MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103226

2017-02-24 06:56

Sláva Rusku!

Ať žije Putin!


Nepřihlášený uživatel

#103227 Re:

2017-02-24 07:09

#103226: -  

 Co tak "slavného" vlastně Vláďa Iljič Putin za svého mnohaletého působení pro Rusko a Rusy udělal? 

Slíbil moskviče moskvanům a Rusům gulagy? 

Zdevalvoval měnu na polovinu okupací Krymu?

Devastuje Rusko těžbou ropy a plynu, kdy dokonce ropu prodává mnohdy i pod cenou nákladů na těžbu? 

Vy komunisté (náckové) vždy přijdete s nějakým idiotským heslem, napřř. ať žije - Lenin, Stalin, Putin či Lenin žil, žije a bude žít :-), ale vůbec nejste schopni vysvětlit, proč by ta hesla měla mít nějaký reálný mravný, kulturní obsah. VY se sami ohlupujete vlastní hloupostí jak voliči Miloše Zemana a Donalda Trumpa. 

Je ti zřejmé co je vlastizrada? Např. spolupráce se zpravodajskými službymi totalitních států.  To jen kdybys měl pocit, že neznalost zákona omlouvá ruský trotle z Čech. 

 

Proč vlastně ty tvoje hesla píšeš do diskuse o ubohosti, oplzlosti a zločinnosti Miloše Zemana?  Vídíš mezi nacionálním komunistou Milošem Zemana a tvým heslem nějakou souvislost? 

Raději tu tvojí malůvku kopíruji:

Nepřihlášený uživatel

#103226

2017-02-24 07:56

Sláva Rusku!

Ať žije Putin!


Nepřihlášený uživatel

#103228 Re: Re: Re: Příběhy bezpráví!

2017-02-24 07:10

#103192: Vražda na tyranu není zločinem! - Re: Re: Příběhy bezpráví! 

 

Zajdi si na Státní zastupitelství, bude ti to vysvětleno a je klidně možné, že budeš i trestně stíhán. Prober to s nimi dřív, než bude pozdě. Určitě není ani ten nejmenší probléme, předložit na státním zastupitelství důkazy o tom, že současná správa veřejného prostoru postavené na Ústavě, jejíž součástí je všeobecná deklarace lidských práva "páchá genocidu". Nic ti také nebrání podat žalobu na stát, taktéž se tak činí na Státním zastupitelství. 

Zajdi tam, bude to jen ku prospěchu tvému, tvého okolí i tohoto státu a tvých spoluobčanů. 

Pod tyranem si představuješ nacionálního komunistu a nepřetržitého lháře Miloše Zemana, kerý má přitom v souladu s Ústavou spravovat nejvyšší ústavní pozici?  Usuzuješ tak, protož NSS jasně identifikoval jeho porušování volebního zákona, jeho lhaní? Nebo to snad usuzuješ z toho, že vyznamenává komunisty, StBáky, že si na inaguraci vzal kravatu s ruskou trikolorou, že se obklopil lidmi, kteří jsou nedůvěryhodni pro stát a nejspíše právě o nich hovoří kapitoly 2.3 výročních zpráv BIS? 

 

Vražda na tyranu není zločinem!
Nepřihlášený uživatel

#103192 Re: Re: Příběhy bezpráví!

2017-02-23 13:59

#103191: - Re: Příběhy bezpráví! 

 Ale hovno, ty vrahounskej exekutorskej zmrde!

K žádné genocidě tu za komunístů nedocházelo, všichni měli práci a bydlení.

Genocidu páchá tento zločinecký mafiánský kapitalistický systém a jsou o tom nezvratné důkazy!

 

Chcípněte korporátní fašisti! 


Nepřihlášený uživatel

#103229 Podle Zemana deviant, tedy poziitivní deviant "sůl země" si nenašetřil v lepších dobách....

2017-02-24 07:28

Světlík prodává během krátké doby další firmu. Zbavuje se výrobce převodovek v úpadku

....a teď ten odporný kapitalistický zloděj připravuje poctivé delníky o práci. A to je to přitom donátor nacionálního komunisty Miloše Zemana :-).

