Žádáme prezidenta České republiky Miloše Zemana, aby v žádném případě nejmenoval Martina Kupku z ODS a Víta Rakušana z PiratStanu kvůli jejich nezákonným a diktátorským výrokům, které nepatří do demokratické společnosti. ( Lidové noviny 4.12.2021) Na podporu ochrany Ústavy ČR a našeho požadavku zakládáme  petici a svoláváme demonstraci na 12.12. 2021 v 14:00 na Václavské náměstí v Praze

Martin Kupka, kandidát na  ministra za ODS:
Lidé se musí chtít podvolit!“
Vít Rakušan, kandidát na  ministra za PiratStan
Jestliže je u policistů problém, že se s přestupky vypořádají raději domluvou a do konfliktů se nepouštějí, nemusí nasazení místního strážníka stačit“

Tímto výrokem se budoucí ministři dopustili vlastizrady. Tak jako diktátoři v minulosti, ale i v současnosti chtějí pokořit lid. Chtějí zaujmout místo v nové éře totality, chtějí nás ovládat.
Nikdy, nikdy nepřipustíme, aby naše děti žily v diktatuře. Neohneme hřbet, nepodvolíme se.
Vyzýváme všechny svobodomyslné občany k osobnímu odporu dle článku 32 Ústavy České republiky. Nikdo nesmí porušovat naše práva a svobody garantované v našem právním systému. Kdo tak veřejně činí, stává se zrádcem národa a páchá trestní čin vlastizrady.
My z hnutí Chcípl PES veřejně vyhlašujeme odpor proti zločincům nastupující vlády. Budeme do posledního dechu hájit Ústavu České republiky, a to nejenom slovy, ale i činy. První odpor proti diktatuře Rakušana, Kupka, Pekarové a ostatních svedeme 12.12. ve 14.00 na pochodu za svobodu, který začne na Václavském náměstí.
Jakub Olbert a Jiří Janeček
Chcípl PES

Petiční výbor ve složení
Jakub Olbert, Nad Šeberákem 3, 148 00 Praha 4
Jiří Janeček, Eškova 33, 26223, Jince

24DD0FD8-FAD8-41F5-A7EA-C86C24126389.pngEB33A68D-EFCB-4BF3-BA6F-187F9CC64EAB.png

956E8630-E2B9-4243-9CBA-46BA3A623005.jpeg

Jiří Janeček    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Jiří Janeček svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.