MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#77051 Re: Re: Re: Marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman chtěl seznam, tak mu ho ruští trollové pošl

2016-03-22 19:34

#77027: - Re: Re: Marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman chtěl seznam, tak mu ho ruští trollové pošlete. 

 Ano, také si myslím, že to rusákov vlastně jede pořád stejně. Je to pakáž. 

čeká vás cesta do pekla kolaboranti

#77052 Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 19:37

#77048: - Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 vyvolávát duchy neumim ale až to budu umět přivolam aspon milion duchu do světa a par stovek pujdou strašit do pražske kavarny na americkou ambasadu a strašit naši vladu 


Nepřihlášený uživatel

#77053 Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 19:44

#77049: - Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 A ty si vyčisti zuby, smrdí ti z huby! 


Nepřihlášený uživatel

#77054 Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 19:53

#77052: čeká vás cesta do pekla kolaboranti - Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 Co vás vlastně pořád pudí zpochybňovat demokracii? Žijete v nějaké zvrácené představě, že alternativou k demokracii je nějaké komunisticko-nacistická totalita, jak to tu prezentuje ruský troll a velmi pravděpodobný KGBák Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#77055 Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 19:56

#77053: - Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 a ty si my čichal k hubě počkej dojde čas a takove xenofilni buziky budem střilet do vašeho analniho otvoru bude to tvrdči než pero islámského fanatika co znasilnuje male dětičky bude vas to stat život mily xenofilni buzičku


Nepřihlášený uživatel

#77056 Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 20:03

#77054: - Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 žadnou komunistickou ani nacistickou totalitu nepotporuju ale radši přimou demokracii kterou chce tomio okamura a přimou odvolatelnost politiku a nechci aby tady měly cizi země svoje armady a jemy jedno pokud jsou z usa nebo z ruska nebo odjinud nesouhlasim ani s evropskou unii natož byt v členstvi nato rozděleni československa byl podvod take a za tohle muže ten kokot ktereho obdivujete nejvic vaclav havel 


Nepřihlášený uživatel

#77057 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 20:17

#77056: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 Tomio Okamura je žvanil, vystupuje na demonstracích vedle nácků a naprosto evidentních lhářů. Poslouchal jsem projevy 17.11.2015 nahoře na Václavském náměstí. Jen idiot by většině toho věřil, idiot Okamura tam dokonce řečnil. 

Stejně jako si lidé vytváří sociální vazby a lidé bez sociálních vazeb jsou ohroženi kriminalitou, chudobou atd., totéž platí o státech, není možné se domnivat, že může stát žít sám o sobě a to obzvláště v blízkosti Ruska, které po staletí prokazuje, že je státem agresivním, který neváhá dokonce ve 21. století krást území. 

Československo skutečně rozdělili s velkou pravděpodobností KGBáci, tedy v tom má skutečně prsty Rusko. Můžu jistě spekulovat o tom, že Rusko bylo v této věci úspěšné a vedlo kampaň podobnou té, které dopravila KGBáka Zemana na Hrad, ale na druhou stranu si bohužel myslím, že Slováci této propagandě podléhali v podstatě rádi, byť je to čistě subjektivní názor z toho, jak jsem se Slováky různě seznámil. 

Václav Havel v žádném případě nestál za rozpadem Československa, to skutečně neprokážete ani, kdybyste se rozkrájel, přestože vám k tomu jistě ruská propaganda může poskytnou spoustu "argumentů", tedy ubohých lží. 

A naučte se česky ruský trolle pravděpodobně ze Slovenska. 


Nepřihlášený uživatel

#77058 Meciar a Zeman. ten samy populista a demagog.

2016-03-22 20:24

#77057: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 Pamatuji argumenty Slovaku pri rozdeleni C-S.

"Volim Meciara, protoze nechci rozdelit Ceskoslovensko".

To rozdeleni maji na svedomi hlupaci, kteri ani nevedi kde presne to C-S lezelo a co to vubec znamenalo.

Meciar byl takovy stredoveky Zeman. Populista, demagog ktery chytal hlupaky bez mozku na jednoduche libive fraze.


