MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#79776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-14 09:54

#79706: vypadni s česká havlojde - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

 

 Já jsme zrádce a kolaborant? Koho jsme zradil a s kým jsem kolaboroval? 

Byl to Zeman, kdo se zpronevěřil základním principům, nelhat a dodržovat zákony a Ústavu a především zákon volební, kterým se získává moc. Koho tím zradil, že se zpronevěřil základní slušnosti, logicky každého kdo ho volil, neboť pochybuji, že by jej někdo volil proto, že porušoval zákon, byť vy na to vypadáte. 


Nepřihlášený uživatel

#79777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-14 09:55

#79707: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

 

 " Já mám na mysli především jejich "vychování", to je prostě taková "mentalita a kultůra". Kriminálníci to zhusta jsou, oni jim ani ty kebaby nespadly z nebe, nebo si na ně nevidělali v kolbence. :D"

Co vás v té škole ruských trollů učí? "Kultůra", to je jak kdyby to napsal Zemanův poskok Augustin - "lingvista" . 

Kriminální čin je kriminální čin. To, že vy máte jakousi představu, ještě neznamená, že je to realita. Pokud je část muslimů pod vlivem sekty či sekt, je potřeba se to naučit rozpoznávat, ale nelze z  toho dělat "že je to mentalita". 

To, že na světě musíme žít vedle sebe je více než jasné. Tedy to řešme. 


Nepřihlášený uživatel

#79778 Re: Re: Parlamentní listy o sobě prohlašují, že jsou bulvárem....

2016-04-14 09:56

#79729: - Re:  

 

 ....RT se už také přiznala, že se jedná o bulvár? 

Petr Žantovský: Parlamentní listy se považují za bulvární medium a to čte Miloš Zeman :-)....

2016-04-13 19:40

 

..tam dává interview, to považuje za pravdivý obraz o společnosti. To se pak není čemu divit, že páchá jeden velezrádný čin za druhým. 

Petr Žantovský je skutečně Ovčáček verze 2.0 :-), je skvělé, že se tito lidé nakonec sami přiznají k vlastní hlouposti a v případě PL dokonce zločinnosti, bulvární titulek nedělá, ale obsah článku, tak ten "bulvární nebyl", jen byl "extrémní" ovšem ne "extrémistický" :-) 

Petr Bulvár Žantovský - reakce na to, že nejzdílenější jsou bláboly z PL o uprchlické krizi :-) - "Nebude to tím, že to téma ve splečnosti žije?" jak snadné, tak jim nalžeme další a další hovadiny, aby to "žilo" čím dál víc. 

Co za téma si PL vyberou za dva měsíce, kdy bude po uprchlické "krizi"? Vrátí se opět ke standardnímu rasimu, který tam jel předtím? Prostě to téma ve společnosti žije :-)´. 

Petr Žantovský byl legrační - Parlamentní listy se považuji za bulvární medium, "tedy do jisté míry bulvární medium" jak se pak opravil (upravil :-)) - novinář, vysokoškolský "pedagog" v novinařině?. Do jaké míry? Co by si k tomu chtěl vymyslet?

Přečetl jsem několik jeho textů, zdaleka to nebyl jen bulvár, ale ruská propaganda, zpochybňování demokracie a vytváření dojmu, že to totalita "zvládne" lépe. 

Legrační je, když kritizuje bulvární titulek, "který on nedělal a je jednoznačně bulvární" dle jeho slov, "to pod ním, už bulvární ovšem nebylo", přestože jsou Parlamentní listy dle Petra Žantovské (nemá nic společného s Michaelem Žantovským) bulvární medium. 

Tedy Petr Žantovský píše nebulvární články do bulvárního media :-), kterým dávají bulvární titulky bez jeho vědomí :-), úžasný, proto ty jeho bláboly citují komunisté, náckové, ruští trollové všude možně po diskuskusích :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věř

2016-04-14 09:58

#79702: pro sluničkařske smažky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věřit.. 

 

Já jsem nevolil člověka, který masivně lhal  porušoval volební zákon, tedy na výlet do Bohnic si voliči Zemana zajeďte vy, neb je čiré šílenství dát výsadu beztrestnosti lháři, který masivně porušuje volební zákon, je to jako volit Hitlera, žádný rozdíl v tom bohužel opravdu není. 

