísností. Ale my jsme unikátní zemí, která se náhle rozhodla, že výkon vojenské služby může vést ke snížení míry odpovědnosti nebo dokonce jejímu zrušení. To vytvořilo hrozný precedens. Spáchal-li trestný čin v zóně ATO, je dotyčný potenciálně zločinec. Tato predispozice může fungovat i v mírovém prostředí," řekl expert na bezpečnostní Sergej Šabovta.

Samotní vojáci věří, že zákon je nutný, ale rozhodně neřeší všechny problémy.

„Mnozí byli odsouzeni za údajné válečné zločiny v období, kdy neexistovalo stanné právo. Druhý bod: byl voják rozumný ve válečné situaci v okamžiku, kdy se dopustil trestného činu? Takovou expertízu nikdo nemůže udělat. Proto si myslím, že věci je třeba zapomenout a odpustit," tvrdí Igor Lapin, poslanec a bývalý bojovník praporu Ajdar.

Navzdory tomu, že zákon o amnestii byl přijat teprve nyní, soudy již pouštěli zločince na svobodu. A za polehčující okolnost je považován sám fakt jejich účasti v ATO. Například v kyjevské oblasti Ivankova okresní soud 10. června 2016 projednával věc vojáka, který v červenci 2015 znásilňoval školačku desáté třídy. Po vyslechnutí argumentů účastníků řízení ho soudce odsoudil ke čtyřem letům vězení, který byl ale nahrazen dvouletým podmíněným trestem a pokutou.

„Soud uznává, že okolnosti, které zmírňují trest obviněného, je jeho účast v ATO ve východní části země," uvádí se v materiálu soudního rozhodnutí.


Nepřihlášený uživatel

#87331 Zrůdná policejní totalita hnUSA

2016-07-12 10:29


Policejní dobytek ve Spojených státech jen za letošní rok povraždil na 1000 lidí...


Nepřihlášený uživatel

#87332 Re:

2016-07-12 10:31

#87319: -  

 V žijete v představách ruské propagandy, že demokracie jsou "kýmsi" neznámým "řízeny" a občané demokracií jsou nesvobodní lidé, přitom je tomu přece přesně naopak, pokud někde občané tvoří stát, pak je to právě v demokraciích, což dokládá nejen aktivita občanů demokracií, technologický a intelektuální rozvoj tamtéž a zaostávání totalit obecně ve všem. 

Totality omezují možnost projevu, studia, zavádějí cenzuru, represe, omezování pohybu, mnohdy se není možné jako např. v současném Rusku přestěhovat z místa na místo bez toho, aby to povolily "úřady" atd. 


Nepřihlášený uživatel

#87333 Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA

2016-07-12 10:32

#87331: - Zrůdná policejní totalita hnUSA 

 A to si představte, co se musí dít v Rusku, kde je dokonce jen polovina obyvatel USA, ale o zvůli tamní totalitní policie není možné informovat. 


Nepřihlášený uživatel

#87334 Re: Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA

2016-07-12 10:41

#87333: - Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA 

 Proto exbolševická pražská kavárna vzhlíží k nacistům.


Nepřihlášený uživatel

#87335 Re: Re:

2016-07-12 10:41

#87328: - Re:  

 Nicméně, komunisté metody vraždění přivedli k "dokonalosti"


Nepřihlášený uživatel

#87336 Re: Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA

2016-07-12 10:42

#87333: - Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA 

 Co není možně, ty prolhanej rusobní zasranej buzerante? :-)))))))))


Nepřihlášený uživatel

#87337 Re: Re: Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA

2016-07-12 10:44

#87336: - Re: Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA 

 A kdo je to jako "VY", čumáčku?? Snad rusáci?


Nepřihlášený uživatel

#87338 Re: Re: Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA

2016-07-12 10:47


Nepřihlášený uživatel

#87339 Re: Re: Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA

2016-07-12 10:48

#87336: - Re: Re: Zrůdná policejní totalita hnUSA 

Žiješ v představě ruské propagandy, že občané v demokraciích jsou nesvobodní, kdežto v totalitách či polototalitě v Rusku jsou svobodní, přestože je naprosto zřejmé, že je to hloupost. 