  • Připravuje se prodej další firmy, která je v úpadku od loňského roku.
  • Finišuje prodej firmy Hutní montáže, finalistou má být E-Invest Martina Ulčáka.
  • Spekuluje se i o prodeji celých Vítkovic čínské skupině CEFC.

Možná sem nacionální íkomunista Miloše Zeman přivezl bandu čínských zpravodajců, milicionářů a svazáků jen proto, aby jim jeho deviantní donátor Světlík mohl "prodat" jeho firmy v úpadku.  Zeman je opravdu zločinec, dá se od něj očekávat prakticky cokoliv, tedy především zneužívání moci, proto přece ve volební kampani lhal (lže vlastně pořád) a porušoval volební zákon.  

Ruský dluh více jak 100 mld. z pozice premiéra také "kamsi" "prodal", byť není známo za kolik a není známo komu, tedy je klidně možné, že to prostě do bývalého Rusákova předal a nic za to nechtěl. Po tomto jeho činu, kdy okradl tuto zemi o 100 mld. korun zbyl jen jeho opilecký pšouk, tedy utajené rozhodnutí vlády. 

Kdo vlastně z donátorů, příznivců Miloše Zemana podniká poctivě? Kteří to jsou? Existuje vůbec někdo? 


Nepřihlášený uživatel

#103230 Trumpeta je opravdu velmi podivná figura....

2017-02-24 07:36

Více než polovina Američanů se za Trumpa stydí, napovídá průzkum

Více než polovina Američanů se stydí za svého prezidenta, pokládá ho za nepoctivého a nevěří, že je schopen řádně vést zemi. Vyplývá to z únorového výzkumu agentury McClatchy-Marist, která se dotazovala více než tisícovky respondentů. Na průzkum upozornil deník The Washington Post.

Je pravděpodobné že se jedná o seriozní průzkum. https://en.wikipedia.org/wiki/Marist_Poll

 


Nepřihlášený uživatel

#103231 A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 08:17

Případ dívky z Petrohradu není prvním ani posledním v dlouhé řadě tajemných pokusů o sebevraždu nezletilých Rusů. Jejich rostoucí počet ale vedl ruskou bezpečnostní službu FSB k založení nové databáze, která shromažďuje informace o sebevraždách dětí a teenagerů. Měla by pomoct odhalit tendence teenagerů sáhnout na vlastní život. Rusko totiž patří dlouhodobě k zemím s nejvyšší mírou sebevražd mezi mladými.

...skoro se ani nechce věřit, že by taková blbost mohla napadnout normálního duševně zdravého člověka. 

Evropan

#103232 Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 08:25

#103231: - A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi .... 

Kdybys žil jako oni v zemi, kde tě za vlastní názor zavřou do psychiatrické léčebny, což se stále děje, tak bys je možná pochopil. No a odjet z toho vězení není víceméně možné. 


Nepřihlášený uživatel

#103233 Re: Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 08:35

#103232: Evropan - Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi .... 

 Je tedy v takové situaci těžko pochopitelné, že provolávají slávu Vláďovi Iljičovi Putinovi.  Z Rusko jen do USA a jen legálně emigruje ročně 300 000 vysokoškoláků. Odjet se tedy z Ruska ještě přeci jenom dá, byť je jistě velmi pravděpodobné že se jedná především o Rusy a nikoliv o lidi z národů Rusy znásilněnými. 

Nemám ale problém s empatií k Rusům, zároveň je ovšem nutné říci, že moje zkušenost s komunistickou totalitou a komunistickými hesly je taková, že jsem nikdy komunistům to jejich divadlo s rudými transparenty se žlutými a bílými nápisy nevěřil. Tedy proč se podobného divadla dnes po zkušenosti s komunistickou dikaturou účastní mnohdy dokonce aktivně Rusové? 

Byl to zločinný, nemravný, nekulturní režim a bylo možné to vnímat, komunisté se sice snažili to maskovat, ale šlo to jen velmi obtížně. Komunisté se vždy usvědčovali z vlastní ubohosti a není tomu jinak ani dnes. Jejich projevy ve Sněmovně to je děs a hrůza. 


