MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59351 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Až bude opičák hodně v úzkých, tak promluví o zločinech havloidů

2015-09-27 19:54


Nepřihlášený uživatel

#59352 Tohle je neuvěřitelná zpráva, jak je možné lháři věřit, že mluví pravdu....

2015-09-27 19:55

....nejsem zatím ochoten připustit, že je tu 55 procent lidí polo-dementních a takovou věc skutečně dělají. Pokud by tomu tak bylo, bylo potřeba se odsud urychleně odstěhovat. 

 

Zemanovi věří 55 procent lidí, o 10 víc než v červnu. Největší důvěře se těší starostové


Nepřihlášený uživatel

#59353 Miloš Zeman je člověk zneužívající politickou moc, tedy páchá velezradu.....

2015-09-27 19:56

 

2015-09-25 15:55

 

#59028: - Re: Re: Re:  

 

 Celkový počet imigrantů v rámci EU a do EU je cca 1 mil. lidí /ročně, přičemž nově příchozích je cca 500 000. V drtivé většině se nejedná o azylanty a tito nově příchozí udržují stabilní počet obyvatel v Evropě. 

Pro ty hloupější je potřeba vysvětlit, že nárok na azyl vzniká na základa Všeobecné deklrace lidských práve z roku 1948 jako jednoho ze základních dokumenů OSN, ke kterému se odkonce připojil i bolševické tedy totalitní státy "již" v roce 1972 na Helsinské konferenci. 

Azylant je tedy člověk, který prokáže, že mu v jeho zemi hrozí velké nebezpečí. Míra vnímání nebezpečí, ale určuje stát azyl poskytující. 

Je také naprosto pochopitelné, že lidé, kteřím hrozí smrt z důvodu jejich demokratického smýšlení a jednání vysoko převyšují inteligencí, schopnostmi, většinou i znalostmi, kulturou a mravností daleko průměr nejen své země.

 Tito lidé logicky chtějí tedy pracovat ve svém oboru a k tomu jim bohužel dává daleko více příležitostí země velká nikoliv malá s exotickým jazykem jako maďarština, čeština či slovenština. Je tedy logické, že tito lidé po útrapách které podstoupili budou hledat azyl v některé velké zemi ať už jsou to Spojené Státy, či velké stát Evropy nebo  bezpečné státy Jižní Ameriky.  Možná někteří využíjí azyl i v Indii např. 

Tedy na celé současné vlně tisíců lidí pohybujících se Evropou je spíše zajímavé to, proč se koncentrovala do několka málo týdnů místo v minulosti obvykllého celého roku. 

Je velmi pravděpodobné, že se Rusko velmi aktivizovalo a má tedy na celé věci svůj podíl. Tito lidé jsou pro dnes již opět totalitní Rusko velkým nebezpečím ve státech o které Rusko má zájem. Navíc místa uvolněná po těchto lidech může nahradit "povolnými" či dokonce " zločinými" Rusy, jak předvedli na Krymu. Tato úvaha není žádnou "konspirační teorii", ale reálným hodnocením ruských aktivit např. v Syrii. 

Tedy Miloš Zeman je marx-linské komunisticko bolševické hovado, nikoliv prezident. 


Nepřihlášený uživatel

#59354 Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 19:57

Kdy ten Zeman bude mit projev v tom New Yorku? To bych rad slysel,to bude sranda .


Nepřihlášený uživatel

#59355 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Až bude opičák hodně v úzkých, tak promluví o zločinech

2015-09-27 19:57


Nepřihlášený uživatel

#59356 Re: Dnešní Rusko ovládané KGbáky z Kremlu je nové CCCP

2015-09-27 19:58

Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk

#59357 Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 19:59


Nepřihlášený uživatel

#59358 Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla....

2015-09-27 19:59

#58983: midra -  

 ....Demoktratem musí být proto, že to po něm požaduje ústava. Není možné, aby v jakékoliv ústavní pozici popsané demokratickou ústavou zasedl nedemokrat, komunista, nácek či nějaké podivná kombinace obojího, což je Miloš Zeman. Věcné kritiky a minimálně nepříných důkazů pro mé tvrzení najdete nejen na této diskkusi celou ředu. 

