MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#101226 Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená....

2017-01-18 15:09

Macho Trump versus macho Putin. Čekejte tvrdá jednání něco za něco, ne sbratření

.....může vytvářet dojem, že činí "stejně" jako demokracie postavené na Všeobecné deklaraci lidských práv nebo tuto deklaraci respektující. 


Nepřihlášený uživatel

#101227 Re: Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D

2017-01-18 15:17

#101225: - Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D 

 Je to vidět celé, jak se dožaduje místa po dámě. Co jiného bys tam ještě chtěl vidět? :DDD

Přestaň zase blábolit, nejspíše jsi také takový nevyhovanec.

 

Členka strany zelených to určitě také nebyla. :D 

 

 

 

Je to prostě hulvát, který neví jak se chovat k dámě.

 


Nepřihlášený uživatel

#101228 Další neomarxistická provokace!!!

2017-01-18 15:21

#101208: - Re: 

 Ředitelka školy Ivanka Kohoutová považuje celou kauzu za absurdní. Poukázala na to, že ředitel studenty se školním řádem neseznamuje a že v její škole studují žáci mnoha národností. Její právník dodal, že se Ahmednuurová nikdy nestala studentkou školy, instituce ji proto diskriminovat ani nemohla. Podle školy dívka nedodala potřebné dokumenty.


Nepřihlášený uživatel

#101229 Re: Re: Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D

2017-01-18 15:28

#101227: - Re: Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D 

 Není vidět jak přichází, není dokonce zřejmé, jestli se znají. 

Video spíše dokládá bulvárnost časopisu Týden než to, že by byl Stropnický hulvátem, dokonce nedokládá ani to, že by byl neslušný. 

Bulvár Týden tedy Stropnickému vlastně udělal reklamu o lidí, kteří jsou schopni myslet dobrou reklamu. 


Nepřihlášený uživatel

#101230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D

2017-01-18 15:32

#101229: - Re: Re: Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D 

 Kecy.

 

Sám se přiznal a ještě lže, víz odkaz na facebook výše:

 

Matěj Stropnický houby s octem. Organizovaná skupina zabrala všechna místa a tato konkrétní slečna držela místo někomu dalšímu, ležela na něm bunda, tak jsem se slušně zeptal, jestli by místo nešlo uvolnit. Neuvěřitelné, jak se všechno překroutí.
 
 
 
 
      Jordanka Jirásková žádné volné místo tam nebylo. vedle mně seděla ta slečna, která už se zvedala, aby vás           pustila.

Nepřihlášený uživatel

#101231 Re: Re: Re: Neomarxistická provokace!!!

2017-01-18 15:33

#101228: - Re: Re: Neomarxistická provokace!!! 

 Dovolím si tedy ještě jednu poznámku, která by se mohla týkat principu. Podstatné pro to, jestli je či není žačkou školy není jestli žák dodá či nedodá nějaké dokumenty, ale rozhodnutí školy v písemné podobě. Předání dokumentů by takovému rozhodnutí muselo předcházet.  

Nechci být za každé situace skeptikem, ale velmi se obávám, když už se celá věc dostala k soudu, že i v tomto je paní ředitelka málo kompetentní. Její veřejný projev, který bylo možné vidět, byl vyloženě konfliktní (spekulace - pramenící z nejistoty, neznalosti, chybného rozhodnutí či serie chybných rozhodnutí) a protože věc došla opravdu až k soudu, tedy nebyla schopna to vyřešit Česká školní inspekce, je zřejmé, že je to věc nejasná, tedy je pravděpodobné, že tam skutečně jasné právní úkony nejsou. Pokud by slečna nebyla žačkou školy, bylo by nepravděpodobné, že by se věd dostala až k několika stáním u soudu. Neexistoval by totiž právní vztah, který by takvou mohl způsobit. 

Jinou věci by samozřejmě bylo, kdyby paní ředitelka např. požadovala, aby dívka nenosila šátek, pokud chce ve škole studovat, tedy podmiňovala by tím přijetí do školy. To by se paní ředitelka dostávala do opravdu zásadních problémů. 