Nejvyšší správní soud naprosto jasně konstatoval, že Zeman porušoval.....

2016-04-13 07:04

 

....volební zákon, že lhal. Nemůže být ovšem zvolen člověk, který porušuje volební zákon, neboť jedinou sankcí při porušování základního zákona demokracie tedy zákona volebního je, že nemůže být zvolen, takový člověk musí být z voleb vyřezen a pokud už volby proběhly, musí být zrušeny. 

Nejvyšší správní soud se naprosto protí zákonu zřekl odpovědnost a přenesl jí na politiky a ti by tedy měli konat a jasně řící, že porušování volebního zákona možné není a Zemana pohnat před ústavní soud pro velezradu, neboť i on sám byl NSS informován, že porušil volební zákon, že doslova lhal a on měl být tedy první, kdo řekne, nemohu funkci přijmout, dokud se celá věc nevyjasní. Tím, že funkci přijal, stal se automaticky velezrádce, neboť porušil Ústavu. 

Zeman během volební kampaně nedělal nic jiného, než lhal. Lži jsou natolik průkazné a natolik zřejmé, že Nejvyšší správní soud velmi pochybil, když je jako lži nesledal, přestože sám se stav, kdy se lže odkazuje a při lhaní se z odpovědnosti NSS nevymaňuje, naopak je arbitrem, který měl o neplatnosti rozhodnout. 

Citace NSS:

 

" V konečném důsledku ani netvrdí, že nesměly být používány vůbec – samozřejmě s výhradou, že se nejedná přímo o lži."

"Jiná je ovšem situace u dalších pochybení, která navrhovatelé volební kampani vytýkají. Konkrétně ve vztahu k celostránkovému inzerátu v deníku Blesk, který vyšel v první den druhého kola voleb prezidenta republiky (srov. deník Blesk, 25. 1. 2013, s. 9), Nejvyšší správní soud již konstatoval v usneseních ze dne 18. 2. 2013, sp. zn. Vol 15/2013 či sp. zn. Vol 44/2013, že tento inzerát obsahuje přinejmenším jedno nepravdivé tvrzení, a to o poděkování kandidáta K. Schwarzenberga B. P. za jeho podporu (k nepravdivosti tohoto tvrzení srov. vysvětlení M. Zemana v prezidentské debatě na ČT 1 dne 24. 1. 2013 a následné dementi Britských listů z téhož dne, vizhttp://www.blisty.cz/art/67152.html).Tím byl porušen zákaz uvádět o kandidátech nepravdivé údaje dle cit. § 35 odst. 2 zákona o volbě prezidenta republiky. Současně byla porušena též povinnost dle § 35 odst. 3 zákona o volbě prezidenta republiky, podle něhož „[p]ropagace nebo volební agitace šířené prostřednictvím komunikačních médií musí obsahovat informaci o jejich zadavateli a zpracovateli; to platí obdobně i pro sdělení v neprospěch kteréhokoli kandidáta na funkci prezidenta republiky.“ 

"Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly (http://www.novinky.cz/domaci/291011- zeman-se-omluvil-schwarzenbergovi-za-reci-o-hakovych-krizich.html). Navrhovatelům je třeba přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013 K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné, že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též učitelka T. B. (http://www.lidovky.cz/ze-me-schwarzenberg-vyhnal-z-bytu-lez-jako-vez-f4u- /zpravy-domov.aspx?c=A130123_135030_ln_domov_ogo)"

V uvedených případech nepochybně došlo k porušení zákona, konkrétně v prvém případě § 35 odst. 2 a 3 zákona o volbě prezidenta republiky, v druhém a třetím případě § 35 odst. 2 téhož zákona. Obě skutečnosti bezesporu měly racionální vztah ke zvolení kandidáta, jehož zvolení je napadeno.

 

 

Hodně alibistické od NSS a to proto že NSS sám tvrdí, že menší nezákonnosti vcelku mohou způsobit velkou nezákonnost, tedy takové porušení volebního zákona, které vedlo k manipulaci s voliči. Dnešní stav na Hradě naprosto jasně dokazuje, že Zeman jako lhář lhal záměrně a záměrně porušoval volební zákon. Je nutné, aby politici tuto věc vyřešili. 