Dokonce žiješ v představě, že nějaké verze ruské totality vyřeší všechny tvoje mindráky, což je už naprostá absurdita. 


Nepřihlášený uživatel

#87340 Re: Re: Re:

2016-07-12 10:49

#87335: - Re: Re:  

 Není rozdíl mezi nacismem a komunismem, jsou to tatality, které se doplňují, prolínají a jejich alterace se lidé s totalitním myšlením snaží vytvářet přitažlivé pro hloupé lidi, viz. lži Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#87341

2016-07-12 10:55

Jeden masturbuje pro gaye, druhý má milenku z pornoprůmyslu, třetí se nechává bičovat od dominy, všichni odsoudili plavky před mešitou, všichni jsou v multikulturní bandě, všichni na tom vydělávají slušný prachy. Svět se v zadel obrací.

Smrt zfašizované bolševické kavárně z hoven!

#87342 Re: Re: Re:

2016-07-12 10:57

#87335: - Re: Re:  

 To pořád píšeš o sobě, zasranej zfašizovanej bolševickej buzerante z kavárny z hoven.


Nepřihlášený uživatel

#87343 Re: Re: Re: Re:

2016-07-12 11:43

#87342: Smrt zfašizované bolševické kavárně z hoven! - Re: Re: Re:  

 Kéž by ubohost totalitního myšlení, jednání a vulgarity vymizely. Jak "z toho ven". 


Nepřihlášený uživatel

#87344 Přiznej se, že jsi ještě nedospěl do stádia, aby jsi byl schopen s námi diskutovat.

2016-07-12 11:58

#87342: Smrt zfašizované bolševické kavárně z hoven! - Re: Re: Re:  

 Když dochází argumenty, nastupuje vulgarita! Jasný příklad dialogu omezených zemanoflů IV. cebové skupiny.


Nepřihlášený uživatel

#87345

2016-07-12 11:59

Karel Schwarzenberg ma 3 duchody Rkousky 455 tisíc,německý 194 tisíc,Česky 54 tisíc.


Nepřihlášený uživatel

#87346

2016-07-12 11:59

Na co si tu tedy Andrej vlastně hraje? 


Levné daně přilákaly do Irska zahraniční společnosti, jeho ekonomika díky tomu vzrostla o rekordních 26 procent


  • Z původně odhadovaných 7,8 procenta zrychlila irská ekonomika na 26,3 procenta.
  • Za takto výrazným růstem stojí především daňově motivované stěhování zahraničních firem do země.
  • Irsko se v roce 2010 dostalo do krize, od té doby ale oživilo, klesla nezaměstnanost a slabé euro podpořilo vývoz.

Nepřihlášený uživatel

#87347 Re:

2016-07-12 12:02

#87345: -  

 A ty máš navíc ještě důchod rusácký v rublech, tak nezáviď!


Nepřihlášený uživatel

#87348 Re:

2016-07-12 12:03

#87345: -  

 Tak to se má skvěle, to je dobře. Evientně tedy pracoval jak v Německu tak i v Rakousku i v ČR, byť 54 tisíc důchodu v ČR je asi naprostá hovadina. Systém takovou výši důchodu nepřipouští. 

 

"Z důvodu nezapočítávaní osobního vyměřovacího základu nad 108 tisíc Kč nemůže být při výpočtu státního důchodu v roce 2016 výpočtový základ vyšší než 36 880 Kč. Maximální státní důchod se tak při výpočtu důchodu v roce 2016 liší pouze dle získané doby pojištění. V přiložené tabulce máme vypočítaný maximální měsíční státní důchod dle legislativy roku 2016 v závislosti na získané době pojištění."

Možná ale mají bývalí poslanci nějaký příplatek :-). 


Nepřihlášený uživatel

#87349 Re: Re: Re: Re:

2016-07-12 12:04

#87342: Smrt zfašizované bolševické kavárně z hoven! - Re: Re: Re:  

 Chce to zapracovat na sobě více se věnovat rétorice a estetice.


Nepřihlášený uživatel

#87350

2016-07-12 12:07

Petr Hampl: Čelíme islámské invazi, ale NATO nebrání naše hranice a hodí nás přes palubu. Aliance už nemá smysl, jen vyhrožuje Rusku. Připravme se na brzký rozpad EU