Nepřihlášený uživatel

#101232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D

2017-01-18 15:36

#101230: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ti neomarxističtí kokoti si opravdu myslí, že jsou nějaká elita :D 

 Video začíná slovem "nevim", jako odpověď na otázku, kterou neznáme. Skutečně tam není právě onen počátek a vůbec není zřejmé, jestli tam nějaká bunda na židli neleží. Stropnický klidně může mluvit pravdu. 

Tedy první otázka může znít. "Prosím Vás, čí je ta bunda". 

Problém je skutečně v tom, že tam vůbec počátek celé věci není. 

Mimochodem i na videu je vidět, že mezi dívkou, která sedí a další ženou, skutečně nikdo nesedí.  Je zajímavé, že neodpovídá ona sedící divka, ale jakási další v pozadí. 

Řekl bych, že Stropnický tedy mluví pravdu, stojí před prázdným místem, asi nečím blokovaným, kdy si nedovolil bundu prostě pověsit na věšák a sednout si. 


Nepřihlášený uživatel

#101233 Text je problematický:

2017-01-18 16:10

 

"Hard brexit" je pro Británii výhodná varianta a může na něm vydělat

Je to názor bez věcných a uvěřitelných argumentů, což u člověka, který učí na vysokéš škole je věc hodně podivná. Vypadá spíše na úlet. 

Nevyjasňuje, jestli např dohody mezi Kanadou, USA a Mexikem, bezcelní výměny zboží a možnost vytváření samostatných bezcelních dohod jednotlivých států, umožňuje dále distribuovat takové zboží v rámci dohody Kanada, USA, Mexiko, což může právě principiální rozdíl mezi EU. 

Tady text napadá rozhodnutí Evroského soudu, ani by dal odkaz vlastní rozhodnutí soudu a přitom sugestivně tvrdí, že teroristé byli zastřeleni při páchání teroristické činnosti. Výhoda demokracií je, že rozhodnutí k usmrecení i zločinců je dobře dokumentováno, tedy si dovedu představit, že se tato konkrétní rozhodnutí, mohlo vymykat zvyklostem a proto, byla rodina odškodněna.

Považuji odstavec za zavádějící. Předchází k tomu odkaz na Echo24 na názor s bulvárním titulkem. 

"Evropský soud má pravomoc zrušit národní legislativu, pokud odporuje úmluvě o lidských právech. Na svrchovanost svého parlamentu jsou Britové velmi citliví. "Železná lady" velmi ostře kritizovala, když tento soud nařídil Velké Británii odškodnit rodiny irských teroristů z IRA, neboť tím, že byli zastřeleni odstřelovači bez soudu při páchání své teroristické činnosti, byla dle soudu porušena jejich lidská práva."

I toto je vemi tendeční a spiše nepravdivé. 

"Velmi podstatnou položkou dovozu do Velké Británie jsou potraviny. V devadesátých letech asi Britové nekritizovali v EU nic více než společnou zemědělskou politiku. Ta zdražuje potraviny, vytváří přebytky, které se musí nákladně ničit nebo vyvážet do rozvojových zemí, kde zase pustoší jejich zemědělství."

Toto už je čirá spekulace bez jakékokoliv argumentace. 

Věřím, že Velké Británii se může povést si v rámci WTO s Evropskou unií vyjednat mimořádně výhodně podmínky, ideálně s doložkou nejvyšších výhod, což ve svém důsledku bude výhodné pro všechny.

Celý text se tedy jeví hodně neodborným a tendenčním. Vlastně se v textu člověk nedozví nic věcného a skutečně reálného. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101234 Zeman opět lhal, potvrdil, že je příznivce totality a to dokonce při jmenování soudců....

2017-01-18 16:24

Výhoda demokracie je, že řeší, jestli peníze v krabici od vína, kterou má osoba v tašce nejsou podstrčené. To je totiž velmi důležíté, obzvláště u politiků. 

Dnes se totiž o takové věci nediskutuje, diskutuje se o tom, jestli odposlechy dokazující, že se o podstrčení nejedná jsou či nejsou "legálně" pořízené. Ani tato diskuse samozřejmě nevadí a je dobré to vyřešit, ale není to ta diskuse, kterou Zeman předkládá k věření. 

Miloš Zeman se tedy opět projevil jako naprostý demagog a příznivce totalitního jednání. 

Kauza Rath. Když u někoho najdeme sedm milionů, jsou diskuse o vině nepatřičné, podotkl Zeman

 


Nepřihlášený uživatel

#101235 Včera jsem psal, že si Ameračané přesně přejí mít sociálně slabou zemi velikosti Mexika....