Druhou věc, která je nezbytně nutná, aby daný člověk dodržel volební zákon, tedy jeden ze základních zákonů demokracie. Ani toho Miloš Zeman nebyl schopen, je to logické, je to komunistický nácek a jako takový se logicky k moci dostává velmi podvnými cestami porušováním zákonů. 

To, že to Nejvyšší správní soud takto nevyhodnotil, je sice realita, ale nic to nemění na tom, že celé další působení Zemana v ústavní pozici dává spíš za pravdu mému názoru než názoru Nejvyššího ústavního soudu.

Už jen schůzka Zemana s KGBákem Putinem za přítomnosti velmi podivných osob bez bezpečnostních prověrek Mynáře a Nejedlého je věc naprosto absurdní a svědčí o tom, že Zeman není demokratem ve smyslu naší Ústavy.

Neví dokonce ani tak banální věc, že úředník může jednat jen a podle zákona, nijak jina, nemá nějakou libovůli k jednání podle "vůle" Miloše Zemana. 

Velmi jste si také poplet "většinovost" v demokracii. Např. systémové změny lze v demokracii provádět nikoliv většinou koaliční, ale shodou napříč politickým spektrem snad až nato, že se těžko dá brát ohled na anomálie jako jsou komunisté a neonacisté, kteří se čas od času do parlamentu naštěstí v menšívé podobě dostanou nejen u nás.

Miloš Zeman "zvolený" - ke zvolení se prolhal, důkazů je tolik, že je nemá smysl ani opakovat většinou, která přišla k volbách nikoliv většinou všech voličů, by se měl tedy velmi krotit ve svém poukazování na "mandát" který získal. To, že je doposud většinou obyvatel na Hradě tolerován, ještě vůbec neznamá, že by jej kdy většina oprávněných voličů volila. Dnes už dokonce ani náhodou, neboť se dlohodobě dokonce pohybuje pod 50 % důvěry - tedy více jak 50 % lidí o něm dlouhodobě tvrdí, že lže!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#59359 Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 20:01

#59357: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk - Re: Cochtan bude vypravovat v OSN. 

 Soudruh Sobotka také "privatizoval" byty OKD podle vzoru čtrnáctimiliardové zlodějiny Miloše Zeman v MUS. Zemanovi se Bohoušek opravdu povedl :-). 

Ferdinand Poseroutka

#59360 Re: Re: Re: Blbá petice

2015-09-27 20:02


Nepřihlášený uživatel

#59361 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Až bude opičák hodně v úzkých, tak promluví o zločin

2015-09-27 20:03

#59355: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Až bude opičák hodně v úzkých, tak promluví o zločinech  

 Od roku 2004 je pořád aktuální :-), na serverech ruské propagandy, jak si snadno za pomoci Googlu dohledáte. Pomocí této zprávy si můžete udělat seznam rusko trollích serverů v angličtině, obdobně jako podle některých videí jako z Ukrajiny. 

Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk

#59362 Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 20:05


Nepřihlášený uživatel

#59363 Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněný

2015-09-27 20:05

...humor je jednou z cest, pokud je ještě zachována demokracie. Otázka je, zdali Miloš Zeman dosud demokracii zachovává, zdali jeho způsob jak moc získal, jakými lidmi se obkloopil a jak jedná už není dávno za hranou ústavnosti, za hranou demokracie, kterou Ústava definuje? I na to, ale humor dává odpověď, ale bohužel to nedokáže vyřešit, humor už v takovém případě není cestou "z toho ven".

rudé jak čínská vlajka
snad trapností a taky vzteky
vlají dnes nad Prahou
(a hraje balalajka)
prezidentské trenky

smutně si pleskají
nepostrádaje hýždí
které je i celou zemi
čím dál tím víc hyzdí

nad městem vlaje
zástava zeměpána
jen on a nikdo jiný
arbitr elegance
a moudrost sama.


Nepřihlášený uživatel

#59364 Tedy skutečně dojde k tomu, že Mynáře nahradí KGBák Nejedlý, za rok zažádá o prověrku....

2015-09-27 20:06

....následně se další rok bude prověrka vyřizovat, prověrku jako KGBák nezíská a pak to bude mít Zeman za pár a tedy celé jeho období bude kancléřem člověk bez bezpečnostní prověrky? 

Dnes to vypadá velmi pravděpodobně. 

