Zrychlení výběrového řízení a výstavby školního atria

Pro: Úřad MČ Praha 11

Tato petice slouží za účelem úpravy školního atria na základní škole Schulhoffova 844/2 Praha 11-Háje. Toto atrium má sloužit pro žáky a učitele, aby se mohli jít provětrat a vybít přebytečnou energii např. hraním míčových her. V tomto prostoru by se měly nacházet tři části: víceúčelové hřiště na fotbal, basketbal, atd. Dále by zde mělo být dětské hřiště: houpačky, skluzavka a prolézačka. Jako poslední část by měla být klidová zóna, to znamená, že se zde může učit, nebo jenom tak odpočívat, číst si či psát úkoly.vnitroblok_1.jpgvnitroblok_3.jpgvnitroblok_5.jpg

Filip Valík a Matyáš Nejedlý (ZŠ Květnového vítězství 1554 K2)    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Filip Valík a Matyáš Nejedlý (ZŠ Květnového vítězství 1554 K2) svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.