MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#45026 Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 12:30

#45022: - Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

       A od té doby máš debile chronickou závislost na pitralónu. Podle toho co sem píšeš už ho nejspíš i chlastáš. Utápíš se ve starých zážitcích a reálný problémy tě moc asi nezajímaj.

      Ale vo co jde, beztak nejsi ani autorem toho plagátu, co sem pořád kopíruješ. Jenom chceš dělat dojem na eventuální nové návštěvníky diskuze viď? Vsadil bych se, že je ti pičo maximálně tak devatenáct a sjíždíš zde slušně placenou brigádičku. Nejspíš jsi neprožil ani hovno z toho, co se píše na tom plagátu a co snad po revoluci někdo nablil kamsi do novin, protože takový dickensovky, jó v devadesátým roce mynulého století by to byl možná trhák. Taky jsem to chvíli žral, ale já už z toho blbe dávno vyrostl. Taky jsem v tom socializmu cosi zažil, tak mne nezkoušej učit lítat vemeno.        Trollíku. :-) :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#45027 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 12:48

#45019: - Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

Procetl jsem znovu prispevky pisatele, ktere te inspirovaly k napsani tohoto blabolu.

On nikde netvrdi, ze ma nejake vazby na Rusko.  Popsal pouze, jak vypadaly ubytovaci prostory, kdyz museli vypadnout z republiky, co vsechno jeste ukradli a znicili !

Ano ano -  Rusaci jsou prostacci, kteri kradou a smrdi.  Ale oni za to nemohou.  Tak je "zformovala" zlocinna bolsevicka ideologie.

V ruskem narode zila spousta moudrych a vazenych osob.  Ti si ovsem po VRSR ani "neskrtli" !  Bolsevikum se chytri lide jaksi nehodili.  

O tve inteligenci vypovidaji prispevky, ktere jsou vzdy plne sprostot ! Ale chtit po komunistovi slusnost je neco zhola nemozneho !

O metodach ruske propagandy se muzes docist v ve vypovedi novinarky Liz Wahlove.  Na to nebudes mit odvahu, vid hrdino  ?

Káča

#45028

2015-04-03 13:03

Havlisté jsou kreténi!!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#45029 Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 13:17

#45027: - Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Tak jste to tvrdil na svém nicku vy, ale já vás týme za jednostejné podvodníky považuji beztak, tedy v tom případě ten můj příspěvek náleží vám. Ale Vy můžete být beztak svině ve službě, jenž jenom mění formát textu a občas prohodí jen styl, takže já vím, že ten komu jsem to napsal si to stejně přečte. :-) :-) :-) :-).  Děláš ze mne nepozorného hlupáka, ale já nepotřebuji po sobě hlídat nějaké image, já se můžu v pohodě bavit a trénovat se ve psaní. Třeba mám pičo zrovna taky službu :-) :-) :-), jen mne nehlídá žádnej manažer blbečku. :-)  :-)  :-)


Nepřihlášený uživatel

#45030 Re: Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 13:38

#45029: - Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Diky, potvrdil jsi opet moje slova .  Kanalovy slovnik a v hlave vygumovano, to je definice tve ososby !

Vulgarismy ti jdou na jednicku .  Co takhle vyjadrit se k tematu a  usadit me argumenty ?  Ale kde je vzit, ze ?

Ja zadneho manazera nemam, mne staci muj mozek a moje zivotni zkusenosti .

Pokud tebe ridi nekdo z Moskvy, je to tvuj problem !  ( V jake mene te plati, jestli to neni tajna informace ).


Nepřihlášený uživatel

#45031 Re: Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 13:43

#45026: - Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Dokonce i kdyby to tak bylo šílený trolle z ruské ambasády jako, že to tak bohužel není, tak ani tak se nic nemění na realitě osmdesátých let u ruské okupační pakáže a to je bohužel na celé věci nejen to nejsmutnější, ale také to nejzásadnější. 

