MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#16901 Re: Chci reakci od zakladatele petice!

2014-11-23 22:05

#16887: Martin Z. - Chci reakci od zakladatele petice! 

 Jsme demokratická republika, čili měl by být čestně osloven muž na druhém místě celkových voleb. Takovou variantu samozřejmě navrhnou i poslanci, pokud projeví inteligenci a gentlemanské chování, stejně tak jak by se zachoval pravý šlechtic. Čili měl by dostat právo prokázat své schopnosti kníže Karel Schwarzenberg.


Nepřihlášený uživatel

#16902

2014-11-23 22:07

Pr. Zemane, ničíte dlouho budovanou dobrou pověst České republiky i její zahraniční politiky. Člověk aby se snad začal stydět - díky Vám - že je Čech. Chováte se jako slon v porcelánu. Když to neumíte, tak odstupte! Stydím se za Vás!
Albert Einstein

#16903 „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist“.

2014-11-23 22:08

 

Miloš Zeman je hulvát opilec a neomalenec. Je to buran a jak už to tak bývá, buran zleva. Burani zleva se vyznačují zarputilostí, urputností a neústupností . Miloš neodstoupí ani náhodou a to je dobře. Uznejte sami, že jsme si na něj a na jeho lotroviny už tak trochu zvykli. On je něco jako dobrý voják Švejk, taková ta humorná postavička co patří ke koloritu české společnosti. Vždyť mi všichni, nebo alespoň většina z nás, jsme tak trochu šašci. Nejdříve si jej zvolíme, znajíce dobře jeho opilství, hulvátství i neomalenost a hned by jsme jej zase odvolávali? Ha ha ha, vždyť už jenom to je strašně srandovní na našem národě. Ve světě už si na nás stejně zvykli a dávno se všude ví, že jsme takoví Járové Cimrmanové a že hezky švejkujeme. Tak to tak proboha nechme, vždyť za chvíli je silvestr a vy by jste teď chtěli propustit nejlepšího šaška? Ó jak od vás ubohé :)

lidičky maličký

 

 


Nepřihlášený uživatel

#16904

2014-11-23 22:17

uz aby to bylo. Ten clovek tam sedí presne na tom pro nej nejnevhodnejsím míste.

Nepřihlášený uživatel

#16905 Re: „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist

2014-11-23 22:19

babča

#16906 Re:

2014-11-23 22:19

#3: -  

  Zeman udělal prostou věc:

----------------------------------

Strčil klacek do žumpy, zamíchal jejím obsahem... a žumpa se zachovala podle předpokladu. Začala smrdět. Valí se z ní puch čím dál, tím silnější.

Roman Skácel
Hodonín

#16907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: proboha lidi neblbněte !!!

2014-11-23 22:21

#16826: jm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: proboha lidi neblbněte !!! 

Džina z láhve vypustil Zeman, vědomě, schválně a neřízeně, dokonce možná původně ani nechtěl, ale už je z láve venku, vrátit ho tam by mohla jen omluva, trocha ochoty uznat veřejně svoji politickou chybu, ale na to zapomeňme, že?

Myopatie? Možná také. Co psychopatie, řekněme i jako důsledek mizerné a nijak neřízené životosprávy, nedostatku pohybu, nadbytku stresu, důsledků deseti let sebelítosti, v podobě poruch osobnosti.  Jak vysvětlit třeba projevy obsese, nutkání k obsesi (ad komentáře k Pussy Riot). Co ve vrcholné politice s takovými?

Dříve nebo později se v této zemi půjdce do extrému, bez Vás i beze mě, ale půjde, důvody asi oba brzy budeme pozorovat objektivně stále zřetelněji a častěji, pokud nebudou fyzické symtpomy patologických projevů obezity, přetížení fyzicky zřetelně neodolného organismu a rostoucího stresu s pokračující mizernou životosprávou, řekněme rychlejší a účinnější...

P.S. Co sklízí člověk, který seje tornádo?