V usnesení NSS nevysvětluje, jak dospěl k názoru, že porušování volebního zákon Zemanem, nemělo takovou intenzitu, že ne mohlo ovlivnit 500 000 lidí. To se v usnesení skutečně nikde nelze dozvědět. Velmi podivné. 

Lze tak uzavřít, že volební stížnost navrhovatelů není důvodná. Jakkoliv se totiž Nejvyšší správní soud ztotožňuje s řadou uplatněných námitek co do jejich skutkového vymezení, pouze v několika případech je možné hovořit o protizákonnosti, přičemž tato zjištěná protizákonnost podle přesvědčení Nejvyššího správního soudu nedosahuje takové intenzity, aby byla způsobilá zpochybnit výsledky voleb jako celku s ohledem na rozdíl téměř 500 tis. hlasů, o které obdržel vítězný kandidát více.


Nepřihlášený uživatel

#79780 Soudruh Zeman se nevyjádřil, za který konkrétní "zásah" děkoval? Je to zvláštní....

2016-04-14 10:04

Zeman děkoval policii za zásahy při čínské návštěvě. Budou je řešit poslanci

...děkovat za "zásahy" neříct ani příklad, takového "zásahu". 

Policajt v pletené čepici s výrazem nechápání, vyděšení, bezradnosti je velký symbol "zásahů" při návštěve Xi Jinpinga. Až policajt dopravák zahání čínské komunistické milicionáře, pak "našel odvahu" i "směr" nešťastníck v pletené čepici. Pokud by tedy někdo měl být nějak vyzdvižen, tak onen dopravák, který chytil útočícího Číňana a jasně dal najevo kde je mez, byť  Číňané byli svých odporným útočením dávno za hranicí myslitelného.  

Co je potřeba řešit srovnávací studíí, je agresivita čínských komunistických milicionářů v Praze a ostatních městech EU. 

MACHALICKÁ: Zeman - prezident
rozeštvávač. Poznáme, že se blíží malér?

Zeman dokonce děkoval za jeho soukromou extrémistickou demonstraci koupených mávačů 17.11.2015, což je obzvláště absurdní. Pro vlastně police tehdy hlídala soukromou demonstraci extrémistů a to navíc v míře vskutku absurdní? Vážné pochybsnosti stále zůstavají a je tedy potřeba, aby byla ustavena parlamentní vyšetřovací komise pro obě události. 


Nepřihlášený uživatel

#79781 Lidovcům se navrací důstojnost? Už to vypadalo beznadějně. Bělobrádek předváděl děsivé věci.....

2016-04-14 10:06

Jurečka: Dovoz zboží do Ruska nelze vyměnit za lidská práva. Jednou můžeme být anektováni i my

....pan poslance Svoboda to tam snad srovnal a věci snad se zase vrací do normálu. 

 

Festival rektálního alpinismu

Pavel Svoboda
29. 03. 2016 | 10:25
Přečteno 5565 krát
Svobodně nadáváme na EU, která nám do rozpočtu přispívá i 190 miliard ročně. A plazíme se kvůli slibu 45 miliard pro několik oligarchů, kteří jen cosi prodají.

Evropská třída s vyvěšenými českými a čínskými vlajkami, zásahy proti vyvěšování tibetské vlajky, podlézavý projev prezidenta Zemana pro čínskou televizi – navíc zcela v rozporu s vládní koncepcí zahraniční politiky…Kdepak, to ani omylem není tzv. Realpolitik: tuto tvrdě realistickou (= bezhodnotovou) obchodní politiku lze kupodivu dělat i bez sebeponižování. Nic proti obchodní spolupráci s Čínou, ale vůně peněz přehluší vše. Takže to s našimi „hodnotami“ asi nebude tak slavné.
Z mnoha aspektů hodných komentování napíši jen pár poznámek na téma zmatené prezentace české zahraniční politiky, sebeponižování a lidských práv.

