MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

KVZ

#29776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 11:41

#29771: - Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Neuvěřili, ale nebylo lepší volby - v panoptiku sudeťáckých kolaborantů, kteří neumí zazpívat ani hymnu a slizkých Fišerů s pochybným financováním kampaně byl Miloš nejmenší zlo, ač není vůbec ideální.

Lofi

#29777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 11:50

#29774: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Co je pravda a co kachna, o tom lze jen spekulovat, u nás žádné seriózní periodikum neexistuje, všechny mají nevalnou hodnotu bulváru. Důležité však je, že si Zeman nemůže ani uprdnout, aby to mediálně neoblítlo celou zem a oblíbeným trendem je vytrhávat jeho slova z kontextu a za každou cenu zesměšňovat. Kdyby se s takovou urputností věnovali kterémukoliv jinému politikovi, tak ho národ nenávidí úplně stejně a tahle petice by byla právě o něm.


Nepřihlášený uživatel

#29778 Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-04 11:50

#29758: - Signatáři této petice čekají co bude dál...... 

 Prvním milníkem podle kterého bude možné ledacos usoudit dál, bude odchod Mynáře. 

V takové situaci už bude vláda postavena před hodotovou věc a bude muse věci na Hradě řešit lidskými zdroji, která má ona k dispozici. Zeman se bude možná snažit Mynáře nahradit Žákem nebo možná tako Fischerem, nabízí se i Balvín, v extrému Pecina.  V každém případě do toho bude masivně zasahovat vláda a především Babiš si bude chtí zachránit kůži "Nebureše", tedy dostat se k jeho kopii StBáckého spisu, který bezpochyby Rusko Zemanovi poskytlo. 

Další milník je vlna odchodů - pokud najde odvahu na odchod Buriánová, hlavní tlustý komoří a Kmoníček se umístí do nějaké důležité destinace, třeba do USA, tak je jasné, že je vymalováno a Zeman do týdne skončí u Holcáta a následně abdikuje pro "vážnou" a "těžko" nemoc. 

Obdobně ale existují milníky opačné.  Např. Mynář získá prověrku NBÚ - v takovém případě to znamená, že byly prolomeny demokratické principy v ČR a Zeman se tedy k abdikaci nechystá naopak, je zřejmé, že pracuje proti tomuto státu a viditelná banda není zatím viditelná celá. 

 


Nepřihlášený uživatel

#29779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 11:52

#29777: Lofi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Znovu, citujte jedinou nepravdivou věc, jedinou věc vytrženou z kontextu. Ona jsou bohužel ještě naše media k Zemanovi velmi milosrdná, naboť celé vyznění věci je vždy!!! ještě daleko děsivější. 

KVZ

#29780 Re: Re: Re: Svoboda je nade vše

2015-01-04 11:53

#29769: - Re: Re: Svoboda je nade vše 

 ROFL ty jsi ale vůl :-D


Nepřihlášený uživatel

#29781 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 11:54

#29776: KVZ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

Chcete tvrdit, ze Zemanova kampan nebyla pochybne financovana?  Rekl bych, ze byla tak "kristalove cista" ,  asi jako ziskane penize jeho korunniho prince Standy Grosse.


Nepřihlášený uživatel

#29782 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:01

#29779: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Ano, jsme takovy "priposrany" narod, ktery neumi s takovym hulvatem zatocit.  V jine zemi by musel davno odstoupit.


Nepřihlášený uživatel

#29783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:05

#29782: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Zeman se drží svéhokoryta zuby nehty.