P.P.S. "...dávám bolševíkovi rok, ...nanejvýš dva..."  


Nepřihlášený uživatel

#16908

2014-11-23 22:22

Doufám,že v Kazachstanu posadi toho opilce Zemana na velblouda,pošlou do hor a už se nevrátí:))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#16909

2014-11-23 22:28

Ovčáček by měl Zemanovi na dobrou noc (kromě slivovice) hrát "bláznovu ukolébavku:)))


Nepřihlášený uživatel

#16910 Re:

2014-11-23 22:33

#16839: -  

 že by Marie Kabrhelová ?

Roman Skácel
Hodonín

#16911 Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 22:34

#16716: jm - Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

Bůh neexistuje objektivně, jeho existence totiž nedává logicky smysl.

Lidé jako jste Vy pak jsou ozdobou Světa bez Boha...


Nepřihlášený uživatel

#16912 Re:

2014-11-23 22:35

#16909: -  

 jj, pan O. , to je panečku třída... Panu Ladislavu Špačkovi nesahá ani po paty

Viktor čistič

#16913 Re: Re:

2014-11-23 22:42

#16906: babča - Re:  

 Žum- pane to už tady bylo a ty to stále opakuješ proto, že máš v hlavě stabilně pouze žumpu soudruhu  Žum- pane

 