(1) Zmatená prezentace české zahraniční politiky. V rozhovoru pro čínskou televizní stanici CCTV prezident Zeman řekl: „Bývalá vláda byla velmi poddajná tlaku Spojených států a Evropské unie. Teď jsme opět nezávislou zemí a tvoříme zahraniční politiku, která je založena na našem vlastním národním zájmu.“
V bodu 3 aktuální koncepce zahraniční politiky ČR (2015) se ovšem píše: „Základní rámec pro uskutečňování české zahraniční politiky představuje Evropská unie … Hodnotové východisko české zahraniční politiky představuje naše příslušnost k euroatlantickému prostoru, jejímž institucionálním výrazem je především naše členství v EU a v NATO.“ Tuto naši suverénní koncepci pan prezident interpretuje jako poddajnost tlaku USA a EU. Rozumím-li správně prezidentovým slovům, „jsme opět nezávislou zemí“, pak soudím, že indispozice páně prezidentova postoupila natolik, že se mu zdá, že jsme už vystoupili z EU a NATO. A o jaké „nezávislosti“ to mluví?

Energeticky závisíme na Rusku, vojensky na NATO, ekonomicky na exportech do eurozóny – změnilo se v poslední době něco? Bude se zásadně měnit diverzifikace našich exportů a příliv investic?

Pak je třeba ohlídat, aby čínské spekulativní investice nezpůsobily naši závislost ve strategických věcech, jako je energetika, na čínských komunistech. A když jsme kvůli našim horníkům ochotni ničit si životní prostředí (prolamování těžebních limitů), měli bychom se ujistit, že kvůli našim ocelářůmnedostane Čína statut člena Světové obchodní organizace. Pak by totiž čínská ocel, subvencovaná nízkými čínskými platy, tu naši českou vytlačila ze světového trhu: nepochybuji o tom, že toto JE jeden ze strategických čínských cílů.

Jistě nedošlo k žádné změně české zahraniční politiky a ze Zemanovy strany jde jen o orientální předklon před čínským císařem (doufejme, že v dobré snaze přilákat čínské peníze). Že z těchto výroků musí mít radost především pan Putin, nelze pochybovat, stejně jako o tom, že radost cara Vladimíra leží Zemanovi na srdci až v první řadě – viz jeho servilní návštěvy Soči a Moskvy.

Kde je ten Zeman, který na začátku mandátu vyvěsil na Hradě unijní vlajku? Už tehdy to byla fraška?

(2) Lidská práva. Zákon o protiprávnosti komunistického režimu č. 198/1993 Sb. prohlašuje komunistický režim panující v Československu 1948-1989 za „zločinný, nelegitimní a zavrženíhodný“ a je nepochybné, že co do lidských práv není současný režim v Číně o nic mírnější. Za text, jako je tento, bych v Číně šel rovnou do vězení. Přesto se čínskému reprezentantovi tohoto režimu uchystalo přivítání hodné nejlepšího přítele a zachránce.
Česko opět udělalo krok od svého profilu obhájce lidských práv v zahraniční politice. Prezidenti Havel a Masaryk musejí v hrobě křičet o pomoc.
(3) Sebeponižování a orientální tanečky v předklonu. Když přijel do Prahy prezident Obama, viděli jsme billboardy napsané v angličtině (Celá zem Vás vítá!) a teprve poté česky neutrálně „Vítejte v České republice“? Měli jsme pražskou Evropskou třídu ověšenou americkými vlajkami? Ne? Tak proč teď?

Vztah k Číně je jistě důležitý ekonomicky, ale rozhodně ne zásadně, zásadní jsou pro nás západní trhy. Když jsme takto neoslavovali představitele USA, jimž vděčíme minimálně za osvobození části území od Hitlera a nepřímo od komunistů, tak proč tak servilně oslavujeme arcikomunistu? Pamatuji si ze svých žákovských let, jak stejná ulice byla ozdobena stejně rudými vlajkami, a už tehdy jsem doufal, že to ponížení jednou skončí!
A tak českou lidskoprávní čest zachraňují alespoň partyzáni, kteří v duchu velikonočních tradic použili nejen barevná, ale barvící vajíčka k dobarvení rudých čínských vlajek. Hlavní problém není v tom, že tito lidé poškodili čínské vlajky (vandalství obecně absolutně nepodporuji), ale v tom, že jsme dovolili, aby se na stožárech ty vlajky, symbol krve a komunistického teroru , vůbec objevily.

