MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#37776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-08 21:55

#37766: KVZ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy znáte jediného komunistu co nic neukradl? Tak to dejte k lepšímu jeho jméno, to si rád prověřím. 


Nepřihlášený uživatel

#37777 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-02-08 22:00

Stejně tak se do superdebilí stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...


Nepřihlášený uživatel

#37778

2015-02-08 22:00

Jen tak dále zemanofobní diskutéři, media, novináři a političtí rivalové našeho prezidenta, preference stoupají a prostí lidé se diví, že Vás to baví, ale i záporná kampaň je dobrá ku prospěchu našeho prvního demokraticky zvoleného prezidenta lidem. Teď ještě takto volit celý parlament a referenda i od odvolatelnosti a uvidíme kolik starých harcovníků zůstane v parlamentě. Bojí se bojí, inu 25 let stačilo a co nám zůstalo, jen ty pijavice!


Nepřihlášený uživatel

#37779 Re:

2015-02-08 22:04

#37778: -  

Vy víte, proč jste volil Miloše Zemana? Neváhejte a napište to.  

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blodnýna

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#37780 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-02-08 22:06


Nepřihlášený uživatel

#37781 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-02-08 22:08

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

 

 


Nepřihlášený uživatel

#37782 Spíše si jistě mnozí z nás dovedeme představit Miloše Zemana v teplákách .....

2015-02-08 22:09

....s cigaretou, lahví becherovky a Osudy dobrého vojáka Švejka na balkoně jeho panelákové králíkárny než to, že by byl 17.11.1989 na Národní třídě, ale nepochybuji, že to dosvědčí např. soudruh Holcát, ten si o Zemanovi dovede vymyslet prakticky jakoukoliv blbost. 

Zemanovi účast dosvědčí Kmoníček, Ovčáček, Mynář, Nejedlý a ruský velvyslanec.


Nepřihlášený uživatel

#37783 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-02-08 22:13

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#37784

2015-02-08 22:32

Jací opravdu byli a jsou, se ukazuje při projevech sympatizantů poraženého prezidentského kandidáta. Opravdu se projevují jako tolerantní demokraté a vzdělanci? Zatím se to – s přihlédnutím ke komentářům v mediích a k debatám na sociálních sítích - opravdu tak nejeví. Spíše lze pozorovat skuhrání ukřivděných chlapečků, kteří se navzájem dlouho ujišťovali jak jsou skvělí, silní a báječní, než přišli kluci z vedlejší vesnice a nabančili jim. A tak se alespoň navzájem utěšují, že kdyby se bojovalo podle jejich pravidel a na jejich humnech, byli by skvělí a vyhráli by. A navíc, co je to za vítězství, když ti hoši od vedle mluví jiným dialektem, vrtají se v nose a neumějí se tak svěle plácat po zádech jako oni? A ani ti burani z okolních vesnic jim nepřišli na pomoc! Opravdových osobností, kteří jsou nad věcí, je mezi nimi vidět velmi, velice, převelice poskrovnu! Ostatním se hroutí svět: ne ten skutečný, ale ten převážně v Praze vysněný a mediálními spanilými jízdami šířený. Obávám se ovšem, že se nevrátí do reality a nezačnou tedy každodenně politicky pracovat na alternativním „nezemanovském“ programu, aby s ním příště slavně vyhráli, ale s pravděpodobností hraničící s jistotou se ukřivděně pustí do tradičního českého okopávání nohou protivníka…

Marek

#37785

2015-02-08 22:32

Lže, lže a zase jen stále lže! Nevím, co si mám o tomto člověkovi myslet... :(


Nepřihlášený uživatel

#37786

2015-02-08 23:35

Odporný rudo-hnědý dement Zeman a jeho blbečci Ovčáček a Mynář si budou otírat své nevymáchané huby o čestného člověka-novináře Peroutku,který zahynul v koncentráku????

Byla by to radost vidět,jak přes ty své hnusné držky dostanou pořádných pár facek!!!

