MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26501 Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-22 14:59

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Též pana prezidenta Zemana plně podporuji,ale nebaví mě odepisovat na tyto zhovadilosti o jeho odvolání.Vy kteří ho nepodporujete,koho by jste chtěli? snad pana Havla,kdyby byl živ? víte co on dělal? a udělal? informací je dost.Nebo jiného,který pospával dříve na mezinárodních jednáních?a když se za nás měl vzít,tak jako spal? od toho nás bože chraň.

Ceska republika je bez prezidenta..

#26502 Tvoje podpora Zemana je dulezita jako vratka u zadku.

2014-12-22 15:11

#26501: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 A jak ho tez podporujes.Napis nam podrobnosti.Prevlekas ho kdyz se pokadi a poblije?

Podporuji Zemana,to zni opravdu hrde ale to musis rict primo Virozonovici do oci.Kdyz uz ho v rozhlase bez korektury jeho proslovu nepusti k mikrofonu tak to s nim je opravdu spatne.


Nepřihlášený uživatel

#26503 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-22 15:14

#26501: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 oBČAN!Já ho podporuju také!Ať si pořádně narve ovar ovarem,tlačenkou,jitrnicemi,tlustým bůčkem a jelitama,zalije to kýblem ruské vodky a denně ať si dopřeje minimálně sto ruských cigaret s prvotřídní,nefalšovanou machorkou!Hodně schodů každý den a večer ať mu vyhrává kapela od Pussy Riot až do dvou hodin v noci!Ať se má chdáček štvaný dobře!Abych nezapoměl,ať spořádá každý den metrák nejvybranějších cukrovinek od Poroštěnkových čokoládoven!


Nepřihlášený uživatel

#26504 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-22 15:21

#26501: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Stejně metál nedostaneš, musíš se snažit ještě víc.


Nepřihlášený uživatel

#26505 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-22 15:27

#26501: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Teda ,to má ten tvůj president štěstí na takové jak si ty,občane 26 501!Když potřebuješ hloupě a uražlivě psát o starším pánovi,který se opovážil kandidovat proti prázdnému,komunistickému žoku z vepřového sádla!))))


Nepřihlášený uživatel

#26506 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-22 15:43

#26501: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Vhodnějším by stoprocentně byl Jiří Dienstbier.


Nepřihlášený uživatel

#26507 O Krymu a Kosovu....

2014-12-22 15:54

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#26508 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-22 15:57

#26501: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Co na něm přesně podporujete? Jeho lhaní? Jeho partu, která není schopna získat bezpečnostní prověrku? Jeho  místopředsedu spoz, který občany oslovoje v dopisech jak StBák? Jeho povedenou dcerunku? Jeho zlodějiny kolem MUS. Co konkrétně na Zemanovi podporujete, to je potřeba napsat, jinak nejen na této diskusi budete vypadat jako naprostý blázen. 


Nepřihlášený uživatel

#26509 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-22 16:09

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 

 

 

Virozonovic

#26510 Ja miluji MILOSE,chci mu delat zbrojnose.

2014-12-22 16:15

https://www.youtube.com/watch?v=Gs3f1XM1uCYJa 

TO JE TEDY PARADA .....Tady Pupak. Osterejch   je tam prezident Zeman?.Halooo, pane prezident skocte me na cara....


Nepřihlášený uživatel

#26511 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-22 16:20

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 


Nepřihlášený uživatel

#26512

2014-12-22 16:34

Echo24.cz:  Ústav pro studium total.režimů propouští i svědka proti Babišovi!!

Propouštění zasáhne 21 lidí-nepohodlných svědků pro současnou garnituru estébáckých oligarchů!!!

Agent Bureš(Babiš) figuruje ve 12 spisech v 5 městech!!!!

NE opilci Zemanovi, NE estébákovi a oligarchovi Babišovi !!!NE všem jeho estébáckým poskokům!!


Nepřihlášený uživatel

#26513 Re: Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka

2014-12-22 16:36

#26452: - Re:pre zblblého čechúrika zo sekty sv. Truhlíka 

 Jaj, tak kokotko ta volaju, ozaj pekne meno.


Nepřihlášený uživatel

#26514

2014-12-22 16:38

Vítězem miliardového tendru na lesnické práce je Babišova firma Uniles ze skupiny Agrofert!! Náhodička, že? Babiš prý ani netušil, že jeho firma se účastnila tendru :))), Babiš lže, jako když tiskne. Estébáci mají hroší kůži,nestydí se vypustit z huby jakoukoliv lež.


Nepřihlášený uživatel

#26515 Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 16:45

#26499: Roman Skácel - Re: Re: Re:  

 Nemůžu prostřednictvím elektronického media přinést žádný důkaz o tom, jestli jste nebo nejste placeným zaměstnancem nějaké organizace, jako ani mně to nemohou dokázat jiní, co mne zde označují za nácka, nebo příznivce dsss. Já to ale v pohodě strpím a nesnížím se k tomu, abych proti oponentovi šermoval se slovem "důkaz"ve sféře elektronické diskuze, kde nic podstatného dokázat nelze.