Ruská pákáž se bohužel dá stále poznat na sto honu to přesto, že už po Praze nechodí v placatých čepicích (ve skutečnosti v osmdesátých letech také v Praze nechodili v placatých čepicích, krováku a válenkách - většinou) ale stále se poznají po smradu, zlatých zubech v jejich ústech, podivných účesech, kožených bundách a sakách ruského střihu, což bohužel dokládá, že se tahle pakáž za 25 let neposunula bohužel vůbec nikam a i to je ná vás ruské pakáži tedy velmi nebezpečné vy jste vlastně pořád bolševici, jen se díváte na televizi samsung a sníte o Škoda auto, ale podstata vašeho smradu je bohužel stále stejná jak předvádíte na Ukrajině. 

Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 07:43

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící z tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.


Nepřihlášený uživatel

#45032 Re: Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 13:49

#45029: - Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Vy jste skutečně pitomec, ruský troll, který není nepozorný, ale blbeček, který opravdu smíchal příspvěky od dvou rozdílných lidí dohromady. Já skutečně naštěstí nejsem potomkem žádné ruské pakáže. Naštěstí nebyla ani moje babička a ani moje matka rusou pakáží znásilněna, což se skutečně v podmínkách ČR po válce dá považovat za obrovský úspěch.  

Bohužel z vás jde smard dokonce i z vašich textů. Na popisu reálného stavu při jejich odjezdu i v době osmdesátých let bohužel není slovo lež a i to je to nejděsivější na celé věci. 


Nepřihlášený uživatel

#45033 O velkém listopadovém osvobození "osvobození"

2015-04-03 14:00

Podvodnikatelé létají se svou bandou do Jižní Ameriky a do Asie svými nebo pronajatými letadly. Divoké pitky. Zábavy. Šoustačky. Kurevstvo s děvkami. Žranice s exotickými lahůdkami. Hýření největšiho stylu a porovedení.Miliardové zisky vydřné ze zaměstnanců.  Krize odbytu. Ninimální mzdy. 1 000 000 chudáků a nezaměstnaných v bídě. Práco na prác? CHachacha !!!!'Zivořící důchodci se ohřívají ve veřejných prostorách.Pracující chudoba za minimální mzdy. Šikana zaměstnanců a dělníků. 1989 je dnes šedá můra.


Nepřihlášený uživatel

#45034 Re: O velkém listopadovém osvobození "osvobození"

2015-04-03 14:12

#45033: - O velkém listopadovém osvobození "osvobození" 

 

LN: Kim Čong-un hledá mladé atraktivní
ženy. Značka? Brigáda potěšení

To bude určitě "kachna" co soudruhu :-/


Nepřihlášený uživatel

#45035 Naši osvoboditelé v Plzni

2015-04-03 14:26

Americké bombardování Plzně

Tento nepřátelský akt nesmí být nikdy zapomenut. Tak to diktují fakta a historická pravda. Americkému velkokapitálu šlo hlavně o zničení významného centra naší ekonomiky - Škodových závodů v Plzni a v dané oblasti.

Fašistické Německo v březnu 1939 tyto závody zabralo a využívalo je pro svůj válečný zbrojní program, a to až do konce války v roce 1945.

17. - 18. 4. 1945, čtrnáct dnů po přijetí Košického vládního programu,americký velkokapitál, vojáci a zbrojaři vedení vztekem a nervozitou z toho, že uvedené centrum naší ekonomiky nebudou ovládat, přistoupili ke zničení závodů v Plzni. 25. 4. 1945 se uskutečnilo poslední masové bombardování Škodovky. Bylo to současně poslední bombardování v Evropě. 500 bombardérů

USA svrhlo na uvedený závod 5000 tříštivých, fosforových a zápalných bomb. 29 objektů Škodovky bylo totálně zničeno, 21 těžce poškozeno... nebyl elektrický proud, komunikační a celková infrastruktura byla zničena.

Americký zločin - bombardování Plzně - neměl žádný strategický význam z hlediska dokončování válečné porážky fašistického Německa. Byl to cílený nepřátelský záměr proti nové osvobozené Československé republice, proti její vládě a proti strategické orientaci na SSSR v poválečném období.