Už si koledují dlouho!!!!


Nepřihlášený uživatel

#37787 Re:

2015-02-08 23:38

#37784: -  

Tento "hodnotny a pravdivy" prispevek zde byl jiz nekolikrat uveden.  Odpurci Zemana nejsou rozhodne zadni ukrivdeni vesnicti kluci.  Vy si nemyslite, ze by se priznivci protikandidata projevovali jako demokrate a vzdelanci ?  V tom pripade Vam doporucuji, precist si prispevky Zemanovych priznivcu. Vulgarismy, oplzlosti, sprostota nejhrubsiho zrna, to ma byt znamkou inteligence ?  A nezminujte, prosim, okopavani nohou protivnika.  Byl to prave Zeman, ktery ve volebni kampani ujistoval, ze povedou gentlemansky boj, bez okopavani kotniku. A byl to prave tentyz Zeman, ktery od prvniho otevreni ust, okopaval kotniky sveho protikandidata.  Ten byl prilis slusny na to, aby oplacel stejnou minci !


Nepřihlášený uživatel

#37788

2015-02-08 23:46

Dement Zeman škodolibě zkouší,jak dlouho si ještě necháme kálet na hlavy....co všechno ještě veřejně musí pošpinit a znesvětit,aby se Čecháčkové ozvali??????

Islám v ČR nechceme!

#37789 Brno: 14.2. v 16:00 na Moravském náměstí (před kinem Scala)

2015-02-08 23:53

Zveme vás všechny na naši manifestaci za mír, svobodu a demokracii a proti islamizaci České republiky, kde můžeme společně vyjádřit své Ne Islámu v ČR! Protiislámská akce začne v 16 hodin, vystoupí na ní kromě jiných docent Martin Konvička, Jiří Barták, rabín Jair Jerochin či kurdský lékař Yekta Uzunoglu. „Jde nám o otevřenou diskusi a hledání řešení, ve kterém Evropa naprosto selhala,“ napsali o cílech demonstrace její organizátoři. „Šíření nenávistné ideologie je v Evropě pořád ještě trestné. Nacismus také nesmíte propagovat, šířit a vyučovat. A o to jde. Islám stojí před nutností reformace. Islám jako ideologie je špatně, šaría je neslučitelná s demokracií i podle Evropského soudu pro lidská práva.“Mezi řečníky bude i starosta městské části Brno-Bystrc JUDr. Tomáš Kratochvíl; ten se před časem vyjádřil negativně k záměru vystavět v bystrcké lokalitě Kamechy mešitu.


Nepřihlášený uživatel

#37790 Dost už bylo Zemana !!!

2015-02-09 06:12

Miloš Zeman by měl  už konečně odjet na Vysočinu a tam už zůstat.

Dost už bylo Zemana !!!


Nepřihlášený uživatel

#37791

2015-02-09 06:14

Miloše a Babiše do koše!!!!!!!!!

Komouši a estébáci táhněte do háje a už se nevracejte!!!!!!!!!!

Běž domů Zemane, čeká tě tvá flaša, běž domů Zemane,

tady tě lidé nemilujou.........:))))))))


Nepřihlášený uživatel

#37792

2015-02-09 06:55

Zeman je skutečný exót. Už nemůže zpět, díky svým vyjádřením a názorům. Nemůže to zabalit a ztichnout. Zeman teď bojuje o svou podobu v učebnicích, jako 1. přímo zvolený prezident ČR. Ten jeho boj mu nezávidím. Bude to pro Miloše smutná etapa na sklonku života. Na další volební prezidentské období už nemůže pomýšlet, a to jak z hlediska svého zdravotního stavu, tak z hlediska politiky.

Také do 2. volby by mu scházely ty usměvavé a šťastné tváře (např. Jiřina "Jarka" Bohdalová). Ta mu nahnala mnoho voličů v 1. volbě.

