MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Oujé!

#149876

2019-08-04 13:29

V USA je necelých 13 % negrů, kteří spáchají více, než polovinu všech vražd.


Nepřihlášený uživatel

#149877 Re: Re: Re:

2019-08-04 13:32

#149856: - Re: Re:  

Ne, to je ta tvoje máma. Proto ti říkají zkurvysyne.


Nepřihlášený uživatel

#149878

2019-08-04 13:56

Všechno jde, když se chce. V Nizozemsku schválili zákaz islámského zahalování tváře, což je podobná věc, kterou prosazuje i hnutí SPD. Nevím, proč by něco takového nemohlo platit i u nás. Ale náš návrh zákona ve Sněmovně blokuje bohužel Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM.

Dle návrhu zákona z pera SPD by zákaz islámského zahalování platil na veřejných prostranstvích a ve veřejně přístupných budovách s výjimkou případů, kdy zahalování obličeje souvisí „s plněním zákonné povinnosti, výkonem povolání, umělecké nebo sportovní činnosti nebo vyplývá ze zdravotních důvodů“. Vycházíme z podobné již platné úpravy v Rakousku a Dánsku. Postoj vlády hnutí ANO a ČSSD ukazuje, že se nechce jasně postavit proti islámskému extrémismu. (A sluneční brýle jako ochranu před sluníčkáři naopak podporujeme.

Z evropských zemí platí částečná omezení na zahalování tváře v Německu, Itálii, Švýcarsku, Norsku a v Bosně a Hercegovině. Úplný zákaz nošení závojů a šátků zahalujících obličej na veřejnosti přijala v roce 2011 jako první v Evropě Francie. Následovaly ji Belgie, Bulharsko, Lotyšsko, Rakousko a Dánsko. Nevím, proč by to nemělo platit i u nás. Společně se zákazem islámského zahalování navrhujeme i zákaz propagace nenávistné islámské ideologie. Také tento náš zákon již leží ve sněmovně a vláda ho blokuje! Co si o tom myslíte?

Od čtvrtka začíná v Nizozemsku platit zákaz zahalování tváře. Je to primárně zaměřeno na součást oděvu muslimských žen, a to na nikáby a burky. Od čtvrtka si nesmí lidé zakrývat obličej ve školách, v hromadné dopravě, v nemocnicích a na úřadech, napsala agentura DPA.

Ministr spravedlnosti Jan Kněžínek za hnutí ANO vysvětloval neutrální postoj vlády k návrhu zákona SPD zakazujícího zahalování tváře na veřejnosti s tím, že vláda podle něj vytýká návrhu například to, že by bylo kriminalizováno i nošení příliš velkých slunečních brýlí nebo lidí převlečených za Mikuláše. Ale to je přece totálně směšně a je to naprostá lež, což nám potvrdili po prozkoumání našeho návrhu také právníci z legislativního odboru Sněmovny.

 

Hnutí SPD chce zabránit tomu, aby se u nás šířil islámský extremismus. Nechceme tu nikáby a burky, které ponižují ženy a jsou symbolem dominance islámu. Naše tradice včetně Mikuláše a jesliček, které chtějí multikulturní sluníčkáři zakázat, aby to „neuráželo muslimy“, my chceme naopak hájit.


Nepřihlášený uživatel

#149879 Re: Re: Re: Re:

2019-08-04 14:27

#149877: - Re: Re: Re:  

Ale tak ti říkají v práci hňupe.

Partyzánský odboj

#149880

2019-08-04 15:09

Brzy si pro podepsané vlastizrádce přijdeme!


Nepřihlášený uživatel

#149881 Re: Re: Re: Re: Re:

2019-08-04 16:03

#149879: - Re: Re: Re: Re:  

To se ti něco zdálo. Ty jsi v životě o práci nezavadil, zkurvysyne.


Nepřihlášený uživatel

#149882 SPD = bizár na naší politické scéně

2019-08-04 16:57

#149880: Partyzánský odboj -  

Zo jste zase vy, Jaromíre Baldo??

Slunce v duši

#149883 Re:

2019-08-04 16:59

#149878: -  

Zak tohle je "školní" příklad čecháčkovské předposranosti z kuchyně SPD.

