MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#38276 Karikatura na hradě

2015-02-12 22:12

Karikatura na hradě

 

Díky lživé  kampani nyní dlí na hradě českých králů osoba (nebudu psát osobnost), která krom toho, že neumí ovládat své sklony k alkoholu, je nesmírně mstivá a sebestředná. Nepochopitelné ovšem je, že tato karikatura politika byla volena dost velkým množstvím voličů. Ne, to, kdo byl zvolen, ale to, jací jsou naši spoluobčané a jak asi myslí, to je tragický pohled na naši dobu.

Vše, alespoň podle mne, vyplývá z toho, že jsme si vzali heslo :"nejsme jako oni!", příliš doslova. KSČ a její nohsledové měla bát již těsně po revoluci postavena mimo zákon a donašeči STB potrestáni. Tak se to stalo v Německu a proto tam nyní nemají podobnou pátou kolonu, se kterou se naše politická scéna potýká. Pokud by se tak stalo, náš současný pan prezident by zcela jistě nemohl kandidovat, v parlamentu by se nepromenádovali komunističtí dinosauři a mohli jsme být mnohem dál.


Nepřihlášený uživatel

#38277 proletáři Zeman a Klaus

2015-02-12 22:13

 Miloš Zeman a Václav Klaus jsou proletáři v ton nejhorším a nejodpornějším slova

smyslu, jsou zavistiví a mstiví na těchto dvou vlastnostech stojí celá bolševická

ideologie, jsou to tedy bolševici toho nejodpornějšího ražení a jako takoví se také ničím

neliší od nacistů.  


Nepřihlášený uživatel

#38278 zeman je obrazem 1 / 4 národa

2015-02-12 22:27

 Ano, je to opravdu strašlivé, ale Zeman je důkazem toho,

jaké povahy  je 1/ 4 národa.

Je to opravdu katastrofální, ale  díky Zemanovi se rozkryla naše společnost

se vším všudy.

2,7 milionů namyšlených, arogantních hlupáků,

alkoholiků, lhářů, závistivců, nepřejícníků atd..., atd... 

ZNÍ TO STRAŠNĚ, ALE JE TO BOHUŽEL  HOŘKÁ PRAVDA. 

ZEMAN JE OBRAZEM 1 / 4 ČESKÉHO NÁRODA.

Arabela

#38279

2015-02-12 22:32

Držte už huby vy kreténi zasraní Zeman vyhrál po demokratických volbách, kundy jedny kavárenský!!! Nakopala bych  všem vaše imperialické prdele!!!


Nepřihlášený uživatel

#38280 Re:

2015-02-12 22:48

#38279: Arabela -  

 Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 


Nepřihlášený uživatel

#38281 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-12 22:51

Stejně tak se do superdebilí stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi.

 


Nepřihlášený uživatel

#38282 Re: Re: Re: Re: Karikatura na hradě

2015-02-13 02:01

#38274: - Re: Re: Re: Karikatura na hradě 

 Doufal jsem, ze si prectu nejake argumenty.  Zatim jsem se pouze docetl, ze jsem nejzkurvenejsi blabol a krypl.  To je stejne, jako bych ja tvrdil, ze Tvuj otec nese vinu za vyhynuti mamutu a moje kuri oko.  Tak to zkus jeste jednou, treba mas dost dukazu pro svoje tvrzeni !  Jo a to kuri oko mam na pravem chodidle, tak se zeptej taty, co s tim mam delat.

Zemanovci jsou falešní lidé

#38283 Zemanovci házi falešné úsměvy

2015-02-13 06:45

#38274: - Re: Re: Re: Karikatura na hradě 

 Inteligentní a slušní lidé volili právě pana  Schwarzenberga.

Vy Zemanovci jste jeden víc zlý a vulgárnější, než druhý..

A to Vás Zemanovce v běžném  životě potkáme na různých místech,

nejspíš se na nás usmíváte.