Nepřihlášený uživatel

#29784 Re: Re: Re: Svoboda je nade vše

2015-01-04 12:07

#29769: - Re: Re: Svoboda je nade vše 

 Možná byla názorová nesvoboda, ale bylo bezpečno, byla práce a dostupné bydlení pro všechny, dnes nemá člověk jistotu v ničem a každým dnem se bojí, aby nepřišel o práci a neskončil pod mostem, protože žádný bydlení neutáhne, bydlet zadarmo si můžou dovolit jen ti opálení. Jo, máme sice plný obchody zboží, ale to není všechno. Můžem si koupit deset druhů banánů a pomerančů, ale cizí výrobky pozvolna vytlačily domácí zemědělce a přivedly je ke krachu, potravinová soběstačnost je tutam, navíc kam se poděla ona pravda a láska, ve společnosti zvítězila jenom dravost a agresitvita, zavládl tvrdej konzum a peníze jsou jediným měřítkem, který vytlačuje všechno ostatní. Můžem jezdit do zahraničí jinam než na východ, ale většina lidí si může dovolit stejně jenom do bungalovu do Chorvatska, navíc o to míň si vážíme svojí vlasti, všichni vzhlíží na západ a vším českým opovrhují. V dnešní přehumanizovaný společnosti člověk všude slyší svobodu, volnost, lidský práva a individualitu, ale na lidský povinnosti se nějak pozapomíná a pak to nemá tak vypadat, za tohle jsme klíčema opravdu necinkali.


Nepřihlášený uživatel

#29785 Re: Re: Re: Re: Svoboda je nade vše

2015-01-04 12:08

#29780: KVZ - Re: Re: Re: Svoboda je nade vše 

 A pak že se nemáme dobře - vůl je užitečné zvíře.


Nepřihlášený uživatel

#29786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:11

#29783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Je bohužel potřeba si uvědomi, že Zeman je absolutně beztrestný a pokud vytrhne z kontextu Ústavy, jak je jeho zvykem, není také ze svého jednání nikomu odpovědný, což si on vykládá naprosto v rozporu s Ústavou jako celkem tak, že si může dělat co chce. 

Zeman je opravdu děsivě nebezpečný. Má kolem sebe bandu zločinců napojených na ruské "tajné" služby, je schopen si objednat libovolnou politickou vraždu, má pravděpodobně přístup ke kopii archivu StB. 

To je důvod, proč jdou věci velmi velmi zvolna a proč mnoho lidí čeká, až budou mít masivní podporu veřejnosti pro rázné kroky proti stavu na Hradě. 

Pokud by zítra Zeman zveřejnil, jak Babiš přišel k majetku a jeho StBácký spis, stoupne mu důvěryhodnost na pro něj naprosto neuvěřitelných 70 % a do měsíce jsme bez vlády a Sněmovny a jede to tu nanovo. I to je jeden z milníků a bohužel zdaleka není jen z říše fantazie. 


Nepřihlášený uživatel

#29787 Re: Re: Re: Re: Svoboda je nade vše

2015-01-04 12:11

#29784: - Re: Re: Re: Svoboda je nade vše 

 Minulý režim byl v 1989 stejně na spadnutí, a to nejen u nás. Už tehdy měla naše republika ekonomické problémy, jenže se o nich nemluvilo.


Nepřihlášený uživatel

#29788 Re: Re: Re: Re: Svoboda je nade vše

2015-01-04 12:15

#29784: - Re: Re: Re: Svoboda je nade vše 

 To se sakra mýlíte. Nic takového nebylo. Nebylo bydlení pro všechny, bylo bydlení pro ty, kdož režimu min. přisluhovali tím, že chodili na prvního máje do průvodu. Kdepak, máte vstkutku dost odpornou ostalgii. 

"Pravou lásku" tu mají stále titíž, nekomunistické rodiny. Byla jistě pro ně daleko snažší v komunismu, neboť zlo bylo naprosto jasné a čitelné, ale proti komunismu se nezměnilo nic. Komunisté mimochodem na žádnou lásku ani nevěří, jak jistě soudruhu víte. 


Nepřihlášený uživatel

#29789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:16

#29782: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Máte samozřejmě min. z velké části pravdu. Na východ od nás to ovšem rozhodně neplatí. Rusové si volí Putina jen to fičí, byť je velká pravděpodobnost, že je v Rusku s volbami nechutně manipulováno. 