Nepřihlášený uživatel

#77059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 20:28

#77057: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 rozděleni československa za tohle stoji usa a take vaclav havel okamura se neplete narozdil od toho vašeho bohuslava sobotky a pokud považuješ každeho člověka kterej tady nechce imigranty za nacka běž se vyšetřit vy tady chcete imigranty kteři se nikdy nepřispusoby a navic jsme velmy chudy roskradnuty a vytunelovany narod kterej se dobře nedokaže postarat ani o sve lidi a ještě tady chcete imigranti kteři nemaji vzdělani podporovat islámskou imigraci je stejne jako potporovat fašismus seru na islám seru na korán allaha a falešneho proroka mohameda kterej je pedofil lupič masovy vrah a valečny dobyvatel s islámem běšte do hajzlu


Nepřihlášený uživatel

#77060 Re: Meciar a Zeman. ten samy populista a demagog.

2016-03-22 20:29

#77058: - Meciar a Zeman. ten samy populista a demagog. 

 Z toho, co je dnes známo o prognostickém ústavu, s kým se stýká Klaus, jak jedná, jak vypada Klaus-zemanov makroamnestie, jací lidé obklopují a obklopovali Klausem, z toho jak se čeští KGBáci začali scházet na ruské ambasádě právě v okamžiku, kdy se Klaus dostal na Hrad, jak pochleboval komunistům, aby se na Hrad dostal, atd. bych řekl je více než pravděpodobné, že je KGBák a tedy i Mečiar je velmi pravděpodobně KGBák. Slováci ovšem vystřízlivěli daleko dříve a řekl bych, že byli také schopni KGBáky daleko dříve v politice rozpoznávat. 

Např. Zeman jako KGBák před volbou v roce 2012 rozpoznán nebyl a nebyl takto identifikován a nebyl s touto skutečností konfrontován, přestože dnes už o tom asi pochybuje skutečně málokdo a to i z řad jeho voličů. 


Nepřihlášený uživatel

#77061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 20:36

#77059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 Je vždy zábavné sledovat, když se komunista vyjadřuje k jakémukoliv náboženství, obzvláště komunista slovenský :-). 

Existuje Všeobecná deklarace lidských práv a tato deklarace také definuje právo na azyl, to je skutečnost a to je potřeba respektovat. Demokratické státy zahrnují Všeobecnou deklaraci lidských práv do svých ústav a deklarace je obecně přijata prakticky všemi státy na světě. 

Byly doby, kde jsme my potřebovali azyl a to jak před Rusy tak před Němci. 

Jak si tu "starost o vlastní lidi představujete"?  V celé zapadní Evropě si vážíme každého lidského života a každý se pokoušíme zachovat, co jen to jde nejdéle. 

Běžte se podívat do Číny, Indie, Ruska, abyste viděl, kde se "neumí postarat o vlastní občany". 

Okamura je šašek, kterému nejspíš hrabe, on by byl prvním politikem, který byl občany ze Sněmovny vykopán, pokud by občané k tomu dostali příležitost, v tomto ohledu bych řekl, lze průzkumu CVVM věřit. 


Nepřihlášený uživatel

#77062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 20:45

#77059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 poproste Putina aby vam zaplatil par hodin cestiny. Nejak vam litaji pismenka d, ž a jine.

Chapu, ze vas porad trapi ruska meterstina, ale davejte si pozor, je to videt.


Nepřihlášený uživatel

#77063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-22 20:51

#77062: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 Je to slovenský ruská troll, "mluví" jak StBák Bureš alias Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#77064

2016-03-22 20:59

Lídři zemí Evropské unie a NATO záměrně „obviňují Rusko", s cílem „svrhnout Merkelovou a zničit Evropu", ale procesy, kterých se tak bojí, se staly nezávisle na vůli Moskvy, píše The Nation.

 
Evropská unie a NATO hledají „kremelskou ruku" ve všech trablech Starého světa, aby se zbavili odpovědnosti za palčivé problémy kontinentu, píše Frank Lowy Matthew Dal Santo, spolupracovník australského Institutu pro mezinárodní politická studia v časopisu The Nation.

Nedávno britský deník The Guardian zveřejnil rozhovor s ředitelem lotyšského Centra pro strategické komunikace (CSC) NATO Janisem Sartsem, který hovořil o „informační válce", s níž se Rusko snaží „svrhnout" německou kancléřku Angelu Merkelovou, a implicitně provést rozkol v Evropské unii pomocí migrace.

