Vrácení maturitních ročníků do škol

Všichni víme, že vláda chce, aby se maturitní ročníky vrátili do škol. Ministerstvo se stále hádá, kdy nás vrátit do škol, ale nepadlo ani slovo o tom co se stane, když se tam vrátíme. Pokud by to mělo být stejně jako v prosinci, nemá to smysl. Ptáte se proč?

Protože když se maturitní ročníky vrátili v prosinci do škol, měli jsme normální rozvrh, tedy všechny, i nematuritní předměty. To nám vůbec nepomohlo, spíš naopak. Měli jsme práce nad hlavu, testy z nematuritních předmětů, spíš než z těch maturitních. Do školy se máme vracet právě kvůli maturitní zkoušce, tedy logicky maturitním předmětům. Pokud se máme vrátit do škol a má nám to pomoct zvládnout maturitu, chceme aby se výuka skládala pouze z maturitních předmětů. To je to co nám pomůže zvládnout maturitní zkoušku.

Prosím vás, podpořte tuto petici a pomozte maturantům.

Renata Zdražilová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Renata Zdražilová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.