MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Havel rýmuje se s Hitler. Nebude náhoda, že oba měli knírek a byli zakrslíci.
Re: PARÁDA, ASPOŇ NĚKDO S TĚMA TERORISTAMA DĚLÁ, KDYŽ ZÁPAD A USSA JSOU NESCHOPNÍ!!!
#71596: Králík - PARÁDA, ASPOŇ NĚKDO S TĚMA TERORISTAMA DĚLÁ, KDYŽ ZÁPAD A USSA JSOU NESCHOPNÍ!!!
Termobarické zbraně používat proti lidem, kteří jsou zaregistrování u OSN jako řádná opozice Sýrie, neb jak se v klidu shodneme, bez opozice nemůže existovat demokracie, je zločin a to ze strany Ruska zločinc válečný.
Re: Re: PARÁDA, ASPOŇ NĚKDO S TĚMA TERORISTAMA DĚLÁ, KDYŽ ZÁPAD A USSA JSOU NESCHOPNÍ!!!
#71603: - Re: PARÁDA, ASPOŇ NĚKDO S TĚMA TERORISTAMA DĚLÁ, KDYŽ ZÁPAD A USSA JSOU NESCHOPNÍ!!!
Ty jsi sympatizant IS a Hitlera, ty hajzle teroristickej, islámofašistickej!
Re:
Opravdu se nedivim ze vy Arabasi nenavidite nas Arijce.
Re: Re:
Ty budeš určitě také nějaký zakrslík s knírkem, ty árijče z rómské osady.
Re: Re: Re:
Nahodou mam 5 foot , 16 inches ty arabsky zobane. Jsem blondak,modrooky a za me spermata pri odberu plati sestricky TOP cenu. Tvoje lejou rovnou do kanalu.
Zeman: Projekt o uprchlících pro školy je idiotský a nebezpečný
Re: Re: Re: Re:
To je mi líto, že se musíš živit prodejem svého spermatu, zakrslíku uprchlíku s knírkem. Jelikož mám 1 metr 90 centimetrů, a narozdíl od tebe opravdu modré oči a světlé vlasy, tak mi můžeš říkat velký slovane. Tvůj původ bych hledal někde v Indii, kočovníku.
Havlisti jsou přímí potomci Hitlera, stejně jako Merkelová!
Re: Re: Re: Re: Re:
Ja ti to verim, bilej cigan take muze existovat. Pravdepodobne tveho pradedecka ukradli cigansti kocovnici nekde na Podkarptske Rusi. Bussiness je bussiness,ty zase prodavas pasticky na mysi.
Libyjský vůdce Muammar Kaddáfí před pěti lety varoval lídry evropských zemí, že pokud nezabrání teroristické vlně zvané Arabské jaro (nebo ji alespoň nepřestanou podporovat), čeká Evropu invaze radikálních islamistů, kteří starý kontinent násilně ovládnou.
Re: Re: Re: Re: Re:
Ty kapoune,ty zadne nemas, Ty tam mas jedine vitr.
Havloidi jsou ti bolševici a fašisti!
DLUHOSLAV SRALBOTKA BY MĚL OKAMŽITĚ ODSTOUPIT, JE BEZPEČNOSTNÍ RIZIKO PRO ČR!
Zeman: Evropská pohraniční stráž je komická, Schengen má chránit armáda
Valka nebude, general z Modrou knizkou se nam zblaznil.
Generál Pavel rýmuje se také s prdel a s Havel!
Ruce pryč od Barnevernet!
Připravuje se nová knížka pohádek. Podle informací vysokého komisaře EU, je nám navrhováno upravit naše klasické pohádky následovně: Perníková mešita, Červená burka, Abdulláh a Fatima, Ropa nad zlato, Dlouhý, široký a ukamenovaný, Sulejka a sedm mudžahedínů....
Zeman: U ekonomických migrantů a šiřitelů nenávisti je jediné řešení – deportace
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#71595: - Re:
...někde za polárním kruhem. Toho lituje i celé tebou zamořené okolí.