2017-01-18 17:31

Dělejte to jako Trump a nelegální migranti se vám do země jen pohrnou, radí ekonom

....za souseda :-/

 


Nepřihlášený uživatel

#101236 Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená....

2017-01-18 17:40

#101226: - Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená.... 

 Tady je krátké video o tom, kdo je lépe schopen se vžít do uznávání deklarace lidských práv. Co myslíte jsou to silové složky Ukrajiny, nebo povstalecká armáda?

https://youtu.be/r1h4ClDvw7k

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101237 Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená....

2017-01-18 17:45

#101236: - Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená.... 

 Putin opravdu na Ukrajině rozpoutává válku a ukradl Krym? Moc se mu k tomu přiznávat nechce. 

Výhoda Ukrajiny spočívá v tom, že je to stát, od jeho vzniku je to stát, který možná až ze 40 % tvoří Ukrajinci s ruskou národností a ti se vyslovili pro vznik Ukrajiny a je tedy poměrně dlouhá zistorie soužití. 

Pak se najedou objevila část hranice s Ruskem, kterou nemohla Ukrajina spravovat a u té hranice se objevili "zelení mužici na dovolené" a rozpoutali boj o území. 

Tedy odpověď je snadná, u administrativy Ukrajiny se může i Ukrajinec s Ruskou národností domáhat práva, žalovat, atd. u tzv. seperatistů může tak okorát "na lampárnu", nic složitého na tom není. 

Co se týče anexe Krymu je to naprosto jasné, tuto anexy v OSN schválily jen vskutku obskurní státy jako Severní Korea. 

Vlastní video je bezobsažné, není zřejmé odkud je, co je něm, kdo na něm je, kdo jej natočil, kdo udělal komentář, kde bylo dále publikováno, atd. Tedy video nemá hodnotu žádnou, jsou to obrázky, které asi mají vyvolat emoce, to je tak vše. 

Separatisté a Rusko navíc prakticky neumožňují informovat o tom, co dělají, nikoho na území nepouští, vykázali i humanitární organizace. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101238 Podivně levnou koupi baráku od člověka s podivnými vazbami.....

2017-01-18 17:59

Kauza Rath. Když u někoho najdeme sedm milionů, jsou diskuse o vině nepatřičné, podotkl Zeman

....Mynářem ovšem "logicky" Miloš neshledává, jako nalezení milionů v jeho tašce :-), byť je to ve své podstatě naprosto totéž, jen ty miliony jsou ten barák, co byl tak levně koupen. 

Miloš takovou podivnou selektivní slepotou trpí celý život, lhářům se taková věc prostě stává :-). 

https://youtu.be/I3ssx8Qxao0

 

https://youtu.be/d8vBxipvcvU

 


Nepřihlášený uživatel

#101239

2017-01-18 18:08

Není náhodou celé to EET "<|> ovina"??


Nepřihlášený uživatel

#101240 Agentura Blaník je stále ve formě.....

2017-01-18 18:21


Nepřihlášený uživatel

#101241 Re: Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená....

2017-01-18 18:30

#101237: - Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená.... 

 Když mi vygoogluješ na netu video, které naznačuje, že se povstalci chovají k civilistům jako prasata, pak to vezmu jako relevantní argument. Myslím ale, že nic podobného nenajdeš. Pravosektorový a podobný dobytek si ty hnusárny nakonec mnohdy o sobě natáčí sám, a chlubí se s tím.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101242 Re: Další neomarxistická provokace!!!

2017-01-18 18:32

#101228: - Další neomarxistická provokace!!! 

 Peníze ředitelce by nejvíce slušel rudý pionýrský šátek:D


Nepřihlášený uživatel

#101243 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-18 18:38

#101222: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Rusáci jsou vypatlanci.


Nepřihlášený uživatel

#101244 Re: Re: Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená....

2017-01-18 18:39

#101241: - Re: Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená.... 

 Separatisté rozpoutali ozbrojený konflikt, k tomu opravdu žádné video není potřeba a to dokonce ani autorizované, skutečně důvěryhodné, kde by bylo možné doložit, že se událost na videu skutečně stala. 