Američanům šlo o rozbití průmyslové a ekonomické základny ČSR. USA bombardovaly ještě Nové Zámky, Nitru, Pardubice, Zlín, ČKD-Praha 25. 3. 1945 a další místa. 17. 4. 1945 bombardovaly dělnické čtvrti Škvrňany a Karlov.

Bylo zabito 624 Čechů, 453 jich bylo zraněno. Američané zničili 505 budov, seřaďovací nádraží a další objekty. Americký generál Patton, když si prohlížel ruiny Škodovky, prohlásil: »Dobrá práce, jsem spokojený!«


Nepřihlášený uživatel

#45036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 14:27

#45031: - Re: Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Ještě je dobré dodat, že tu mnozí této ruské pakáže byli roky, ale nezanechalo to na nich žádné známky. Pořád měli v oknech noviny, pořád paničky chodily v růžových a fialových "debilkách", pořád tak podivně smrděli, protož tak vlastně smrděl celý ten jejich lágr.  Vývoj této pakáže vlastně nula a na tom se nezměnilo vůbec nic. Hrůza hrůz, když na to člověk pomyslí, že věci nikam neposouvají a je zvláštní, že to neděsí je samotné. 


Nepřihlášený uživatel

#45037 Re: Naši osvoboditelé v Plzni

2015-04-03 14:30

#45035: - Naši osvoboditelé v Plzni 

 Je to dnes nějak podstatné? 

Osmdesátá léta si bohužel pamatuje velké množství lidí v ČR a co horší, události na Ukrajině to nově otevírají a to snad to nejhorší, co se mohlo stát. 

Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 07:43

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící z tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.


Nepřihlášený uživatel

#45038 Re: Naši osvoboditelé v Plzni

2015-04-03 14:33

#45035: - Naši osvoboditelé v Plzni 

Od vás komunistické pakáže to vždy zní velmi sugestivně. Podstatné je, že Škodovy závody v Plzni, byly poslední funkční zbrojovkou Němců a tedy nebylo vhodné jí funkční nechat. 

 HISTORIE.CS

Proč nás Spojenci bombardovali?


Nepřihlášený uživatel

#45039 Re: Naši osvoboditelé v Plzni

2015-04-03 14:37

#45035: - Naši osvoboditelé v Plzni 

 Byl. Nacisté i protektorátní úřady se snažili toho maximálně využít, a to nejen v Praze, ale i v dalších českých městech, které byly během let 1944 a 1945 podobně zasaženy. Konaly se hromadné pohřby za účasti protektorátních a nacistických činitelů. Protektorátní tisk tomu věnvoal obrovskou pozornost a popisoval, jak "anglo-američtí bandité" provedli to či ono.

Postoje Čechů by se daly rozdělit do tří skupin. Ti, kteří přišli o někoho z rodiny nebo o dům, se z přirozených lidských pozic stali kritiky letců. Lidé z demokratického odboje viděli jednoznačně hlavního viníka v německých okupantech – kdyby tady nebyli, nebyli bychom bombardováni. A pak tu byla ta amorfní masa občanů, kteří za sardinky, dávky rumu a tabačenky (zvláštní poukázky na tabák – pozn. red.) ochotně pracovali ve zbrojovkách. To byli lidé, kteří neměli žádný vztah k vlastnímu národu, k odboji, k ničemu, a byli velice lehkým objektem jak nacistické, tak poválečné komunistické propagandy.


Nepřihlášený uživatel

#45040 Estebaci to zatahli.

2015-04-03 14:37

http://www.novinky.cz/domaci/366139-strana-prav-obcanu.html

Neni tezko si spocitat proc prorusti hajzlove jako je  soudruh Veleba podporovali jineho nebezpecneho,proruskyho hajzla Zemana ve volbach na prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#45041 Re:

2015-04-03 14:42

#45040: -  

 http://www.cashpoint.cz

To je opravdu ultra důvěryhodný sponzor. Zemanovci jsou prostě neonacisté podle vzoru Sládkovci, s voliči mluví jako s komunisty a s donátory jako náckové. 