Nepřihlášený uživatel

#103234 Re: Kolonie skopčáků...

2017-02-24 08:41

#103197: Původní Evropan - Kolonie skopčáků... 

 

ČR má v mnoha oborech nulovou produktivitu práce. Společnost Zeman zdavastoval svým lhaním, kdy inteligentní část společnosti se těžko tedy může shodnout s tou částí, která volila Zemana a přitom vůbec nejsou schopni sdělit, proč jej volili, dokonce je velmi pravděpodobné, že to vůbec netuší. 

Zeman a jeho podivná banda, kterou se obklopil, nemá navíc důvěru státu, nejsou schopni získat bezpečnostní prověrky státu. BIS o nich pravděpodobně píše kapitolu 2.3 ve svých výročních zprávách. 

Zemanovo jednání vyhání skutečné investory a místo nich láká pakáž z Číny a Ruska, tedy skuteční investoři se v ČR ani nesnaží svoje investice rozvíjet, když vidí, čeho jsou schopni Češi u voleb a jakým naprostým blábolům od Miloše Zemana jsou schopni "uvěřit". V takovém prostředí logicky hrozí nestabilita, korupce atd. Zeman dokonce vyvolává záměrně stav, kdy jeho voliči útočí na své zaměstnavatele. 

To jsou příčiny nízkých platů v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#103235 A jaký proto proto má Zeman argument? Žádný? Prostě jen plácá?

2017-02-24 08:43


Nepřihlášený uživatel

#103236 Trumpeta je opravdu legrační......

2017-02-24 08:44

.....i mírný odhad počtu lidí, kteří nemají zelenou kartu na území USA je 7 mil. Trumpeta bude možná v úřadě 1 460 dnů, tedy každý den by musely úřady deportovat 4 800 lidí, pokud by za celé jeho volební období měly deportovat 7 mil. lidí a to se jeví samozřejmě jako naprostá zhovadilost, mmo jiné i proto, že by tato věc musela mít daleko lepší logistiku, než mělo vyhlazování Židů za II. světové války. 

Trumpeta je blázen a jen lidi hloupí, kteří nejsou schopni ani vydělit 7 mil. 1 460 mu ty jeho bláboly "věří". 

USA neplánují masové deportace, tvrdí ministr Kelly

Spojené státy neplánují masové deportace imigrantů, ani zapojení armády do vymáhání imigračních zákonů. Uvedl to americký ministr vnitřní bezpečnosti John Kelly po jednání s mexickým ministrem vnitra Miguelem Ángelem Osoriem Chongem.


Nepřihlášený uživatel

#103237 Mayová to má opravdu těžké.....

2017-02-24 08:56

Atentátník z Guantánama strhl lavinu kritiky na britskou premiérku Mayovou

Z oslabení dohledu nad teroristou, který se před několika dny odpálil při útoku Islámského státu (IS) u Mosulu, byla obviněna britská premiérka Theresa Mayová. Před nástupem do čela vlády totiž byla ministryní vnitra. Její předchůdci v této funkci nyní tvrdí, že za Mayové bylo monitorování Jamala al-Haritha ukončeno.

.....brexit je zhovadilost o které se opravdu nená řicí nic dobrého a nedá z ni ani nic dobrého vytěžit, bude pro Británii jen velmi drahé nic víc.  Mayová se velm snaží, vyvolává dojem, že Británie bez EU bude větší a jak to všechno půjde hladce, ale Británii nikdo v EU nebránil v rozletu. Nikdo Británii nebránil vyjednávat mezinárodní smlouvy ku prospěchu celé EU, Británie mohla být globální, celá EU by byla ráda. To se ale nedělo. 

K tomu všemu se ale ještě projevuje, že Mayová dělala ve svém úřadě fatální chyby, což je věc velmi vážná, to si "globální" Británie opravdu nemůže dovolit, neboť náprava takové chyby také nemusí být vůbec možná a důsledky mohou být naprosto fatální. Globálně odpovědného tedy na takovém rozhodnutí nebylo opravdu vůbec nic. 

