MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#79901 Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským....

2016-04-16 05:57

#79895: CNtv -  

 ...jasně prohlásil o "novinách" v kterých publikuje, tedy komunisticko nacistických parlamentních listech, že jsou bulvárem. Platí to i o CNtv a RT :-)? Řekl bych, že naprosto přesně. 


Nepřihlášený uživatel

#79902 Lebo jste obkolesený priateľmi, úloha vaša je, "mať sa dobre a uzabávať sa k smrti" :).

2016-04-16 06:05

To měl být titulek k rozhovoru s paní Vašáriovou. Rozhovor byl úžasný. 

Kampaň proti Zemanovi je nechtěnou kampaní za jeho znovuzvolení, říká Magda Vášáryová

Mimochodem říkala přesně to co říkám já, že za Zemana je odpověná vláda, je potřeba vést diskusi o tom, jaké pravomoce vlastěn Zeman z ústavy má, nemá prakticky žádné, přesto jej vláda nechává dělat, co ho napdane a to mu přitom drtivou většinu toho musí vláda schválit. 

Situace tedy s KGBáky na Hradě vůbec není "beznadějná", jen je potřeba, aby vláda dělala, to co dělat má. Ustavní pozici prezident není neodpovědnost z jednání přisouzena proto, aby si tam osoba, která v dané pozici zrovna je, dělala, co jí napadne. Obdobně k tomu není určena absolutní beztrestnosti, byť se soudruhovi soukmenovci Zemanovi tak zdá. Je to tím, že vůbec nevnímá zbytek Ústavy, nechce ho vnímat, chce "předvádět moc" a proto Miloš Zeman páchá velezradu a je velezrádce, vytrh si z Ústavy dvě pravomoci a ty zneužívá. 

proč podepsat tuto petici
Nepřihlášený uživatel

#79903 Proč podepsat tuto petici

2016-04-16 06:16

1. Miloš Zeman nehájí zájmy České republiky a dělá jí špatné jméno doma i v zahraničí.

2. Jedná v rozporu s dobrými mravy a zásadami slušného chování.

3. Je špatným příkladem pro občany České republiky.

4. Není pokračovatelem masarykovské tradice, i když se na ni často odvolává.............


Nepřihlášený uživatel

#79904 Kalousek má naprostou pravdu, požadavek na "bumášku",.....

2016-04-16 06:19

Rezignujte, nebo potrestejte ty, co vám lžou, vyzval Kalousek Chovance

....přičemž policista vůbec netuší, jak má ona "bumáška" do perimetru vypadat, kdo jí má vydat či dokonce podepsat atd., je absurdní. Kalousek mu bumášku tedy dal, prostě vzal první doklad, který měl po ruce, asi občanský průkaz a řekl, že je to propustka do perimetru. 

Policista oponoval, že je to "občanský průkaz" a Kalousek mu oponoval, že on jako policista vůbec neví, jak má bumáška vypadat, tedy on tvrdí, že je to propustka do perimetru a to tvrdil dokonce naprosto správně. Policista jej přesto na Hradčanské náměstí nepustil. 

Policistu tedy vyzval, ať zjistí jak má bumáška vypada, kdo jí má podepisovat atd. Policista šel zjišťovat a zjistil že to dělá "někdo z Hradu" tedy asi Mynář, přičemž je naprosto jasné, že podpis idiota Mynáře policista nikdy v životě neviděl :-) a tedy nemůže ověřit vůbec nic. 

Věc je opravdu velmi vážná a je potřeba, by byla ustavena parlamentní vyšetřovací komise a protože se do toho Tuhý s Chovance zamotávají víc a víc, aby oba rezignovali, tedy vzdali se možnosti ovlivňovat vyšetřování ze svých mocenských pozic. 

Celé je to autenticky natočeno televizí aktuálně.cz a je to volně k dispozci ke shlédnutí, neboť televize aktuálně.cz, točila a vysílala on-line celý den. Kamera a mikrofon jsou celou drtivou většinu času přímo u Kalouska a snímali i jeho osobní rozhovor se Štětinou atd. O autentičnosti nemůže být ani těch nejmenších pochybností. 

Zatím co o autentičnosti videa Tuhého, jak nabádá velitele, aby jednali tak či tak může být pochybností celá řada. Dokonce už to proč vlastně si ono video soudruh Tuhý natáčel, co ho to napado, on snad předpokládal, že policisté nebude podle toho, jak je na videu nabádá jednat? 

Zde celodenní video z toho co se v Praze ten den dělo.

https://www.youtube.com/watch?v=h3mADmrdnkM


Nepřihlášený uživatel

#79905 Klaus je obrovské memento....