Dvacet pět let žijeme ve lži, že jsme se dostali z východní sféry vlivu? Opravdu má tohle být „čas pohlédnout realitě do tváře?“ Takhle jsme to chtěli?

Nepřihlášený uživatel

#79782 Členem ANO StB se nestal jen tak pro nic za nic :-).

2016-04-14 10:07

Babišovi věřím. V případu Čapího hnízda nevidím žádný problém, říká ministr spravedlnosti Pelikán

 

  • Při návštěvě čínského prezidenta policie podle ministra spravedlnosti Roberta Pelikána neselhala.
  • "To, že někam přijdou nějací policisté v civilu a nesprávně se ptají, proč tam visí tibetská vlajka, je chyba, ale není to selhání policie jako celku," říká Pelikán v rozhovoru pro časopis Respekt.
  • A důvěru má ministr spravedlnosti i v šéfa svého hnutí Andreje Babiše, respektive v jeho vysvětlení dotačního podvodu v kauze Čapí hnízdo.

Nepřihlášený uživatel

#79783 Re: Zeman masivně porušoval volební zákon už při první volbě.....

2016-04-14 10:09

#79456: Jelena -  

 

 ....pokud by chtěl moc získat stejným způsobem, je naprosto evidentní, že by v takové situaci musel zasáhnout parlament, nebo NSS se z vlastní odpovědnost podivně vymanil, přestože přesně konstatoval, že Zeman volební zákon porušoval. 

Věci se od té doby hodně změnily, není pravděpodobné, že by Zeman mohl zopakovat, to co již udělal. Navíc je dnes více než pravděpodobné, že lidé kolem Zemana poškozují ČR a je velké podezření (BIS má nejspíše jistotu) že pracují pro zpravodajské služby cizích států - Ruska a Číny, tedy páchají vlastizradu a je vskutku vážnou věcí, že se Zeman těchto lidí nezbavuje, ale naopak je do svého týmu zve. Právě údajná svolavatelka placené extrémistické demonstrace Jelena Vičanová je jeden z příkladů, kdy se skutečně kterýkoliv občan ČR může domnívat, že je agentkou ruských tajných služeb a že je jimi placena. 

Zeman se pohubuje dlouhodobě spíše za hranou ústavnost a tedy jedná velezrádně. I to se bude v dalších volbách řešit. 

Nemyslím si, že tento stav může trvat, věc je až příliš vážná. 


Nepřihlášený uživatel

#79784 Re: Re: Re: Re: Od Miloše Zemana se ovšem nedozvíme, že např. Konvička je xenofob.....

2016-04-14 10:11

#79300: - Re: Re: Re: Od Miloše Zemana se ovšem nedozvíme, že např. Konvička je xenofob..... 

 

 Nikoliv, podstata je v tom, že obvinil novináře. O Kotlebovi řekl jen to, že ho bude žalovat :-). 

"Ono je to dobré že to řekl a může to posloužit některým  blbějším, aby rozpoznali co je a co není fašizmus."

Hned se vyjasnilo, proč jeho Ovčáček mluvil o "fašisuzující lůze v ulicích Prahy", zdá se tedy, že právě Ovčáček se vůbec nic z výroku Zemana nedozvěděl a to byl přímo u něj a vy se zde snaníže naznačit "co bylo podstatou". 

Podstata slov Miloše Zemana je vždy účelová lež, existují i "pravdivé výroky" ale nikdy v celém kontextu toho, co Miloš Zeman říká a co dělá, nic na tom nemění to, že vy si z jeho blábolení vytrháváte ony "pravdy" - dle vás, tedy to co se vám jako libí, nejste schopen a nesledujete celý kontext, řekl bych. 


Nepřihlášený uživatel

#79785 Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život :-)

2016-04-14 10:12

Soudruh Putin je legrační, pepík čelista má ve vlastníctví 2 mld. dolarů a shodou podivných náhod, je to jeho kámoš :-) 2 mld. dolarů je v současnosti 140 mld. ruských bonů, 140 000 mil. rusáckých bonů představuje každý den v životě  soudruha čelisty zisk během jeho padesátiletého života od nemluvnětě k dnešku 7,5 mil. rublů :-) - každý den :-), to je pak naprosto logické, že je má v Panamě :-). 

