MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Drž hubu ty havloidní kreténe! Já se můžu nazývat jak chci - Ferdinand Vaněk je taky moje alter ego!
Kdyz si vzpomenu, kolik cervenych karet dostal Opilec od obcanu CR a srovnam to s dnesni akci komousu, je mi po dlouhe dobe do smichu. V listopadu se dalo hovorit o tisicich osob s cervenymi kartami, dnesni akce na podporu Zemana byla jedno velke fiasko. Asi neni tak oblibeny, jak si stale ten sebestredny blb namlouva. A kde byla soudruzka Jelena Vicanova ? Nebo uz je izolovana na psychiatrickem oddeleni jako nebezpecny blazen?
ZPRAVY RADIA JEREVAN.
DNES SE NA PRAZSKEM HRADE SESLO TISICE A TISICE DEMONSTRANTU
A to skoro,asi,mozna a pravdepodobne az 500......
Priteli (prominte mi to osloveni), dnes se ukazalo naprosto jasne, ze Zeman neni zdaleka tak oblibeny, jak si namlouva on i jeho priznivci. Z teto dlouho pripravovane akce se stala tragikomedie. Lidi se seslo tak malo, ze se klidne mohla podepisovat presencni listina. Zdravim, preji prijemny vecer a hezkou nedeli.
Je to presne spocitano.
Byl jsem na te demonstraci.Celkem jsem napocital 284 prozemanovcu, 189 zahranicnich turistu 67 kapesnich zlodeju,38 tajnych od policie,15 prostitutek,4 pansky prostituty. ZEMANA, FILIPA, VOKAMURU a jednoho VELEBU.Dale tam byla pi NOVAKOVA vyvencit svoji cubicku Astu.
Re: Re: Re:
Primitive, vis vubec co znamena alter ego ? Bez pomoci internetu urcite ne ! Ty urcite nemas klasicke vzdelani . Upozornuji Te, ze se netyka pomocne skoly !
Re:
Většina ho podporuje, proto vyhral volby. Na rozdíl od opilce Havla, ma přehled. Přeji mu, aby se ucházel o další voleb. období.
Od kdy 350 prozemanovskych demonstrantu je vetsina? Ten zbytek byli tajni od policie, turisti , duchodci a milenci na prochazce.
Veleba by měl klečet na hrachu za ty jeho stupidní projevy
Dnes přišla na Hrad manifestovat "spodina" společnosti?
Re:
Kdyz liba prdel Zemanovi tak Veleba pri tom vetsinou kleci ale bere si na to nakolenice
aby nedostal reuma.
"Drž hubu","kreténe".. Hm,to je fakt slabota!Vaše slovní zásoba je neskutečně omezená.Asenade,Vy musíte být strašně nešťastný a zoufalý ubožák! Káča
Několik pomýlených blouznivců vyjádřilo podporu alkoholikovi a to všechno podle všeho zřejmě zaplatila ruská ambasáda. Kolik rublíků asi stálo vytištění zelených karet, které obdržela placená klaka?
ZEMAN a VELEBA. Kdo je kdo?
Re: ZEMAN a VELEBA. Kdo je kdo?
#41468: - ZEMAN a VELEBA. Kdo je kdo?
Veleba je ten menší! A za Zeman má ještě před sebou medvěda, který se jmenuje Putin
Bolševická manifestace na Hradě? Asi si na to budeme muset zvykat.
Odpověď hodná tupého a nevzdělaného rusofilního zemanovce, člena rusácké páté kolony.
Re: Re: Smrad se táhne z ambasády USA
#41433: - Re: Smrad se táhne z ambasády USA
Hezky si jim to nandal soudruhu, presne podle regulí soudruhú z FSB.
Re:
jsi ubožák naopak akce byla velmi úspěsná stovky lidí, Vy jste jen zneužili 17 listopad potom jste stěží sehnali desitky kryplů s červenýma kartama
Nazdar honimíre Asenade, koukám že ti zase chybí masturbace, tak jen běž pokračovat. Možná se nad obrázkem ovara ještě uvolníš.
| This discussion has been closed. |
Zeman se nemohl dopocitat tak mu Veleba pomohl.
Vsadil bych se ze na Vaclavskem namesti v te dobe co byla ta minimanifestace na Hrade se seslo daleko vice lidi a nikdo tam nic neporadal.