2016-04-16 06:22

 Klaus je vlastně děsivý příklad člověka, který toho možná dost přečetl, ale nic z toho vlastně nepochopil. Podobně na tom byl nebožtík soudruh, jeho kolega z prognostického ústavu, Ransdorf. 

Klause a Ransdorfa spojuje obohý ateismus a je tedy možné, že žido - křesťanský fundament Evropy a tedy i literatury, kterou četli se snažili napasovat na ten jejich šílený ateismus, výsledkem jsou bláboly bez ladu a skladu, neboť musí pořád vytrhávat z kontextu, aby z toho co čtou alespoň něco do toho ateismu pasovalo, pak z toho logicky vzniká takový podivný "mišmaš" o ničem. Ransdorf na tom vlastně byl ještě lépe, ten se mohl vždy chytit Marxe s Engelsem :-). 

Zeman je někde mezi Klausem a Ransdorfem, ale ční nad nimi jako naprostý analfabet, neboť se sice tváří, že "toho hodně přečetl", ale reálně to vypadá, že nejspíše přečetl jen Osudy dobrého vojáka Švejka a knížku citátů :-), kterou se snažil naučit nazpaměť, výsledek je naprosto totální guláš v jeho alkohokolovou demencí postiženém mozku. 

Včerejší "přednáška" Klause na "vysoké škole" finanční a správní byla jen vlastně trapná snůška blábolů a pokus o standardní ruské  trollí strašení a zpochybňování demokracie.  

Je velká škoda, že přednáška není k dispozici na youtube, neboť by se stala stejně populární, jako pověstný Jakešův projev. 


Nepřihlášený uživatel

#79906 Soudruhovi Stropnickému z ANO StB už dost z té jejich podivné bandy hrabe, ale občas....

2016-04-16 06:24

Stropnický: Rusko šíří propagandu
a testuje obranné kapacity NATO

....má ještě záchvěvy zdravého rozumu. 


Nepřihlášený uživatel

#79907 Mynář v žádném případě, ale marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman je zaručeně.....

2016-04-16 06:30

Dělnická strana chce státní vyznamenání pro Vandase. V žádném případě, reaguje Mynář

....pro. Vyznnamenal komunistické ministra, který ve vládě spolu-řídil a spolu-rozhodoval o StB, tedy Miloš  Zeman by Vandase vyznamenal okamžitě. V této věci je dobré zmínit, že mu seznam musí odsouhlasit vláda, Zeman totiž je z ústavy neodpovědný za své jednání a tudít logicky musí exsitovat někdo, kdo za jeho jednání odpovídá a tím je vláda ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#79908 rusákov s KGBáky v Kremlu... nový OMON

2016-04-16 07:24

Obrana před pučem. Ruský prezident Putin buduje svou vlastní armádu


Nepřihlášený uživatel

#79909 Re: Proč podepsat tuto petici

2016-04-16 07:58

#79903: proč podepsat tuto petici - Proč podepsat tuto petici 

 Je jednoznačné, že je mnoho dobrých důvodů, proč podepsat tuto petici, mimo jiné proto, že Miloš Zeman setrváváním v ústavní pozici s největší pravděpodobností páchá velezradu, neboť jen NSS schledal lhářem a tedy porušovatelem volebního zákona, je to velmi vážná věc a Miloš Zeman sám měl tuto věc řešit tak, že měl odstoupit z voleb, neboť je naprosto absurdní, aby člověk uznaný soudem z porušování volebního zákona požíval privilegia absolutně beztrestného a nikomu neodpovědného za své konání. 

Vlastenec

#79910 Re: Proč podepsat tuto petici

2016-04-16 08:05

#79903: proč podepsat tuto petici - Proč podepsat tuto petici 

 To jsou hloupý kecy! Důvod je jiný, protože jsi vlastizrádcem!!!


Nepřihlášený uživatel

#79911 Re: Re: Proč podepsat tuto petici

2016-04-16 08:52

#79910: Vlastenec - Re: Proč podepsat tuto petici 

 Vlastizradou si představují přípravu smlouvy s Cinou soudruhem Kmonickem, presne jak to popsal panu Veselovskemu.


Nepřihlášený uživatel

#79912

2016-04-16 08:59

Kurvil se dvěma manželkám,chlastal jako prase a vožralej si lámal žebra v cizích zemích na spanilých jízdách po světě !Jako poslední prezident přísahal na bolševickou Ústavu,aby zachránil komunisty před kriminály a ztrátami nekradených majetků a jako třešničku na dortu jmenoval premiérem echtkomouše Čalfu! Za účelem osobního zisku zneužil svojí funkce a prolomil Benešovy dekrety! Zaslepen mrzkým chtíčem vyhodil milující bezbrannou fenku Ďulu z bytu,aby mohl šoustat hérečku a její boxérky,což udělá jen nefalšovaný lidský zmetek! Podvedl sprostě deset milionů lidí,kteří mu věřili! Neznám v okolí člověka,který by si při jménu Havel neodplivl a nezaklel. Byl to zrádce a lump.