Nepřihlášený uživatel

#29790 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-04 12:18

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana bude škvařit na vlastním sádle. 


Nepřihlášený uživatel

#29791 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:21

#29789: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

Mel jsem na mysli civilizovane zeme, ale to Vy jiste vite.


Nepřihlášený uživatel

#29792 Re: Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-04 12:24

#29790: - Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb? 

 Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě. 

Lofi

#29793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:25

#29779: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Vytrhávají z kontextu všechny jeho proslovy viz. ony známé hovory z Lán. Skoro nikdo vlastně neví, o čem byla řeč, ale těch pár peprných slov, která bude mít na talířku do konce života, si pamatují všichni. Pravda, nezvolil zrovna nejkultivovanější projev, ale v tom co říkal, měl 100% pravdu a to se kavárně nelíbí, proto ty masové protesty, vulgarismy jsou věc zástupná. Pravda a láska může zvítězit, ale jen ta naše pravda, každá jiná pravda je automaticky lež. Už jste s tou vaší lidskoprávní hysterií vážně trapní.


Nepřihlášený uživatel

#29794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:26

#29791: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Samozřejmě, byl to jen dovětek a naznačení, že jsme stále bohužel "východem". 


Nepřihlášený uživatel

#29795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman!

2015-01-04 12:28

#29793: Lofi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivat Miloš Zeman! 

 Myslíte, že v této diskusi je někdo, kdo si je neposlechl celé a pak se nešel vyzvracet? 

To, že jeho voliči skutečně vůbec neví, co tato komunisticko-nacistická zrůda říká, tak to je samozřejmě reaita, neb kdyby to věděli, nikdy by jej nevolili. Proto v době kampaně a předkapaně masivně lhal o všem čeho se dotkl, kdyby i jen pravdu naznačil, nikdy by nemohl uspět. 

Občan

#29796 Braňme pana prezidenta!

2015-01-04 12:31

Braňme ho před pravdoláskařskou lůzou pinancovanou jestřáby z US embassy a snahami rozpoutat v ČR druhý majdan!!! http://branmeprezidenta.cz/


Nepřihlášený uživatel

#29797 Re: Braňme pana prezidenta!

2015-01-04 12:35

#29796: Občan - Braňme pana prezidenta! 

 Je Eric Best ruský šváb? 

ric Best napsal vskutku nechutný text. Jak majdanizovat Zemana. V textu se odkazuje na jiný článek, který je uveřejněn na dle Erica Besta "důvěryhodném serveru" který by měl navíc patřit ještě důvěryhodnější organizaci Ron Paul Institutes. Během deseti minu lze zjistit, že vše na serveru je v podstatě vylhané, kongresmani, které uvádí jako podporovatele se k ogranizaci neznají, adresa je v jakémsi plechovém domku kdesi mezi karavany. V sekci programs je vše v budoucím čase, přestože má organizace existovat od roku 1976. Zajímavé je také to, že nikde nelze dohledat, kdo jí finacuje a co více, na autora článku jakého si Daniela McAdamse tam není žádný kontakt, nic, prostě se nedá zjistit, kdo to napsal. 

"Skvělá" je také wiki stránka s odkazy na Ron Paul Institute, vypadá normální, až do doby, než si člověk zkusí více zjistit v odkazech, které by měly potvrzovat pravdivost informací. 

Je to vskutku ten nejodpornější druh propagandy, který se v zde nově objevu a je odporné, že se toho účastní Eric Best. Je to zločinec, pracující pro Rusko? Je to pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#29798 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-01-04 12:36

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#29799 Odejděte Zemane - petice pro Senát

2015-01-04 12:38

Podepište papírovou petici pro Senát :

http://www.prezidenteodejdete.cz/


Nepřihlášený uživatel

#29800 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-04 12:40

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

Dopuis panu Němcovi od Augustina je možné snadno dohledat i na této petici.