Bořivoj Pauk

#149884 Pravda o čecháčkovském pronárodě a russáckém barbarstvu

2019-08-04 17:00

Jak dlouho se ještě vydrží ruský car s čínským chánem na sebe usmívat ??? Co myslíte ?
Chlastoslovanské barbarské Russácko, s jeho pátými kolonami užgryndaných, podlézavých, vlastizrádných a neproduktivních azbuckých čechomužiků, frankomužiků a balkánomužiků, musí být bohužel i s pomocí Číny zlikvidováno (demontováno) v zájmu světové civilizace. Stejně jako Islámský stát, který rovněž přebírá štafetu bolševizmu. A stejně jako dříve francouzské třetí císařství, osmanská říše a německá třetí říše či japonské císařství. Čínský chanát přijde na řadu později. Řešení na konci příspěvku.
Blbou Evropu budou muset zachraňovat opět USA (i bez Trumpa) jako v obou světových válkách ?
Čína bude jejich hlavním spojencem ? Blbí čecháčkové budou jenom čumět na drát.
Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (foldynovské Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

Evropan

#149885 Re:

2019-08-04 17:48

#149878: -  

Strana pro Debily se zase předvádí. Vůbec by jí nevadila spolupráce s komunisty, kteří se léta snažili zrušit Ježíška, a kecají tady o tom, že ho chce zrušit někdo jiný. Jak uvěřit tomu, že Japonec bude chránit české tradice? je snad českou tradicí výchova teroristů tak, jak to dělají v SPD? Maximálně tak nebudeme nosit burky, ale kimona.

 


Nepřihlášený uživatel

#149886 Banderovci na šibenici!

2019-08-04 19:00

Sláva Ukrajině ("Heil Ukraine") je nepochybně neonacistický pozdrav!


Nepřihlášený uživatel

#149887 Re:

2019-08-04 19:13

#149880: Partyzánský odboj -  

Jsi zrůdný netvor, nebohá stvůra ukovaná pekelnou čtveřicí z bahna všeho utrpení světa. Po zásluze skončíš v horoucích peklech jako ti tvoji chlebodárci Ovar, Kikina, Pitomio a Agronetvor spolu s rusko-čínskou rudou chátrou.

rainbow warrior

#149888 Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2019-08-04 19:18

Havel Forever !!!
Peace and Love !!!
Green Peace !!!
Rainbow People !!!
Free Cannabis !!!
Free Tibet !!!
Support Music !!!
Support Movies !!!
Support Books !!!
Support Trains !!!
Všichni svobodomyslní lidé si připomínají odkaz našeho věčného prezidenta Václava Havla a také nadčasové duchovní poselství Jeho Svatosti Dalajlámy.
Skuteční patrioti Zemí Koruny České slaví s radostí dny svobody a demokracie.
Victoria !!! Skvělé vítězství demokracie a svobody, velký úspěch Zelených v Evropě !!! U nás dobré výsledky Pirátů a Koalice STAN/TOP/Zelení = dohromady 25% hlasů a 6 mandátů !!!
Ať žije svoboda a demokracie !!
Ať žije EU svobodných a demokratických zemí !!
Radujme se a stále se veselme při významných událostech v rámci EU. Radujme se z pokroku v lidských právech menšin v rámci EU. Upozorňujme nadále a neúnavně na porušování lidských práv ve světě. Nepodceňujme nebezpečí neonacismu, neostalinismu a neomaoismu.

1959 Tibet uprising !!!
1969 Stonewall uprising !!!

Long Live the Dalailama
Long Live the Free Tibet
Long Live the Green Peace
Long Live the Rainbow Pride
Long Live the Book World
Long Live the Railways
Long Live the Peace and Love

Vote for Greens !!! Vote for Pirates !!!
Vote for Democracy and Human Rights !!!


Nepřihlášený uživatel

#149889 Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2019-08-04 19:19

#149830: Rainbow warrior - Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Těšíme se na oslavy života v různosti na Prague Pride !!!! Všichni svobodomyslní lidé, přijďte oslavit radost ze života ve svobodě a demokracii !!!


Nepřihlášený uživatel

#149890 Re: Pravda o dementovi.