Podle Sartse „existují svědectví", že Rusko opravdu vede takovou „válku", ale sám je neposkytl, a noviny se omezily na vyjádření zdroje, který má přístup k informacím z „briefingů výzvědných služeb", poznamenal Dal Santo.

Podstatou tvrzení Janise Sartse o Rusku je, že to získává politický prospěch z rychlého růstu popularity hlavních odpůrců migrační politiky Merkelové -  strany Alternativa pro Německo (AFD, ADH), kterou údajně podporuje, dodává analytik.

„Pokud existují tyto peněžní toky a skutečně se je podařilo vysledovat, tak proč tuto informaci nevyužít přímo proti vedení ADH?" je zmaten expert.

Když média uvedla, že v roce 2014 přijala francouzská Národní fronta půjčku ve výši 9 milionů eur z První česko-ruské banky, odpůrci strany a její vůdkyně Marine Le Penové okamžitě využili této informace v politickém boji, zdůrazňuje Dal Santo.

„Ale, odhalení Sartse nebylo určeno k informování veřejnosti, ale aby se vystrašila,"uvedl autor. Citace ředitele lotyšského CSC v NATO, podle Matthewa Dal Santo, poukázala na to, že informační kampaň proti Moskvě je vedena Bruselem.

Evropský verbální útok na Rusko dosáhl úrovně opravdové absurdity, když vrchní velitel sil NATO v Evropě Philip Breedlove vypovídal před výborem ozbrojených sil amerického Senátu. Generál řekl, že „Rusko a Asadův režim záměrně militarizují imigrační krizi, a snaží se podkopat evropskou strukturu vlády". Absence důkazů generála v projevu nezastavila, konstatoval analytik.

„Nevidím u nich (Rusů) jiné důvody k nucení uprchlíků opustit své domovy, než aby se stali problémem někoho jiného," připomíná autor citaci Breedlova.

Na jednáních o „militarizaci" a „změně režimu" leží pečeť strategie EU, jejíž podstatou je přesunout zodpovědnost za migrační krizi, s níž se evropští politici sami nemohou vyrovnat, na ramena ruského prezidenta Vladimira Putina,
uvedl autor v článku pro The Nation. Přičemž Janis Sarts a Philip Breedlove jen opakovali slova, která Donald Tusk, předseda Evropské rady, stále říkal šest měsíců - tisíce příliv uprchlíků na hranicích Starého světa jsou zapříčiněny ruskými akcemi v Sýrii.

Zároveň se Tusk, stejně jako většina evropských politiků ve svých prohlášeních raději vyhýbá diskusi o hlavních příčinách krize - například neúspěšné politice „budování států" na Středním Východě, kterou Západ vedl po celá desetiletí krátkozrakými vojenskými taženími. Na začátku ruských leteckých útoků byly totiž v příhraničních zemích EU se Sýrií, jako Řecko, přeplněno uprchlíky. Podpora Moskvy pro syrské vládní síly, může naopak hrát rozhodující roli, aby se zemi nastolilo příměří a následně se hodně uprchlíků mohlo vrátit domů, dodává Dal Santo.

Ale ještě před událostmi v Sýrii se stalo samozřejmostí mluvit o to, že za všechny problémy v Evropě je na vině Kreml:
„stopa Moskvy“ se sledovala průběhu dluhové krize v Řecku a na Kypru. Politika úsporných opatření EU uvrhla země do stavu deprese srovnatelné s Amerikou 30. let, ale za problémy v Aténách a Nikócii, samozřejmě mohlo „svádivé" Rusko, uvedl analytik.

„V mnoha evropských zemích se zvyšuje nepřátelství vůči národním vládám a nadnárodní celoevropské byrokracii, ale tento proces je nezávislý na Rusku, ze kterého se opět dělá obětní beráneka,"
uzavírá Matthew Dal Santo.

Nepřihlášený uživatel

#77065 Re: Re: Re: Re: a co muslimům jde !

2016-03-22 21:11

#77050: - Re: Re: Re: a co muslimům jde ! 

 Ze současné vlny terorismu obvnit Rusko a komunismus je hodně přitažené za vlasy.


