MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#118326 Soudruh Zimola je velký fešák :-), příláká voličky ANO StB :-) a taky mladé od Pirátů odvede :-)....

2017-11-03 15:07

Bývalý jihočeský hejtman Jiří Zimola nevyloučil, že by se mohl ucházet o funkci v čele ČSSD. Stejně jako těsně po volbách to však podmínil zájmem členské základny. "Jsem schopen dát k dispozici veškeré své síly, ale nehodlám se vlamovat do zavřených dveří," řekl. Lídři ČSSD v květnu vyškrtli Zimolu z jihočeské kandidátky do Sněmovny s odkazem na kauzu rekreační chaty na Lipně, kvůli níž předtím opustil post hejtmana. Na protest proti jeho vyškrtnutí odešla z listiny řada dalších kandidátů.


Nepřihlášený uživatel

#118327 Bude to takto? Co se naplnilo dnes? Vládu sestavuje skutečně ruský trotl Miloš Zeman....

2017-11-03 15:15

 
 
 28.10.2017  - dnes zatím nic nového... Bureš s Babišem postupují podle scénáře ruského trotla Miloše Zemana

2.10. Potrvrzeno vládu sestavuje russácký trotl a nacionální komunista Miloše Zeman, protože do ní "nominoval" nomenklaturního komunistu, člena komunistické vlády přimo odpovědného za řádění StB soudruha Tomana. 

3.10. Dnes zatím nic nového, Bureš je Burešem, Lenka Bradáčová z Agrofertu ho zatím nemakroamnestovala. Ruský trotl své řekl, nomenklaturní komunista Toman bude řídit vládu z pozice ministra zemědělství. Tedy vše je jak bylo předpovězeno, Zeman sestavuje vládu, kterou bude udržovat neústavně u moci a ta mu na oplátku bude poskytovat podporu u voleb.  

3.10. odpoledne - i soudruh Bureš se vyjádřil, že ani nechce vládu bez důvěry, nechce model Zeman, ale taky neřekl, co by chtěl. Věcně, když objíždí voliče, chce nové volby. Já si myslím, že chce makroamnestovat a negativní lustrační osvědčení a pak samozřejmě masivně krást ve státní správě.  

 Základní premisa je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou. 

26.10. Soudruh Filip mu ještě nesdělil, že je nepodpoří, ale ani neřekl, že je podpoří, komouši po rozhovoru se ruským trotlem jako by zmizeli ze světa.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer (včera už to pochopil), nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donašeč ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

26.10. Toto se dosud naplňuje, Bureš to zkouší různě, IDnes tvrdí lživě, že se Bartoš omluvil a přitom v sms a dle slov Babroše nikde žádná omluva nebyla. Dostává podivné vyděračské maily, ať podpoří ANO StB. Bureš používá vše co má, prachy, korupci, media - IDnes měl jen včera tři lživé titulky a to záměrně. Tedy jede to podle předpokladu. 

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát a především o to se pomstít  socanům, to je jedna z jeho mandátových priorit, kterou chce naplnit.

27.10. Další útok na Piráty, tentokrát v Burešově blesku 2  v LN  s tím, že Piráti koketují s radikální levicí. Další bláboly, bombastický titulek bez reálného obsahu. Bureš jednoznačně zneužívá svá media, je to hnus. 

30.10. Zeman jasně deklaruje, že chce vládu jako ANO StB - tedy KSČ 2011 s podporou Pitomia a komoušů. Tedy se to celé, co bylo předpovězeno naplňuje. Bureš je jen ubohým statistou čekajícím na makroamnestování prostřednictvím státního zástupce - tedy Lenky Bradáčové  z Agrofertu.  Je ale velmi zajímavé, že o podpoře vlády ANO StB 2011 komunisty (ANO StB jsou také komouši, tedy se to špatně rozlišuje), tedy říkejme KSČm bolševici, tedy bolševiky píší jen blesk 1 a 2 StBáka Bureše, žádné jiné noviny o tom nepíší, tedy je to taková "účelovka" :-)

31.10. Dnes uvidíme, jestli slovenský nomenklaturní komunista a udavač StB z rodiny udavačů StB bude 27 let po revoluci skutečně sestavovat vládu. Bylo by to stejné, jako by 27 let po válce sestavoval vládu v západním Německu rakouský nomenklaturní nacista udavač gestapu z rodiny udavačů gestapu, která si navíc na udávání gestapu postavila kariéru. 

31.10. Komunistické pakáží se libí vláda ANO StB 2011, tedy vláda KSČ 2011 a není divu, vřele jí podpoří, to také dostali nakázáno z russákova a od russákých agentů FSB a GRU - tedy i toto se naplňuje - Filipa se jen dotklo, že jim Bureš zatrhl obstrukce a vstup do vlády. 

1.11. Přestože byl Zeman včera naprosto mimo a jeho cesta tobogánem jeho vlastních výkalů do karusele se velmi zrychluji, stále se tváří, že je to on, kdo věci řídí, že je to on kdo sestavuje vládu. Potvrzuje se, že je Bureš vě věci jen statistou. ODS potvrdila, že vládu nepodpoří i na Hradě a těžko se jí z této pozice bude couvat. Bureš zůstal jak kůl v plotě a snaží si alespoň zajist makroamnestování a je lhostejno jestli přímo ruským trotlem Zemanem nebo přes Leničku Bradáčovou Karusel Agrofertovou. Babiš do vlády strká to co tam bylo, hloupou Karlu Šlechtovou, afektovaného Stropnického, podvodníka Ťoka, zmateného Brabce - nemá vlastně nic, co by skutečně nabídnout mohl, lidi slušní, kultivovaní, mravní s ním nehtějí mít nic společného - tam dospěl kůl v plotě slovenský nomenklaturní komunista a Stbácký donašeč alias Jakeš II. . 

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je - např. aby jim Faltýnek rozdal vstupní premie do Sněmovny :-). 

26.10. Už včera se vyjádřil jeden z mladých poslanců ANO StB, že by měl problém s vládou s Pitomiou a že by pro takovou vládu ruku nezvedl. Tedy i toto se naplňuje. 

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou "lásku" k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek. 

25.10. Dnes se Bureš stylizuje do uraženého Piráty :-) a nevstrčil jeho StBácký rypák z nory, srovnává pytel blech ANO StB poslanců - tedy rozdává jedno mega za druhým :-). Tedy prognoza se naplňuje - ublížený Bureš nrní o něm vidu ani slechu.

30.10. Dnes mluvil neonacistický komouš Zeman, tak byl Bureš poslušně zalezlý v koutě. 

Přeci jen vystrčil rypák - aby oznámil, že s TOP a STANem jednat už nebude :-) - to je vlastně skvělá zpráva, protože bude intenzivně jednat s Pitomiou a Filipem :-), tedy komunista, StBák a blázen - to k sobě jde dokonale :-)

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.


Nepřihlášený uživatel

#118328 Re: Nazvěme věci pravými jmény:

2017-11-03 15:46

#118324: AntiODS - Nazvěme věci pravými jmény: 

 

 Protože nechce spolupracovat s slovenským nomenklaturním komunistou a StBáckým donašečem z rodinky, která si celou svojí kariéru postavila na donášení StB?

Každý úředník úřadu vlády musí mít negativní lustrační osvědčení, jinak na úřadu vlády pracovat nemůže a Babiš může dělat premiéra bez negativního lustračního osvědčení, přesněji s pozitivním lustračním osvědčením StBáka? 

Nehraj si na idiota, ty bys s StBákem spolupracoval? Obecně ty bys měl důvěru ke komukoliv, kdo by neměl negativní lustrační osvědčení a neměl bezpečnostní prověrku státu? To opravdu budeš o sobě tvrdit, že jsi idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#118329

2017-11-03 15:49

Drahoš je superdebilní želé!


Nepřihlášený uživatel

#118330 Pěti milionové Nosko bude mít 52 nadzvukových vojenských strojů?

2017-11-03 15:52

Norové přezbrojují. Přes Atlantik dorazily první nové stíhačky

3. listopadu 2017  16:43
Norské vzdušné síly začínají s očekávaným přezbrojením na nejmodernější stíhací letouny páté generace F-35. První tři stroje v pátek odpoledne přistály na hlavní letecké základně Ørland. Celkově Norové chtějí v příštích letech až 52 těchto letounů.

......ČR jich má pronajatých - 14 gripenů 


Nepřihlášený uživatel

#118331 Re: Podstatné je, že Miloš Zeman je již polomrtvý....

2017-11-03 15:55

#118329: -  

 ....a jeho každodenní dehibernace z alkoholové hibernace amfetaminovými doplňky mu opravdu nepřidává. Buď pod vlivem amfetaminů koulí oči jak vyoraná myš a nebo si pod vlivem chlastu šlape na jazyk. 

Tedy až na několik opravdu rusáckých trotlů mezi kandidáty je vlastně každý lepší než Zeman a pan Drahoš a pan Horáček mezi nimi vyloženě ční. 


Nepřihlášený uživatel

#118332 Ono je to složitější, lži Zemana je ochotno za pravdu označit pouze 13 % lidí....

2017-11-03 16:10

Prezidentovi důvěřuje polovina lidí

Prezidentovi Miloši Zemanovi podle říjnového průzkumu CVVM důvěřuje polovina Čechů. Vyšší důvěře se těší obecní zastupitelstva (61 procent) a starostové (60 procent). Spokojenost s politickou situací v průzkumu projevilo 14 procent dotázaných.

....to jsou ti, co mu skutečně důvěřují, ostatní pochybují a 22 % ruskému trotlovi  a neonacistickému komunistovi nevěří vůbec. 

Dokonce i obecním zastupitelstvů, tedy skupině politiků důvěřuje 14 % lidí, to jen až se zase russácký trotl Miloš Zeman bude chtít srovnávat s nějakou skupinovou důvěrou, jak je jeho oblíbený trik komunistického ubožáka. 


Nepřihlášený uživatel

#118333

2017-11-03 16:29

Doktor z Počátek hledá pacienty: „Ne simulanty, buzeranty a starší 65 let“


 Prostě ne pražské kavárně!

Nepřihlášený uživatel

#118334

2017-11-03 16:31

„Jsem xenofobní rasista, nenávidím všechny levičáky a jim podobné debily.“


Nepřihlášený uživatel

#118335

2017-11-03 16:41

Havlista je největší nepřítel lidstva.

Občané ČR

#118336

2017-11-03 16:42

Brusselský fíkus tady nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#118337

2017-11-03 16:47

Buzeranti z pražské kavárny šíří AIDS.


Nepřihlášený uživatel

#118338 Mezi fanoušky hradního lháře a opilce se rekrutuje největší procento úchylů

2017-11-03 17:25

#118333: -  

Vzhledem k tomu, že seš buzeratský simulant a seš v důvhodu, tak to na tebe pasuje jako nočník na prdýlku, nebo jako Ovčáček na Forejta, jestli chceš.

Evropan

#118339 Re: Okamůry kvičí jako čuňata

2017-11-03 17:27

#118337: -  

Ty už máš zase nějaký problém se svojí sexuální orientací? A neměl bys s tím už konečně zajít k psychlogovi?

Evropan

#118340 Re: "Občané ČR" šíří russkou fašistickou propagandu

2017-11-03 17:28

#118336: Občané ČR -  

A co vám brání jít na východ? Klidně si jděte do Russka. A klidně oba dva.


Nepřihlášený uživatel

#118341 Re: 70 000 Čechoslováků zavlečených do gulagu russáky v roce 1945 ti přijde málo?

2017-11-03 17:53

#118336: Občané ČR -  

 .....nehraj si na idiota, nebo ti to zůstane. Podívej se na Zemana, ten si hrál na adiota tak dlouho, že je z něj super idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#118342 Je otázka, jestli si pan Hlavatý na idiota jen hraje nebo idiotem je? ......

2017-11-03 18:16

Vyjádření Hlavatého o financování doplňujících voleb rozzlobilo i předsedu Senátu Milana Štěcha. Podle něj je celá kauza trapná a tento trapas s každým Havatého dalším výrokem narůstá. "Pan Hlavatý se tak vlastně přiznává k tomu, že chtěl své voliče de facto podvést a že si jich neváží," napsal v tiskové zprávě. "Doufám, že toto martyrium není startem nové politické kultury, kterou slibovalo hnutí ANO. To ale musejí zhodnotit voliči, kteří budou mít v tomto případě konečné slovo," dodal.

.....rozhodně bychom si my nevoliči ANO StB měli přát, aby si na idiota jen hrál, byť si o členech ANO StB, kteří věří ve "svatého" slovenského nomenklaturního komunista a Stbáckého donašeče spíše myslíme, že v takovém případě spíše idioty jsou a bohužel si na jen nehrají. 


Nepřihlášený uživatel

#118343 Argument to samozřejmě je a byl, Piráti ale volili variantu "necháme v tom StBáky vymáchat".....

2017-11-03 18:20

V čele sněmovny budu pojistkou, že nebude fungovat v Babišově režii. Další cíl je zastavit Zemana, říká šéf ODS Fiala

 

    • Šéf ODS Petr Fiala odmítá, že by jeho strana měla ulehčit hnutí ANO, aby sestavilo vládu.

    • Chce přesvědčit ostatní, aby jej podpořili do čela Poslanecké sněmovny.

    • "Jednak tím zajistíme fungování dolní komory parlamentu jinak než v režii ANO, jednak bychom mohli dělat něco se třetím pokusem o sestavování vlády," řekl HN.

......těžko říci co bude efektivnější a efektnější. To, že slovenský nomenklaturní komouš a StBácký donašeč něco s russáckým trotlem Milošem Zemanem chystají, je více než jisté. 



Nepřihlášený uživatel

#118344 Re: Re: 70 000 Čechoslováků zavlečených do gulagu russáky v roce 1945 ti přijde málo?

2017-11-03 18:39


Nepřihlášený uživatel

#118345

2017-11-03 19:16

Pan Jiří Drahoš bude naším příštím prezidentem, Myloš se odbelhá po hedvábné stezce na Vysočinu.


Nepřihlášený uživatel

#118346 Re: Re: Re: 70 000 Čechoslováků zavlečených do gulagu russáky v roce 1945 ti přijde málo?

2017-11-03 19:20


Nepřihlášený uživatel

#118347 Náhoda? Nemyslím si.

2017-11-03 21:41

Havel zní jako Hitler.


Nepřihlášený uživatel

#118348 Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-11-03 22:03

#118347: - Náhoda? Nemyslím si. 

 V ruštině nebo v mongolštině?


Nepřihlášený uživatel

#118349 Re: Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-11-03 22:08

#118348: - Re: Náhoda? Nemyslím si. 

 Ty zas zníš jako kretén!


Nepřihlášený uživatel

#118350 Re: Re: Re: Re: 70 000 Čechoslováků zavlečených do gulagu russáky v roce 1945 ti přijde málo?

2017-11-03 22:56