MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re:
A ty si sedni do amerického letadla a když tě pustí z letištního prostoru, užij si tu pravou demokracii s burbounem,ale dávej si pozor na ozbrojené školáky....
Zeman a Putin
Se Zemanem a tím, jak nám dělá ostudu a škodí zvláště na mezinárodním poli, mám už dlouho problém.
Ale plánovaná Putinova návštěva mě opravdu zvedla ze židle a donutila mě se začít angažovat. Tak jsem aspoň pro začátek napsala veřejně, že s tím nesouhlasím, aby přijel a proč.
Jestli chcete, můžete také.
http://www.petice24.com/ne_navsteve_putina
A pokud Vás tohle nezajímá, tak se nezlobte za spam ;o)
Re:
Re: Re: Re: Re: Proč té šílené "šlapce....
To je swingerka velebova hambatého klubu U TŘÍ JÉZÉĎÁKŮ tam si to rozdává se všemi pravými soudruhy kultu velkého Emana Zemana a bordelmamá je další rudá špindíra soudružka Semelová.
NAŠE OPORA JE AMERIKA NIKOLI RUSKO MILOŠI
Jsem hrdý na členství v EU, jsem hrdý na členství v NATO
Miluji svoji vlast svoji Českou republiku a její demokracii.
Sláva Americe, ať jsou Spojené státy americké silné, nejsilnější na světě.
Bůh ochraňuj Ameriku, sláva svobodě, demokracii a USA.
Díky Americe za její přízeň a podporu.
Vítězství, slávu a sílu svobodné Ukrajině. Prosím o podporu pro ně.
Ať navždy žije vzpomínka na naše jediné dobré prezidenty,
pana Tomáše Garrigua Masaryka a pana Václava Havla.
Porazili jsme vás komouši a nebýt demokracie jste na Urale nebo v lochu.
Tak buďte prosím hodní a přestaňte zlobit. Děkuji.
Vy .....
Re:
tak se nestyď za svůj původ a rodnou řeč....a napiš něco....
Re: Re: Re: Re: Re:
A Ty si zas dávej majzla na ruskou mafii a obchod s orgány, jdou po tom jak po flusu. Do školy už dávno nechodím, takže špatný vtípek rusofile, teda pane soudruhu, rudá lůzo...
Re: Re: Re: Re: Re: Proč té šílené "šlapce....
#15208: - Re: Re: Re: Re: Proč té šílené "šlapce....
Jééé to jsem se od srdce zasmál, to jste mne pobavil. A opravdu po shlédnutí toho videa to tak nějak člověk cítí z té ženštiny, že je to zakuklená prostitutka co nejvíc kvičí aby od sebe odvedla pozornost, určitě se peleší hlavně s rusákama.
Re: Re:
není to moje rodná řeč je to řeč mých okupantů
ale nemám nic proti ruštině ani proti rusům Pičo Ještírku
jen Putler a náš milouš jsou kundy.
a ty samozdřejmě :)
promiň málem jsem tě vynechal
Re:
Vratislave Šimku....kdyby hloupost nadnášela ,vznášíš se jako holubice....ale spíše to nemáš v hlavě v pořádku a trpíš asi stihomamem...ale dobrá zpráva je,že se to dá léčit...a buď rád,že máte v léčebně i internet....
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
to nevadí,že nejsi školák.... i chybička se vloudí....vtípek to není ty rádoby demokrate,modrá lůzo....
Re: Zeman a Putin
#15205: Bohdana Holá - Zeman a Putin
Bohdanko...mokrý hadr na hlavu to spraví....a taky studená sprcha je dobrá na hysterii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#15218: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Už aby nově zvolený prezident za podpory pořádného demokratického státu vypráskal z naší země takové pokrytce jako jsi Ty! Vzpamatuj se, už není 68mej! Svazarm dávno rozpustili. Odstěhuj se za Milošem na Vysočinu.
GENERÁLNÍ STÁVKA
Zvažujme na začátek příštího roku Generální stávku za odstoupení nekompetentního, zprofanovaného, slabého prezidenta.
Judr. Kopřiva Plzeň
Re: Re: Re:
děkuji tě vzdělaný šulíne....od tebe to zní jako vyznamenání,protože máš IQ na dolní hranici a argumenty žádné a tak se musíš vyškrtat jinak...bravo....takový jako ty mě opravdu nemůže urazit...:-)))))))
Re: Re: Zeman a Putin
Já by jsem vraha Ukrajinského národa viděl v naší zemi velmi nerad.
To víš chytně do hlavy nějaký vajíčko a pošle tanky.
Jen ať je doma Putler.
| This discussion has been closed. |
Re:
#15: -
Trefné! :D