MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the author of the petition.
Ze zákona prezident "není odpovědný"
Až teď mi došlo, že zákonodárci měli pravdu, když do Zákona dali, že prezident, jako hlava státu, "není odpovědný". Bohužel měli pravdu ve své předpovědi ...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Miloš Zeman je naším nejlepším prezidentem
Vždy ví co říká. A podporuji jej. Volil jsem ho. Pokud by znovu kandidoval, opět bude mít můj hlas.
Že je trochu prostořeký, to mu jistě odpustíte. Však se Karel Schwarzenberg vyjadřuje obdobně. Ale u něj se to bere jako rotomilost.
Važme si takoých lidí, jak je Zeman. Protože on dělá hodně pro lepší ekonomiku tohoto státu. To, že je ekomika v tak dobré kondici je velkou měrou jeho zásluha.
Pražský kavárny však toto nikdy nepochopí.
Re:
Podobnou politiku už dělali bolševici v 50. let. Pryč s nepřítelem.
Nemůžeme dovolit, aby v čele našeho státu stál i nadále tento prezident. Sejděme se 17. listopadu t. r. na Václavském náměstí a vydejme se pokojně k Hradu bez křiku a vulgarismů. Dokažme, že nebudeme trpět jeho zvůli. Jak dosáhneme jeho odvolání? My - český národ. Chceme být přece hrdí na naši státnost a národní příslušnost a cítit i nezvratnou potřebu to dokázat třeba i prostým vyvěšením české vlajky na naše domovy. Ale cožpak můžeme?
Od výsledku voleb nekupuji noviny a nekoukám na zprávy, abych se nemusela stydět při každém pohledu na něj.
Re: Miloš Zeman je naším nejlepším prezidentem
#269: Vojta - Miloš Zeman je naším nejlepším prezidentem
No samozřejmě že ano :D Tak to je , a tito moralisté co se za všechno jen "stydí" spíše připomínají bečící stádo ovcí protože jim to tak naservírovala média :D už jsem to tu jednou napsal že Zeman se nechová o nic hůř než zbytek jeho země :D
| This discussion has been closed. |