 


Nepřihlášený uživatel

#79913 Re: Re: Re: Proč podepsat tuto petici

2016-04-16 09:00

#79911: - Re: Re: Proč podepsat tuto petici 

 Co si představuješ nikoho nezajímá, čůráčí hlavo od hoven. Pan prezident je vlastenec a ty vlastizrádce.

Lhář Havel
Nepřihlášený uživatel

#79914 Re:

2016-04-16 09:05

#79912: -  

 

Některé z Havlových citátů jsou v současné době až mrazivě aktuální: "Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme".
Multikulturní obhohacení

#79915

2016-04-16 09:07

Smrtelná nemoc, kterou v Evropě už vymýtili. Teď se vrátila s migranty

15. 4. 2016 22:41

Místem výskytu smrtelné nemoci je bývalý luxusní alpský hotel v Salzburgu, přestavěný na azylové centrum pro uprchlíky. Na jednotce intenzivní péče skončil nejméně jeden z nakažených migrantů.

Zatím není jasné, kolik uprchlíků v zařízení, které vzniklo z luxusního alpského resortu Kobenzl, onemocnělo. Recidivující neboli návratná horečka je onemocnění, které přenášejí nakažené vši. V Evropě ale byla tato nemoc zcela potlačena díky očkování. Nyní se objevilo znovu s příchodem migrantů ze zemí Blízkého východu a z Afriky.

Úmrtnost až 70 %

Bakteriální onemocnění, které se objevilo v sousedním Rakousku, se dodnes často vyskytuje v zemích, jako jsou Etiopie, Súdán, Somálsko či Eritrea. Podle Centra pro kontrolu a prevenci chorob se takzvaná návratná horečka rychle šíří a v případě neléčení může úmrtnost dosahovat od 30 do 70 procent.

Zdravotnické úřady v Rakousku neváhaly a po propuknutí nemoci v jednom z azylových center pro uprchlíky přijaly mimořádná opatření, aby zabránily jejímu šíření. Celý bývalý luxusní hotel je v karanténě a všechny místnosti prošly kompletní dezinfekcí. Hlavní příčinou výskytu nákazy jsou podle rakouských odborníků nakažené vši, které si migranti přinesli cestou do Evropy.

Šest týdnů si perte oblečení na 60 stupňů

Právě nedostatečná hygiena je hlavní příčinou toho, že někteří migranti mají vši, jež přenášejí i zmíněné zákeřné onemocnění. Proto je prioritou vyčištění matrací a oblečení uprchlíků, kteří mohli přijít do styku s nakaženými vešmi. Všichni migranti si musejí po dobu následujících šesti týdnů prát své věci na 60 stupňů. Vši, které infikovaly nakažené migranty, mohou přežít až jeden měsíc.

Obyvatelé uprchlické ubytovny v Salzburgu jsou monitorováni, aby se odhalili případní nakažení. Zatím ale není jasné, kolik migrantů nebezpečným nakažlivým onemocněním trpí. Všem lidem, kteří s uprchlíky v bývalém luxusním hotelu Kobenzl přicházejí do styku, zdravotníci doporučují, aby nosili ochranné oděvy a roušky.

Migranti přinášejí i jiné nemoci

Takzvaná opakovaná horečka je způsobená bakterií Borrelia recurrentis. Na člověka se přenáší prostřednictvím nakažených vší. Před sto lety se jednalo o globálně rozšířenou nemoc, ale v Evropě se ji podařilo zlikvidovat. V důsledku první světové války se touto smrtelnou nemocí nakazilo ve východní Evropě v letech 1919 až 1923 více než 13 milionů lidí. Z toho pět milionů lidí jí podlehlo.

Návratná horečka není podle portálu Breitbart jediné onemocnění, jež s sebou do Evropy přinesli imigranti, kteří na starý kontinent přicházejí po tisících. V několika zemích zjistili u migrantů dokonce takové nemoci, které se v Evropě neobjevily desítky let. Jde například o zvýšený nárůst počtu pacientů s tuberkulózou, malárií nebo se záškrtem.


Nepřihlášený uživatel

#79916 Re: Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským....

2016-04-16 09:09

#79901: - Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským.... 

 Viděl jsi vůbec někdy RT, hňupe? Jestli je něco bulvár, tak ČT. :-)


Nepřihlášený uživatel

#79917 Re: Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským....

2016-04-16 09:21

#79901: - Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským.... 

