MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Vážení podepisovači petice
#3568: - Re: Vážení podepisovači petice
Jestli tady někdo šíří nenávist, tak jste to Vy.
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Nesouhlasím s vámi, připojuji se k petici, ale respektuji vaše právo odlišný názor obhajovat a šířit. O tom je svodboda a demokracie. Nesouhlasím s urážlivými vyjádřeními na vaši adresu, protože máte odlišný názor od podporovatelů petice. Přála bych si, aby hlavním způsobem hledání vlastního postoje k řešnným problémům byla věcná diskuse bez osobních urážek.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Vážení podepisovači petice
#3568: - Re: Vážení podepisovači petice
Zadej si do google translatoru slovo pussy. Ať víš, k čemu nás přirovnáváš. Není to nic hanlivého. Akorát já jsem spíš starý kocour, než koťátko.
A že vulgarní výrazy do slovníku prezidenta při veřejném vystoupení nepatří, o tom snad neí třeba polemizovat.
Re:
V dějepisu, když jsem nahlédla do učebnice se opět překrucují fakta a dětem se vymývá hlava víc než za KSČ. Prezident jen nazval věci pravým jménen, realita v této zemi je totiž také vulgární. Když děti vidí bezdomovce, feťáky, štětky vystavené ve výkladu a nebo lovící klienty u benzinových pump... To není vulgární???Toto by učitelům mělo připadat vulgární a měli by dětičkám vysvětlit, že to, že nemají na zaplacení obědů, kroužků a před školou jim smažky nutí fet - toto je ta vaše nová demokracie.
S tím si poraďte paní učitelko a neserte se do psaní petic e revize svobodných a demokratických voleb....
Zemanova c esta do Ruska
Vláda by měla vědět a kontrolovat co bude Zeman říkat v Moskvě při příští návštěvě, aby "náhodou" nesdělil Putinovi a tamním mediím, že souhlasí s anexí Krymu a oddělení východní části Ukrajiny a že sankce jsou blbost. To by byl závažný podraz vůdči spojencům a odklon od oficiální zahreniční politiky ČR. Až kam daleko vleze Putinovi do zadku musí být pod kontrolou. Už teď má ČR díky Zemanovi z ostudy kabát.
V podstatě jsou dvě možnosti, v jaké situaci se prezident při Hovorech z Lán nacházel:
1) buď už nevěděl, co říká - a pak se to snažil dovysvětlovat
2) nebo byl ožralej jako prase
Obě dvě varianty jsou důvodem pro okamžitou abdikaci.
bonmot
"Víte, politik by neměl být nudný. Nudní politici byli především komunisté."
Karel 4 preSident!
Libor Růžička
Hulvát
Vážený pan prezident už je vlastně nevážený a kdo si ho váží ?myslím si že v každém státě nebo zemi se najde nějaký debil proč zrovna my toho debila máme za prezidenta
Plně s touto peticí souhlasím. Každý člověk má právo na chyby, nikdo nejsme dokonalý, ale člověk, který má reprezentovat národ a být vzorem pro ostatní, by měl být jiný než je pan Zeman.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Přesto jsem vaší petici podepsala, přejí hezké dny, A. Dvořáková
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#3537: - Re:
Jak víš, buzno, že je má zpocený ?