MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#45626 Zeman je velmi podivná figura....

2015-04-08 06:40

Podle lidí kolem něj (Nejednlý - nejspíš KGBák - nikdy ani nezveřejnil životopis, Mynář velmi podvný zloděj EU dotací, KGBák Remek v Rusku prosazený Zemanem, a pak obtížně uchopitelní lidé jako Kmoníček, Ovčáček, Augustín - místopředseda Zemanovců, Buriánová....), podle toho jak masivně byl porušován Zákon o volbě prezidenta republiky, podle toho, že se bývalý předseda Nejvyššího správního soudu Vyvadil vyprofiloval jako jasný pro ruský přesně pro KGB člověk, přitom právě Nejvyšší správní soud jako jedinný může řešit stížnosti na volby, nasvědčuje, že je Zeman skutečně přímo ruský šváb.  Věci kolem Zemana jsou velmi podivné i z veřejně dostupných zdrojů iinformací, natož kdyby občané znali informace zpravodajské. Já jsem jednoznačně přesvěčen, že jak zpravodajci naši tak i zahraniční z EU a USA mají již dávno dostatek informací, že z Hradu do Ruska unikají utajované skutečnosti státu a důvěrné informace z EU a NATO. Zeman si Remka neposlal do Ruska proto, že je to vzorný komunista, ale spíše proto, že je to vzorný KGBák s nějvětší pravděpodoobností. 

Nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbě prezidenta republiky má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

pravda

#45627 Re: Re:

2015-04-08 06:40

#7365: - Re:  jen 

 souhlasím , máme vymyté mozky a pravdu se člověk dozví  jen  když bude hledat informace , jinak bude papouškovat dav at si zakladají petice na nic jiného se nezmůžou , lidi jsou tak nachýlní být stádem být ovcí ,být otrokem :) 


Nepřihlášený uživatel

#45628 Reálie ruského lágru po okupaci v roce 1968 ale i v roce 1990....

2015-04-08 06:41

Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 07:43

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící z tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout..


Nepřihlášený uživatel

#45629 Re: Re: Re:

2015-04-08 06:47

#45627: pravda - Re: Re:  

 Vy s autorem souhlasíte, že má Miloš Zeman "zdravý rozum"? 

Tak to opravdu neváhejte a doložte přesnou citací, dle mého názor, jeho naprostých blábolů. 

Na to, že Miloš Zeman zdravý rozum opravdu nemá bohatě stačí jeho projev v kterém zmiňuje "selhání elit" - Churchilla a Peroutku, kdy jedním dechem říká, že "má fotografickou paměť" a ve skutečnost snad ještě nikdy nic necitoval přesně, až možná na jedinou knihu kterou snad přečetl, tedy Osudy dobrého vojáka Švejka. 

Je také velmi zvláštní, že Miloš Zeman poněku "selektivně" neřeší "selhání elit" před komunistickým pučem zde a nakonec kdekoliv na Světě.  Je také zvláštní, že selektivně nekritizuje selhání elit Ruska, když jim nevadí parta KGBáků v Kremlu. 

Věc je velmi vážná, pokud nemáte argumenty, tak prostě ty bláboly do diskuse nepište, je to propaganda a v kontextu se Zemanem je to dokonce proruská či spíše pro "KGB" (pro-zločinecká) propaganda. 


Nepřihlášený uživatel

#45630 Nedivím se, že je si pan Soukenka jist.....

2015-04-08 06:51

Soukenka: Amnestie? Slova o korupci bych před soudem obhájil. 

Min. jedna věc je velmi podezřelá. Majitel řetězce pump PapOil prodal řetězec v podstatě "za hotové" velmi krátce před amnestií a je jedním těch, na které se vztahovala dle mého názor Klaus-Zemanova makroamnestie.  

Pumpy PapOil byly dlohodobě spojovány s kauzou LTO. 