2019-08-04 19:45


Nepřihlášený uživatel

#149891 Kamarád pražské kavárny :-)))

2019-08-04 20:00

Petro Porošenko pravděpodobně uprchl ze země. Podle oficiálních mediálních zpráv je na dovolené v Istanbulu, přičemž jeho rodina odcestovala z Ukrajiny ve dvou etapách: část minulý týden pravidelným letem a samotný Porošenko odletěl minulou neděli soukromým letadlem (přitom údajně odmítl doprovod státní ochranky, protože by se mohla snadno proměnit v zatýkací komando).

Třináct trestních řízení proti Porošenkovi

  • Protiprávní vyslání bojových člunů do Kerčského průlivu.
  • Tunelování a daňové úniky v Kovárně na Rybalském.
  • Zajištění ukradených armádních prostředků přes offshorové společnosti.
  • Tunelování a daňové úniky při registraci kanálu „Přímý“.
  • Nezákonné ovlivňování soudů.
  • Dosazování zmanipulovaných lidí na funkce vyšších soudních orgánů.
  • Falšování dokumentů o činnosti koalice za účelem uzurpace moci.
  • Perzekuce politických odpůrců.
  • Zneužití obžalovaného Andreje Parubije na blokování protikorupčních opatření v rezortu obrany.
  • Nezákonné vyvádění finančních prostředků z Mezinárodní investiční banky.
  • Nezákonné vydávání městských pozemků Vitaliem Kličkem bez souhlasu Kyjevské rady.
  • Miliardové rozkrádání Státní ukrajinské banky.

Nepřihlášený uživatel

#149892

2019-08-04 20:33

„Nikdy jsem se nebál tak, jako jsem se bál ve Francii, jelikož nejsem žádný Rambo a rozhodně se nehodlám prát," řekl úvodem muž, který v Praze provozuje restauraci s rychlým občerstvením. Podle vlastních slov rád jezdí na kole, dalo by se prý říct, že má několikrát objetou planetu Zemi. V Paříži prý byl naposledy s rodiči při cestě do Anglie a žádné hluboké zážitky si tudíž nevybavuje. Pár dnů staré setkání s tamní realitou prý v něm ale zůstane ještě hodně dlouho.

„Nepamatuju si ty ulice, ale bydleli jsme celkem daleko od centra, jeli jsme sami, bez cestovky. První šok, který jsem zažil, byl nepořádek. Jestli někdo nadává na Prahu, tak by se měl podívat do Paříže, jak to tam vypadá. Ale to nebyly odpadky od jídla, bylo to jako nějaké drogové doupě. Lahve, hadry, podivný puch moči, dost nám to vyrazilo dech," popisuje dále.

Nejhorší zkušenost pro dvojici z Prahy prý byla, když se vydala na procházku.

„V sobotu po poledni jsme šli pěšky do centra, jelikož jsme se báli použít hromadnou dopravu. Neznali jsme trasy a nechtěli jsme zajet, tak jsme šli pěšky. Asi třikrát se stalo, že ti migranti přišli až k nám a normálně na manželku sahali. Skutečně to bylo, jak to popisuju. Sahali jí na vlasy, na tělo, jednoho jsem odstrčil, přidali jsme do kroku, ale pak se jich tam seběhlo víc, vážně jsme měli strach, takže jsme chvíli až běželi," popsal.

Na policisty prý nenarazil, nikdo neseděl v kavárnách na ulici a nikdo se jich ani nezastal. „Jedna paní, která mluvila v hotelu anglicky, mi řekla, že ti migranti si dovolují na lidi podle velikosti, ne podle věku. Prý menší postavy, jakou mám já, v nich nevzbuzují respekt, a proto se odváží na tohle, což je těžko postihnutelné i pro policii," dodal muž, s nímž ParlamentníListy.cz ve čtvrtek hovořily.

 

„Nejhorší to ale bylo tu noc na neděli. Byli jsme v hotelu, z okna jsem viděl dva lidi onanovat a jeden dokonce vykonal potřebu přímo na ulici. Zažil jsem přesně tohle chování v Africe, kde je to pro řadu míst běžný způsob, že si na WC dojdou na ulici, ale copak byste tohle čekali v Paříži?" podivil se dále nad chováním některých lidí.

