MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#43251 Re:

2015-03-18 17:48

#43248: -  

 Další překabátěný komouš co se nedostal k lizu se ozval.


Nepřihlášený uživatel

#43252 Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 17:54

#43250: Tadeášek... - OBJEKTIVITA 

 Vážený, na s. prezidenta HÁZELI VAJÍČKA, RAJČATA A JINÉ PŘEDMĚTY výhradně provokatéři z řad jeho příznivců. Proto se do onoho "prezidenta" netrefili a proto také proti nim nebyl veden zásah. Nic jiného v tom nehledejte.


Nepřihlášený uživatel

#43253 Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 18:03

#43252: - Re: OBJEKTIVITA 

 to je 100 x opakovaná propagandistická lež a pěkná pitomost.... žádní agenti provokateři a notabene příznivci Zemana tam nic neházeli. Byli to leda tak zfanatizovaní Schwarzenbergovci a podobní tupouni.


Nepřihlášený uživatel

#43254 Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 18:04

#43252: - Re: OBJEKTIVITA 

 Ono take nejde o nic jineho nez ze tady ruzni aktiviste siri antiami a docela se jim to dari.


Nepřihlášený uživatel

#43255 Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 18:51

#43253: - Re: Re: OBJEKTIVITA 

 To vám zajisté řekli vaši soukmenovci z řad zemanovců, kteří ta VAJÍČKA, RAJČATA A JINÉ PŘEDMĚTY HÁZELI. Proto proti nim nebylo zakročeno!


Nepřihlášený uživatel

#43256

2015-03-18 18:52

Stydím se za takového prezidenta, který podporuje anexi, moskevské zločince kteří patří před hágský tribunál a za mříže.
Kam tento nelida dal rozum ? To nevidí koho bude mít před sebou ?

Nepřihlášený uživatel

#43257 Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 18:55

#43254: - Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Pravda že zde zemanomilci a příslušníci rusácké páté kolony mají mnoho vulgárních a lživých příspěvků, nicméně si myslím že slušné lidi nepřesvědčí.


Nepřihlášený uživatel

#43258 O voličích Miloše Zemana....

2015-03-18 19:21

Domnívám se, že je skutečně velmi zásadní věcí, že voliči Miloše Zemana už neví, proč jej zvolili. Miloš Zeman vedl kampaň více jak rok naprosto v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Tuto kampaň opět v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky neplatil z Volebního účtu, jak mu ukládá zákon, k tomu všemu opět v rozporu se Zákone... odporně lhal o všem, o čem promluvil, ať už se to týkalo jeho samotného, jeho rodiny, volebního týmu, financování kampaně, jeho působení v pozici premíéra, privatizací atd. 

Neví-li dnes jeho voliči, proč Zemana volili, je velmi pravděpodobné, že se stali obětí odporné zločinné manipulace naprosto mimo Zákon o volbě prezidenta republiky a je bohužel nutné toto znovu začít zkoumat a to přesto, že Nejvyšší správní soud Zemana z voleb nevyřadil, což je velmi podivné, což je v kontextu se současnou situací velmi podivné. Je klidně možné, že Jiří Vyvadil někdejší předseda nejvyššího správního soudu a zakladatel "Přátel Ruska" do věci zasahoval. Pokud by se dokonce potvrdilo toto, bylo by nutné věc řešit u Ústavního soudu. ....


Nepřihlášený uživatel

#43259 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-18 19:23

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#43260 O Václavu Havlovi....

2015-03-18 19:24

Je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#43261 Re: Předání petice

2015-03-18 19:29

#43241: Káča - Předání petice 

 Jdi do prdele!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#43262 Ohrožuje nás superdebilita Miloše Zemana a neonacistických webů na kterých svojí superdebilitu čerpá

2015-03-18 19:29

Je podivné, že občané po Zemanově výronu debility nevyšli do ulic. Jak je taková věc možná, nechápou, jak nebezpečnou osobou Miloš Zeman a jakou bandu zločinců má kolem sebe? 

 To co řekl Miloš Zeman lze dohledat nejen na parlamentních listech v různých verzích, ale také na zvedavci, blistech, svetlukolemnas atd. Proč? Skutečně Zeman čerpá svojí superdebilitu na těchto serverech, obdobně jako jí tam čerpají jeho voliči a dodává jim jí FSB? 

Toto řekl Zeman:

 "Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera."