Evropan

#103238 Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 09:28

#103231: - A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi .... 

 Pokud je vlastizrádná, tak si žádnou milost nezaslouží

Vlastenec

#103239 Re: A jaký proto proto má Zeman argument? Žádný? Prostě jen plácá?

2017-02-24 09:51

#103235: - A jaký proto proto má Zeman argument? Žádný? Prostě jen plácá? 

 Až se vlastenci dostanou k moci, tak ta zkurvená lžitelevize nedostane ani korunu, stejně jako ty posraný neziskovky! A ty půjdeš do prdele!


Nepřihlášený uživatel

#103240 Re: Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 09:52

#103238: Evropan - Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi .... 

 Ty si pořád pleteš názory a projevy zloději nicků...

Tvé projevy jsou vlastizrádné. Názory může mít každý jaké chce, projevovat ovšem názory propagující zločinecké ideologie či dokonce spolupracovat se státy, které zločinnecké idoelogie praktikují např. s Ruskem, je skutečně vlastizradou. 

Právě ty to podle tvých příspěvků v této diskusi pravděpodobně děláš, zloději nicků. Nic Evropského na tom samozřejmě není, proto je naprosto zřejmé, že jsi zloděj nicků. 

Evropan

/ #103238 Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 09:28

#103231: - A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi .... 

 Pokud je vlastizrádná, tak si žádnou milost nezaslouží


Nepřihlášený uživatel

#103241 Re: Re: A jaký proto proto má Zeman argument? Žádný? Prostě jen plácá?

2017-02-24 09:54

#103239: Vlastenec - Re: A jaký proto proto má Zeman argument? Žádný? Prostě jen plácá? 

 S tebou je velký problém, že si vlastence představuješ jako ruského trotla nacionálního komunistu Miloše Zemana obklopeného s velkou pravděpodobností bandou ruských a čínských agentů. 

Z toho pak pramení celý tvůj zmatek, který nemá s realitou vůbec nic společného. 


Nepřihlášený uživatel

#103242 Bylo by velmi zajímavé zjistit, jestli dotyčné vadí lhaní Miloše Zemana, který skutečně lže "jako...

2017-02-24 09:57

....dobytek". 

 

Lžeš jako dobytek, zaznělo ve Výměně manželek


Nepřihlášený uživatel

#103243 Re: Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 10:00

#103238: Evropan - Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi .... 

 

Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-04-02 17:53...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohodyA-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN, měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN.

Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko


Nepřihlášený uživatel

#103244 Re: Re: Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 10:28


Nepřihlášený uživatel

#103245 Re: Re: Re: Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 10:32

#103244: - Re: Re: Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi .... 

 Co je na tom hoax? Že rusáci neokupují Krym, že neválčí na východě Ukrajiny, že tu ženu neobvinili? 

Musíš být konkrétnější. 

 

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#103246 Re: Re: Re: Re: Re: A tady někteří provolávají slávu Vláďovi Iljiči Putinovi ....

2017-02-24 11:48

R.I.P. Jaroslav Janota
Nepřihlášený uživatel

#103247

2017-02-24 11:54

Až vyhraje volby SPD Tomia Okamury, tak skončí exekutorská a justiční mafie za genocidu českého národa na smetišti.

Banderovci na šibenici!

#103248 Stop genocidě páchané ukrajinskými banderovskými nacisty!!!

2017-02-24 11:57

Excesy dělají obě bojující strany, Kyjev ale páchá genocidu obyvatel vlastní země - říká bývalý slovenský pozorovatel OBSE na hranici Ruska s donbaskými povstaleckými republikami Martin Gutten (42).

Bohouše do koše!

#103249

2017-02-24 12:07

Sobotka je lehce manipulovatelný buzík.

R.I.P. Jaroslav Janota
Nepřihlášený uživatel

#103250

2017-02-24 12:16

Vydání exsenátora Nováka do Česka se protahuje

A možná ho dokonce propustí z vazby

V případě zpřízněného zločince Nováka se justiční mafie také vyznamenala.