MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
veškrnovci vyjebaný
Re: Re: Re:
#5746: Karel Klestil - Re: Re:
Jseš větší debil, než jsem si myslel. To tě nenapadlo, že ten policajt třeba jen pracoval aby uživil rodinu?
Re: Re: ...
Jo a to je lepší, než teď sledovat XYZŽ tuctů lidí, jak si umí jenom stěžovat...aspoň tu není nuda...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re:
Jjjjj....a když chcete napsat Ť, tak ten háček patří nad to T, nikoliv před něho....o)))))
Měl by se vrátit na Vysočinu a objímat stromy!!
Re:
Žádný hlas "nebyl" automaticky přidělen.
Jestli zde někdo tuneloval tento stát, tak to byla Zeman - Klausova zlodějská oposmluvní banda, viz. nejen privatizace Mostecké uhelné, kterou nepodepsal Tošovský, ale Miloš Zeman o prázdninách!! roku 1999 tedy skoro rok po volbách a v této "privatizaci" vyměnil 48 % z 15 mld. hotovosti MUS na rekultivace za 650 mil. a ještě k tomu přidal důl, stroje a v podstatě i vlastní uhlí.
Re:
Nepřihlášený uživatel |
/ #2262014-11-03 17:17Jako volič pana Miloše Zemana se stydím za jemu projevený hlas při prezidenstkých volbách.
|
Osobo 226: Budiž Vám za Vaše veřejné pokání odpuštěno.:) Buranství, lži a zaprodávání vlastní země je neodpustitelné, odsouhlasení okupace trestuhodné. Zvláště když naše malá zemička toto již několikrát zakusila na vlastní kůži. Pan Zeman je ostudou národa a na hrad nepatří.
Skutečná podpora Zemanovi byla vyjádřena počtem hlasů daných tomu jeho lumpenkamarádčoftu SPOZ (Soudruzi Podporující Ožralu Zemana). To je jeho voličská základna a skutečný počet příznivců. Pár jejich voličů bohužel znám, a jsou též dementní, nebo přinejlepším pouze arogantní a sobečtí.
Re: Re: Re: Re:
Miliony lidí živili rodiny a s komoušema nebo náckama se paktovat nemuseli.
Máma mě zavrhla , měla poměr s Jakešem a Stěpánem a ten mě nesnašel .. Byl jsem opravdu ošklivé dítě . Ještě že jsem z té ošklivosti vyrostl .
Re: názor na prezidenta Zemana
#5739: Jaroslav Kubeček - názor na prezidenta Zemana
jen tak mimochodem, vy asi nebudete zaměstnaný ve firmě, která obchoduje s Ruskem nebo Čínou, to by jste asi tak nepsal...protože jestli vám to nikdo neřekl, tak se nyní podnikání přenáší dále na východ, protož jsou tam významější možnosti, asi tak...
Re: Re: a co vy?...jak jste natom?
#4729: - Re: a co vy?...jak jste natom?
jednoduchy reseni. Nicolae Ceaușescu- bylo to rychly a efektivni. jinymy slovy cim vic se s hovnem mazes tim vic smrdi.
| This discussion has been closed. |
S uctou, Tomas Spurny