 

Česká televize dostala zabrat. V Debatním klubu se totiž sešli mediální analytik Petr Žantovský a komentátor Petr Štěpánek. Shodli se na tom, že Česká televize pracuje špatně, protože je přesvědčena, že má patent na pravdu. A to je rozhodně špatně. A politici s tím odmítají cokoli dělat, protože se České televize bojí. Někteří politici prý jdou ČT na ruku, aby se dostali do Otázek Václava Moravce. Kdokoli za to ČT kritizuje, je „zlým ruským propagandistou“.

 

Nepřihlášený uživatel

#79918 To si pleteš s ČT hňupe!

2016-04-16 09:23

#79901: - Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským.... 

 

Česká televize? To i TV Šlágr je lepší, konstatoval Žantovský

 


Nepřihlášený uživatel

#79919

2016-04-16 09:24

Nebudeme financovat to svinstvo

Česká televize manipuluje veřejným míněním tak, že na jednu stranu stolu posadí třeba Karla Schwarzenberga (TOP 09), ale za oponenta vybere komunistu. Nevybírá třeba analytika Petra Robejška. Snaží se tak vytvořit dojem, že proti sobě stojí rozumné názory schwarzenbergovské pravice a proti nim komunisté. „Ale ono to přece tak vůbec není,“ rozohnil se Štěpánek. Připomněl, že Západ často kritizují Václav Klaus, Petr Robejšek, ale i někdejší ministr zahraničí USA Henry Kissinger.

Kdokoliv se odváží kritizovat EU a tvrdit, že je třeba jít proti stále hlubší integraci, je okamžitě obviněn z toho, že je to ruský propagandista. „A takhle to ta Česká televize hraje,“ rozčílil se znovu Štěpánek. Česká televize totiž mylně věří, že má patent na pravdu.

To, jak špatně pracuje ČT, ukazuje už fakt, že informuje manipulativně. Tvrdí například, že v Rusku roste popularita Stalina, ale k tomu pustí záběry ze Stalinovy rodné Gruzie, přímo z jeho rodiště, kde se diktátor skutečně podpoře těší.

Ve shodě se Žantovským proto Štěpánek v závěru požadoval, aby se změnil způsob dohledu nad ČT i způsob jejího financování. „Nebudeme financovat to svinstvo, které nám dělají,“ udeřil. Jednou z možností je neplatit koncesionářské poplatky, byť prý nevyzývá k žádné rebelii. Česká televize by však měla být financována ze státního rozpočtu a měla by být pod skutečnou kontrolou. 


Nepřihlášený uživatel

#79920

2016-04-16 09:28

Soudružka Lenka Dusilová je PUSSY <|>.

Zfašizovaní bolševici z kavárny zhoven! Neomarxistická levice je totalitní bolševické zlo!

#79921

2016-04-16 09:33

Městský soud v Praze projedná odvolání v případu levicové aktivistky Kateřiny Krejčové. V únoru jí soud uložil měsíční podmínku s roční zkušební dobou za napadení policisty na loňském protestu proti průvodu odpůrců migrace. Podle obžaloby skočila Krejčová policistovi na záda, když zakročil proti jejímu příteli.

Bolševici z kaváren do polí a továren!

#79922

2016-04-16 09:36

Klinika dostala Cenu F. Kriegla od Nadace Charty 77. To je přece významné ocenění...

Spíš to ukazuje, že se z Nadace Charty 77 stala neomarxistická agitka. Dát podobnou cenu skupině, která je v objektu protiprávně a navíc se otevřeně účastní řízené imigrantské invaze proti zájmům většinového obyvatelstva, považuji za trapnost a hanebnost. Škoda mluvit.


Nepřihlášený uživatel

#79923 Re: rusákov s KGBáky v Kremlu... nový OMON

2016-04-16 09:37

#79908: - rusákov s KGBáky v Kremlu... nový OMON 

 V Rusku vám pšenka nepokvete nacističtí teroristi z majdanu, placení teroristy z hnUSA! Jen si zahrávejte a  Rusové vás tentokrát poženou až do Fašingtonu, fašisti.


Nepřihlášený uživatel

#79924

2016-04-16 09:59

„Pražská kavárna se fašizuje. Už se neštítí zneuctění státních symbolů a Hradu českých králů, československých a českých prezidentů!“


Nepřihlášený uživatel

#79925 Re: Re: Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským....

2016-04-16 10:01

#79918: - Re: Re: Petr Žantovský, který nemá nic společného s Michaelem Žantovským.... 

 Tentýž Zantovsky co Parlamentní listy charakterizoval jako bulvár a do toho bulvari pilne přispívá. Skvele. U toho člověka je úplně jedno co ruka, hdnotu to ma nulovou.:-)