Demise vlady Andreje Babise

My občané České republiky požadujeme okamžite odstoupení, demisi vlády Andreje Babise, všech ministrů , poslancu. Požaduje timti nové predčasne svobodné volby .

Naše ekonomika je v troskách, vláda České republiky nás zadluzila na několik desetiletí , generaci.

Migrace,kterou zavrhovali vesele financují ze státního rozpočtu, jak poznamenal předseda SPD Tomio Okamura.

Děti jsou nemyslitelné zbavovany vzdělání, což jinde v celé Evropě neexistuje.V každé zemi západní Evropy děti do školy chodí.

Požadujeme zrušení nesmyslných zákazu , příkazu a omezení, ktere ohrožují občany na zdraví telesnem i duševním.

Požadujeme okamžite zrušení nošení rousek, které ohrožují zdraví všech.

Rozhodně nesouhlasime s nedobrovolnym očkováním jakoukoliv vakcínou proti SARS-CoV-2, vyvinutou kdekoliv na světě, kor panem Gatesem. Nikdo nemá právo nutit kteréhokoliv člověka v České republice k očkování. Odkazují na zákony naší republiky, na naší ústavu, dále na odkaz Listina základních práv a svobod.

Otevření obchodu, kadeřnictví, restaurací a všech odvětví, které jste nechali zavřít a normálně zlikvidovat finančně.

Požadujeme, aby ti co jsou zodpovědní za tyto zločiny proti lidskosti, za teror na lidech , aby byly po právu potrestání a souzeni, jako každý normální clovek, zbaven imunity a nést za vše následky.

Všichni občané naší krásne vlasti, naši České republiky

obcan Ceske republiky VR    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji obcan Ceske republiky VR, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.