A toto je realita: 

Údajný Peroutkův článek s titulkem „Hitler je gentleman“ se přes velké úsilí nepodařilo dohledat. Nezdá se pravděpodobné, že by nějaký takový článek Peroutka kdy napsal. Dále je zcela jisté, že Peroutka nenapsal článek, z něhož je další citace. Tento text, publikovaný v Lidových novinách 4. října 1938, napsal Jan Stránský, jenž se skrýval za pseudonymem Petr Bílý. Jde o reakci na mnichovskou dohodu, a kdyby ho Zeman citoval v kontextu, zjistil by, že žádnou „fascinaci intelektuálů zrůdným učením“ neprokazuje. 

Jan Stránský napsal: „Chtěli jsme zemřít za lepší zítřek a možná, že by nám bylo lépe, kdybychom byli mrtvi. Dobrá, budeme tedy pro tento lepší zítřek žít ve špatném dnešku a nemůžeme-li zpívat s anděli, budeme výti s vlky.“

Také citace z Churchilla je překroucená a zasazená do zavádějícího kontextu. Žádný dopis Churchilla Hitlerovi z ledna 1939 se nepodařilo dohledat – proč by jej britský politik vůbec psal? Pravdu má tedy zřejmě Martin Weiss, podle něhož jde o zkomolená slova pronesená v britském parlamentu v listopadu 1938. Weiss inkriminovanou větu cituje ve správném znění v Echu24: „Vždy jsem říkal, že kdyby byla Velká Británie poražena ve válce, doufám, že bychom našli nějakého Hitlera, který by nás navrátil k našemu oprávněnému postavení mezi národy.“ Podle Weisse šlo jen o „uznání rozvratu, do něhož vrhl Německo versailleský mír. Pak už následovala jen kritika Hitlera.“

To už se na superdebility ze superdebilního sektání uspořadáného KGBáky (dnes agenty FSB) z Ruska zapomněli. Už snad superdebil Ovčáček dohledal onen text pana Peroutky? Už se superdebil s jeho superdebilní "fotografickou pamětí", která se nic nepamatuje přesně vzpomněl, že nic takového nikdy od Peroutky nečetl? Už se snad ten superdebil omluvil? Už se ten superdebil také vyjádřil k tomu, jak selhaly intelektuální elity když se komunisté drali k moci a o jaké "elity" se vlastně jednalo? Už se ten superdebil omluvil za to, že vstoupil do KSČ? Proč vlastně byl superdebil volen, když je naprosto zřejmé, že se o superdebila jedná? To jsou snad jeho voliči také superdebilové? 


Nepřihlášený uživatel

#43263 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-18 19:30

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi..


Nepřihlášený uživatel

#43264 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti...

2015-03-18 19:32

...bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#43265 Celá ta šaškárna co Hrad uspořádal, bohužel nebyla soft ruská propaganda, to byl hard core....

2015-03-18 19:33

..v tom nejhorším slova smyslu a dokládá to bohužel i to, že pan Leo Pavlát musel velmi krotit to, co ve skutečnosti říci chtěl. 

Leo Pavlát: Z pražských akcí cítím soft ruskou propagandu

 

To už se na ty Zemanovy prasárny z té ruské šaškárny co uspořádal Hrad zapomnělo? Už ten jeho dvorní idiot dohledal onen článek, který si alkoholický dement tak krásně vymyslel s odkazem, že má "fotografickou paměť"? Zeman nemá fotografickou paměť, neboť nelze dohledat jedinou jeho citaci jakéhokoliv autora, která by byla skutečně přesná,  vždy si tzv. jeho "citace" pokřivuje přesně ke svému odpopornému zjevu! 


Nepřihlášený uživatel

#43266 Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-03-18 19:36

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky a se základními demokratickými principy svobodné volby a soutěže politických názorů.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#43267 Re: Předání petice

2015-03-18 19:37

#43241: Káča - Předání petice 

 Tak to je výborná zpráva Kačenko, alespoň nějaký krok kupředu. Jitka


Nepřihlášený uživatel

#43268 Re: Předání petice

2015-03-18 19:42

#43241: Káča - Předání petice 

 Je to velmi dobře, Zeman je dle mého názor nepochybný velezrádce a to již od doby, kdy dosadil Grosse na min. vnitra a fatálně tím narušil vztahy se spojenci, je velezrádcem proto, že kradl v miliardách při "privatizaci" MUS a ve volební kampani naprosto jasně a prokazatelně o této věci lhal a privatizaci přiřkl úřednické vládě Tošovského, přestože to byl on, kdo je pod rozhodnutím vlády podepsán a odehrálo skoro rok po volbách, tedy měl skoro rok na to, aby věc vyřešil. Misto toho vyměnil 46 % ze 14 mld. hotovosti za 650 mil. a ještě k tomu přidal doly, stroje, lidi a uhlí. Naví ani to mu nestačilo a tento stát masivně zadlužil tempem, které dosud žádná vláda nepřekonala, tedy tempem zdvojnásobení dluhu za 4 roky, aniž měl i jen náznak poklesu nezaměstnanosti, tedy zadlužoval, ale ekonomice to nijak nepomohlo a to ani v letech následujích. Obrat nastal až se vstupem do EU, kde byl růst HDP konečně provázen poklesem nezaměstnanosti. 


