MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#25776 S komunistou Zeman na Hradě a jeho užitečným blbem Chovance na vnitru .....

2014-12-18 20:09


Nepřihlášený uživatel

#25777 Nikdo netouží válčit a tím spíše jakýkoliv americký prezident a to mimo jiné proto......

2014-12-18 20:11

....že přitom umírají Američané a to je logicky obrovský problém. 

Druhou věcí je počátek válek. Nejsou vedeny mezi demokratickými státy, vždy je vyprovokuje totalita a to vskutku roztodivnými způsoby. Napadením Kuvajtu, ničením vlastních obyvatel či dokonce celých etnik, využítím ropy jako nátlaku (viz. Rusko a Ukrajina) rozpoutáním občanské války Srbsko bylo skutečně první, kdo použilo zbraně mimo jiné proto, že k nim mělo přístup atd. atd. 

Tedy nikdo z nás tím spíše z nás kavárenských povalečů neschvalujeme válku žádnou, my kavárenští povaleči jsme z podstaty dokonce pacifisté, vyhýbali jsem se důsledně vojenské služba a obecně jakýmkoliv ozbrojeným složkám logicky především komunistickým lidovým milicím :-). 

Ne Václav Havel byl bohužel skutečně jediným skutečným prezidentem České republiky. Je to bohužel velmi smutná realita. 


Nepřihlášený uživatel

#25778 Re: Re: Re: Re: Klesají ceny letenek do Ruska

2014-12-18 20:11

#25765: - Re: Re: Re: Klesají ceny letenek do Ruska 

 Těžko, tam by odešli hlavně netáhla.


Nepřihlášený uživatel

#25779 Krnáčová vypadá jako StBačka, mluví jako StBačka, jedná jako StBačka, kamarádi se s StBačkou......

2014-12-18 20:12

.....tedy je aktuálně primátorem Prahy skutečně StBák? 


Nepřihlášený uživatel

#25780 Rusko už zase je zemí sovětovů a toho si bohužel tato pakáž všimla velmi rychle .....

2014-12-18 20:13

...a rychle vystrčila opět svoje čerí roky komunistických zločinců. Putin nechal přejmenovat ITAR na TASS, tedy opět Rusko zastupuje tisková agentura sovetskovo sajuza. 

Dnešní Rusko skutečně není, dnes je to opět CCCP a to se vším všudy, jak brzo předvede centrální banka Ruska, která se také asi opět přejmenuje na centrální banku sovětskovo sajuza. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#25781 ANO tak to je opravdu stoprocentní "náhoda"....

2014-12-18 20:14

 ....tady je vůbec samá "náhoda". Na narozenínách zloděje se náhodou objeví politici, na večírku StBáka Šloufa se objeví "náhodou" nestbačka Bohdalová, aby ho tam šla ollízat, náhodou Mynáře nemůže dostat prověrku, náhodou je vedle Zemana Lukoil Nejedlý, který se ani neobtěžuje zveřejnit životopis, náhodou Zeman odjede na Rhodos na večírek ruského oligarchy, náhodou se ožere na ruském velvyslanectví jak mužik. Tedy je to náhoda jedna za druhou, jen to fičí. Náhodou je Babiše Nebureš, náhodou se na naprosté lži o rozkradených miliardách dostane k moci, náhodou zatne volební sekeru v desítkách milioonů a veřejně se tomu podivuje, náhodou vše je jen náhodou.


Nepřihlášený uživatel

#25782 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-18 20:16

 ....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#25783 Re: Krnáčová vypadá jako StBačka, mluví jako StBačka, jedná jako StBačka, kamarádi se s StBačkou....

2014-12-18 20:16


Nepřihlášený uživatel

#25784 Rusko mělo ve fondu, který honosně nazvalo "národního bohatství".....

2014-12-18 20:20

....100 mld. dolarů. USA má HDP 16 bil. dolarů a jen rozpočet centrální vlády USA je cca 3,5 bil. dolarů :-) 

Čína v USA drží aktiva v objemu cca 72 mld. dolarů, které jí tam "jen tak leží", je ale pravda, že USA drží obdobná aktiva Číny, tedy také cca 72 mld. dolarů a také tam jen tak leží. 

Na co si  tedy Rusko vlastně hraje? 


Nepřihlášený uživatel

#25785 Re: Re: Krnáčová vypadá jako StBačka, mluví jako StBačka, jedná jako StBačka, kamarádi se s StBačkou

2014-12-18 20:21


Nepřihlášený uživatel

#25786 Dává té ruské pepině v jejich centrální "bance" sakra zabrat, trochu udržet stabilitu....

2014-12-18 20:24

Soros a evidentně nejen on se náromně na účet Ruska baví a já mu to vemli přeji. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#25787 Soudruh Kmoníček vymyslel další propagandu.....

2014-12-18 20:25

....komunistický nácek Miloš Zeman prý není komunistickým náckem, ale "českým McCainem"

S takovou hovadinou opravdu mohl přijít jen deviant Kmoníček za čílé spolupráce s devianty Mynářem, Nejedlým a od komunsity Klause si půjčili devianta Hájka. 

 


Nepřihlášený uživatel

#25788 O KSČ.....

2014-12-18 20:27

 Z dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#25789 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2014-12-18 20:28

 Vztahy se spojenci Miloš Zeman poškodil už v době, kdy si vybral na pozici min. vnitra Stanislava Grosse. Ten si totiž přivedl na ministerstvo bývalé StBáky, kdy dokonce kvůli jednomu z nich Jakubíčkovi v pozici náměstka došlo k přerušení předávání zpravodajských informací z USA, neboť zravodajské služby měly důkazy o tom, že si Jakubíček telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Od té doby bohužel k narovnání v této oblasti nedošlo a přestože Jakubíček pod tlakem odešel kamsi ředitelovat okres či kraj, vztahy s USA v této oblasti nebyli nikdy zcela narovnány.