Zemanovi dochází s Mynářem trpělivost. Na Hradě ho drží už jen Nejedlý

Je také zvláštní, že se Sobotka neptá, jak je možné, že celou administrativu Hradu ovládají lidé z nesněmovní "poiltické" strany které občané dlouhodobě prakticky nedůvěřují. To je velmi nepochopitelné, proč Zemanovi tyto věci tolerují, proč mu tolerují Nejedlého, který nemá se státem žádnou smlouvu, ale přesto se účastní např. jednání s KGBákem Putinem. 


Nepřihlášený uživatel

#59365 Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 20:07

#59357: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk - Re: Cochtan bude vypravovat v OSN. 

 To ze ma pan Sobotka patrny slovansky prizvuk ,tak je mu dobre rozumet. Jeho anglictina je ale mnohokrate lepsi nez Zemanova.


Nepřihlášený uživatel

#59366 Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská....

2015-09-27 20:07

.....musí dojít k mimořádné společné schůzi poslanců a senátorů a musí se řešit situace na Hradě. Mynář se v bezprostřední blízkosti Miloše Zemana pohyboval více jak dva roky, pokud počítáme jen období od kdy se Zeman dostal do ústavní pozice prezident.  Je tedy jednoznačné, že stát je v obrovském ohrožení, neboť Mynář jezdil se Zemanem na mezinárodní jednání, dokonce se účastnil schůzky s KGBákem Putinem. 

Na Hradě se navíc pohybuje další velmi podivná osoba Nejedlý, který sice nemá žádnou smlouvu se státem, ale má kancelář na Hradě a také byl u jednání s KGBákem Putinem.  Je prvním místopředsedou strany, která dlouhodobě nemá žádnou důvěru voličů, ale přitom její členové se hojně vyskytují kolem ústavní pozice - prezident a pohybují se po Pražském hradu, ať už se jedná o Mynáře, Nejedlého, Augustina nebo také Buriánovou, která je také členkou této velmi podivné "politické strany". 

Mimochodem je dobře připomenout slova KGBáka Miloše Zemana k Mynářovi a prověrce - nemluvil o tom, že ho odvolá, pokud prověrku nezíská - tedy úřad bude rozhodovat naprosto nezávisle, mluvil o tom, že jej odvolá, pokud si jí "nezařídí" a to je sakra rozdíl.  Mynář tedy neměl žádat, měl využít všech prostředků moci, kterou získal jako kancléř a prověrku "si zařídít".

KGBák Zeman se totiž vždy díky tomu jeho idiotskému žvanění sám usvědčí z jeho odporných nedemokratických praktik. 

 

Soudruh Mynáře ale evidentně na Hradě v pozici vydrží až odchodu Miloše Zemana, byť nově určitě bude varianta - abdikace ze "zdravotních důvodů". 

"Rozhodnutí NBÚ zatím není pravomocné. Mynář proti němu může podat tzv. rozklad. O tom bude rozhodovat ředitel úřadu Navrátil, lze nicméně předpokládat, že podpoří verdikt svých podřízených.

 

Prezidentův kancléř by dále měl možnost obrátit se na pražský městský správní soud se žalobou na NBÚ a jeho rozhodnutí. Kdyby ani tam neuspěl, mohl by podat kasační stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu."

Z mého pohledu by měl ale KGBák Miloš Zeman abdikovat, věc je opravdu velmi velmi vážná. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#59367 Ovčáček veřejně a záměrně lže v pozici úředníka státu - porušuje Ústavu a páchá trestný čin...

2015-09-27 20:08

 Je to skutečně šílený, že úředník státu veřejně  a záměrně lže. Ovčáček jako úředník může jediné, může jednat jen a pouze podle zákona, nijak jinak. Zákon natož Ústava mu nikde neumožňuje lhát.  Pokud si myslím, že může jako mluvčí "interpretovat lži Miloše Zemana" tak to se právě velmi plete. Miloš Zeman logicky jako úředník také nesmí lhát, má proto Ovčáčkovi ovšem zásadní výhodu, není za lži postižitelný. 

Ovčáček, sejně jako Augustin a další lháři - úředníci z Hradu by si měl velmi pečlivě přečíst Ústava, kde hned na jejím začátku zjistí, že státní moc - Ovčíček jako úředník státu a jako "mluvčí" uplatňuje státní moc kdykoliv se veřejně vyjadřuje, lze uplatnit jen a pouze podle zákona. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

Ovčáček si myslí, že může vše, není to pravda. Nemůže jako státní úředník tvrdit, že se jedná o trestný čin, když se v nejhorším případě může jednat o přestupek a to by se ještě muselo prokázat následující. 