Je to to hnus , jaké v ČR panuje šílené pokrytectví.

 

 

 

Káča

#38284 Re:

2015-02-13 06:57

#38279: Arabela -  

 Arabelo,Vy mě bavíte!Jen taková malá výtka,nějak jste se zasekla na jednom místě.Váš slovník se mi zdá dost omezený.Možná by to chtělo vyhledat si nové,neokoukané vulgarismy a začít je používat.Na začátku to vypadalo,že jste drsňačka,která bude své urážky stupňovat,ale jak vidím,zatím jste moc nepřitvrdila.Docela jste mě tím zklamala,čekala jsem od Vás víc.Ale možná by jste ke svým reakcím potřebovala nějaké drsnější akce.To Vás,bohužel,zklamu. Antizemanovce k tomu žádným,ani tím nejhrubším způsobem,nedonutíte.Antíci jsou v tomto ohledu strašně konzervativní a za všech okolností zůstávají slušní,inteligentní a moudří.Pokud chcete,aby s Vámi někdo komunikoval na Vaší úrovni,nezbyde Vám nic jiného,než opustit tuto antíkovskou diskuzi a přestěhovat se na diskuzi zemandrtálskou. Káča


Nepřihlášený uživatel

#38285 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-02-13 07:01


Nepřihlášený uživatel

#38286 Zeman na sebe nevezme nikdy ani minimum zodpovědnosti,

2015-02-13 07:14

Zeman na sebe nevezme nikdy ani minimum zodpovědnosti,  když tehdy zakopl

ožralý, jak carský důstojník, o ten koberec,   svedl to  na  nebohého  psa.   Za to,

jakého máme prezidenta, jsou zodpovědní jen a jen  jeho voliči !!!!!!!

 

 Jeho voliči  by  NA SOBĚ MĚLI NEODKLADNĚ  PRACOVAT A ZMĚNIT SVOJE  MYŠLENÍ ,

(když zrovna  tato kategorie lidí to bude chápat  asi velmi těžce),

 aby se příště už  neopakoval  takový obrovský národní průšvih !!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#38287 Re:

2015-02-13 07:27

#38279: Arabela -  

 No to je slovník hodný voliče zemana...ano, lidé jako ty ho bohužel volili.....Arabelo Arabelo.....fuj.....jsi podobná kreatura jako ta obluda na Hradě....


Nepřihlášený uživatel

#38288 Zeman a Klaus jsou spojenci

2015-02-13 07:28

Jsem dlouhodobě přesvědčen, že Miloš Zeman a Václav Klaus jsou spojenci. Jen si rozdělili českou společnost podle politické polarity. Oba pak pracují na tomtéž. Tj. pracující mimo jiné i pro zájmy jiných států mimo EU v neprospěch České republiky. Oba měli stejný zájem na tom vytvořit v Čechách elitní oligarchii, která by skutečně vládla všemu a všem. Což se jim částečně i podařilo. Bohužel český občan si nechal těmito pány vsugerovat, že jeho jedinou občanskou povinností je odvolit a dál bude trvale bezmocný. Oba výše zmínění pánové v podstatě nenávidí svéprávného a důstojného občana.


Nepřihlášený uživatel

#38289 Re: Zeman a Klaus jsou spojenci

2015-02-13 07:32

#38288: - Zeman a Klaus jsou spojenci 

 No něco na tom asi bude....je to fakt k zamyšlení ....


Nepřihlášený uživatel

#38290 Rusko už má zase plán, jak obsadit Prahu. Unikl do televize

2015-02-13 07:38

Rusům evidentně nestačí, že tajně posílají vojáky a bojovou techniku na východ Ukrajiny. Jejich zrak už se s podobnými úmysly obrací i na zbytek Evropy včetně Česka.


Nepřihlášený uživatel

#38291 Re: Nejvíce nenávisti ze sebe chrlí příznivci MZ

2015-02-13 07:50

#38279: Arabela -  

 Všimněte si, že nejvíce nenávisti  je na straně příznivců prezidenta.

