Vinted-férové podmínky pro všechny

Touto peticí bych velmi ráda upozornila na otřesné jednání jednoho velkého obchodního portálu, který se nazývá VINTED. Dříve tato platforma nesla jméno VOTOČVOHOZ. Dnes se z této milé komunity stává obrovská chobotnice, která si za své služby nechává platit, a to nemalými částkami. Problém ovšem není v penězích, ale v jednání podpory a celkovém přehlížení problémů uživatelů. Vinted se tváří jako dobrý kamarád, pokud ale máte problém, začne Vás ignorovat a při nejlepším Vám ještě zablokuje účet. Jakýkoli problém tato platforma není připravena řešit, i když se tváří opačně. Člověk platí nemalé peníze za topování, ochranu a propagaci, když však nastane problém, zdejší "roboti" nebo chcete-li admini, Vám začnou posílat jen prázné odstavce a řešení se nikdy nedočkáte. Pěkně se tváří i slovo odvolání, které podle této platformy můžete podat. Po něm ale opět dostanete jen prázdná slova, o tom, jak vlastně na nic nemáte nárok a robot raději celou konverzaci uzavře, jen abyste se nemohli bránit. Je to takový krásný obchodní totalismus, která se tváří nejdeomkratičtěji, jak jen může. Pokud se opravdu chcete bránit, zjistíte, že musíte do Litvy, takže vlastně smůla. Tato petice chce ukázat na neférové jednání ze strany Vintedu, neřešení problémů uživatelů, a především celkovou nekompetentnost adminů, kteří mají dané problémy pomoci vyřešit či osvětlit. Doufejme, že na ně také jendou dojde a my se dočkáme spravedlnosti. Všem férovým prodejcům, kteří jen chtěli prodat pár nošených triček.

Michaela Bezpalcová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Michaela Bezpalcová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.