KGBák Putin to ovšem mužíkům vysvětlí :-) logicky jak jinak za jejich daně :-) prostřednictvím televizí, které rozhodně neovládá, jak např. tady sděluje soudruh Kmoníček. 

"Celá kauza okolo uniklých dokumentů je podle něj účelovým produktem a pracuje jen s domněnkami."


Nepřihlášený uživatel

#79786 Představa Kmoničká o chodbách administrativních budov EU by byla úsměvná.....

2016-04-14 10:14

..kdyby z toho nebylo zřejmé, že je to komunistický idiot, neboť ono "zabránění získání čínských investic" se mělo odehrávat, dle slov soudruha Kmoníčka, kdesi na chodbách administrativních budov EU, neboť nemá jediný dokument, jediné jednání Evropské rady, Rad ministrů či EK, kde by se kdokoliv o něco takového pokoušel, inicioval či o to usiloval.

Konspirační teorie komunisty Kmoníčka jsou tedy jen StBáckým způsobem jak vytvářet představy o "zlé EU". 

Soudruh Kmoníček je takový podivně "selektivní" na jedné straně se vždy odkazuje co "přesně či nepřesně" řekl Putin, Lavrov, Zeman či Xi Jinping, na druhou stranu dle něho existuje jakási "chodba administrativní budovy EU, která nás poškozuje". Velmi podivná taková selektivnost. Jako by chodby v Kremlu plné KGBáků neexistovaly. Veselovský to nazval "diplomacií", přestože chtěl vyslovit "idiocie". 

Kmoníček: Státy EU nám chtěly zabránit získat čínské investice, Čína předefinovala slovo komunista

To jak čína naopak nepředefinovala slovo komunista předvedli čínští milicionáři v ulicích Prahy více než dostatečně a bude to pro celou Evropu skutečně odstrašující příklad. Čínští milicionáři a milicionářky v ulicích Prahy páchali těžké trestné činy od propagace komunistické ideologie, přes popírání komunistického genocidia, slovní i fyzické napadání občanů ČR až nakonec po sexuální obtěžovaní mladé dívky. 

Věc je vážná a idiot Kmoníček by měl velmi vážit slova, neboť je naprosto zřejmé, že se jednání čínských komunistů v pražských ulicích bude probírat i EP a bude muset vzniknout srovnávací studie, jak se tato odporná pakáž chovala v jiných zemích EU a proč jen u nás byli agresivní. 

Kmoníček je evidentně ruský troll, který provádí odpornou propagandu "myšlence", že komunistická totalita je alternativou k demokracii. Je z té zločinecké komunistické pakáže z Hradu už opravdu na zvracení. 

Komunistická zrůda Zeman jel tedy do Pekingu "oslavovat" konec války proto, aby sem přijel Xi pingpong se svou bandou zločinců, kterým logicky ČR se svojí malou administrativou, malým rozpočtem pro BIS, malou zkušeností není schopná čelit? To už na Hradě všichni na sebe rovnou kálí vlastní exkrementy? 

Je z Kmoníčka na zvracení, ale je dobré si to poslechnout, KGBácká pakáž z Hradu ztratila naprosto všechny zábrany, soudnost a je naprosto zřejmé, že páchá organizovanou velezradu a Kmoníček to na ně jako naprostý idiot, ještě nepráská - dle jeho slov, ČR usilovala o to, aby tu Čína měla co největší politický vliv, ale soudruzi z Číny o to nestály tak to do smlouvy o partnerství nedali. Kmoníček je skutečně excelentní hovado a je vlastně skvělé, že tato hovada na sebe všechny vlastní zločiny samo nažvaní a ještě napráská své spolupachatele.

Veselovský byl na něj milý, řekl mu, že je "diplomat", přestože by bylo daleko přesnější, "jste idiot"


Nepřihlášený uživatel

#79787 ČSSD=kozlové zahradníky

2016-04-14 10:19

Dluhy se mají platit "nejen o Vánocích"socani!


Nepřihlášený uživatel

#79788 Přestože by to Kalousek nechtěl slyšet, vedle pana Schwarzenberga dospěl....