Nepřihlášený uživatel

#45631 Jako, že Rusko půjčí Řecku? Aktuálně Rusko doplácí na každý barel vytěžené ropy....

2015-04-08 06:55

...tak leda, že by Rusko půjčilo Řecku z jejich "nového zlatého standardu" o které ruská propaganda tak zaníceně hovořila v minulých letech. :-)

 

Řecko vrávorá nad propastí. Námluvy s Moskvou začínají


Nepřihlášený uživatel

#45632 Re: Re: RECNIK ZEMAN

2015-04-08 07:05

#45621: - Re: RECNIK ZEMAN 

Bolševik  Zeman byl vždy jen prospěchář a vychcánek


Nepřihlášený uživatel

#45633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STYDÍM SE ZA ZEMANA ,

2015-04-08 07:05


Nepřihlášený uživatel

#45634

2015-04-08 07:22

Koukám že soudruzi z Petrohradské dezinformační centrály se zde snaží seč jim síly stačí. Slušnost a svobodomyslnost těm zvráceným prorusáckým šmejdům vždy vadila.

Koukol

#45635

2015-04-08 07:37

Podle jména zástupce nižšší šlechty,chováním plebejec,buran,hulvát a ochlasta!

strýček Pepin

#45636 Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

2015-04-08 07:52

Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.


Nepřihlášený uživatel

#45637

2015-04-08 09:36

Vystupování pana prezidenta neodpovídá reprezentaci a chování "hlavy" státu; ani doma, ani v diplomacii.

Nepřihlášený uživatel

#45638

2015-04-08 09:47

TOP 09 vyzvala včera Parlament, aby zařadil na pořad jednání schůze Zemanovu cestu do Moskvy, konkrétně jeho účast na přehlídce ozbojených sil Ruska a vydal k tomu usnesení. Tuto výzvu Parlament zamítnul 71 hlasy proti 67.

Zeman si v této zemi dělá co chce. Vláda kličkuje a vydává ústy předsedy nemastná neslaná vyjádření a Parlament, který má nad situací jako jediný orgán dohled nemá odvahu situaci kolem prezidenta řešit.

To jsme to dopracovali. Všem voličům Zemana musíme poděkovat. Doufám, že alespoň polovina z nich se stydí a hanba je fackuje.


Nepřihlášený uživatel

#45639 Re: Jako, že Rusko půjčí Řecku? Aktuálně Rusko doplácí na každý barel vytěžené ropy....

2015-04-08 09:55

#45631: - Jako, že Rusko půjčí Řecku? Aktuálně Rusko doplácí na každý barel vytěžené ropy.... 

 To není poprvé, co Rusko (SSSR) atakuje Řecko. Hned po II. Světové tam rozpoutal SSSR komunistickou revoluci. Potřebovali celý Balkán. Naštěstí to nevyšlo. Tisíce komunistů a jejich dětí skončilo v ČSR. Do své "vlasti", kterou mnozí z nich nikdy neviděli, se mohli vrátit v 80.letech 20. století.


Nepřihlášený uživatel

#45640 Další zastřelený černoch v ráji Demokracie

2015-04-08 13:06

. 4. 2015 13.00

Policista Michael Slager z Jižní Karolíny dal za pravdu všem, kteří dlouhodobě tvrdí, že v USA nejednají bílí zástupci zákona s černochy stejně jako s árijci, a předvedl něco, co za nefér musí označit i ten největší čecháčkovský rasista. Kontrolovaného řidiče, který se dal na útěk kvůli alimentům, odpravil zezadu a pak mu nasadil pouta.
 
 
 

Padesátiletému Afroameričanovi Scottu Walterovi nesvítilo zadní světlo, a protože měl dluh na výživném, vyřešil dopravní kontrolu úprkem přes park.

Místo trestného bodu a pár kopanců za rohem, což je v rasistické Americe standardní trest, přišla přísnější odezva, kterou se podařilo na mobil natočit kolemjdoucímu.