Nepřihlášený uživatel

#77066

2016-03-22 22:26

Žilková

#77067

2016-03-22 22:51

Ti nadržení samečci se v Bruselu pěkně vyřadili! Hned bych jim dala!


Nepřihlášený uživatel

#77068

2016-03-22 23:26

 

To je ožrala!

 

https://www.youtube.com/watch?v=FwtQjMT70D4

 

No a tady se rovnou poblil. :D

 

https://www.youtube.com/watch?v=dsRW0rDChrA


Nepřihlášený uživatel

#77069 Re:

2016-03-22 23:46

#77068: -  

 to je ozrala a malem se poblil. zdroj RT24

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Fz_5k5N7Hw


Nepřihlášený uživatel

#77070 Re: Re:

2016-03-23 00:07

#77069: - Re:  

https://www.youtube.com/watch?v=yXDDXLIQAaw pro sluníčkáře a příznivce TOP09.


Nepřihlášený uživatel

#77071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-23 00:27

#77062: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 A ty se nauč psát s diakritikou, hňupe. A nevymlouvej se, že nemáš českou klávesnici, když máš "ž"!


Nepřihlášený uživatel

#77072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí

2016-03-23 05:49

#77071: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: allah akbaři v evropě nás obohatí  

 běž se poblit na toaletní mísu xenofilní buzíčku 


Nepřihlášený uživatel

#77073 Re: KGB, StB, Stasi...... školily teroristy obecně a v osmdesátých letech....

2016-03-23 06:21

#77064: -  

 ....v masovém měřítku a to z velké části z arabského světa. Těmto proškoleným teroristům je nyní 50-60 let a evidentně chtějí svůj díl slávy, jsou na vrcholech teroristických organizací a těžko si představit, že by ztratili vazby na KGBáky, kteří je školili a kteří dnes sedí v Kremlu. 

Z toho co dnes předvádějí Zeman s Klausem se dá v v naprostém klidu bez jakýchkoliv spikleneckých teorií usuzovat, že se jedná o KGB či minimálně donašeče KGB, dnes FSB a GRU. 

Řekl bych, že obtížně budete hledat a konstruovat jiné vysvětlení toho, co se dnes předvádějí soudruzi Zeman s Klausem a co se dnes odehrává ve světě, ale neváhejte, zkuste to :-)


Nepřihlášený uživatel

#77074 Re: Re: Re: Re: Re: a co muslimům jde ! KGB, StB, Stasi ....... školily teroristy a v osmdesátých ..

2016-03-23 06:23

#77065: - Re: Re: Re: Re: a co muslimům jde ! 

 

 ....letech dokonce v masovém měřítku a to z velké části z arabského světa. Těmto proškoleným teroristům je nyní 50-60 let a evidentně chtějí svůj díl slávy, jsou na vrcholech teroristických organizací a těžko si představit, že by ztratili vazby na KGBáky, kteří je školili a kteří dnes sedí v Kremlu. 

Z toho co dnes předvádějí Zeman s Klausem se dá v v naprostém klidu bez jakýchkoliv spikleneckých teorií usuzovat, že se jedná o KGB či minimálně donašeče KGB, dnes FSB a GRU. 

Řekl bych, že obtížně budete hledat a konstruovat jiné vysvětlení toho, co se dnes předvádějí soudruzi Zeman s Klausem a co se dnes odehrává ve světě, ale neváhejte, zkuste to :-)

Právě občané ČR, Polska, Maďarska, Bulharska, Rumunska a "východního" Německa výše uvedené velmi dobře vědí, je to věc prokázaná a co více, mnozí z nás si vzpomeneme, jak se komunistická pakáž v interní propagandě radovala z každého úspěšného teroristického činu "dělnického hnutí". 


Nepřihlášený uživatel

#77075 Ušmudlaných 50 mil. z našich daní? Jančura je idiot?

2016-03-23 06:34

Čapí hnízdo mi nevadí, je to ušmudlaných 50 milionů. Babiš je ale neschopný politik, říká Jančura

Jak si Jančura představuje, že zlodějský StBák udělá "pořádek ve státních financích"? S jakými lidmi? Copak existuje slušný člověk, který by pracoval pro Babiše? Proč by to slušný člověk dělal?