Nepřihlášený uživatel

#16914

2014-11-23 22:51

Chcete se do Česka ještě někdy vrátit?
Tuto možnost bych zcela vyloučil, moje současná situace ani rodná země mi k natolik zoufalému činu nedává mnoho rozumných důvodů. Pokud by se mi v Japonsku z nějakého důvodu přestalo líbit, stěhoval bych se kamkoli, kde bych měl zaručenou práci a normální slušný život. Obávám se, že tato kritéria mi Česko nenabízí. Když  pominu všechny ty dokonale fungující radosti života v Japonsku, jako je dopravní infrastruktura (šinkansen, perfektní dálniční systém, pohodové chování řidičů na silnicích), státní správa a úřady, veškeré služby, banky, zdravotnictví (v mém věku už to mohu posoudit) a policie, přidám k tomu absenci kriminality, zdvořilou, ohleduplnou a usměvavou společnost, kde neexistuje závist a kde platí dané slovo (za deset let jsem tu nemusel podpisovat jedinou písemnou smlouvu!), vynikající japonskou stravu... atd. atd., to všechno, co v Česku prostě neexistuje a chybělo by mi to, musím brát hlavně ohled na naše děti. Narodily se v Japonsku, vyrůstají tu, mají tu kamarády, je to jejich život. V Česku nemám vůbec nic, začínal bych potřetí v životě od nuly někde v pronajatém bytě, bez zaměstnání, bez auta, bez kontaktů, také přestěhování zpátky by něco stálo a neměl bych ani kam instalovat mé nahrávací studio... Absurdní představa, něco jako hororový sen. V Japonsku se mi daří, jsem tu spokojený a všechno může pokračovat jen směrem k lepšímu. Navíc se už po tak dlouhé době mimo rodnou hroudu cítím při každém turistickém návratu jako cizinec - hodně věcí se mění, a bohužel ne vždy k lepšímu. Už jsem si příliš zvykl na všechno to pozitivní v Japonsku - to, co se tady chápe jako normální, je hodně vzdáleno tomu, co se pod tím rozumí v Česku. Každá cesta tam pro mne znamená nepříjemný kulturní šok, který začíná zavřenými přepážkami na pražském letišti, problémy s najatými dopravci (vozíme do Česka japonské turisty z řad přátel, příbuzných, známých a členů mého fan klubu)... mám pokračovat? Život je příliš krátký na to, aby ho člověk trávil permanentně naštván a stresován bojem o to, co by mělo být zcela normální. Pokud v tom žijete, možná to až tolik nevadí, člověk si zvykne i na šibenici. Pozná se to, až když žijete nějaký čas jinde. Ani v Japonsku není všechno dokonalé, ekonomika nebo vzdělávací systém má nedostatky, japonská společnost má také určité problémy, existují tu podivné náboženské sekty, sebevraždy, ani v mém oboru - v hudebním životě - není všechno ideální. Máme tu nepříjemné komáry, velké jedovaté stonožky mukade, čínské gastarbajtry kradoucí mandarinky v cizích zahradách... Také příroda dělá, co může, aby život nebyl tak jednoduchý - všechna ta zemětřesení, tajfuny, cunami, sopky, sesuvy půdy, záplavy, sněhové kalamity, do toho občas vybuchne nějaká ta atomová elektrárna - člověk se musí naučit žít s pocitem, že může kdykoli přijít o všechno, včetně života. Ale to jsou prkotiny ve srovnání s tím, jakou katastrofu představují pro ČR její vlastní politici.
Sledujete tamní politiku? Liší se politická kultura od té naší?
Jako cizinec, byť s právem permanentního pobytu, nemám volební právo, a politiku nesleduji. Ostatně nedělal bych to ani kdybych volební právo měl, politika mne nikdy nezajímala. Zajímá mne jen kvalita života, a ta je dána tím, do jaké míry všechno funguje nebo nefunguje - veřejná doprava, státní správa, infrastruktura, služby, zdravotnictví, vzdělávací systém, ekonomika... Je mi úplně jedno, kdo je u moci, pokud všechno funguje, jak má, a pokud státní orgány a politici občany zbytečně neopruzují, nejsou propojeni s organizovaným zločinem a nerozkrádají veřejné prostředky. Tady v Japonsku stále ještě život, mentalitu a společenské vztahy určují dávné tradice, velkou roli hraje konfucianismus a kodex bušidó. Morálka, čest, pravdomluvnost apod. tu ani po 140 letech od zrušení třídy samurajů nejsou prázdnými pojmy, to se nutně musí odrazit i v politické kultuře. Kde to začíná čistými a bezplatnými veřejnými záchody, tam to nemůže končit špatně. Nějaké korupční skandály tu před lety také byly, z důvodů mně neznámých i tady existují historií nepoučitelní pomatenci sdružení ve spolku zvaném "komunistická strana", jsou tu i jakási ultrapravicová nacionalistická hnutí, ale nepředstavují pro demokracii žádné nebezpečí. V případě České republiky se o jakékoli "politické kultuře" mluvit nedá, nic takového tam neexistuje a pochybuji, že někdy existovat bude. Další z důvodů, který mi nedovolí se do rodné země vrátit. Mám raději císařpána než nějakého knížete nebo nedejbože pouhého zemana. Santa Klause tu můžeme potkat jen kolem Vánoc, na rozdíl od toho českého nesbírá pera, a všichni ho mají rádi, protože rozdává dárky a nikomu neradí, aby vystoupil z EU... Ono taky z té dálky tady se to všechno jeví trochu jinak, asi jako když se plácají žáby a mloci v malé bahnité louži mezi Šumavou a Orlickými horami. Nicotné, malicherné. Takové malé české hezké, ale svět to moc nezajímá... Ovšem nás Čechy v cizině, kteří se snaží ukázat to nejlepší z české kultury a důstojně reprezentují zemi svého původu, tohle všechno dost štve - znehodnocuje to naši práci. Takže, páni politici, buďte tak laskavi, přestaňte škodit a dělat ostudu, a začněte konečně dělat něco pořádného pro národ a stát.

 


Nepřihlášený uživatel

#16915

2014-11-23 23:12

Češi v cizině

Sledujete tamní politiku? Liší se politická kultura od té naší?
Dánská politická kultura je výsledkem dlouhodobé a nepřerušované demokratické tradice. Dánové mají oproti Čechům výhodu v tom, že nezažili 40 let režimu vlády jedné strany, kdy existovala jediná pravda a jediná cesta. Díky tomu se dánská politická kultura liší od české celkem zásadně. Dánští politici jsou od mládí trénovaní ve vedení dialogu a hledání kompromisu. Debaty mezi politiky jsou vedeny mnohem věcněji než v Česku a skoro neexistuje – nebo rozhodně není prezentována na veřejnosti – osobní neshoda a antipatie mezi politiky z konkurenčních stran.