Nepřihlášený uživatel

#45042 Re: O velkém listopadovém osvobození "osvobození"

2015-04-03 14:43

#45033: - O velkém listopadovém osvobození "osvobození" 

 Ty jsi neskutecny blb, ktery neumi napsat par vet bez chyb. Precti si svuj blabol znovu.  Pokud chces nekoho poucovat, tak to napis "lidskou" reci !

Jak se za totace bavili komunisticti pohlavari, o tom se psat ani mluvit samozrejme nesmelo !

Mas pravdu v tom, ze dnes se musi makat. Zadny soukromnik si nemuze dovolit zamestnavat lidi se "socialistickou" pracovni moralkou, mezi ktere patris asi i ty !

Pokud chces videt zbidacene duchodce a bezdomovce, udelej si vylet do Ruska !  Ale musis nekam mimo Moskvu.

Kdyz uz se u nas stane nekdo bezdomovcem, muze prenocovat v azylovem dome, dostane najist, teple napoje atd. Podminkou je, aby prisel strizlivy.

V Rusku se o ne nikdo nepostara, natoz aby je nakrmil a poskytl nocleh. Kazdou zimu tam spousta bezdomovcu umrzne .

Bez se svoji bolsevickou propagandou - vis kam, ze ?


Nepřihlášený uživatel

#45043 Re:

2015-04-03 14:57

#45028: Káča -  

 Určitě ti věříme, že jsi Káča!


Nepřihlášený uživatel

#45044 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 15:04

#45030: - Re: Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Na to rusácký trotl nema a nikdy mít nebude.


Nepřihlášený uživatel

#45045 Re: Re:

2015-04-03 15:06

#45043: - Re:  

 I špindíra od ovara se může jmenovat "Káča".


Nepřihlášený uživatel

#45046 Re: O velkém listopadovém osvobození "osvobození"

2015-04-03 15:09

#45033: - O velkém listopadovém osvobození "osvobození" 

 Zalez a nezavid...si otevri podnikani,makej a muzes delat totez..


Nepřihlášený uživatel

#45047 Re: Naši osvoboditelé v Plzni

2015-04-03 15:09

#45035: - Naši osvoboditelé v Plzni 

 Vidím že jako kovaný komunista využíváš nacionálně socialistickou propagandu svých ideologických bratrů. Dobře si vedeš soudruhu.


Nepřihlášený uživatel

#45048 Re: Naši osvoboditelé v Plzni

2015-04-03 15:19

#45035: - Naši osvoboditelé v Plzni 

 ja trvam na tom ze Plzen osvobodil Patton

Rusofile,to uz nikdy nepopres....zalkni se vztekem nebo bez pocitat mrtvoly kolem tvych pratel..za Lenina,genocida za Stalina, Polsko,CSSR,Madarsko,Putinovo zasahovani v Evrope atd.. 

MJ proc nas bombardovali rusove, hadej....jedna,dve, tri....

 

Necpi sem ruskou propagandu,pokud ti chybi Kreml,odstehuj se do Ruska.


Nepřihlášený uživatel

#45049

2015-04-03 17:24


Nepřihlášený uživatel

#45050 Re:

2015-04-03 17:32

#45049: -  

 Bude to o moc složitější. Žádná ústava neumožňuje měnit hranice státu "referendem okresu".  Ruská ústava dokonce neumožňuje měnit hranice Ruské federace ani rererendem celého jednono státu federace, tak demokratická je. 

Navíc je s Krymem obrovský problém, Rusá federace s označila za nástupnický stát CCCP a tedy má ve svém právním řádu Krym jako součást Ukrajiny a dokonce se trojstrannou dohodou zavázala hájit hranice Ukrajiny a nevytvářen na Ukrajinu ani ten nejmenší tlak. 

Výměna kompletně politického vedení Krymu před vlastním "referendem" je už jen "komunisticá třešnička" na dortu. 

Video je čístá a ubohá propagan, nic víc. 

Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-04-02 19:21

 

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko...