Za zavedení československé větve(či větví) ve hře World of Tanks
Kebyze ludia viete ze na vetvu v historii nemame dostatok tankov, urcite daky inteligent to dal hned na peticiu
Re:
Viděl si ten odkaz? http://www.playzone.cz/clanky/wot-ceskoslovenska-technika-aneb-tanky-naseho-puvodu-1-dil tak na to koukni ...
Re: Re:
dobrý ... tak do tier 4 ... a co dál
navíc drtivá většina úplně virtuální, to už by mohli chtít větve Srbové, Rumuni, Bulhaři, Španělé, ...
proč vlastně chcete naší větev? co to má za smysl?
Jo a ty československé tanky už ve hře dávno jsou, tak na co větev?
Re:
Spravedlivé to už dávno je, ČS tanky jsou ve hře dávno. Jsou v německé větvi, a to přesně odpovídá tomu, za koho ČS tanky bojovaly a v které armádě nejvíc jezdily. Na co samostatnou větev, když naše armáda tank v boji nikdy nepoužila.
Tak jsem si přečetl popis. "Německých okupantů"? Chtěl jsem to podepsat, ale díky tomuhle osobnímu zaujetí autora to neudělám když sem musíte tahat politickou korektnost a podsouvat čtenáři vlastní myšlenky, jako člověka jehož dva předkové dobrovolně nasadili život v boji proti bolševismu a na které jsem hrdý se mě to dotýká. Servus a hodně štěstí.
Jsem pro, rád ve hře uvidím víc československých tanků.
Pošlete to pak Tuccymu, ten za zavedení československých tanků do WoT kopal ze zaměstnanců WG vždycky nejvíc. A btw navrhněte, ať se ještě před zavedením celého stromu, což trvá dlouho a je náročné, objeví jeden malý československý premiáček. Případné námitky, že nejde zavést premiák jiného stromu, než je ve hře, lze odbýt s poukazem na Type 59.
Re:
český prémiák už ve hře dávno máš - Škoda T-15 a Škoda T-25
Re: Re:
Proto je na nich trámový kříž. Píšeš moc rychle a mozek nestačí reagovat.
Re:
I Japonci snad meli premiak o neco driv nez strom. Premiak je takova predzvest, ze ten strom prijde.
PS: Kdy bude dalsi DN? Nebyly v planu i nejake stranky?
Re: LoL
Prej Evropskou :D Vsak tam mas Evropske linie :D
| This discussion has been closed. |