.

Dánové by si těžko dokázali představit, že si někdo může myslet, že jeho myšlenky a program jsou natolik bezvadné, že s nimi souhlasí nadpoloviční většina národa.

Myslím, že dánští politici mají  všeobecně mnohem větší schopnost dialogu a vyjednávání. To se tady učí už děti na základní škole. Většina školních cvičení není individuální, ale skupinová práce. Děti se tak naučí spolupracovat, komunikovat mezi sebou, obrušovat hrany konfliktům, které při spolupráci zamozřejmě vznikají a následně se učí i prezentovat skupinové dílo tak, aby to bylo srozumitelné pro jejich spolužáky.

Tohle prostředí pomáhá vychovávat lidi, kteří mají svúj názor, nevadí ji stát si za ním a prezentovat ho takovým způsobem, aby ostatní přesvědčili lepším argumentem a ne silou, podpásovkou nebo nic neříkajícím bonmotem.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#16916

2014-11-23 23:29

Češi  cizině
Sledujete tamní politiku? Liší se politická kultura od té naší?
Na švédské politice se mi líbí, že je tak nudná, že se o ní moc nepíše v novinách. Je to asi proto, že docela funguje tak, jak má. Hlavou státu je král, kterého si Švédové váží. Vláda i regionální politici se snaží rozhodovat tak, aby to bylo pro dobro obyvatel (i když i oni se někdy utnou), a důležitým rozhodnutím většinou předchází veřejná diskuse. Nikde na světě neplatí člověk daně úplně rád, ale tady mám pocit, že peníze, které státu odevzdám, jsou docela účelně využity.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#16917

2014-11-23 23:32

Češi v cizině
Sledujete tamní politiku? Liší se politická kultura od té naší?
Částečně sleduji, ale v Norsku je takový klídek, že se tu nic moc neděje. Všechno funguje a nemají žádné politické skandály. Ani politické strany se od sebe moc neliší.
Vždycky jsem v šoku, když sleduju, co se děje v Čechách. Díky mobile apps čtu každý den české noviny.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#16918 BUD NYNI , NEBO NIKDY.

2014-11-23 23:43

ZEMAN ZNASILNUJE BECHEROVKU,SLIVOVICI , RUM,KONAK a ceskou spolecnost.

Komunisti byli kurvy,jsou kurvy a budou kurvy.Milos je jedna z nich..

Martin Z.

#16919 Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice!

2014-11-23 23:51

#16896: - Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice! 

 Pak dávej bacha na noční stolky


Nepřihlášený uživatel

#16920

2014-11-23 23:52

Nepřipusťte lidičky,aby tato podpisová akce skomírala!Za včerejšek je 658 podpisů!Je to veliká ostuda,že hlavní slova v České Republice mají takové vypatlané nuly,jako je Zeman,Veleba,Mynář a podobní,kteří se dostali na výslunní právě díky prasidentovi pussydentovi Miklošovi!

Nepřihlášený uživatel

#16921 Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice!

2014-11-23 23:56

Martin Z.

#16922 Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice!

2014-11-23 23:58

#16901: - Re: Chci reakci od zakladatele petice! 

 Odpověď od pana Němce prosím


Anonymous

#16923 Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice!

2014-11-24 00:01

#16901: - Re: Chci reakci od zakladatele petice! 

 Tak to ani náhodou. Věděl jsem že je to tu banda přisluhovačů kníže slinty a zmrda Kalouska. To by byla reprezentace státu. Fuj


Nepřihlášený uživatel

#16924 Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice!

2014-11-24 00:02

Martin Z.

#16925 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice!

2014-11-24 00:04

#16921: - Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele petice! 

 V Praze máte dost bukvic, tak si nějakou najděte a zajezděte na koníčku, ale jak jsem řekl, bacha na noční stolky…