Předejte tuto petici všem svým přátelům a známým !!
Nepřihlášený uživatel

#38292 Předejte tuto petici všem svým přátelům a známým !!

2015-02-13 07:55

Předejte tuto petici všem svým přátelům a známým  !!


Nepřihlášený uživatel

#38293 Miloš Zeman je nácek nebo bolševik nebo nějaká zrůdná kombinace obojího jako Putin?

2015-02-13 07:59

Je mnoho dobrých důvodů proč podepsat petici .  

Situace je velmi vážná, Miloš Zeman naprosto fatálně porušoval 

Zákon o volbě prezidenta a

bohužel zákon o volbách porušují především zločinci,

kteří se chtějí dostat k moci, ne demokraté,

ale typicky náckové a komunsté.

Obtížně se rozhoduje, co je Miloš Zeman více,

jestli je více nácek nebo více komunista.  

Káča

#38294 Re: Re:

2015-02-13 08:04

#38291: - Re:  

 Ano,to je zcela evidentní.Jsou to jedinci nenávistní,závistiví,zlí,arogantní, sprostí,obhroublí a naprosto hloupí.A je to vidět nejen na této diskuzi,ale i při osobním,náhodném kontaktu.Ale co jiného od nich čekat?Jsou přesnou kopií prezidenta,kterého si zvolili. Káča


Nepřihlášený uživatel

#38295 superdebilita je nekonečná

2015-02-13 08:12

Po schůzce s korunním princem pokračoval program Miloše Zemana v Abú Zabí. Třeba recepce na českém velvyslanectví, kde Zeman připomenul, že do Emirátů rád jezdí na dovolenou jeho kancléř. Který navíc chystá již příští týden svatbu, prozradil Zeman v zahraničí. Český prezident tak termín veselky doslova rozeslal do světa!


Nepřihlášený uživatel

#38296 Re: Re:

2015-02-13 08:32

#38284: Káča - Re:  

 Na obrynu Arabely bych řek následující.

Fašistické podhoubí místních petentních zmrdů chcípáků a buzerantů se nezaslouží, aby se vůdči nim plýtvalo slušnými slovy. Bohužel i zásobnník sprostých slov je v češtině omezený. Ve skutečnosti neexistuje zatím v lidské řeči ještě to správné sprosté slovo, které by vás, vy tupé petentní bestie dostatečně vystihlo. Proto i slovník všech co vás nesnáší a hlavně fašistickej symbol Kcharla zmrda Buzeratnberga, se nakonec musí vyčerpat.

Kromě toho váš slovník vy petentní ksindle nakonec taky nikterak bohatý není. Je limitován školením na vašich teambildincích kde vás ti agenti, placení korporátními fašistickými úchyly nakonec školí.  

S terorizmem se nevyjednává. Na fašistický xyndl se spisovnými slovy rovněž plýtvat nemusí. SMRT FAŠIZMU. Kdo zná identitu místních pisálků, prosím pochytejte je a zadavte je týden nemitejma čurákama. Je to nevzdělanej placenej tupej chlív zákeřnejch mrdek. Pozabíjejte je někdo PROSÍM.


Nepřihlášený uživatel

#38297 Re: Re: Re:

2015-02-13 08:38

#38296: - Re: Re:  

 Typický příklad  hyenismu -  vizitka voliče M.Zemana


Nepřihlášený uživatel

#38298 Re: Re: Re:

2015-02-13 08:38

#38294: Káča - Re: Re:  

 Naprostý souhlas!!!


Nepřihlášený uživatel

#38299

2015-02-13 08:39

Miloš Zeman  masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002


Nepřihlášený uživatel

#38300 Re: Re: Re:

2015-02-13 08:40

#38296: - Re: Re:  

 Nejdřív se nauč česky chudáčku!!! tebe měl fotr nastříkat do kopřiv :-))