Za důstojnost nejen důchodců a proti populismu

• My obyčejní lidé a důchodci chceme vyjádřit podporu vládě, kterou jsme si dobrovolně a bez nátlaku zvolili. Dění, které teď probíhá na půdě Poslanecké sněmovny, už se nedá chápat jinak než jako pokus svrhnout demokraticky zvolenou vládu a dostat se znovu k moci kvůli osobnímu prospěchářství vůdců ANO a SPD . Naprosto nesouhlasíme s tím, aby tato dvě uskupení zneužívala práva a čest důchodců . Naprosto chápeme těžkou situaci kolem inflace a souhlasíme s připravovanými kroky k jejímu snížení. Umíme se uskrovnit ve prospěch budoucnosti našich dětí a vnuků! Žádáme proto ANO a SPD a jmenovitě Andreje Babiše, Tomia Okamuru a Alenu Schillerovou o následující!!!! Okamžitě přestaňte zdržovat vládu a poslance od skutečné práce a začněte spolupracovat!!!! V opačném případě rezignujte!!! Nechceme ve sněmovně prospěcháře beroucí si národ a nyní obzvláště důchodce jako rukojmí. Ponižujete nás a urážíte, když tvrdíte, že bez vaší pomoci nejsme schopni žít!!! Jsme a žijeme!!!! A ANO, bez vás bude líp!!!

Marcela Ludmila Šudková    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Marcela Ludmila Šudková svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.