„Řeknu to naplno: všechno to byli Afričani, neviděl jsem tam jediného agresivního Francouze, nebál jsem se jediného Francouze, ale bál jsem se a doteď se bojím těch Afričanů, kteří tam žijí, už se tam fakt nevrátíme," uzavřel.

Jedna z posledních zpráv, která pronikla na veřejnost a týkala se migrantů v Paříži, hovořila v půli července o tom, že stovky nelegálních migrantů vtrhly do prostorů historické hrobky Pantheon v centru francouzského hlavního města. Po vládě požadovaly právo zůstat ve Francii.

V dubnu letošního roku televize Nova informovala, že „rozrůstající se stanové městečko na severu Paříže budí obavy obyvatel. Ve stanech žijí rodiny pocházející převážně z Etiopie nebo z Afghánistánu, bojují s otřesnými hygienickými podmínkami. Uprchlická osada je ale ilegální a úředníci si s uprchlíky nevědí rady. Žadatelé o azyl se potulují městem a následně někde postaví stany, odkud je ale často evakuují policisté. Podle zahraničních médií ve stanech žijí převážně rodiny s dětmi, stanů je několik desítek až stovek".

Multikulturní obohacení

#149893

2019-08-04 20:55


Nepřihlášený uživatel

#149894 Pondělní aktualita

2019-08-05 04:58

I dnes, v pondělí 5. srpna, má Havler oči v prach!

Evropan

#149895 Re: Kamarád pražské kavárny :-)))

2019-08-05 05:13

#149891: - Kamarád pražské kavárny :-))) 

Pokud by platilo to, co jste zkopíroval z rusských webů, tak by to spíš vypadalo na Putlerovo kámoše. Ale jsou to fejky, tak už to raději nečtěte.

 


Nepřihlášený uživatel

#149896 Re: Pondělní aktualita

2019-08-05 05:15

Evropan

#149897 Re:

2019-08-05 05:23

#149892: -  

Tak Čecháčci jezdí šmírovat Pařížany jak onanují? No docela drahá zábava. To je asi něco pro pražskou smetánku.

 

Evropan

#149898 Demokracie na neofašistický způsob = Russko

2019-08-05 05:27

Navzdory úřednímu zákazu a přes důrazné policejní varování se v sobotu v centru Moskvy sešli lidé na další opoziční demonstraci proti zapovězení účasti opozičních kandidátů v zářijových volbách do moskevského zastupitelstva. Policie ještě před začátkem demonstrace začala účastníky zatýkat. Celkem podle serveru OVD-Info zadržela téměř 700 lidí.

https://www.novinky.cz/policie-zatkla-sedm-stovek-lidi

 

Evropan

#149899

2019-08-05 05:30

V úterý 6. srpna se koná další demonstrace, jejíž účastních budou požadovat, aby prezident Miloš Zeman dodržoval ústavní pořádky v České republice. 

https://www.forum24.cz/na-demonstraci

 

Evropan

#149900 Hradní kocourkov = mluvčí mluvčího

2019-08-05 05:32

Že jeden na Hradě nestačí, překvapí leda ty, kteří se obejdou bez internetu, nebo ignoranty, pro které je politika špína, aniž by se o ni kdy zajímali. Důvod tu přesto je. Legenda neprofesionality a arogance, ztělesněná prezidentovým oblíbencem Jiřím Ovčáčkem, totiž nemá dost času na své povinnosti. Každodenní snůška fantasmagorií, přisprostlé hysterie a ideových turbulencí od bolševické propagandy po Bibli a obráceně, jimiž státní úředník denně zásobuje sociální sítě, sice vyvolává pobavené reakce, ale ubírá čas z Ovčáčkovy pracovní doby. Posila se proto šikne a její nástup má prvorozenému mluvčímu umožnit „více se věnovat prezidentovi“.  

Že teď prezidentská kancelář angažuje jako druhého mluvčího Hradu Víta Nováka, ausgerechnet bez výběrového řízení, má své důvody. Ambiciózní mladík, jenž má žaludek sloužit páté koloně Ruska, si totiž před časem vysloužil politické ostruhy u někdejší komunistické rozvědčice a Babišovy starostky pražské „desítky“ Radmily Kleslové. Že si z role jejího mluvčího odnesl nejspíš také  její praktiky, je nasnadě.

https://www.forum24.cz/kdo-je-novy-mluvci