A tak Miloš pokračuje. Už "jmenuje" novou vládu pod vedením "Bureše" a řeší dokonce koalici této vlády. Ubozí jeho voliči. Má to být vláda zcela pravicová. Asi potřebuje péči lékařů. Jeho nejbližší spolupracovníci budou muset rychle vycouvat, pokud chtějí zachránit své rodiny a uplatnění na politickém poli. Milošova současná rodina si nezaslouží neštěstí do kterého byla zatažena. Nemůže se ho ale zříci.

Jeho bývalá rodina má štěstí a doufám, že to tak zůstane (bez bližších informací).

Maminka (učitelka) se obrací v hrobě. Chtěla vychovat vzdělaného syna. Podařilo se. Jenže někde se to zvrtlo. Výsledek je prezident Miloš Zeman.

Káča

#37793 Re:

2015-02-09 07:15

#37778: -  

 Aha!A co děláme špatně konkrétně my,zemanofobní diskutéři?Lžeme snad v tom,co o Zemanovi říkáme a píšeme?Ne,pouze konstatujeme fakta.Porušujeme snad pravidla demokracie tím,že podepisujme petici a pořádáme shromáždění?Ne,tohle všechno je legální!Horší je to však s Vaším"hradním pánem".Snaží se diskriminovat hendikepované,zneuctil korunovační klenoty,čerpá inspiraci v Rusku a Číně,porušuje pravidla už jen tím,že si vymůže popelníček tam,kde je zákaz kouření,v oficiálním projevu použil vulgarity,snaží se o navrácení minulého režimu a lže a lže a lže!!!Ale abych Vám jen neoponovala.Ve Vašem příspěvku jsem našla i něco,s čím souhlasím.Jde o slova:"..a prostí lidé se diví..".Hm,ale možná by ani nebylo od věci napsat "sprostí"!Protože o své sprostotě nás tady přesvědčujete skutečně nepřetržitě. Káča


Nepřihlášený uživatel

#37794 Re:

2015-02-09 07:21

#37792: -  

 Vzdělaný Miloš Zeman? Ne nic takového neexistuje. Miloš na to nemá ani inteligenci, ani kulturu a už vůbec ne morálku. 

Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a takoví lidé nevtupují do komunistické strany, nelžou uboze proto, aby získali moc. Nemají to zapotřebí. 

Miloš Zeman je proletář v tom nejodpornějším slova smyslu, závistivý, hloupý, mstivý ubožák, obdobně jako Gottwald, jako Husák a jako Putin. Jeho matka učitelka byla bez pochyby komunistická ........


Nepřihlášený uživatel

#37795 Re: Také se stylizujete do role superdebila?

2015-02-09 07:23

#37784: -  

 Stejně tak se do superdebilí stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v Parlamentních listech a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša. 

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor". 

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájily a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě, lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmnoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...


Nepřihlášený uživatel

#37796 Re:

2015-02-09 07:51

#37778: -  

 Zeman je mešuge, propitý, prolhaný , vychcaný  " Čecháček " !!!!!

Ať už přestane obtěžovat životy slušných lidí a odjede domů na Vysočinu ,

na svoje venkovské sídlo !!!!!

Jistě mu jeho  řiťolezci pilně odházeli hromady sněhu,

 okolo jeho venkovského panství tak hurá !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#37797 ******** STOP ZEMANOVI !!!!! *********

2015-02-09 08:07

BYLA   BY   VHODNÁ   NĚJAKÁ   DALŠÍ   OBROVSKÁ   AKCE -

 

 - DEMONSTRACE

 

 

 - STOP  ZEMANOVI !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#37798 „Nestranný pohled“ českých médií na válku na Ukrajině

2015-02-09 08:17

Když 2. května 2014 v Oděse zvěrsky upálili 48 protikyjevských demonstrantů, náš oficiální tisk mlčel, případně opakoval ukrajinskou verzi tragédie – demonstranti vlezli do budovy, zavřeli se tam a pak budovu zapálili a uhořeli.

