MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#33176 Zeman je velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2015-01-17 08:56

služeb USA a ČR před Zemanem v pouzici premiéra, v pozici premiéra a po pozici premiéra. 

 

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Idnes:

Gross mlžil, aby udržel náměstka

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002  - makroekonomické údaje lze na nalézt na webu ČSÚ


Nepřihlášený uživatel

#33177 Vzkaz pro Vás, soudruhu Pláteníku...

2015-01-17 08:56

#33138: - Re: Re: Re:  

 Závist ? Vážený, oproti Havlovi, jste naprostá sračka, on byl odvážný vlastenec,

zatím co Vy jste si v 7O. letech před spaním přípravně předříkával :

Já, příslušník Lidových milicí, přísahám na svou čest a svědomí, že budu vždy a za všech okolností chránit socialistické zřízení a vymoženosti pracujícího lidu zaručené socialistickou ústavou.

Přísahám, že budu důsledně plnit příkazy Komunistické strany Československa, vlády Československé socialistické republiky a všech svých velitelů a že budu v každou dobu bdělým strážcem proti každému, kdo by se pokusil jakkoliv narušovat naše socialistické budování.......  atd......"

 Vy jste si užíval  !! Nejezdil jste na žranice, chlastačky  a pelešárny za Natašema do Ruska ?? Velkolepá oslava za bolševika - MDŽ .. A dále...Rudí Vám určitě za Vaší "oddanost" přidělili kvartýr, tak laskavě sklapněte... A nevykrucujte se pozemanovsku, Vy jste přesně ten týpek pravého českého práskače ( za každěho režimu - ted lížete prcinu Milošovi..) .. Člověče, tomu Karlovi taky asi pořádně závidíte  jeho majetek... No, protože jinak by Vám tak neležel v žaludku ( zminujete ho v každém druhém příspěvku )... Takže tak..

 

PS : Jinak máte špatné info, Havlova oblíbená hospoda byla Rybárna.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#33178 Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 08:56

#33170: - Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

 Se vsemi prispevky, ktere zde uvadite, mohu jen souhlasit.  A urcite nejsem sam.  Podle me je ale zbytecne, posilat je kazdy den.  Novych diskutujicich nepribyva, my, kteri rozumi Vasim argumentum, je davno zname.  A pro blbecky typu Zemanovych volicu to nema vyznam.  Ti nemaji ani schopnost tak dlouhy text precist.  Oni se zmohou maximalne na jednu nebo dve vety sprostych urazek.


Nepřihlášený uživatel

#33179 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2015-01-17 08:57

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#33180 Re: Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 08:59

#33178: - Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

 Nesouhlasím, myslím, že smysl má mé příspěvky zopakovat, přestože souhlasím s tím, že voliči Miloše Zemana jsou "blbou blondýnou v akci". 


Nepřihlášený uživatel

#33181 Svolejme symbolicky demonstraci na 1.2. - petice se předávala 1.12.

2015-01-17 09:00

1.2. neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností", stejně tak od toho idiota, co se dnes snaží demagogicky napadat kritity Miloše Zemana v této diskusi. 

Vážné téma:

Příspěvky z této diskuse zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy zatím není, ale dám jej sem k diskusi) 

 

Znovu nejsem organizátor, ale jsem ochoten na tom již spolupracovat, situace na Hradě je opravdu děsivá, je to tam bez nejmenších pochyb jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#33182 Proč byl volen Miloš Zeman, aneb blbá blondýna v akci.

2015-01-17 09:01

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blodnýna

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#33183 Zeman nás vrací do hluboké totality

2015-01-17 09:37

 !! Zeman nás vrací do


     hluboké totality !!