Nepřihlášený uživatel

#43269 Zeman je velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2015-03-18 19:48

služeb USA a ČR před Zemanem v pouzici premiéra, v pozici premiéra a po pozici premiéra. 

 

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáky, jmenovitě jednoho konkrétního zločince Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Idnes:

Gross mlžil, aby udržel náměstka

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002  - makroekonomické údaje lze na nalézt na webu ČSÚ

Káča

#43270 Re: Re: Předání petice

2015-03-18 19:52

#43267: - Re: Předání petice 

 Jíťo,podotýkám,že to je informace,která zatím nebyla na tomto diskuzním fóru potvrzena.Ale rádio už o tom informovalo.Konečně se začíná něco dít!Přeji Vám krásný večer,Káča.


Nepřihlášený uživatel

#43271 Pravděpodobný KGBák a komunista min. myšlením Klaus....

2015-03-18 19:59

....má naprostou pravdu - 

Vývoj politiky po Babišovi je hrůzostrašný, řekl Klaus

StBáka Babiše volila naprosto stejní hlupáci, kteří původně volili právě post bolševickou ODS, to ve skutečnosti KGBákovi Klausovi na StBákovi Babišovi vadí nejvíce, neboť dnes je mu naprosto jasné, jaké zrůdnosti zde generoval. 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako je "zklama" KSČ :-/, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířili  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky". 


Nepřihlášený uživatel

#43272 Re: Re: Re: Předání petice

2015-03-18 20:04

#43270: Káča - Re: Re: Předání petice 

 Petice byla předána, převzal si komunista a student VUMLu v roce 1989 soudruh Přemysl Sobotka a socan Jařmář předseda petičního výboru. 

např. na Idnes takto - Jedná v zájmu ruského nepřítele, tvrdí petice za Zemanovo odstoupení

Káča

#43273 Re: Re: Předání petice

2015-03-18 20:05

#43268: - Re: Předání petice 

 Dobrý večer,souhlasím!Osobně si myslím,že Zeman je Zlo ve všech směrech!Musí z Hradu pryč! Káča


Nepřihlášený uživatel

#43274 *** PRO NAŠÍ KAČENKU ***

2015-03-18 20:06

#43241: Káča - Předání petice 

 Kačenko, velké díky za příjemné večerní info. Teď jenom doufat, ale určitě vše dobře dopadne, ten zlořád prolhaný patří na své " venkovské sídlo". Hezký večer


Nepřihlášený uživatel

#43275 Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 20:13

#43257: - Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 já nejsem ruská pátá kolona, jde mi objektivnost, vůbec neschvaluji anexi Krymu, Putin porušil Budapeštské memorandum, ač byl k tomu vyprovokován, EU a USA, , které řádně přilili oleje do ohně, neměl to dělat i když  90% obyvatel tam chce patřit k Rusku. Bohužel my z dlouholetého ruského vlivu, skáčeme hned do vlivu amerického a ne vždy to je ku prospěchu ČR.  Pravdou je, že desítky příznivců knížete a TOP09 a  jim podobní porušilo několik zákónů této země a většina médií to bagatelizovala nebo jako třeba Respekt napsal, že je to vlastně v pořádku, že si to Zeman zasloužil. Není to v pořádku byl spáchán tr.čin. Rovněž není v pořádku lhát a říkat, že to byli Zemanovi příznivci, provokatéři apod. vždyt to tech. bylo v momentě demostrace nemožné, tam se jednalo o 10ky lidí, příznivců knížete apod. A ti stejní lidé jsou dnes schopni tvrdit, že fašismus a nacismus je ultralevicový pol. směr a ne jak se to učí na univerzitách, ultrapravicový. Protože podle jejich neobjektivního, pokřiveného myšlení, to nemůže být vůbec spojováno s pravicí , protože pravice představuje to jediné správné a pouze demokratické smýšlení...asi pravicové junty , které většinou v Jižní Americe podporuje US, jsou asi taky takové ty správné... Tato opětovná redefinice historie je hloupá a více než trapná !!!