2016-04-14 10:20

Kam šlápnete, tam je Andrej Babiš. S ANO bych do vlády nešel, ohrožuje demokracii, říká Kalousek

....v úžasnou osobnost. Z afektokvaného otravného a zdlouhavého "žvanila" (Zemanových hodnot ovšem nikdy nedosáhl ani z miliontiny!), dospěl v úžasnou osobnost, která v drtivé většině stručně a jasně formuluje věci podstatné a důležité. 

Drtivá většina lidí v politice degeneruje, někteří zůstávají stejní a někteří dokáží i po padesátce růst, to se stalo Kalouskovi a proto tak strašně vadí StBákovi Babišovi, který investoval více jak 100 mil. našich daní, aby prověřil 65 000 faktur i na financích a obraně, aby našel ony jím tolik promílané ukradené miliardy, nenašel nic, utratil 100 mil. našich daní bez výběrového řízení a nenašel ale absolutně nic, co by i jen vypadalo podezřele, ni náznak kriminálního jednání, po prověření 65 000 faktur nenašel nic, ani to co obvykle nachází NKÚ, tedy procesní chyby.

 Vadí lidem jako je Zeman, který má bez nejmenších pochybnost podíl na ukradení 14 mld. hotovosti MUS, vadí samozřejmě strašně komunistům a mnoha socanům, kteří masivně kradli a kradou na krajích. Vadí logicky i např. hazardu, jehož znovuzdanění opět zavedl, když jej oposmluvně zrušili Zeman s Klausem.

Z Kalouska je bez nejmenších pochybností osobnost, kterou je nutné minimálně respektovat, neboť je to demokrat a skutečně politik. 


Nepřihlášený uživatel

#79789 Výhoda kybernetické "války" pro demokracii spočívá v tom, že lidé s demokratickým.....

2016-04-14 10:27

USA „bombardují“ Islámský stát i na síti

....smýšlení, mnohdy mající blízko k pacifismu nemají ani ten nejmenší problém takové "útoky" provádět, tedy se administrativám demokratických zemí může podaři a nejspíše se i daří získávat skělé lidi na takovou činnost, kdežto IS takové lidi získává obtížně a navíc takoví lidé budou mít velmi omezenou motavaci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#79790 V rusákově čekají růst od bolševické revoluce :-)

2016-04-14 10:33

Rusko problémy v ekonomice vydrží, za rok čekáme růst, řekl Putin občanům. Pochválil operaci v Sýrii

....a tradičně se rusákov chválí za válečné "úspěchy". Rozpoutání Druhé světové války okupací Polska bylo taktéž vychváleno až do nebes, aby následně byli masivně vražděni mužici po milionech vlastními lampasáky díky jejich neschopnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#79791 Re: Re: Re: Re: Re: UŽ SE TO BLÍŽÍ !!!!

2016-04-14 10:41


Nepřihlášený uživatel

#79792 Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život :-)

2016-04-14 10:43

#79785: - Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život :-) 

 Prej jeho kámoš, to je fakt zoufalost, havloidi. :-)))))))) Co takovej samozvanej nacista Porošenko?

Ten je tam osobně, ale nějak na něj zapomínáte. :-))))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#79793 Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život

2016-04-14 10:46

#79792: - Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život :-) 

Tedy nechci odpovídat za soudruhy Zemana s Ovčáčka, neb ti dosud jsou jedinými členy skupiny "havloidi", leč Porošenko tam z dosud známých informací (logicky až na lži v RT :-)) měl zřízeny firmy, ale byly neaktivní. Soudruh Putin tam má ovšem 2 mld. dolarů, což je pikatní :-), neb je přece příkladný komunista, kterému jachty kupují souvětští miliardáři :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79794 Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život

2016-04-14 10:55

#79792: - Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život :-) 

 

Nečtěte bláboly na pochybných serverech a raději si nastudujte např. trojstrannou dohodu. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 07:25

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#79795 Re: Re: Zeman masivně porušoval volební zákon už při první volbě.....

2016-04-14 11:15

#79783: - Re: Zeman masivně porušoval volební zákon už při první volbě..... 

 MÁTE PRAVDU A DOUFEJME ŽE TO TAK DOPADNE....ZEMAN SI UŽ DOVOLUJE PŘÍLIŠ, JE TO VLASTIZRÁDCE!!!!