Nepřihlášený uživatel

#33184

2015-01-17 10:22

"Zeman neřekl nic jiného než to, že je PROTI ZRUŠENÍ PRAKTICKÝCH a SPECIÁLNÍCH ŠKOL. Evropský soud pro lidská práva nám (ČR) uložil tyto školy zrušit. Naše školství na tento krok není připraveno ani personálně natož finančně. Dochází tedy k jejich postupnému tichému " utlumování". Do těchto škol jsou zařazeny děti s mentálním postižením, autistické děti a děti s těžkými poruchami učení a chování. Na jejich vzdělávání je potřeba třídy s malým počtem dětí ( do 12) a speciálního pedagoga s asistentem. Ve třídách, kde je 25 - 30 dětí jejich integrace opravdu není možná. Bylo by to naprosto kontraproduktivní jak pro děti vzdělávající se v hlavním proudu, tak pro děti integrované, které tam nemohou nikdy zažít pocit úspěchu, ocenění snahy atd. Na internetu je řada článků, které v posledních dvou letech k tomuto tématu vznikly, od ředitelů škol, učitelů, psychologů a pod. Však i pan ministr Chládek, který nyní pokrytecky vstupuje proti výroku Zemana dávno ví, že rušení praktických škol je nesmysl. Za příklad je nám dáváno Finsko, které samozřejmě má systém nastaven stejně jako my, pro tyto děti ( říká se jim nešťastně " zdravotně znevýhodněné" ačkoli se tím veřejnost mate, protože si pak laici, , myslí, že jsou tím míněny děti tělesně znevýhodněné) mají ve Finsku malotřídky v počtu 12 dětí s asistenty a pedagogy - jen se těm školám neříká speciální nebo praktické školy. Je to prostě humbuk zas a jen novinářský, jehož smyslem opětovně dehonestovat prezidenta vytržením výroku ze souvislostí a překroucením novinářů. V této souvislosti mě pobavila moje kolegyně, která se velmi drsně vyjádřila k prezidentovi v souvislosti s výrokem, jehož celou citaci ani nečetla, a když jsem se jí zeptala, kolik dětí s poruchou autistického spektra v životě učila, řekla, že jedno a že to bylo v té třídě naprosto neúnosné. A měla pravdu, je to neúnosné, když dítě s touto poruchou celé hodiny prokvílí a nejde žádným způsobem utišit. Jak se mají ostatní děti učit a jak ono samo může cokoli vnímat, když fakticky je v jiném světě? Nemluvím o dětech s Aspergerovým syndromem, které zvládnou výuku s asistentem i na základní škole, ale o dětech s těžkým autismem či o dětech mentálně retardovaných. Žádný odpovědný pedagog nebude "sluníčkově" hájit práva těchto dětí na integraci, protože tím ublíží všem - mentálně postiženým dětem i dětem zdravým. Máme velmi dobře nastaven systém, který je schopen vzdělávací potřeby dětí rozpoznat, odlišit a zařadit do příslušného typu školy, Obávám se, že všechny cesty v dnešním školství pod kuratelou EU vedou k jednomu - kvalitu vzdělávání v postkomunistických zemích zlikvidovat všemi dostupnými prostředky - ovšem pod rouškou ochrany lidských práv. O dětech tělesně postižených řeč nebyla vůbec. O tom, že tyto děti jsou dávno integrovány, pokud stupeň jejich postižení to umožňuje s podporou různých pomůcek, není pochyb. Zeman to řekl v souvislosti s tím, že letos končí období, na které vláda přijala Strategii boje proti sociálnímu vyloučení na období 2011-2015, jejíž jedním z hlavních bodů je rušení praktických a speciálních škol, podle požadavku EU, protože ta se domnívá, že v nich máme mnoho Romů ze sociálně vyloučených rodin a tím porušujeme lidská práva. Letos se má znovu jednat o zrušení těchto škol, proto ten výrok prezidenta. Rušení praktických a speciálních škol je " vylitím vaničky i s dítětem". Děti, které tam chodí mohou v těchto školách získat úplné základní vzdělání a pokračovat v dalším vzdělávání a TÍM právě získat stejnou šanci. Inkluzí, tedy integrací do základních škol vyjdou zpravidla v 7.třídě, protože prostě tempu a rozsahu učiva na základní škole nestačí ( může se opakovat ročník 1x na 1.stupni a 1x na 2.stupni) a bez ukončeného základního vzdělání tj. absolvování 9.třídy je nemohou přijmout ani na žádný učební obor."


Nepřihlášený uživatel

#33185 Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou jakou je .

2015-01-17 10:27

#33153: - Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou jakou je .... 

 To bude prdel až třída bude v divadle a váš syn začně zpívat hymnu


Nepřihlášený uživatel

#33186 Re: O Krymu a Kosovu....

2015-01-17 10:29

#33162: - O Krymu a Kosovu.... 

Moc chesky to napsali vašnosto, ty Sudety, které zlodej Beneš ukradl a které byly vždy německé patrí nemcum. Už je na časre, aby se jim vratily.. A stare nemecke město an der Moldau - die goldene Prag je treba také vratit a zakazat ten Tchechin. Tim at si mluvi komedianti v Činohernim klubu, holota prašivá... 

Baskum dat přes držku a ne autonomii.

Dat ale autonomii Krymu, aby v něm mohli naši milí bratři z USA mít rakety na Rusy.


Nepřihlášený uživatel

#33187 Re: Zeman je velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2015-01-17 10:31

#33176: - Zeman je velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských  

Není to ten Kysela, co v tom Zemanovi dělal toho agenta Moskvy v Brazilii a pravem tam dostal humanně přes rypák??? 