Pilířem státní moci nebyl míněn Zeman, Skácel, Cyryl Kokrhánek, ani nic podobného, byl míněn prezident. Úřad presidenta napadáte tím, že soustavně útočíte na jméno osoby, které ten úřad zastává. Kolize na tomto úřadě způsobí rozkolísání  fungování státu. 

Výrazy : hloupý, stupidní, bezcharakterní, lhář, opilec, to jsou vaše emotivní výrazy a  nevypovídají o ničem logickém, jen o projevech, možná nějaké vlastní frustracre, pokud nejste profesionální placenej diskutér, ale jenom elektronickej pacient, co je zde soustavně.

Já jsem přiznal že jsem lajk. Když se občas dívám na jiné diskuze, pohybuje se tam víc lajků jako jsem já. Tady se to tváří jako šermovačka profíků, která je ale čím dál hustší, ačkoli od toho vaječného bombardování a srandy kolem překládání výrazu Pussy nějakej čas uplynul.

A to je důvod, proč ve mne vše kolem této petice nevyvolává žádnou důvěru, že by na tom bylo něco správného, když tedy odhlédnu od spikleneckých teorií.

Mám pocit, že se zde snážíte lidem vštípit představu, jakoby se pojem "demokracie" dal vymezit v jakýchsi právních mantinelech. Výraz demokracie ve vašem podání vypadá potom však, jako by byl svolávacím heslem pro mobilizaci členů sekty nějakých placených demokratů. Až to vypadá skoro srandovně, nic méně dost nedůvěryhodně pro prostého diskutéra jako jsem já.

Kéž by tu byli všichni pouze "pacienti diskutéři"byl bych jako lajk klidnější, neměl bych aspoň pocit, že se zde chystá další barevnej převrat. 

P.S. Nevadí mi, když to zase emotivně rozpitváte, jsem amatér tak napište jak jsem byl zase hloupý :-) :-) 

 


Nepřihlášený uživatel

#26516

2014-12-22 16:45

Aktuálně.cz: Americký CATO institut vyhodil Klause kvůli podpoře Putina!!!

Zeman a Klaus- hlásné trouby Putina, jo, jo, kdo je má ještě rád???

Asi už jenom Putin :)))


Nepřihlášený uživatel

#26517 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 16:48

#26515: - Re: Re: Re: Re:  

 Tak proč se tady na té petici angažujete??? Není to pláč na špatném hrobě? :)))

Ing. Ivo Piešťan

#26518 Pro autora petice pana Němce:

2014-12-22 16:59

Důvody petice, jimiž se zašťiťujete, jsou falešné a nepravdivé.

Opak je pravdou.

Měli byste umět přijmout porážku Vašeho favorita v prezidentské volbě a měli byste po vítězství pana Zemana ho uznat se všemi plusy (převažují) i mínusy a přispět tak ke zvelebování České republiky.

NEŠKOĎTE VÍCE !


Nepřihlášený uživatel

#26519 Re: Pro autora petice pana Němce:

2014-12-22 17:09

Demokrat

#26520 Demograti!!!

2014-12-22 17:10

*** Ex-prezidenta Klause ti Američtí fašisti vyhodili za to, že jeho postoj k Rusku racionálnější než u ostatních politiků!!! To je ta americká demokracie!!! AŤ JDOU DO HAJZLU TI ZKURVENÝ AMERIČTÍ FAŠISTÉ A STEJNÝM SMĚREM I TY HAVLISTICKÝ OVCE ZASRANÝ, ZKURVENÝ!!! ***


Nepřihlášený uživatel

#26521 Re: Demograti!!!

2014-12-22 17:15

#26520: Demokrat - Demograti!!! 

 sláva usa sláva nato a eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

konečně toho rusáckýho švába vyhodili !!!!!!

klaus a zeman 2 morální mrtvolky už i děti ve škole se jim smějou nedávno jsem slyšel děti jak si povídali o pussydentovi ale můžu říci plivat na ovarovo známku


Nepřihlášený uživatel

#26522

2014-12-22 17:18

JELIMÁN A SPOL JE VYSOKÉ BEZPEČNOSTNÍ OHROŽENÍ STÁTU ČR


Nepřihlášený uživatel

#26523 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-22 17:28

#26517: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co když jsem něco jako nerozhodnutý oslovený občan. A hledám motiv k rozhodnutí?

:-)  :-)


Nepřihlášený uživatel

#26524 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-22 17:35

#26501: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Určitě, pokud by pan Havel žil. 100x radéji než ruského švába a hulváta z Vysočiny.


Nepřihlášený uživatel

#26525 Re: Demograti!!!

2014-12-22 17:36

#26520: Demokrat - Demograti!!! 

U tebe je to jasné, ty už v hajzlu jsi