Dopravák tasil kvér a nebohého černouška pokropil pěti kulkami do zad, aby následně přivolal pomoc a nasadil mu pouta, což bylo tak to poslední, co mrtvola potřebovala

PS: A jsme to právě my, o kterých se žvaní o diskriminaci Romů, diskriminaci Romů ve vzdělání, a podobné kydy.

Jacob Leadger

#45642 Re: Re:

2015-04-08 14:45

#45606: Kačer - Re:  

 To je fakt dost bídná úroveň vašeho projevu, styďte se!


Nepřihlášený uživatel

#45643 Neni to vyhrozovani?

2015-04-08 14:47

Takovehle priznivce ma pan Zeman......je to z petice o Vyhosteni Shapira...

 

Cesky občan

 

         

 

#142 Budete viset!!!!!

2015-04-08 14:53

Kdo se zde bude zastávat a schvalovat americké vrahy a jejich poskoka, který nesahá našemu panu prezidentovi ani po kotníky, ten bude oběšen ihned jak se otočí režim. Vypátráme všechny, nikdo nám neuteče a kandlábru bude na všechny dost.

 

 

Václav Havel

#45644 Re: Reálie ruského lágru po okupaci v roce 1968 ale i v roce 1990....

2015-04-08 15:17

#45628: - Reálie ruského lágru po okupaci v roce 1968 ale i v roce 1990.... 

 ...a pak jsem se probudil a měl jsem sračky i za ušima...

Kraus v.r.

#45645 Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-08 15:21

#45604: - Proti kolonám fašistů 

 Nechte už toho prašivého zmrda, který byl přes tu čubku Veškrnovou sešvagřen se všemi komedianty od Šumavy k Tatrám pokojně tam, kam si ho rohatej odvlíknul...

Fiala-ods

#45646 Re: Oslovme naše poslance ať Zeman vyzve Putina, aby se omluvil za zločiny Rudé armády v ČSR....

2015-04-08 15:23


Nepřihlášený uživatel

#45647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STYDÍM SE ZA ZEMANA ,

2015-04-08 15:25

#45588: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STYDÍM SE ZA ZEMANA , 

 ..když nakopnete tele do prdele tak zabučí...

Fiala-ods

#45648 Re: Re: Jako, že Rusko půjčí Řecku? Aktuálně Rusko doplácí na každý barel vytěžené ropy....

2015-04-08 15:30

#45639: - Re: Jako, že Rusko půjčí Řecku? Aktuálně Rusko doplácí na každý barel vytěžené ropy.... 

 dokonči si na soukromé pomocné škole Klause juniora základní školní vzdělání pro debily rozumu mdlého pablbe, abys mohl alespoň chcípat na slámě v maštali a hlídat krávy, aby se spolu nehádali kdo je větší vůl, zda kníže Švarcenberk nebo premier Sobotka....

kardinál Duka

#45649 Re: Reálie ruského lágru po okupaci v roce 1968 ale i v roce 1990....

2015-04-08 15:34

#45628: - Reálie ruského lágru po okupaci v roce 1968 ale i v roce 1990.... 

 škoda, že tě máma, kterou tvuj tata vojebal na hnoji před maštalí, nevychcala vaší chromý koze do pití...


Nepřihlášený uživatel

#45650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: STYDÍM SE ZA ZEMANA ,

2015-04-08 15:41

#45590: - Re: Re: Re: Re: Re: STYDÍM SE ZA ZEMANA , 

 vlastenče, ať ti nepraskne tvuj prochlastaný bachor, bacha na to! jsi v porovnání s autorem příspěvku, o ktereho si otiras svuj praseci rypak zahnojený smrdutý pako havlovského typu.

Tak si bez vybirat za psi boudu filcky a pak teprve lez za tvoji kotrmelinou do chliva na palandu pro kočího...