Nepřihlášený uživatel

#33188 Re: Vzkaz pro Vás, soudruhu Pláteníku...

2015-01-17 10:34

#33177: - Vzkaz pro Vás, soudruhu Pláteníku... 

 Ten prasečí čenich zna tu motlidbu milisionářů zpaměti... 

Že ten kokot se takhle modlí každý večer po jeho oblíbenem pořadu ČT Barandov "Sejdeme se s buzerantem"???

Moc hezké, že státotvorný lid takhle hezky ctí tradice...


Nepřihlášený uživatel

#33189

2015-01-17 10:35

Pro nevidomé je prý přínosnější speciální školství

Se Zemanem v tomto ohledu souhlasí viceprezident Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých Rudolf Volejník. Dětem s postižením zraku podle něj mnohem více pomohou speciální školy s kvalitním vybavením a maximálně desetičlennými třídami, kde působí i kvalifikovaní učitelé: "Děti jsou nuceny číst a psát, protože učitelé jejich písmu rozumějí. Když děti ze školy vyjdou, jsou konkurenceschopnější než děti z inkluze." Podle Volejníka se tak vznáší otazník nad tím, zda je pro nevidomé děti na bežných školách přínosná integrace s osobním asistentem: "Dítě zpravidla samo nečte, poslouchá jen mluvení počítače a taky velmi málo píše. Výsledkem je funkční negramotnost, snadno doložitelná žalostnými výstupy psaného projevu dospělých nevidomých, kteří prošli inkluzivním vzděláváním."


Nepřihlášený uživatel

#33190 Re: Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 10:39

#33178: - Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

 Mooc chesky napsaný, kdopak vam čehono ten slint sesumíroval? Vy ste sůl země palice ryšavá..

Ty Zemanovy voliče by měli na václavaku 25. unora v památný den naší státotvorné demokracie pod koněm veřejně vykuchat. 

Ať hrdý český lid vidí jaký lumpové byli mezi námi...

 


Nepřihlášený uživatel

#33191 Re: Re: Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 10:44

#33180: - Re: Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

 Slovutný mistře, udělejte s těch stupidních slintů a debilních žvástů Veliký almanach demokrata knížecí milosti.

Jak se snoubí šlechta s demokracií, no to je bingo jako když blekota Havel žvanil o pravdě a lásce...

Vy ste ale filuta.

A nakladatelem by mohl byt ten, kdo vydal tomu kuchařskému škrholovi z Novy tu světovou kuchařku, co jde na dračku...

Vo ty Vaše příspěvky se hospodský povaleči poperou.


Nepřihlášený uživatel

#33192 Re: Re: Jsou pouze dva typy komunistů: 1. špatný - manipulátor a 2. horší - naivní trouba.

2015-01-17 10:53


Nepřihlášený uživatel

#33193 Re: Re: Tohle je zásadní text. Já ovšem nechci, aby moji synové ztráceli čas s takovou zrůdou jakou

2015-01-17 10:55


Nepřihlášený uživatel

#33194 !! Zeman nás vrací do hluboké totality !!

2015-01-17 10:57

!! Zeman nás vrací do

 

     hluboké totality !!


Nepřihlášený uživatel

#33195 Re: Re: Re: Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.

2015-01-17 11:01


Nepřihlášený uživatel

#33196 Re:

2015-01-17 11:01

#33184: -  

 CO TO TADY CELÉ PŘEKRUCUJEŠ A OBHAJUJEŠ ZLOČINCE ZEMANA, TY BOLŠEVIKU ...

Asenad

#33197

2015-01-17 11:03

Miloš Zeman je bezpochyby nejlepší prezident od dob Gustava Husáka, kdy prezidentský úřad zastávali ti nejlepší! Když byl Husák pučem svržen, tak po něm nastoupil ten imperialistický synáček, mizerný dramatik a ještě horší pracovník, prostě lenoch, který si mohl už za komunistů jezdit Mercedesem, který dostal za to, jaký tady dělal tehdy bordel!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-17 11:06


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-17 11:27



Nepřihlášený uživatel

#33200

2015-01-17 11:34

Protože si vážím svých rodičů a demokracii v České Republice pokládám za jejich odkaz, vážím si i toho, že vůbec existuje prezidentský úřad, který dokonce v tuto dobu může ovlivnit kdokoliv z nás. Miloš Zeman ho ale neuvěřitelně degraduje a já se nechci dočkat doby, kdy se bude v Čechách tato instituce pokládat za jakýsi neužitečný, možná i směšný přežitek – prezident? To může být přece každý, vždyť tam byl i Zeman.