MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Kreml zuri :-)
Už brzy budete prdět do hlíny fašističtí vlastizrádci z kavárny zhoven. Rusové jsou naši bratři slovani a žádná proimigrantská a proislámistická banderovská mrdka z kavárny na tom nic nezmění!
Nejpopulárnějším politikem je stále Babiš
Co nám k tomu řeknete zpovykovaná fašizující hovna z kaváren? Národ na vás sere jako na placatej kámen, provařená zlodějská bando se zlodějem miliard v čele. :-))))))))))))))
Re: Re: Kreml zuri :-)
#79002: Smrt fašistům z kaváren! - Re: Kreml zuri :-)
muzete prosim vysvetlit, co ma spolecneho protirusky postoj a muslimsky imigranti?
Obe skupiny nemam rad a tak vase snaha je krecovita.
Zeman rika allah akbar. A ja rikam jdete do ruska a zemana si vemte sebou.
Re:
uvidime u voleb. ja vim, ze se to rusakum libi jak lidi tady zblnuli. ale to se zmeni a ty rusky loutky pujdo do prcic.
Re: Re:
To je vše na co se vzmůžete, prolhaná ukrajinská hovna z neonacistické banderovské kavárny zhoven? :-)
sluničkaři se nějak nasrali bojite se odplata přijde povaleči s kavaren a pomažete do poli a tovaren nebo rovnou do celi je ještě posledni možnost a tim je marnice
cela naše vlada stoji za hovno až na 2 osoby okamuru a zemana
Re: Re: Re:
jojo, dolni vrstva lidi si zvolila tu spodinu z politiku
Re: Re: Re: Re:
Největší spodina jsou havloidi TOP09 a Zelení. Vesměs feťácká, islámistická a ukrajinská nacistická verbež. Ty ale skoro nikdo nevolí. :-) Ale jak můžou ti zločinci ovládat veřejnoprávní média, který si platí hlavně jejich odpůrci?
Re: Re: Re: Re: Re:
muzu ti poradit jak to delaji. Jsou totiz chytrejsi nez ta horda komousu ze zvlastni skoly.
Ekonom Miroslav Ševčík: Číňané by si jednou mohli koupit celou ekonomiku USA. Kráčí k postavení supervelmoci
Doktor Macek setřel Zdeňka Svěráka za členství v KSČ
Profesor Pafko pro PL: Migrace je řízená, Zeman měl pravdu.
Kde bere Bělobrádek tu drzost tvrdit, že tu občané chtějí imigrantskou zvěř? Proč ten černoprdelník pořád jenom lže?
Migranti - 1 migranta do každé poslanecké rodiny - až obohatí je, pak můžou občany
Dobrý den,
nejlépe migranty ať poznají poslanci a pak občané. Občané je zde nechtějí, nějací politici ano. Tak ať jsou příkladem a nebo mají strach??? Z jejich platu se mohou na čas starat o tyto migranty. Pan Sobotka řekl, že je ČR ochotna je vzít... Ptal se snad lidu???? NE !!! Řešil to jen sám s vámi poslanci, tak je na čase, jít příkladem. Pokud tohle neuděláte, dáváte národu právo mít strach, protože ho máte i vy.....sám svoji rodinu žádnému migrantu čili uprchlíku nevystavíte, nebo ano???
Odpověď
Pěkný den, občané e tady chtějí. O uprchlíky, stejně jako o staré a nemocné , postižené, se nestaráme doma, ale postará se o ně stát, když rodina není schopna nebo ochotna se postarat. Miliony migrantů tady opravdu nemáme. 6adatelůo azyl je málo, nejvíce z Ukrajiny. Žádnou rodinu, pokud nechce, a jsou takové, které se o migranty postarat chtějí, uprchlíkovi nevystavíme. já ve svém domě ubytoval na rok romskou rodinu, která neměla kam jít. Považuji to za přirozené, když jsem tu kapacitu měl.
Ovčácek je Zemanův "ocásek"
Re:
Budoucnost světa je v kosmopolitní společnosti a s tím, vy Ovarovi pochlebovači, nic nenaděláte!
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Vždyť jste idiot a ubohý rusko trollí propagandista. Takovým blábolům se nedá věřit ani ve snu.
Re:
Pafko je už starý blb. Profesoř Řehák u kterého se Pafko "vyučil" to byla opravdu jiná kategorie člověka.
| This discussion has been closed. |
Posnídáme projdeme se po Kudammu a pojedeme. Odjedu z Berlína zhnusen a bezmocný, protože to co se s tímto městem a Německem celkově stalo mne včera nejdříve šokovalo pak zlomilo. Díky tomu, že můj syn miluje berlínské a newyorské metro jsme se včera opakovaně stali terčem band imigrantských náctiletých šmejdů. První šok přišel na jedné přestupní stanici, kde bylo mnoho lidí. Skupina arabských dětí tak odhadem 12 až 16 let obestouopila ženu sedící na lavičce a tu začali fackovat a mlatit do obličeje. Všichni němci pozorovali koleje a nehli ani brvou. Mne manželka držela a říkala rozhlídni se kolik jich tu je a že ty mladé kryjou starší. A měla pravdu. Postupně byli okradeny i další ženy. Vše postupovalo bez jakékoliv obrany ze strany němců, ti co okrádáni nebyli ti byli šťastní a srali na to co se jim děje za zády. Přemýšlel jsem kdy se to asi stalo, vždyť v Berlíně jsem skoro každý měsíc? Ano je to tak na Kudamm a u Brandenburské brány na toto nepřijdete. A pokud mezi nimi budete předjíždět autem jako já loni bude Berlín stejný jako před 10 lety....o dalších věcech napíšu až z Prahy. Hezký den Vám všem.