Nepřihlášený uživatel

#79796 Re: Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho ži

2016-04-14 11:20

#79793: - Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život  

 Lžeš idiote, Putin tam nic nemá. Porošenko samozřejmě ano, protože je zločinec. Kdy vylezou napovrch zločinci Schwarzenberg, Bakala, Kalousek a spol.?


Nepřihlášený uživatel

#79797 Re: Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho ži

2016-04-14 11:43

#79794: - Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho život  

 Ano zde je investigativní dokument o západem sponzorovaném převratu nacistické junty na Ukrajině od světoznámých francouzských investigativních novinářů, který byl vysílán na francouzské televizní stanici CANAL+:

 

Ukrajina - Masky revoluce:

 

https://www.youtube.com/watch?v=pWuhU3oyoac

 


Nepřihlášený uživatel

#79798 Re: Re: Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeh

2016-04-14 11:58

#79796: - Re: Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho ži 

 Putin je legrační KGBácký lampasák. Kdyby to tam ze něj spravoval Jakunin, to by byl panečku frajer, ale nevinného violončelistu jak dítě, kterému namluvil "kdo ví co". Vždyť je to ve své podstatě, ubožák, srab a dokládájí to neje politické vraždy, které velmi pravděpodobně na jeho objednávku jsou páchány. 

Těžko říci jaké "zločin" Schwarzenberga a Kalouska máte na mysli, neb doposud nikdo, ani soudruh StBák Bureš alias Babiš, který na to použil více jak 100 mil. našich daní nic nenašel a to je velmi zvláštní, to by se spíše dalo říci, že každý, kdo Kalouska se Schwarzenbergem charakterizuje jako zloděje, tak je šílenec, neb 100 mil. a 65 000 překontrolovaných faktur jak na min. financí tak i na obraně, žádné ukradené miliardy neobjevolo a co více, neobjevili ani žádné procesní selhání a dokonce neobjevili jedinou ukradenou korunu. 

Na druhou stranu se sám soudruh Andrej StBák Bureš usvědčil z ukradení 50 mil. dotace EU. Podivné. 


Nepřihlášený uživatel

#79799 Re: Re: Re: Zeman masivně porušoval volební zákon už při první volbě.....

2016-04-14 12:15

#79795: - Re: Re: Zeman masivně porušoval volební zákon už při první volbě..... 

 Z dnešního pohledu nález Nejvyššího správního soudu ještě o moc podivnější, než byl bezprostředně po volbách. Konstatuje, že je Zeman lhář, porušovatel volebního zákona, celá jeho kampaň je velmi podivná ve velkém na hranici lží a "agitační nadsázky" a zároveň celou věc zakončí "domněnkou" (ano skutečně NSS "má za to" :-)), že takové jednání neovlivnilo 500 000 lidí :-) natolik, aby tomu debilovi dali hlas a drze konstatuje, že na většinu těchto lží a polopravd mohli protikandidáti reagovat, přestože je naprosto zřejmé, že vyvracet lži je daleko obtížnější, než je plodit, obzvláště pomocí Blesku s 300 000 nákladem a 1 000 000 zasažených, což také NSS konstatoval :-). 

Zeman je skutečně daleko za myslitelným ještě v roce 2012 a hodně daleko za hranou ústavnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#79800 Re: Re: Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeh

2016-04-14 12:22

#79797: - Re: Re: Re: Putinkinova vesníčka v Panamě - 7,5 mil. ruských bonů denní zisk čelisty po celý jeho ži 

 Ono je to jako s tím českým filmem o Srbsku. Canal+ to sice zadal, pak zjistil, že je to propaganda, proto tam také není nutná značka Canal+. Podobně komplikované je to o KGBácích na Hradě, který mělo zaplatit RFE, ale nechtějí se k němu znát. 

Je to vzrušující, ale je to bulvár. Podobně jako jsou bulvárem parlamentní listy, RT, sputnik, aeuronet a třeba "dokumentární film" Kateřiny Zemanové a nakonec celý současný Hrad a komunisticko nacistická pakáž, co se jich po ulicích pořvává "čechy čechům" a tváří se u toho jako jsou "hrdi na národ".

Není v tom žádná dramatická složitost, je to jen "vzrušující" bez fundamentu, proto je to bulvár.