Nepřihlášený uživatel

#101245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-18 18:40

#101243: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co to zkoušíš kremelsý trotle? 


Nepřihlášený uživatel

#101246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-01-18 18:42

#101243: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tady je diskuse především o nemorálnosti, nekulturnosti a odborné neschopnosti Zemana vykonávat ústavní pozici. 

My, níže podepsaní, nesouhlasíme s jednáním a vystupováním prezidenta Miloše Zemana a požadujeme jeho okamžitou abdikaci. A to zejména z těchto důvodů: 

1. Miloš Zeman nehájí zájmy České republiky a dělá jí špatné jméno doma i v zahraničí.

2. Jedná v rozporu s dobrými mravy a zásadami slušného chování.

3. Je špatným příkladem pro občany České republiky.

4. Není pokračovatelem masarykovské tradice, i když se na ni často odvolává.

 

Plně v souladu s článkem 61 a 65 Ústavy České republiky si uvědomujeme, že jediným možným řešením této situace je rezignace prezidenta. Miloš Zeman několikrát uvedl, že byl zvolen přímou volbou 2 717 405 hlasy, a proto si může dělat v podstatě, co chce. Pokud se nám podaří získat více než 2 717 405 podpisů, třeba tento argument bude respektovat a sám odstoupí. Pokud neodstoupí, budeme alespoň vědět, že velká část národa si zachovala zdravý rozum.


Nepřihlášený uživatel

#101247 Re: Re: Re: Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená....

2017-01-18 18:46

#101244: - Re: Re: Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená.... 

 Povstalci pouze obsadili klíčové body, násilí a zvěrstva tam jeli dělat ukrajinské silové složky v obrovských kolonách obrněnců.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená....

2017-01-18 18:53

#101247: - Re: Re: Re: Re: Re: Putin opravdu žije v představě, že totalita jím vytvářená.... 

 :-) Ty jsi opravdu legrační. S tím musíš za Miloše, Zemanem, ten ti takové hlouposti klidně uvěří, ten si dokonce v takových hloupostech rochní. 

Pořád platí, že administrativy Ukrajiny fungovaly, žádný problém nebyl a to dokonce i když musel parlament řešit útěk Janukoviče. 

I ve zbytku Ukrajiny je 40 procent Ukrajinců s ruskou národností, to je dostatečným argumentem. To, že separitisté etnicky oblast "vyčistili" tedy Ukrajinci s ukrajinskou národností z oblasti uprchli, to je smutná realita a také důkaz zločinnosti separatistů. 

Ale diskuse je především o hlouposti, nemorálnosti a nekulturnosti Miloše Zemana, byť s tvými příspěvky to souvisí velmi, takovým hloupostem opravdu může dnes už uvěřit jen Miloš Zeman. Taky věří, že stavba mostu na Krym jde podle plánu a příští rok jej otevřou :-), teda pokud se nenarazí na nepřekonatelné překážky, jak je CCCP obvyklé. 


Nepřihlášený uživatel

#101249 Re:

2017-01-18 18:55

#101161: Kosovo je Srbsko!!! -  

 Kosovo je jeden velkej bordel. Pokud tenhle narkostáteček nebudou mít Srbové zase pod kontrolou, tak tam klid nikdy nebude. Na tohle téma koluje příznačný vtip: Přijde kosovský Albánec domů a žena mu povídá: "Táto, představ si, že ráno vyvezli všechny popelnice, od rána nám jde elektřina a teče voda, v pekárně už pečou chleba a začaly jezdit vlaky. A do místního dolu hledají lidi na práci, tak bys tam mohl zajít, třeba tě taky vezmou." A co na to kosovský Albánec? "Mámo, honem mi přines pušku, protože to může znamenat jen jedno - vrátili se Srbové." Takže asi tak :-))


Nepřihlášený uživatel

#101250 Re: Re:

2017-01-18 18:59

#101249: - Re:  

 Ty jsi skoro taková hlava jako Miloš Zeman :-), on by klidně takovou blbost prezentoval v rozhovoru pro rozhlas a ještě by dodal, "víte pane redaktore, takové je Kosovo ".  I proto, že se dá snadno odhadnout, že by Miloš Zeman takovou blbost klidně odprezentoval, je jeho schopnost vykonávat úřad prezidenta republiky nulová.