Když ukrajinské vojenské letadlo bombardovalo v Luhansku budovu oblastní administrace, což způsobilo smrt mnoha civilistů, ani jsme se to nedozvěděli. Stejně jako nám nikdo neřekl, že v době „příměří“ dělostřelecká a raketová palba ukrajinské armády zabila přes pět stovek obyvatel Doněcka – děti, ženy, starce... A když se náhodou objevily snímky rozstřílené dětské nemocnice, doprovázel je cynický ukrajinský komentář, že povstalci holt neumějí mířit.

Pak dopadla mina na zastávku ve Volnovaše a i v Praze pochodovali ukrajinští demonstranti. A když rakety zasáhly obytnou čtvrť v Mariupolu a zabily 30 nevinných lidí, rozpoutalo se i u nás mediální peklo srovnatelné s kampaní po zásahu malajského letadla. A stejně jako v červenci přispěchala ukrajinská SBU s odposlechem dokazujícím vinu povstalců. (Osobně si myslím, že rychlost reakce oficiálního Kyjeva nasvědčuje spíše připravené provokaci. Nepřekvapí mne, když se z obyvatele Mariupolu navádějícího palbu separatistů vyklube agent ukrajinské tajné služby.)

Nicméně zde zůstává problém dvojího metru – nevinní mrtví ukrajinští občané na území ovládaném separatisty mohou být vražděni dělostřeleckou a raketovou palbou po tisících a nikoho to nevzruší. Naše sdělovací prostředky ignorovaly informace příslušníků mise OBSE o tom, že ukrajinské ozbrojené síly používají zakázanou kazetovou munici proti obytným čtvrtím. Několik desítek stejně nevinných mrtvých ukrajinských občanů na území ovládaném Kyjevem vede k tomu, že se již volá po válce Evropy proti Rusku. Překládám si to tak, že na východ od frontové linie žijí lidé, kterých není škoda, kdežto těch samých západně od Doněcku škoda je. Nemyslí si to jen vláda v Kyjevě, ale i čeští novináři, zejména ti z České televize.

Nejstarší analogii v naší historii má tento přístup v šestém až osmém století. Tehdy do Evropy vtrhli kočovní Avaři, kteří nejprve své spojence Kutrigury a pak také Slovany považovali za „lidi, kterých není škoda“, proto je v bitvě vždy stavěli do předního šiku a sami zasáhli, až když bylo rozhodnuto. Procházelo jim to přes dvě stě let. Pak proti nim vytáhl se svým vojskem Karel Veliký, ale nepodařilo se mu Avary porazit, protože se vyhnuli bitvám. Proto chtěl za pár let své tažení zopakovat a ke svému úžasu zjistil, že velký národ Avarů již neexistuje, protože ho moravští Slované pověstní svou holubičí povahou kompletně vyvraždili.

Ono být Avarem asi i tehdy byla spíše záležitost ducha než národnosti. A jejich dědictví dělit lidi na ty, jichž není škoda, když je vyvraždíme a na ty, jichž škoda je, přetrvalo věky, jak ukazuje současná Ukrajina. Proto chci těm, kdož trpí avarským syndromem připomenout, jak jejich pravzoři dopadli. Přestože tenkrát bylo vraždění skutečně namáhavá ruční práce, Moravané to zvládli asi za pět let.

Když si i u nás v televizi konečně uvědomí, že všechny lidské životy mají stejnou cenu a každá zbytečná smrt nevinného člověka bolí stejně jeho pozůstalé, a tak přestanou podvědomě podporovat genocidu na východní Ukrajině, zbaví se nejen avarského syndromu, ale i jeho možných následků.


Nepřihlášený uživatel

#37799

2015-02-09 08:25

STOP ZEMANOVI !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#37800 Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev....

2015-02-09 08:34

#37777: - Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev..... 

 A který superdebil platí takového písaře superdebila? Nechte nás hádat, CIA...