(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku 5c) tím, že zneužije, úmyslně poškodí nebo hrubě zneváží státní symbol České republiky.

(2) Za přestupek podle odstavce 1 lze uložit pokutu do 10 000 Kč.

Věc je opravdu velmi vážná je možné, že na Ovčáčka bude žaloba skutečně připravena, neboť je velmi pravděpodobné, že Ovčáček soustavným lhaním nedodržuje Ústavu a bude nutné to řešit. Je velmi pravděpodobné, že Ovčáček spáchal trestný čin šíření poplašné zprávy. 

Jak tedy "z toho ven"? Je nutné, aby se občané lžím z Hradu začali aktivně bránit a to žalobami, kdykoliv se jakákoliv lež objeví. Bude jich jistě při každém vystoupení Ovčáčka i Zemana hned několik, ale vypadá to, že žádná jiná možnost jak přinutit partu StBáků a KGBáků z Hradu k tomu, aby jednali mezích Ústavy není k dispozici. 

(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

(2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1 nebo jinou nepravdivou zprávu, která je způsobilá vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa anebo bezdůvodnou záchrannou práci integrovaného záchranného systému sdělí soudu, orgánu Policie České republiky, orgánu státní správy, územní samosprávy, nebo jinému orgánu veřejné moci, právnické osobě, fyzické osobě, která je podnikatelem, anebo hromadnému informačnímu prostředku, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 opětovně,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) způsobí-li takovým činem značnou škodu,

d) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti orgánu státní správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci, nebo

e) způsobí-li takovým činem vážnou poruchu v činnosti právnické nebo fyzické osoby, která je podnikatelem.

(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo

b) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu.

 

Jestli tedy někdo fašizuje, pak je to komunista z Haló novin Ovčáček. 

Všichni voliči Miloše Zemana

#59368 Voliči marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana už nechtějí být komunisty.....

2015-09-27 20:10

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮB*EC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO CHLASTÁNÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#59369 Re: Ten Zeman je ale vykutaleny hajzlik

2015-09-27 20:10

#59342: - Ten Zeman je ale vykutaleny hajzlik 

 Blogýsek čuráka z kavárny hoven.


Nepřihlášený uživatel

#59370 Projev Zemana je projevem člověka zneužívajícího kulturní deprivaci jeho voličů.....

2015-09-27 20:11

Mnou komentovaný projev marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana o holokaustu

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak naopak holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nepíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit...


Nepřihlášený uživatel

#59371 Re: Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 20:13

#59362: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk - Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN. 

 At jiz jste kdokoliv a vase znalost anglictiny je skoro perfektni tak musite se mnou souhlasit ze Sobotkova anglictina v jeho projevu je dobra.


Nepřihlášený uživatel

#59372 Re: Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská....

2015-09-27 20:13

#59366: - Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská.... 

  Z posledního průzkumu CVVM vyplývá, že Zemanovi důvěřuje 55 procent občanů. Tím byl tvůj blábol opět spláchnut do hajzlu, hovne!!! :))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#59373 Re: Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 20:14

#59365: - Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN. 

 Zeman nemluví žádným cizím jazykem. Ruštinu si sice procvičoval se svým řídícím údem z KGB nepřetržitě od okupace této země ruskou pakáží, ale bohužel ani to mu moc platné nebylo, když si oteplení plete se slovem topení. 

Proto je asi dnes tak horlivý a všechna ta nedorozumění v jeho zprávách pro KGB se dnes snaží svojí extra horlivostí v řiti KGBáka Putina odčinit. 


Nepřihlášený uživatel

#59374 Re: Re: Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská....

2015-09-27 20:15

#59372: - Re: Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská.... 

 Z celého období měl nad 50 % v průzkumech jen 4 měsíce, tedy měsíční anomalie na mém příspěvku nic nemění ruský trolle. 


Nepřihlášený uživatel

#59375 Re: Re: Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-27 20:16

#59371: - Re: Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN. 

 Projev je asi napsán dobře, jak je přečten to je jedna hrůza.