Nepřihlášený uživatel

#25790 Ruská propaganda Erica Besta

2014-12-18 20:29

Napsal prapodivný text hanící americkou vlivovou organizaci - Jak majdanizovat Zemana

Následně jej dokládá tímto textem na velmi podivném serveru Ron Paul Institute

Problém je s oním Ron Paul Institute neboť to je čistá fabulace, nelze nic zjistit o autorovi tam publikovaného textu, co je ale horší, kongresmeni se k této "vážené" instituci z roku 1976 neznají, neznají se k ní ani lidé z univerzit, nezmiňují se ve svých životopisech, že pro ní pracovali. 

Nejzábavnější je fyzická adresa RPI zde

 

 


Nepřihlášený uživatel

#25791 Pokračování - Ruská propaganda Erica Besta

2014-12-18 20:31

#25790: - Ruská propaganda Erica Besta 

 

 Odkaz ve wiki na RPI, je také velmi podivný především odkazy pod textem odkazující kamsi, jsou velmi prapodivné, přitom by měly dokládat pravdivost zveřejněných informací. 

Zde životopisy některých "podporovatelů" RPI, především kongresmenů.

Duncan

Jones

 

Text vlastní lže o působení vlivové organizace NED, která je skutečně organizací vlivovou, ale ničím to nezastírá. Není navíc placena vládou, jak Best či McAdams uvádí ve svém textu, ale Kongresem USA, což je opravdu dramatický rozdíl.

Vlastní text Besta navíc vypadá, že je psán pro Rusko, ale pak byl líný pro ČR nenapsal smysluplnější či uvěřitelnější propagandu. 

Toto co Best vyvedl považuji za jeden z nejodpornějších druhů ruské propagandy a není pochyb, že Best má k Rusku velmi blízko. 

 


Nepřihlášený uživatel

#25792 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-18 20:32

....aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 


Nepřihlášený uživatel

#25793 Re: Re: AURORA SE POTÁPÍ....................

2014-12-18 20:32

#25752: - Re: AURORA SE POTÁPÍ.................... 

 Zapomínáte na jeden důležitý fakt. V samotném  Rusku do 20ti až 30ti let převládne Islám takovým způsobem, že nebudou mít jediný důvod proti němu bojovat. Naopak, z Ruska půjde největší hrozba tohoto druhu. Islám a jaderný arsenál ... brrrr.


Nepřihlášený uživatel

#25794 Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-18 20:53

....mnozí, že ukrást Krym byla jen taková hra, stejně jako rozpoutání války na Ukrajině a "kdo ví kdo za to může" znáte ty přemoudřelé poznámky. 

Pokud se by ovšem spadla Putinova aura nadsamce např. tak, že by se provalilo, že ta jeho pakáž vykradla ten jejich honosně nazvaný "fond národního bohatsví" tak, to by pak prohlédli snad  blbé blondýny, které volily Zemana. 

Myslím si, že klid zbraní na Ukrajině ani není tak z důvodu, že by ruská pakáž z Kremlu zavelela, protože prostě neposílá ty správné peníze tamním zabijákům, za 68 ruských bonů za dolar se jim vraždit už evidentně moc nechce a dolary v hotovosti se jim tam soudruh Putin poslat bojí, neb kdyby je snimi chytili, byla by to obrovská švanda. Zjevně si tamní hrdlořezové na dovolené aktuálně vyjednávají se soudruhy z Kremlu novou kolektivní smlouvu :-/

Snad se to celé pohne a místní opilec si půjde léčit alkoholismus do blázince. Mohl by to dát Ježíšek nám i Evropě k Vánocům, bylo by to skvělé. 


Nepřihlášený uživatel

#25795 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-18 20:54

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#25796 O demokracii....

2014-12-18 20:55

 Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#25797 Celý rozhovor s Kolářem je velmi zajímavý.....

2014-12-18 20:59


Nepřihlášený uživatel

#25798 Zeman je pablb, vysoké školy jsou z principu nezávislé, je to jejich věc....

2014-12-18 21:07

....jak se spravují, je to nutnost. Na druhou stranu tím, že vysokým pedagogům pedává dekret prezident, dávají vysoké školy státu najevo, že jej respektují. Pokud toto blb Zeman nepochopil, tak logicky nemůže pochopit nic složitějšího 

Zeman je pablb

svoboda

#25799 svoboda

2014-12-18 21:12

AŤ ZHYNE KALOUSKOVA AGRESIVNÍ, NEVYCHOVANÁ, ZPARCHANTĚLÁ, PRAVIČÁCKÁ,  DEMONSTRUJÍCÍ,  VAJÍČKOVÁ-JUNTA, 3 X FUJ !!!  STOP MANIPULACÍM, AŤ UŽ JSOU RUSKÉ NEBO AMERICKÉ.  AŤ ŽIJE SVOBODA A DEMOKRACIE, BEZ NEČESTNÝCH ZÁJMŮ VELMOCÍ.


Nepřihlášený uživatel

#25800 Re: svoboda

2014-12-18 21:14

#25799: svoboda - svoboda 

 To je slušná demagogie, co jste předvedl. 

Svoboda je jedině tehdy, pokud existije vládnoucí koalice i opozice a obráceně, tedy nabádání k tomu, jedna část politického spektra zahynula, je z vašeho pohledu bolševismus a z opačného pohledu nacismus. 

V každém případě jste blb jak Zeman.